35
-
Mihail #35 Volt egy régi görög mondás, valahogy így hangzott:
"ha a házadba lép valaki, ne bútoroktól, hanem a házigazda erényeitől fogja el csodálat." -
dez #34 Meglepőnek nem meglepő, csak nem kötelező. -
#33 Meglepő, a nem túl pozitív életszemlélet? :D -
palika22 #32 Tényleg jól néz ki a TV ennyi pénzért.... Erre még kölcsönt is érdemes lenne felvenni. Persze nálunk tuti többe fog kerülni. És milyen gyártmány lesz ez a Samsung tévécske??? Made in Korea v. Made in Hungary v. Made in PRC(People's Republic of China)?? -
#31 1366 X 768 (a technikai adataiban szerepelt, a samsung oldalán) -
#30 tuti csak a kissebbet ... ennyiért ... -
Inquisitor #29 Ennél nem sokkal nagyobb, vagy tán nem is nagyobb, NEM HDTV-s TFT televizió is drágább ennél itthon.
Amúgy ez 1280x720 felbontást tud, vagy tud 1920-at is? -
dez #28 Visszatérve a témára, nevezetesen LNR238W :) - ennyi pénzért nem rossz egy 23 inch-es jófajta LCD... Kár, mire ideér, lesz kb. a duplája. -
dez #27 Ez azért nem túl pozitív életszemlélet... -
Flashy #26 talán mert 60 inches tévét álmainkban se tudunk elképzelni :D jó ha egy élet alatt akkora lakást tudok venni hogy egy 40centis tévé belefér... :) -
#25 buszke lehetek a tv re.. mert fasza... de nem azert verem magam.. hanem azert mert rolcsi asziszi' hogy viccotem a 60 inchel.. es tuti 60 cm es tv-m van... -
#24 Menj, ültess egy fát! Inkább, minthogy itt vered a nyálad ebben a témában. -
#23 Most arra vagy büszke, hogy neked van a legnagyobb.. fogyasztásod?
Itt egy oldal, ahol kiszámolhatod, hogy hány földet zabálna fel az emberiség, ha hasonlatos lenne hozzád. -
#22 fogalmam sincs miert nem vettunk kivetitot. de ez is teljesen megteszi.. es a 60 inch booooven eleg azert:))))
majdnem 150 cm azert eleg:)
-
Zozo76 #21 Ja en is aszittem hogy plazma, de sajnos csak proji. :( Akkor meg inkabb kivetito. :) -
Zozo76 #20 Sracok engem nem nagyon erdekel a HDTV, szamomra egy projector (termeszetesen nem a projector-os TV-re gondoltam) lenne a tuti az XBOX 2-hoz. Mint a moziban... :) -
#19 kár, h projektoros ... azért persze elfogadnám ;)
amugy miért nem veszel egy kivetítőt? (ok, félhomály kell minimum hozzá, nade....) -
#18 haaat peeersze hogy 60 cm re gondoltam
ja es javitanek.. 61 inch!!! -
#17 Bar most nezem 1100 Dollar, a mai dollar arfolyamon kb 200-220000ft.. szal nem is 600000-1 millio, ahogyan az szokott lenni Sony markaboltokban. -
Cat #16 1. csocso amerikában van
2. a 23 inch az nagyobb mint a 60 centi, szóval kizárt hogy elirta :) -
#15 Hat pediglen ez az igazsag, tudod nem magyar foldon szenvedo embereknek nem olyan nagy problema az ilyesmi osszehozatala. -
#14 Ez a legjobb, amit csak irni lehetett:)) -
rolcsi01 #13 Ja, semmi kétség -
#12 Nem hazudik. Ez itt csocso tv-je. -
#11 Gr ez értelmetlen volt. Tehát, hogy ne vegyen fel kölcsönt... :D -
#10 Ez így van. De pont elég dolgot kell így is fizetnie 1 átlag embernek (adók, rezsi, kölcsönök), ahhoz, hogy még 1 játék miatt is kölcsönt vegyen fel. :) -
#9 Én képes lennék hitelt felvenni rá, hogy megéri-e az élmény, mindenki döntse el maga...
És ha felveszed a hitelt és rá 2napra megszünik az állásod?
Jó, a tégla is a fejedre eshet, de nem lehet minden nap ettől rettegni. -
rolcsi01 #8 És pontosan milyen gyártmányú és típusú az a 60 inches TV?
60 cm-re gondoltál te. -
#7 És te képes lennél azért hitelt felvenni, hogy legyen plazma képernyőd meg játékkonzolod? És ha felveszed a hitelt és rá 2napra megszünik az állásod? 1 játékrendszer miatt kockáztatod azt, hogy épp, hogy meg tudsz élni? :\ -
#6 Istenem, de szeretnék úgy élni, hogy a legnagyobb problémám az legyen, melyik TFT/plazma képernyőt vegyem meg a játékkonzolomhoz, és ne az, hogy miből...
Ha nem vagy munkanélküli, akkor talán hitelből... -
#5 Azért valamit még is csak tesz a fejlődésért ez a M$, kikötötte, hogy márpedig az ő konzolját csak és kizárólag HDTV-n lehet bemutatni.
Asszem ezzel végül is megadja az utolsó lökést, hogy az emberek végre lecseréljék, a gyártók meg nagy mennyiségben olcsón gyártsák az ilyen tv-ket.
Ideje volt, asszem vagy 20 éve hallottam először, hogy most már 1-2 éven belül már csak ilyen tv-k lesznek.
A SONY-nak meg újra nyereséges lesz a tv-üzletága;) -
nenad #4 hamar megunnad/elbutulnal, igy sokkal izgalmasabb az elet.
-
#3 23??? en maradok a 60 inches tv nel. de azert aranyosak... -
Garfield #2 Istenem, de szeretnék úgy élni, hogy a legnagyobb problémám az legyen, melyik TFT/plazma képernyőt vegyem meg a játékkonzolomhoz, és ne az, hogy miből... -
#1 Jó kis kijelző, az egyetéen akadály a magas ár. :(