SG: Kaposvár Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
táncsicsba járok. pécsre szeretnék menni, tesom is ott van, meg ott van legközelebb egyetem, ahol olyan szakok vannak, amik még érdekelnek:)
ági20
és te hova mennél el, ha mehetnél???
Milyen suliba jársz?

Rage47
hát persze...:D
ági20
hát az nincs messze, gondolom zajlik ott is az élet:))))

Rage47
taszár
ági20
Látom este már nincs itt senki:((((
<#schmoll2><#schmoll2><#schmoll2><#shakehead><#shakehead>

ági20
Rage hol laksz??

ági20
Azthiszem Budapest felé fogok költözni, vagy legalábbis közelébe valahova, itt él 2 nõvérem is.De azért az elég elszomorító hogy hogy 20 évesen nem tudok egy városban(Kaposvár) semmi szórakozási lehetõséget találni, nem????
A plázát 3 perc alatt körbejárom:),buliba nem járok akkor meg mit csináljak????
Valami tipp????

Sonajk @:o)
Én pedig már elmúlt 40. ;)

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]

ági20
Engem is nagyon sok minden köt ide,azért mégis 20 éve taposom a flasztert

:DD

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]

Rage47
igaz, nem itt lakom, csak suliba járok:p
Jobb klikk a képre és "kép mentése más néven..." ;)

Ne fogd vissza magad. Menj, ha menni akarsz.
Én maradok ;)
Engem ide köt minden és a várost is szeretem, a maga "jóságával" és bajaival együtt.

Rage47
én megyek is el, amint tudok:)
ági20
kaposvárt azért nem szeretem , mert nem szökõkutakra van szükségünk meg szép terekre,parkokra hanem munkahelyre és minden egyéb megélhetési lehetõségekre.Én ezt így gondolom.minden ismerõsöm menekülne a városból.
Én is gondolkodom rajta erõsen.Itt születtem de egyre jobban nem tetszik.

Egész jó képek lettek!!!

Nem tudod nekem elküldeni a kaposvári képeidet e-mailben vagy MSNen?

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Ott lakik a mamám mellette...

Ma du. végre rászántam magam és elmentem a belvárosba, illetve a kettõs kereszthez (akinek ez mond valamit) fotózni. Hááááát. Született pár érdekes kép (197 db). Majd pakolom fel szépen sorba az erre érdemeseket ;) ide, illetve ide is.

flippy
uh:/

Rage47
Kenny-t kilötték egy idöre úgy látom:/
Rage47
<#wave>
még az idõ is szebb lett :)

football without ultras is nothing

én is ;)

ági20
Sziasztok!!!!!!
kicsit eltûntem de itt vagyok:)))))))))))))))))))

Kenny85
ahogy végigmentek 4 sávoson.. :D

én motorostalira neveztem be... hát nem volt semmi

Voltam este a Kossuth téren. Ha minden nap ilyen "tömeg" és hangulat lenne a városban, vagy legalábbis azon a részen, egész jó lenne. Elõször azt hittem, h rossz helyen járok!

Én lehet... Attól függ milyen lsz a hangulat a városban...

flippy
Se

Rage47
én nem.
jön vki?

ja, megvan:

az újlaki motorstalálkozó mai programjár tudtok valami infót?

nem is volt rossz :) kár h nemigazán lehetett hangulatot teremteni.. de kellemes zenét játszottak, mint ahogy számítottam is :)

Igen arra gondoltam, illetve én is így hallottam.
(+ Hrutka Robi)

lehet én is lenézek, majd meglátom milyen kedvem lesz!

az a holnapra :)

amúgy köszi h figyelmeztettetek, este énis megyek Jamie koncertre ;)

Kitöröljem vagy maradjon? Az mikorra vonatkozik?

áááá, csak sikerült rossz napot bemásolnom <#falbav>

bocsi, szóval a mai program:

Festõk városa hangulatfesztivál
Kaposvár, Kossuth tér, Fõ utca és környékük
16.30.: Kossuth tér, Bohémek találkozója. Fesztiválköszöntõ hangulatképek felvonulása szamárháton és két keréken. Lovagias lovagok és úriasszonyok, fiúk a grundról, dadák a parkból, kimenõs cselédek és piaci kofák, piktorok és bohó bohémek. Polgármesteri köszöntõ. Fesztiválnyitó fúvósokra és táncos lábra. Közremûködõk: Ametiszt Tánccsoport, Együd Árpád Mûvészeti Iskola néptánc tanszaka, Mikrokozmosz Mûvészeti Iskola társastánc tanszaka, Perfect Dance Táncsport Egyesület, Katolikus Gimnázium Koncertfúvós Zenekar.
17.00.: Rippl-Rónai parafrázisok, elektrografikai kiállítás az Európa parkban.
17.00.: Gulyás László vándormuzsikus elõadása síppal,dobbal, nádi hegedûvel
17.00.: Adelmann Gusztáv képzõmûvész kiállítása, Gyergyai Kollégium, Damjanich u. 17.
18.00.: Nyakikláb, Csupaháj, Málészáj, bábjáték a Ládafia Bábszínház elõadásában.
18.30.: Black & Proud Énekegyüttes mûsora.
18.30.: Molnár Péter grafikus-festõmûvész kiállítása. Pannon Galéria, Kontrássy u. 1.
20.00.: Mozaik, válogatás a 2005. évi utcatárlat mûveibõl, Együd Galéria, Csokonai u. 1.
20.00.: Jamie Winchester és Hrutka Róbert koncertje.
Minden nap:
Képzõmûvészek alkotással összekötött kiállítása a Noszlopy utcában. Egyéni kiállítók és mûvészeti egyesületek mûhelybemutatói május 26-28 között.
Hancúr-tér a Fõ utcában. Interaktív játékok gyerekeknek és gyermek lelkû felnõtteknek. Szalma-vár, kreatív homokozó, képzõmûvészeti játszóház, mese kuckó, zene-sarok, népi játékok, Waldorf kézmûves foglalkozás.
Ördögszekér Kézmûves Vásár a Sétáló utcában. Mesteremberek, népmûvészek zsûrizett portékáinak vására. Mesterség bemutatók Kaproncáról és Korondról.
A vásárban utcazenészek és vásári komédiások gondoskodnak a jó hangulatról.

