1721
-
skristof #1039 még? -
skristof #1038 valami nyári melót nem tudtok?
melódiákra meg fürgediákra regeltem itt neten meg személyesen is annó.. de nagyon nem bízom bennük... :\
-
skristof #1037 valami nyári melót nem tudtok?
melódiákra meg fürgediákra regeltem itt neten meg személyesen is annó.. de nagyon nem bízom bennük... :\
-
skristof #1036 valami nyári melót nem tudtok?
-
#1035 tedd be még 3x -
skristof #1034 valami nyári melót nem tudtok?
melódiákra meg fürgediákra regeltem itt neten meg személyesen is annó.. de nagyon nem bízom bennük... :\ -
#1033 meleg-e van.... -
skristof #1032 angol -
#1031 Brazíl -
#1030 francia -
#1029 köszi de nekem annyira nem tetszik csak a zászló :D de a vb alatt marad :) -
#1028 Braziloknak -
Doma #1027 Szép új logóak :D Látom jó csapatot választottál =)
Ha már itt tartunk ki kinek drukkol? -
#1026 asdasdasdasdasdasdasdasd -
skristof #1025 valami nyári melót nem tudtok?
melódiákra meg fürgediákra regeltem itt neten meg személyesen is annó.. de nagyon nem bízom bennük... :\ -
ricky #1024 Ha nem, akkor majd csinálnak pezsgőfürdőt... :D -
skristof #1023 korrekt ár az ország töbi strandjához képest, ugyanakkor remélem a cigóknak ez is drága, és visszahúzódnak a deseda menti frontvonalhoz -
#1022 remélem ez valami kolompároknak van..beleülnek a vízbe elkezd örvényt kelteni és késeket belógatnak a vízbe -
ricky #1021 Amúgy mi az a "vízkések"? -
ricky #1020 :DDDDDD
Reméljük... -
#1019 remélem a sok kolompár nemfog ott lubickolni...
vagy számukra is csináltak egy ugrótornyos medencét...amit nem töltenek tele vízzel
de ettől függetlenül kiváncsi vagyok rá h milyen lett, végre valahára van egy normális strandunk :) -
ricky #1018 A két kiskép a bannerben nagyítható! :P -
skristof #1017 kitolták, mert nem számoltak a sok esőzéssel
nyár végére talán kinyit :D -
ricky #1016 Eddig nem úgy volt, h 15-én nyit a fördő? Ma 30-át mondtak a rádióba... :( -
skristof #1015 dettó
csak az a baj h nekem tippmixem ment el rajtuk -
#1014 én is rájuk tettem 25 pontot erre mivolt..pff ma már nem is Savazok rájuk :Dj -
ricky #1013 Én a franciákra is tettem, erre X :P Eddig sem szerettem őket, de most mégjobban nem fogom... -
#1012 jah, nálam is volt már ilyen, többxör kell kattintgatni az OK-ra -
#1011 basszus izgultam mint állatz h németek nyerjenek..kapásból kiugrttam az ágyból mikor berúgták..
mondom jólvan iwiwen 25 pontot rátettem és bejött..csak 10 perc után esett le h nemtudtam fogadni emrt szar volt a rendszer és nem vette be :S :( -
#1010 :DD
szuper meccs volt!:)) -
Doma #1009 Itt is jó! Nagyon durva meccs volt!!!!
-
#1008 basszameg rossz helyre írtam :D:D:D -
#1007 GGGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLL -
#1006 én már 970-nél kiszemeltem magamnak, de mára már rég elfelejtettem, s nem figyeltem:)) -
ricky #1005 Megkérdezem egy ismerősömtől... -
ricky #1004 ehh, észre se vettem, h ték lehet, pedig 3 napig ott volt a lehetőség... -
demetan #1003 röplabda -
#1002 tek^^ -
Doma #1001 Mit sportolsz? -
demetan #1000 feliratot és számot, kb olyan mint egy mez, csak bemelegítése akarom használni