Predator 1-2

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
megjelent végre 5.1es szinkronnal a Predator 1!!!

STREEX
Ma este lesz az hbo-n a predator 1!

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

bigfoot
kár hogy még nem jelent meg Mo-n a predator dvd szinkronosan!
de van rá remény!ugyanis várnak arra hogy a se magyar nyelven tudják megjelentetni

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Dead
Én ismerek egy Predátorosat, de az csak Xbox-ra meg PS2-õre jelent meg :(

Kár érte!

SLICK
sajns nem tudok róla :c

Nincs valami jó predátoros játék (AvP 1-2 -õn kívül) ?

Serpa
mi annak a számnak a címe, ami az elsõ rész elején van, amikor a helikopterben repülnek terepre?

Sziasztok. Nem akarok zavarni, csak láttam, hogy a figurákról van szó. És DEAD még be is linkelt egy honlapot (http://aptoys.atw.hu) na szóval azt én csináltam. Jah és Alien $ Predator D. B. S. meg Alien queen D. B. S. már egy jó ideje nem kapható a holdfénybe.
Mégegyszet köszönöm DEAD. Jól esett<#taps>

httP://aptoys.atw.hu ALIEN PREDATOR TOYS

SLICK
sztem ne izsö szedd le jól néz ki úgy izsö ^^

Dead
Szobadísznek nekem megtette. Beállítottam egy király pózba és azóta úgy feszít a polcon. Annyi bajom van vele, hogy nem tudom leszedni a jobb kezérõl az óriás karpengét :(

immovable
Meglestem a címet amit írtál frankó cuccok vannak rajta, kinéztem két esélyest, az egyik az Alien & Predator Deluxe Boxed Set 11.990 Ft, vagy az Alien Queen Deluxe Boxed Set 12.990 Ft. Sztem az elsõ lesz a nyerõ mert kettõre nincs pénzem, és az elsõn mindkét kedvenc megtalálható egyszerre plussz kivilágítható tojások, kivehetõ arcmászokkal. Már csak a pénzt kell rá összeszednem <#phone>...<#vigyor>
Mikor megkaptad a figurát, azt kaptad amit vártál, mert sokan panaszkodtak néhány cuccra!?
immovable
köcce
lesem
Dead
Levan valaahol írva szerintem, de ha nem akkor mondom. 16 cm-t írtak, de lemértem és van vagy 18 cm is. :)

bõvebb információ: www.aptoys.atw.hu (minden amit a figurákról tudni kell)

immovable
mekkora az a figura? mert majdnem 5 rongy plusz kiszállítás.. engem is érdekelne
biomage
az is valami én még nem látam

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Dead
csak láttam moziban

biomage
neked megvan a Alien V Predátor cimü film

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Dead
Mi van? <#conf>

biomage
te holdhényes vagy yugioh duelmansters

Punkerwork
játékos :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Dead
Ebben az percben megérkezett <#nyes>

Dead
"Mától újra megvásárolhatóak az ALIEN vs PREDATOR Series 1 figurák a Holdfényben! Mindegyikbõl bõséges a kínálat, de ez persze nem jelenti azt, hogy sokáig lesznek is belõlük... (4.990.-Ft/db)"

Szal ezek a játékok a hivatalos AvP film alapján készültek el. Itt megnézhetitek õket.

Én már meg is rendeltem ezt a szépséget, ami elvileg ma érkeezik meg :)

JGTC
nem tudok róla

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Dead
<#conf>

Dead
Nincs PC-re csak Predatoros játék (nem AvP, mert az megvan)

SLICK
Nem tom én a képregénybõl kilátom simán az 1715-öt csak a faszi nevét nem

JGTC
Tényleg kár a színekért de ez se rossz <#nyes>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
<#wink><#eljen>

Dead
Gyorsan betettem, a DVD-t és megnéztem, télleg úgy hívják<#eljen>

Raphael Adolhini
1715

De mintha a képregényen több írás lenne.

Dead
Vagy a filmben látszik?

Dead
Ezt a pisztolyról olvastad le?
Csak mert én nem látom, hogy mi van rá írva.

Dead
Egy kicsit nagyra sikeredett.

Sztem itt nagyon szépen van megrajzolva a Predator, csak lehetne egy kicsit színdúsabb.

Dead
Pl ez:

Dead
A többi, ami TÉNYLEG a Predatorokról szól!!!

miért? szerintem tök királyak. meg amúgy is, milyen témája legyen egy képregénynek
ha nem ilyen :)))))

How much can you take,before you snap?

Dead
Én is onnan töltöttem le!
+ még vagy 6-ot, csak van köztük 107 oldalas is, azért nem raktam be többet.
Azt néztem, hogy olyan sok hülyeség van ott. pölö: Batman vs Predator
Alien vs Predator vs Superman vs Batmen
De ami a pálmát viszi az a JLA Predatorok(röviden: az Igazság Liga harcol, az ugyan olyan szupererõkkel rendelkezõ Predatorokkal, mint õk. kész röhej<#szomoru1>

ha érdekel vkit még több képregény, ajánlom hogy látogasson el az aliensonline-ra

SLICK
a fazont Raphael Adolhini-nek hívták

Panzermeyer
Háááá! Ez jó! Csak kár, hogy ilyen nagyon rövid.

mov ah,4ch int 21h end

Köszi!!!!!

Van még ilyen?

JÖHET!
Dead
Akkor berakom..........

Panzermeyer
Ja, hát azt nem mondtam, h. pont ennek hatására születtek meg, azt csak én feltételezem, h. így van. Mivel a rendezo poénnak tartotta, ha berak oda egy alien koponyát is. Node, ha már lettek volna ilyen regények, akkor aligha lett volna geg.
------
Mellesleg a 2. rész végén átadott pisztoly és gazdájának a sztorija is meg van írva regényben, ha jól tudom. Egy volt középsulis osztálytársam mondta még évekkel ezelott. Azt nyilatkozta róla, h. nagyon jó regény.

mov ah,4ch int 21h end

nekem eléggé furának tûnik az, hogy a film miatt születtek meg az avp regények <#nemtudom>

Dead
A Vadászok bolygójában vadásztak T-rexre :)

Lehet, de direkt ott voltak a Plazmák, tehát, ha azzal gyilkolják le az Alieneket, akkor is befogadják õket.

Esrohnoil
Az még Napóleon-korabeli.
Ki tudja pontosan mi történt akkor amikorról a fegyver származik?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Plusz a stukker valaki olyané lehetett aki "méltó" ellenfél volt, az akkori fegyverarzenállal az nem semmi. Habár valszeg lenyomta valamelyik ha elvették a stukkert. Egyébként mivel mocskos régen a vadászatról szól az életük ezért valszeg vadáztak azok már T-rexre is.:)

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

JGTC
valószínûnek tartom én is <#wink>

PrasCo
Nem a játékra vonatkoztattam. A filmben volt megoldva elég érdekesen, hogy egy Alien két Predatort.... pff.
"de ha meghalnak mit ér?" -> Ne emberként gondolkodj, hanem predatorként. :-) Ha nem képesek így megölni egy alient, nem érdemlik meg, hogy a klán befogadja õket, mint "felnõtteket". Hát nem?
Dead
Sztem annak a pisztolynak, az volt a lényege (1715-ös francia kinézetû), hogy a Predatorok már akkor is jártak a Földön, és vadásztak 'memberekre.

Oldal 1 / 4Következő →