SG: Kaposvár Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#schmoll2>#schmoll2><#schmoll2>#schmoll2><#schmoll2>#schmoll2><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead>
A plázát 3 perc alatt körbejárom:),buliba nem járok akkor meg mit csináljak????
Valami tipp????
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]
Én maradok ;)
Engem ide köt minden és a várost is szeretem, a maga "jóságával" és bajaival együtt.
Én is gondolkodom rajta erõsen.Itt születtem de egyre jobban nem tetszik.
Nem tudod nekem elküldeni a kaposvári képeidet e-mailben vagy MSNen?
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
football without ultras is nothing

(+ Hrutka Robi)
amúgy köszi h figyelmeztettetek, este énis megyek Jamie koncertre ;)
bocsi, szóval a mai program:
Festõk városa hangulatfesztivál
Kaposvár, Kossuth tér, Fõ utca és környékük
16.30.: Kossuth tér, Bohémek találkozója. Fesztiválköszöntõ hangulatképek felvonulása szamárháton és két keréken. Lovagias lovagok és úriasszonyok, fiúk a grundról, dadák a parkból, kimenõs cselédek és piaci kofák, piktorok és bohó bohémek. Polgármesteri köszöntõ. Fesztiválnyitó fúvósokra és táncos lábra. Közremûködõk: Ametiszt Tánccsoport, Együd Árpád Mûvészeti Iskola néptánc tanszaka, Mikrokozmosz Mûvészeti Iskola társastánc tanszaka, Perfect Dance Táncsport Egyesület, Katolikus Gimnázium Koncertfúvós Zenekar.
17.00.: Rippl-Rónai parafrázisok, elektrografikai kiállítás az Európa parkban.
17.00.: Gulyás László vándormuzsikus elõadása síppal,dobbal, nádi hegedûvel
17.00.: Adelmann Gusztáv képzõmûvész kiállítása, Gyergyai Kollégium, Damjanich u. 17.
18.00.: Nyakikláb, Csupaháj, Málészáj, bábjáték a Ládafia Bábszínház elõadásában.
18.30.: Black & Proud Énekegyüttes mûsora.
18.30.: Molnár Péter grafikus-festõmûvész kiállítása. Pannon Galéria, Kontrássy u. 1.
20.00.: Mozaik, válogatás a 2005. évi utcatárlat mûveibõl, Együd Galéria, Csokonai u. 1.
20.00.: Jamie Winchester és Hrutka Róbert koncertje.
Minden nap:
Képzõmûvészek alkotással összekötött kiállítása a Noszlopy utcában. Egyéni kiállítók és mûvészeti egyesületek mûhelybemutatói május 26-28 között.
Hancúr-tér a Fõ utcában. Interaktív játékok gyerekeknek és gyermek lelkû felnõtteknek. Szalma-vár, kreatív homokozó, képzõmûvészeti játszóház, mese kuckó, zene-sarok, népi játékok, Waldorf kézmûves foglalkozás.
Ördögszekér Kézmûves Vásár a Sétáló utcában. Mesteremberek, népmûvészek zsûrizett portékáinak vására. Mesterség bemutatók Kaproncáról és Korondról.
A vásárban utcazenészek és vásári komédiások gondoskodnak a jó hangulatról.
de egyébként:
Festõk városa hangulatfesztivál
Kaposvár, Kossuth tér, Fõ utca és környékük
10.00.: Versenyfutás az ára, a Marosvásárhelyi Színmûvészeti Egyetem bábelõadása.
13.00.: Erecem, perecem, a Damjanich utcai óvoda Cédibaba csoportjának gyermekjáték bemutatója.
14.00.: Rózsa Sándor, a betyárok Paprika Jancsija, a Tóni Mûvek bábelõadása.
15.00.: Dzsungel táncok, részletek a Roxínház Dzsungel könyve elõadásából.
15.00.: Szépen szóló pelikán, interaktív játék sok zenével gólyalábon.
16.00.: A könyvelõ álma, a Marosvásárhelyi Színmûvészeti Egyetem bábelõadása.
16.00.: a Fast Food Jazz Group koncertje (Horvátország).
16.00.: Triznya Mátyás kiállítása (1922-1991). Vaszary Képtár, Fõ u. 12.
17.00.: Gulácsy Lajos emlékkiállítás, Rippl-Rónai Múzeum, Fõ u. 10.
17.30.: Horagus mester cirkusza, bemutatva hosszúlábakon, a Hórihorgas Garabonciások elõadásában.
18.00.: a Daniel Speer Brass Együttes koncertje.
19.00.: Tûzanyja, a Marosvásárhelyi Színmûvészeti Egyetem bábelõadása.
19.00.: Kilenc. Fiatal mûvészek installációs kiállítása. Áchim A. u. 12-16.
20.00.: a Szegedi Molnár Dixieland Jazz Band koncertje.
22.00.: Trio Fandango zenekar.
Egész nap: Más-kép, ponyvafestészet a Fõ utcában. F. Zámbó István, Fe Luggossy László, Csetneki József, Balogh István, Mengyán András, Szük Norbert, Szabó Zoltán, Bihari Beatrix Renáta, Lénárt István, Burcsa Gábor és barátaik bebizonyítják, hogy a mûvészet elõl nem lehet menekülni.
Minden nap:
Képzõmûvészek alkotással összekötött kiállítása a Noszlopy utcában. Egyéni kiállítók és mûvészeti egyesületek mûhelybemutatói május 26-28 között.
Hancúr-tér a Fõ utcában. Interaktív játékok gyerekeknek és gyermek lelkû felnõtteknek. Szalma-vár, kreatív homokozó, képzõmûvészeti játszóház, mese kuckó, zene-sarok, népi játékok, Waldorf kézmûves foglalkozás május 25-28 között.
Ördögszekér Kézmûves Vásár a Sétáló utcában. Mesteremberek, népmûvészek zsûrizett portékáinak vására. Mesterség bemutatók Kaproncáról és Korondról.
A vásárban utcazenészek és vásári komédiások gondoskodnak a jó hangulatról.
nagyon szép kép
save :)