166
A Ragadozó Los Angelesben
-
#166 megjelent végre 5.1es szinkronnal a Predator 1!!! -
#165 Ma este lesz az hbo-n a predator 1!
-
#164 kár hogy még nem jelent meg Mo-n a predator dvd szinkronosan!
de van rá remény!ugyanis várnak arra hogy a se magyar nyelven tudják megjelentetni -
#163 Szerintem ez az a szám. -
#162 Én ismerek egy Predátorosat, de az csak Xbox-ra meg PS2-őre jelent meg :(
Kár érte! -
#161 sajns nem tudok róla :c -
Harkat 89 #160 Nincs valami jó predátoros játék (AvP 1-2 -őn kívül) ?
-
#159 mi annak a számnak a címe, ami az első rész elején van, amikor a helikopterben repülnek terepre? -
Nodika #158 Sziasztok. Nem akarok zavarni, csak láttam, hogy a figurákról van szó. És DEAD még be is linkelt egy honlapot (http://aptoys.atw.hu) na szóval azt én csináltam. Jah és Alien $ Predator D. B. S. meg Alien queen D. B. S. már egy jó ideje nem kapható a holdfénybe.
Mégegyszet köszönöm DEAD. Jól esett -
#157 sztem ne izsö szedd le jól néz ki úgy izsö ^^ -
#156 Szobadísznek nekem megtette. Beállítottam egy király pózba és azóta úgy feszít a polcon. Annyi bajom van vele, hogy nem tudom leszedni a jobb kezéről az óriás karpengét :( -
#155 Meglestem a címet amit írtál frankó cuccok vannak rajta, kinéztem két esélyest, az egyik az Alien & Predator Deluxe Boxed Set 11.990 Ft, vagy az Alien Queen Deluxe Boxed Set 12.990 Ft. Sztem az első lesz a nyerő mert kettőre nincs pénzem, és az elsőn mindkét kedvenc megtalálható egyszerre plussz kivilágítható tojások, kivehető arcmászokkal. Már csak a pénzt kell rá összeszednem ...
Mikor megkaptad a figurát, azt kaptad amit vártál, mert sokan panaszkodtak néhány cuccra!? -
#154 köcce
lesem -
#153 Levan valaahol írva szerintem, de ha nem akkor mondom. 16 cm-t írtak, de lemértem és van vagy 18 cm is. :)
bővebb információ: www.aptoys.atw.hu (minden amit a figurákról tudni kell) -
#152 mekkora az a figura? mert majdnem 5 rongy plusz kiszállítás.. engem is érdekelne -
#151 az is valami én még nem látam -
#150 csak láttam moziban -
#149 neked megvan a Alien V Predátor cimü film
-
#148 Mi van? -
#147 te holdhényes vagy yugioh duelmansters -
#146 játékos :) -
#145 Ebben az percben megérkezett -
#144 "Mától újra megvásárolhatóak az ALIEN vs PREDATOR Series 1 figurák a Holdfényben! Mindegyikből bőséges a kínálat, de ez persze nem jelenti azt, hogy sokáig lesznek is belőlük... (4.990.-Ft/db)"
Szal ezek a játékok a hivatalos AvP film alapján készültek el. Itt megnézhetitek őket.
Én már meg is rendeltem ezt a szépséget, ami elvileg ma érkeezik meg :)
[IMG][/IMG] -
#143 nem tudok róla -
#142 -
#141 Nincs PC-re csak Predatoros játék (nem AvP, mert az megvan) -
#140 Nem tom én a képregényből kilátom simán az 1715-öt csak a faszi nevét nem -
#139 Tényleg kár a színekért de ez se rossz -
#138 -
#137 Gyorsan betettem, a DVD-t és megnéztem, télleg úgy hívják
Raphael Adolhini
1715
De mintha a képregényen több írás lenne. -
#136 Vagy a filmben látszik? -
#135 Ezt a pisztolyról olvastad le?
Csak mert én nem látom, hogy mi van rá írva. -
#134 Egy kicsit nagyra sikeredett.
Sztem itt nagyon szépen van megrajzolva a Predator, csak lehetne egy kicsit színdúsabb. -
#133 Pl ez:
-
#132 A többi, ami TÉNYLEG a Predatorokról szól!!! -
sirdond #131 miért? szerintem tök királyak. meg amúgy is, milyen témája legyen egy képregénynek
ha nem ilyen :))))) -
#130 Én is onnan töltöttem le!
+ még vagy 6-ot, csak van köztük 107 oldalas is, azért nem raktam be többet.
Azt néztem, hogy olyan sok hülyeség van ott. pölö: Batman vs Predator
Alien vs Predator vs Superman vs Batmen
De ami a pálmát viszi az a JLA Predatorok(röviden: az Igazság Liga harcol, az ugyan olyan szupererőkkel rendelkező Predatorokkal, mint ők. kész röhej -
sirdond #129 ha érdekel vkit még több képregény, ajánlom hogy látogasson el az aliensonline-ra -
#128 a fazont Raphael Adolhini-nek hívták -
#127 Háááá! Ez jó! Csak kár, hogy ilyen nagyon rövid.