ajánlom figyelmetekbe a kapos.hu-t sztem az új bannerba azt is be lehetne linkelni, ott van olyan menüpont h Ráérsz? az alatt vannak a programok naponként listázva..
de egyébként:

Festõk városa hangulatfesztivál
Kaposvár, Kossuth tér, Fõ utca és környékük
10.00.: Versenyfutás az ára, a Marosvásárhelyi Színmûvészeti Egyetem bábelõadása.
13.00.: Erecem, perecem, a Damjanich utcai óvoda Cédibaba csoportjának gyermekjáték bemutatója.
14.00.: Rózsa Sándor, a betyárok Paprika Jancsija, a Tóni Mûvek bábelõadása.
15.00.: Dzsungel táncok, részletek a Roxínház Dzsungel könyve elõadásából.
15.00.: Szépen szóló pelikán, interaktív játék sok zenével gólyalábon.
16.00.: A könyvelõ álma, a Marosvásárhelyi Színmûvészeti Egyetem bábelõadása.
16.00.: a Fast Food Jazz Group koncertje (Horvátország).
16.00.: Triznya Mátyás kiállítása (1922-1991). Vaszary Képtár, Fõ u. 12.
17.00.: Gulácsy Lajos emlékkiállítás, Rippl-Rónai Múzeum, Fõ u. 10.
17.30.: Horagus mester cirkusza, bemutatva hosszúlábakon, a Hórihorgas Garabonciások elõadásában.
18.00.: a Daniel Speer Brass Együttes koncertje.
19.00.: Tûzanyja, a Marosvásárhelyi Színmûvészeti Egyetem bábelõadása.
19.00.: Kilenc. Fiatal mûvészek installációs kiállítása. Áchim A. u. 12-16.
20.00.: a Szegedi Molnár Dixieland Jazz Band koncertje.
22.00.: Trio Fandango zenekar.
Egész nap: Más-kép, ponyvafestészet a Fõ utcában. F. Zámbó István, Fe Luggossy László, Csetneki József, Balogh István, Mengyán András, Szük Norbert, Szabó Zoltán, Bihari Beatrix Renáta, Lénárt István, Burcsa Gábor és barátaik bebizonyítják, hogy a mûvészet elõl nem lehet menekülni.
Minden nap:
Képzõmûvészek alkotással összekötött kiállítása a Noszlopy utcában. Egyéni kiállítók és mûvészeti egyesületek mûhelybemutatói május 26-28 között.
Hancúr-tér a Fõ utcában. Interaktív játékok gyerekeknek és gyermek lelkû felnõtteknek. Szalma-vár, kreatív homokozó, képzõmûvészeti játszóház, mese kuckó, zene-sarok, népi játékok, Waldorf kézmûves foglalkozás május 25-28 között.
Ördögszekér Kézmûves Vásár a Sétáló utcában. Mesteremberek, népmûvészek zsûrizett portékáinak vására. Mesterség bemutatók Kaproncáról és Korondról.
A vásárban utcazenészek és vásári komédiások gondoskodnak a jó hangulatról.

amúgy alap film, akárcsak a futball faktor.. ilyen hülye magyar címet mondjuk :)

A Kossuth térire gondoslz? Én azt hallottam, h valami Jazz koncert lesz, valami Winchester vagy ki :)

Ja, én is kérdeztem, hogy a "Huligánok" címû filmet mikor játszák majd, de azt sem tudták. Pedig régen több hónapra elõre megvoltak nekik a listák.
Ki tud valamit a ma esti koncertrõl?

Ne szomorkodj már, hiszen hét ágra süt a nap :D

Ez tényleg jó kis kép!!!

És tényleg szerda délutánig volt jó idõ...

flippy
Fú, eddig nem is láttam, h ilyen szép a Kossuth tér:O Naon naon joo kép!!!

oppácska
nagyon szép kép
save :)