531
-
#531 De tudom a választ, patch-eket kell leszedned, google-be beírod... 1.00 verzió kevés helyekre enged már be plusz sok szerver eleve zárolt a nagyközönségnek. -
justbusiness123 #530 Huh, csoda hogy valaki még nézegeti ezt a fórumot :D egyébként tudnál segíteni nekem valamiben? A vietcong 2 be én általába multizgatok és néhány szerveren azt irja Felhasználó kitiltva. (nekem magyarosítot verzió van meg)nem tudud hogy ez mitől van? CD kulcsom nem eredeti és 1.00 verzióval nyomom. Kösz a helpet! :) -
#529 Bizony :) -
justbusiness123 #528 Tom hogy kicsit megkéstem de szeretnék igazat adni Animefox nak. Ez egy nagyon jó játék és az 1 ső része is jó volt , én csak ugy nosztalgiázásból leszedtem mind a 2 részt és le se töröltem . Annyira élvezetes mind a kettő. Nekem ottvan a toppon :) -
#527 Híres történelmi város visszafoglalásáról van szó, dzsungel gyakorlatilag nincs. -
#526 hali! az lenne a kerdesem h a sp resze a jateknak foleg varosban jatszodik vagy a dzsungelben mint az elso resz? -
#525 Akkori viszonylatban igen erős gépet követelt meg. Ezt mondjuk én sem értem. -
#524 Hogy lehet végigjátszani ezt a játékot?Van AMD 2.5GHz processzorom,ATI RADEON 9600 XT VGA,1GBRAM.A Call of Duty 2-vel lehetett játszani.Ezzel meg nem lehet.Eleve alacsony az FPS de amikor egy temetőben voltam talán 5 képkocka lehetett másodpercenként. -
#523 Hogy mi van e??? Ja hogy fut még e server a Vietcong alatt??? -
george4 #522 Van coop "tort" server? Gondoltam eloszor kiprobalom, aztan majd meglatjuk, hogy erdemes e megvenni!? -
Maan #521 Tduja valaki, hogy miért produkál olyan érdekességeket a játék neten, hogy amikor belépek, egy ideig jó, azután az összes ember egyhejben áll és ha még tovább várok, akkor kilép a játékból hibaüzenet nélkül? -
Maan #520 Ja? Egy kicsit lejjebb mentem és láttam ez is, oppsz... -
Maan #519 Tud valaki egy olyan fórumot, ami Vietcong2 problémákkal foglalkozik? -
bullterrier #518 NA11-AMB8-751R-4DR8-US7R -
márk192 #517 Valaki nem tudja annak a programnak a nevét amellyel a Vietcong 2 indul, valami emulátor a neve de pontosabban mondjátok már meg? -
#516 Hát ez tényleg gyenge gém lett.
Minden játékmagazin átlagon alul értékelte -
#515 Sajnos a 2 szerintem is nagyon gyatra lett. Főleg ahhoz képest, hogy mi volt a Vietcong, talán minden idők egyik legjobb játéka... -
#514 Már akinek..... -
Djemba #513 EZ EGY AKKORA SZAR GAME -
#512 Jajjjj koszos lesz az ingeeeem!!!!!
-
#511 Jééééééé innen látni a nagyi faluját is!!!!!!!
-
#510 És ki rakott ki a kapuhoz zsinóros gránátot???
-
#509 Ki evett a kajámból és ki nyúlt a személyes papírjaimhoz???
-
#508 Ki aludt az ágyamban?????
-
#507 Ezzel még sose lőttem félre, elrepít minden ellenfelet, online mérkőzésen senki gyűr le, (kivétel mikor 20 másodpercig minden lövés után töltök, na ekkor vagyok sérülékeny....)
-
#506 Piszkevasat vissza helyezem a foglalatba, felhúzom az elsütő csappantyút, csap biztosítva, (figyelem: ekkor még nem létezett a kakas megnevezése, majd csak ezután kb. 100 év múlva.)
-
#505 Ezt is betömöm jól, mert már jártam úgy hogy kigurult.... ;) biztosra kell menni lövésenként....
-
#504 Jöhet a golyó....
-
#503 Kicsit megtömködöm....
-
#502 Bizti ami bizti lőttem és most töltök, hogy újra lövésre készen legyek, egy M16-os nem ellenfél e fegyvernek.... ;)
-
#501 Mintha valaki kikukucskált volna az ablakon???
-
#500 Édes otthon....
-
#499 Hohóóó a lőszerraktár a toronyban berobbant....
-
#498 Megtette.... ;)
-
#497 Ez megteszi.... de tegyünk mást is hozzá.... biztonság kedvéért.
-
#496 Így elnézve nem hagyhatom az ellenség kezére, rögvest cselekedek...
-
#495 Ki másztam nagy nehezen, fejemet fogva, nagy zuhéba, ázok mint veréb, nem jutottam el a célhoz, rossz a terep de így is messzire jutottam biztonságban....
-
#494 Sárba, bombatölcsérben elakadva....
-
#493 Ellenség tökre befészkelte magát....
-
#492 Mocskosul besaraztak és pocsolyába lőttek....