5
 • Capra Ibex #5
  Mondjuk ez az eddigi cikkek alapján is látszott, hogy nem sokan vették a fáradtságot utánanézni.
  Pedig ezek a licenszek szerintem nagyon jók és bár mi nem ismerjük még (már nem a licenszek tartalmát mert azoknak egyszerű utánajárni), szerencsére kezdenek terjedni.

  Amúgy végre valaki csinál valamit. Nem csak megy a sírás, hogy szemét RIAA meg a többi. Ők változtatni akarnak. Nálunk is ezt kéne de nagyon pesszimista vagyok.
  Új, vagy nem új ez nálunk nehezen fog beférkőzni az illetékesek agyába. Meg az is más kérdés, hogy Magyarország eléggé nagy és nettel behálózott e (nem az), hogy a licenszek pozitív hatásai és érvényesülhessenek (mert ugye elvileg arra (is) jó, hogy minél több ember ismerje meg az adott anyagot és mégsem warez).

  Azért amúgy ezt igen jó megoldásnak találom és csak remélni tudom, hogy el fog terjedni mindenfelé.
 • dez
  #4
  Szal arról van szó, mások (legalábbis többség) se nagyon fognak utána nézni, így nem fogják tudni, miről van szó, mert ez még eléggé új dolog.
 • dez
  #3
  Na hát épp erre nincs idő(m), hogy most elolvassak 10 cikket a témában. És nem is biztos, hogy abból kiderül, most pontosan mit is mondott nekik (persze ha tudni lehet egyátalán). Persze talán ki lehet következtetni, de... idő.
 • Cat #2
  nem olyan nehéz...

  http://www.sg.hu/kereso.php?mit=commons
 • dez
  #1
  Talán megért volna egy plusz bekezdést, hogy mi ez a licenc, és főleg, hogy mik is voltak az elnök érvei, ha már erről szól a cikk. Érdekesnek tűnik, de kinek van ideje mindennek utánazézni? (Mert ugye a kíváncsiság az csak furdal. :) )