55
-
Karatetigris #55 Hello! Mikor elakarom indítani a játékot mindig kiírja a monitor hogy No freuqvency. Mit kell csinálni? Csak mert érdekel a játék. -
Nemet #54 Bocsi, de rossz helyen jelenítettem meg a kérésemet.
A Pirates of the Burning Sea érdekelne és nem a Pirates of the Caribbean Online:)
Bocsi még1szer
-
Nemet #53 Helló!
Kérni szeretnék az aktív játékosoktól egy szivességet.
Most olvastam, hogy 3 darab 14 napos free trial key-jel rendelkezik minden aktív előfizető Itt olvastam
Szóval ha valamelyikőtök lenne olyan kedves és megosztaná velem az egyik free kulcsát, annak nagyon örülnék. Végeztem a Dark Age of Camelottal (4 év után) és gondolkozom egy új mmorpg-n. A PoCO hangulatosnak tűnik, így jó lenne kicsit kipróbálni, hogy megérné-e előfizetni rá, stb.
email: [email protected]
Köszi előre is. -
Devil093 #52 Sziasztok lenne egy kis problémám. belépek game be jácok aztán fel megyek a tengerre és ott idönként akad egyet aztán lefagy az egész játék és kilép
én a video karimra gyanakszom sztem az lesz a baj most vettem egy
Ati Radeon hd3870-t pls ha valaki tus segtisen. -
csgj #51 Uhh, csak nekem laggol ennyire a game? Atom durva a szaggatás, de csak akkor, ha a többiek közt vok, a városokban, kikötőknél, stb... -
#50 Szerintem te nagyon elvagy tévedve(mivel gondolom nem egy még meg sem jelent online játékkal játszol).
Próbáld meg a kérdésed a ITT feltenni, vagy megkeresni rá a választ. -
félix1995 #49 Hogy lehet legyözni az erödöket?Kérlek adjatok tanácsokat? -
félix1995 #48 Hellosztok hol találom azt a fáljt hogy gamedir? -
félix1995 #47 hellosztok hogy lehet azon a pályán végigmenni amikor a kocsma mögött találka van és utánna el kell menekülni a hajohoz.És az összes hajó meg örtornyok tüzet nyitnak rám és elsülyedek hogy lehet ezt elkerülni?Kérlek irjatok!Amugy ez Oxbya-ba van. -
#46 ez vmi iszonyat szar játék...egyszerüen vmi okádék a grafikája iylen ronda játék még nem láttam... -
#45 Mikor Jön meg a beta Kulcs??
És ez fizetős lesz? -
#44 Leszedte a klienst 360 mega. Végig átvezető mozik vannak. Egész jópofa,de most a 3. küldinél elakadtam. :-) Szokni kell még. -
#43 vmi url hiba,nem akar beengedni -
#42 mesélj :) -
#41 Hm,most kaptam béta kulcsot. -
#40 sanszos -
#39 persze lehet csak a 3. film után jön ki :( -
#38 valami beta jöhetne :) -
#37 E3ra volt demó már -
#36 haladunk-haladunk -
#35 ennyit találtam :(
-
gstup #34 Sziasztok!
Az nem lehet hogy már megjelent ez a játék?Mert én már játszom vele.Vagy az online az egy új részt ad?
Üdv Mindenkinek! -
Cortez Lovag #33 aha kösz de még rá ér hisz 2006 nyara odébb van -
#32 #12
visszaolvasni nehéz? -
Cortez Lovag #31 elöre is kosz mindent csao -
Cortez Lovag #30 erdekelne hogy hogy juthattok hozzá ehhez a játékhoz ? honnan lehet leszedni....stb?
-
Cortez Lovag #29 cso sracok
-
#28 katt -
#27 ja,meg legfrissebb hír,hogy akelától kaptak hajó modelleket a másik játékhoz,na most akela csinálta nekik a játékot a karibtenger kalózaihoz -
#26 majd kiderül :) -
#25 Bejelentették,hogy nemsokára kész,de még egy screenshot sincs,és a másik project épp dögrováson volt,véletlenül pont a disney bejelentése előtt 1-2hónappal kapott óriási lendületet.és az is kb akkora lesz kész.Túl sok véletlen egybeesés. -
#24 miből gondolod? -
#23 most hova kötözködsz luilua? -
#22 nekem is ez a gyanúm -
#21 Nem lehet, hogy a Pirates of the Burning Seaből lesz POTCO? Anno a Sea Dogs 2-ből lett POTC ...
Pirates of the Burning Sea Official
Pirates of the Burning Sea SG -
#20 "mikor okoskodtam én he?" mikor nem? :)
-
#19 ja,de ez alá oda van írva,hogy onlány :-D -
#18 nem mutogat töröm karod......
mikor okoskodtam én he?
ott volt kinn a logója, inkább válaszolhatnál, hogy mi ez!
-
#17 már megint okoskodsz? hol volt a Disney filmnek játéka? :) -
#16 de ennek már volt 1 játéka....