531
  • jointeer
    mármint vietkong kampány?
  • R0sc0
    nemtudom hogy probáltad e már a multit a pterdon szerveren, 50 férőhelyes, a stream pályán, szerintem ez ut. a 2ben viszont nagyobb pályák lesznek 64es szerverekkel.

Egybekent azt halllotam hogy lesz benne egy vietcong mission is, de ebbe nem vagyok biztos.
  • panther112
    A Shellshock szeretim egy szemét, én 5 percig játszottam vele, az a szint, aminél jobb egy elmésre megírt flash-játék is.
    A Vietcong viszont minden idők legjobb hangulatú, legelmésebb fps-e, talán csak a Line of Sight zenéje veri.
    A multi engem nem érdekel, szerintem az fps-multi 1 nagy rakás sz*r, még az AA a legkevésbé, pl. a cod az no comment, pedig a single rész nem volt olyan rossz ott se.
  • jointeer
    persze a nácikat csak gyilkolni kell...pff...milyen primitív hozzáállás
  • Thanatos
    jaja de ezt 2.vh-s gameknél már megszokhatuk hogy ilyesmit nem lehet :///
  • jointeer
    ety kis on: a kieg csak egy single pályából áll meg sok multiból meg új zene meg új felület de fegyver az sajna nem lett új pedig vártam.

a 2ről pedig annyit, hogy kár hogy vietcong kampányban nem lehet amcsikat irtani pedig az lenne az igazi..:)))
  • jointeer
    nemértem nekem bejönnek a háborút feldolgozó játékok a shellshocknál valami hiányzott pedig nagyon szerettem volna azt is szeretni. kell valakinek?
  • Thanatos
    de kirpobáltam sajnos, sok is volt nekem egy életre :D
    amugy az ingyenes kieg télelg szép nem tudtam róla :)
  • R0sc0
    ezek szerint te nem probáltad ki az elso részt.

mellesleg nem sok olyan csapat van aki miután kiadta az alapjátékot ékiad még egy INGYENES kiegészítőt.
  • Thanatos
    a szar is el lehet manapság adni :P
  • grebber
    Nekem bejött és sokaknak mivel sikerült annyit eladni hogy lesz folytatása.Legalábbis anno ezt irták.
  • jointeer
    szerintem a vietnamos játékok közül a legszarabbul a shellshock nam'67 sikerült. nekem egyáltalán nem jött át a feeling meg tps...áhhh
  • panther112
    Most néztem át régebi játékok grafikáját, men of valor vietnam... és nem lesz ez olyan rossz
  • Falconer
    Remélem nem, de én már bízom annyira a játékokban, miután a Driver hármat is nagyon vártam és hatalmas csalódés lett a vége.
  • jointeer
    már nagyon várom a 2. részt, már az elsővel is teljes mértékben meg voltam elégedve. eltekintve néhány bugtól. csak lehet, hogy ezt összecsapják?
  • grebber
    Hát ha csinálok majd a 2-ben egy szervert és nem dobálja ki az embereket akkor nálam már jobb mint az 1.
  • panther112
    Szerintem jobb a video, mint a képek. A fegyverek meg egyenesen gyönyörűek.
  • grebber
    Van pár új kép a Hardwireden
  • Gabe18
    Hát a videóban lávő bejátszások alapján,ez igen csúnyácska egy játék lesz...
  • Falconer
    Köszi
  • Serpa
    Hardwired.hu
  • Falconer
    Nem megy a letöltés sajnos :(
  • grebber
    Fegyver trailer
  • panther112
    köüszi
  • R0sc0
    angolul meg ez:
    http://www.pterodon.com
  • R0sc0
    http://www.pterodon.cz/
  • panther112
    hivatalos weblap?
  • Thanatos
    ...
  • grebber
    Látom megint nem tudsz olvasni mert nemtudom rajtad kivül lát-e valaki olyat az irásomban hogy a "grafika a lényeg".
    Annyit irtam sokat nyom a graf.A doomban amugy tényleg csak a graf a pozitivum már ha a doomnál tartunk,mert a többi része hot unalom.
  • Thanatos
    pedig az a neked való ha a grafika a lényeg...
  • grebber
    Azért nem csak megvakulni akarok a nagy sötétségben.
  • Falconer
    Hát én is fogok, ez több mint valószínű, de ha a játékmenet nem lesz elég jó, és még a grafika is gyenge... Remélem tudja kompenzálni
  • forza milan
    ez igaz!én is ezt vettem észre a képeken!nekem is sokat számit a graf,de attól jáccok majd vele lehet!
  • Falconer
    Meglepően nem illik össze a játék egésze és a fegyver kidolgozása grafikailag. Ha megnézitek, akkor egy HL2 minőségű stukker van egy oda nem illő környezetben... Furcsa
  • Thanatos
    go doom3...
  • grebber
    Hát az igaz.De FPS-eknél nálam sokat nyom a graf.
  • R0sc0

a grafikárol meg annyit hogy a gta san andreast sem a grafikájáért szeretjuk.
  • forza milan
    azér nemrossz,csak a grafikán vagyok fennakadva,de hát nemérdekel mosmár!
  • forza milan
    hát ha 50 fegyver,meg a többi akkor nem lesz azé rossz ez!de nemigaz már,hogy nemlehet normális grafot csinálni!
  • grebber
    Pár új shot