Samsung kijelzők az Xbox 2 konzolokhoz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Volt egy régi görög mondás, valahogy így hangzott:
"ha a házadba lép valaki, ne bútoroktól, hanem a házigazda erényeitõl fogja el csodálat."

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Meglepõnek nem meglepõ, csak nem kötelezõ.

smv
Meglepõ, a nem túl pozitív életszemlélet? 😄

Starcraft + Diablo III - esemve

Tényleg jól néz ki a TV ennyi pénzért.... Erre még kölcsönt is érdemes lenne felvenni. Persze nálunk tuti többe fog kerülni. És milyen gyártmány lesz ez a Samsung tévécske??? Made in Korea v. Made in Hungary v. Made in PRC(People's Republic of China)?? <#hehe>
Oldern the 1st
1366 X 768 (a technikai adataiban szerepelt, a samsung oldalán)

arty
tuti csak a kissebbet ... ennyiért ...

Forza.

Ennél nem sokkal nagyobb, vagy tán nem is nagyobb, NEM HDTV-s TFT televizió is drágább ennél itthon.
Amúgy ez 1280x720 felbontást tud, vagy tud 1920-at is?

Visszatérve a témára, nevezetesen LNR238W 😊 - ennyi pénzért nem rossz egy 23 inch-es jófajta LCD... Kár, mire ideér, lesz kb. a duplája.

Ez azért nem túl pozitív életszemlélet...

talán mert 60 inches tévét álmainkban se tudunk elképzelni 😄 jó ha egy élet alatt akkora lakást tudok venni hogy egy 40centis tévé belefér... 😊

CSOCSO
buszke lehetek a tv re.. mert fasza... de nem azert verem magam.. hanem azert mert rolcsi asziszi' hogy viccotem a 60 inchel.. es tuti 60 cm es tv-m van...
Csudri
Menj, ültess egy fát! Inkább, minthogy itt vered a nyálad ebben a témában.

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

s1lkforrent
Most arra vagy büszke, hogy neked van a legnagyobb.. fogyasztásod? <#ticking>
Itt egy oldal, ahol kiszámolhatod, hogy hány földet zabálna fel az emberiség, ha hasonlatos lenne hozzád.<#idiota><#rolleyes>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

CSOCSO
fogalmam sincs miert nem vettunk kivetitot. de ez is teljesen megteszi.. es a 60 inch booooven eleg azert😊)))
majdnem 150 cm azert eleg😊
Ja en is aszittem hogy plazma, de sajnos csak proji. 😞 Akkor meg inkabb kivetito. 😊
Sracok engem nem nagyon erdekel a HDTV, szamomra egy projector (termeszetesen nem a projector-os TV-re gondoltam) lenne a tuti az XBOX 2-hoz. Mint a moziban... 😊
arty
kár, h projektoros ... azért persze elfogadnám 😉

amugy miért nem veszel egy kivetítõt? (ok, félhomály kell minimum hozzá, nade....)

Forza.

CSOCSO
haaat peeersze hogy 60 cm re gondoltam <#mf2>

ja es javitanek.. 61 inch!!!
CHEAPBOY
Bar most nezem 1100 Dollar, a mai dollar arfolyamon kb 200-220000ft.. szal nem is 600000-1 millio, ahogyan az szokott lenni Sony markaboltokban.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

1. csocso amerikában van
2. a 23 inch az nagyobb mint a 60 centi, szóval kizárt hogy elirta 😊

CHEAPBOY
Hat pediglen ez az igazsag, tudod nem magyar foldon szenvedo embereknek nem olyan nagy problema az ilyesmi osszehozatala.

CHEAPBOY
Ez a legjobb, amit csak irni lehetett😊)

Ja, semmi kétség<#hehe>

UNREG

smv
Gr ez értelmetlen volt. Tehát, hogy ne vegyen fel kölcsönt... 😄

smv
Ez így van. De pont elég dolgot kell így is fizetnie 1 átlag embernek (adók, rezsi, kölcsönök), ahhoz, hogy még 1 játék miatt is kölcsönt vegyen fel. 😊

SoDI---
Én képes lennék hitelt felvenni rá, hogy megéri-e az élmény, mindenki döntse el maga...

És ha felveszed a hitelt és rá 2napra megszünik az állásod?

Jó, a tégla is a fejedre eshet, de nem lehet minden nap ettõl rettegni.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

És pontosan milyen gyártmányú és típusú az a 60 inches TV? <#nyes>
60 cm-re gondoltál te.

smv
És te képes lennél azért hitelt felvenni, hogy legyen plazma képernyõd meg játékkonzolod? És ha felveszed a hitelt és rá 2napra megszünik az állásod? 1 játékrendszer miatt kockáztatod azt, hogy épp, hogy meg tudsz élni? :\

SoDI---
Istenem, de szeretnék úgy élni, hogy a legnagyobb problémám az legyen, melyik TFT/plazma képernyõt vegyem meg a játékkonzolomhoz, és ne az, hogy mibõl...

Ha nem vagy munkanélküli, akkor talán hitelbõl...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

NEXUS6
Azért valamit még is csak tesz a fejlõdésért ez a M$, kikötötte, hogy márpedig az õ konzolját csak és kizárólag HDTV-n lehet bemutatni.

Asszem ezzel végül is megadja az utolsó lökést, hogy az emberek végre lecseréljék, a gyártók meg nagy mennyiségben olcsón gyártsák az ilyen tv-ket.

Ideje volt, asszem vagy 20 éve hallottam elõször, hogy most már 1-2 éven belül már csak ilyen tv-k lesznek.

A SONY-nak meg újra nyereséges lesz a tv-üzletága😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

hamar megunnad/elbutulnal, igy sokkal izgalmasabb az elet.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

CSOCSO
23??? en maradok a 60 inches tv nel. de azert aranyosak...
Istenem, de szeretnék úgy élni, hogy a legnagyobb problémám az legyen, melyik TFT/plazma képernyõt vegyem meg a játékkonzolomhoz, és ne az, hogy mibõl...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

hornbali
Jó kis kijelzõ, az egyetéen akadály a magas ár. 😞