15
-
norbi858 #15 Valaki tudna segíteni??????
Elakadtam, annál a résznél, amikor ki kell nyitni azt a bazi nagy ajtót. Bekerültem egy helyiségbe és ott tologatni kell a két hosszú kőpadot csak nem tudom, hogy merre!!!!!
-
#14 jobb egérgombbal vágod, amíg szétesik, aztán lődd a bogarakat, a "démonlátás" segít ezeket kiszűrni a sok patkány kígyó meg miegymás közül. -
CelticVampire #13 Figy...
Hogy lehet megölni a bogaras démont?
Azt írja ki, azzal az egyiptomi bogaras gyufásdobozzal csináljak valamit, de nem segít, mert újra "összeszedi magát" utána...
hogy lehet megölni, mert elmenekülni se tudok:S -
aDannyBoy #12 szeretem az ilyen reklámokat :)
Irányítás a TombRaiderben szerintem viszont sokkal szörnyebb volt, főleg, hogy csak ilyen negyedeket-nyolcadokat lehetett fordulni... Itt fura volt, hogy nincs ugrás gomb, hanem ugrik magától ha kell :)
Neo rulz :) -
#11 ez is csak egy újabb reklámtermék. -
#10 Kezd sok lenni a démonvadászos játékokból... -
#9 próbáld meg a netről..... -
#8 én tudom, de nem warezolunk sry:DDD -
kissmic #7 hi all!
Honnan tom leszedni ezt a játékot?
Tudja valaki??
-
Alien_AM #6 en is leszettem de nem olyan rossz, bar az iranyitas rosszabb mint a tomb raider. -
#5 jah....ezt eddig nem tuttam :DDDDDDDDDDDDDDDD -
RpPRO #4 Ez egy speci plazma-mega-szuper-giga pisztoly, ennek nincs szuksege lyukra sem. -
#3 az nem teccik hogy az első oldalon az utolsó képen nincs a pisztoly csövén lyuk :) -
#2 borzalmas ez a jatek. az iranyitasa meg megszornyubb. egy hetig tokoltem mire meglett mert WG -rol szedtem de a DVD -t nem tudtam megcsinalni a DVDRiP meg toltes utan 15percel ment a kukaba... -
#1 hát, kíváncsi leszek erre...