15
  • norbi858
    Valaki tudna segíteni??????
    Elakadtam, annál a résznél, amikor ki kell nyitni azt a bazi nagy ajtót. Bekerültem egy helyiségbe és ott tologatni kell a két hosszú kőpadot csak nem tudom, hogy merre!!!!!
  • NEOreg3
    jobb egérgombbal vágod, amíg szétesik, aztán lődd a bogarakat, a "démonlátás" segít ezeket kiszűrni a sok patkány kígyó meg miegymás közül.
  • CelticVampire
    Figy...
    Hogy lehet megölni a bogaras démont?
    Azt írja ki, azzal az egyiptomi bogaras gyufásdobozzal csináljak valamit, de nem segít, mert újra "összeszedi magát" utána...
    hogy lehet megölni, mert elmenekülni se tudok:S
  • aDannyBoy
    szeretem az ilyen reklámokat :)

Irányítás a TombRaiderben szerintem viszont sokkal szörnyebb volt, főleg, hogy csak ilyen negyedeket-nyolcadokat lehetett fordulni... Itt fura volt, hogy nincs ugrás gomb, hanem ugrik magától ha kell :)

Neo rulz :)
  • jointeer
    ez is csak egy újabb reklámtermék.
  • smv
    Kezd sok lenni a démonvadászos játékokból...
  • Sanko
    próbáld meg a netről.....
  • NEOreg3
    én tudom, de nem warezolunk sry:DDD
  • kissmic
    hi all!
    Honnan tom leszedni ezt a játékot?
    Tudja valaki??
  • Alien_AM
    en is leszettem de nem olyan rossz, bar az iranyitas rosszabb mint a tomb raider.
  • sweech
    jah....ezt eddig nem tuttam :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • RpPRO
    Ez egy speci plazma-mega-szuper-giga pisztoly, ennek nincs szuksege lyukra sem.
  • sweech
    az nem teccik hogy az első oldalon az utolsó képen nincs a pisztoly csövén lyuk :)
  • PeeTeR
    borzalmas ez a jatek. az iranyitasa meg megszornyubb. egy hetig tokoltem mire meglett mert WG -rol szedtem de a DVD -t nem tudtam megcsinalni a DVDRiP meg toltes utan 15percel ment a kukaba...
  • Nethyrrea
    hát, kíváncsi leszek erre...