531
-
#91 mármint vietkong kampány? -
#90 nemtudom hogy probáltad e már a multit a pterdon szerveren, 50 férőhelyes, a stream pályán, szerintem ez ut. a 2ben viszont nagyobb pályák lesznek 64es szerverekkel.
Egybekent azt halllotam hogy lesz benne egy vietcong mission is, de ebbe nem vagyok biztos. -
#89 A Shellshock szeretim egy szemét, én 5 percig játszottam vele, az a szint, aminél jobb egy elmésre megírt flash-játék is.
A Vietcong viszont minden idők legjobb hangulatú, legelmésebb fps-e, talán csak a Line of Sight zenéje veri.
A multi engem nem érdekel, szerintem az fps-multi 1 nagy rakás sz*r, még az AA a legkevésbé, pl. a cod az no comment, pedig a single rész nem volt olyan rossz ott se. -
#88 persze a nácikat csak gyilkolni kell...pff...milyen primitív hozzáállás -
Thanatos #87 jaja de ezt 2.vh-s gameknél már megszokhatuk hogy ilyesmit nem lehet :/// -
#86 ety kis on: a kieg csak egy single pályából áll meg sok multiból meg új zene meg új felület de fegyver az sajna nem lett új pedig vártam.
a 2ről pedig annyit, hogy kár hogy vietcong kampányban nem lehet amcsikat irtani pedig az lenne az igazi..:))) -
#85 nemértem nekem bejönnek a háborút feldolgozó játékok a shellshocknál valami hiányzott pedig nagyon szerettem volna azt is szeretni. kell valakinek? -
Thanatos #84 de kirpobáltam sajnos, sok is volt nekem egy életre :D
amugy az ingyenes kieg télelg szép nem tudtam róla :) -
#83 ezek szerint te nem probáltad ki az elso részt.
mellesleg nem sok olyan csapat van aki miután kiadta az alapjátékot ékiad még egy INGYENES kiegészítőt.
-
Thanatos #82 a szar is el lehet manapság adni :P -
#81 Nekem bejött és sokaknak mivel sikerült annyit eladni hogy lesz folytatása.Legalábbis anno ezt irták. -
#80 szerintem a vietnamos játékok közül a legszarabbul a shellshock nam'67 sikerült. nekem egyáltalán nem jött át a feeling meg tps...áhhh -
#79 Most néztem át régebi játékok grafikáját, men of valor vietnam... és nem lesz ez olyan rossz -
#78 Remélem nem, de én már bízom annyira a játékokban, miután a Driver hármat is nagyon vártam és hatalmas csalódés lett a vége. -
#77 már nagyon várom a 2. részt, már az elsővel is teljes mértékben meg voltam elégedve. eltekintve néhány bugtól. csak lehet, hogy ezt összecsapják? -
#76 Hát ha csinálok majd a 2-ben egy szervert és nem dobálja ki az embereket akkor nálam már jobb mint az 1. -
#75 Szerintem jobb a video, mint a képek. A fegyverek meg egyenesen gyönyörűek. -
#74 Van pár új kép a Hardwireden -
Gabe18 #73 Hát a videóban lávő bejátszások alapján,ez igen csúnyácska egy játék lesz... -
#72 Köszi -
#71 Hardwired.hu -
#70 Nem megy a letöltés sajnos :( -
#69 Fegyver trailer -
#68 köüszi -
#67 angolul meg ez:
http://www.pterodon.com -
#66 http://www.pterodon.cz/
-
#65 hivatalos weblap? -
Thanatos #64 ... -
#63 Látom megint nem tudsz olvasni mert nemtudom rajtad kivül lát-e valaki olyat az irásomban hogy a "grafika a lényeg".
Annyit irtam sokat nyom a graf.A doomban amugy tényleg csak a graf a pozitivum már ha a doomnál tartunk,mert a többi része hot unalom.
-
Thanatos #62 pedig az a neked való ha a grafika a lényeg... -
#61 Azért nem csak megvakulni akarok a nagy sötétségben. -
#60 Hát én is fogok, ez több mint valószínű, de ha a játékmenet nem lesz elég jó, és még a grafika is gyenge... Remélem tudja kompenzálni -
#59 ez igaz!én is ezt vettem észre a képeken!nekem is sokat számit a graf,de attól jáccok majd vele lehet! -
#58 Meglepően nem illik össze a játék egésze és a fegyver kidolgozása grafikailag. Ha megnézitek, akkor egy HL2 minőségű stukker van egy oda nem illő környezetben... Furcsa -
Thanatos #57 go doom3... -
#56 Hát az igaz.De FPS-eknél nálam sokat nyom a graf. -
a grafikárol meg annyit hogy a gta san andreast sem a grafikájáért szeretjuk. -
#54 azér nemrossz,csak a grafikán vagyok fennakadva,de hát nemérdekel mosmár! -
#53 hát ha 50 fegyver,meg a többi akkor nem lesz azé rossz ez!de nemigaz már,hogy nemlehet normális grafot csinálni! -
#52 Pár új shot