72
-
Piscator #72 intellektuális termék:
Sztem a szemetet nem bűn elvinni....
majd egy Coppola filmet megveszek, de a többi hulladékra nem költök, hogy abból gazdagodjanak hájasra valakik. -
Piscator #71 Anti-reklám: ne menjetek Palace-moziba, ami amcsi, A.Wajna tulajdonban van, because: minden film elején kiírták, jelentsd fel a warezoló mozitársat. Lobbi, lobbi!!!
Éljen a warez, és az Art-mozi!!
Bush: vajjon a következő ciklusban is ezt a fasisztát (v. követőjét) választják meg? -
dez #70 Ha csak a még ki sem adott filmeket féltenék (hogy legalább az első pár napban hozzon a konyhára szépen), és nem egy több éves film utolsó bitjét is, az még érthető lenne. -
#69 Igen... :) -
Praetor #68 Tudod elfoglalt ember...
4 golfozás, 3 vadászat, és 2 bombázás között kénytelen volt erre is időt szakítania, mert hát az intellektuális tulajdon fontossága... -
#67 Bushnak nincs jobb dolga? :) -
dez #66 Ezen rohadt nagyot nevettem..
(Ráadásul halványan, sötétbe vészően..) -
#65 igen. ha cikk fogalmazasa pontos, akkor az vonatkozik a legalisan beszerzett, de meg USA-ban be nem mutatott filmekre. Igaz a regiokodok okan nem legalis, tehat elvileg en nem vehetek R1-es DVD-t. -
#64 csakhogy ez nem lopas te baromarc. foleg nincs akkora tarsadalmi veszelyessegi foka, hogy bortonbe kerulj erte. itt maximum a kiadok profitjanak egy resze kerul veszelybe. Az allamnak elvileg az emberekert kene mukodnie, nem pedig a cegekert. Es az allamnak nem azt kene gondolnia, hogy en fogyasztokat adok a piacra, aztan aki mer maskepp tenni azt bezaratom, illetve megfelemlitem. A megfelemlitessel akrnak a kiadok profitot novelni? -
#63 Mindig is tudtam, hogy a szelsesegesek, a fundamentalistak karosak az emberi civilizaciora. Itt az ujabb pelda. Remelem Europanak tobb esze lesz (lasd Franciao. - bar ok hiresek abban, hogy ahol lehet bemutassanak az USA-nak) -
#62 USA-ban nem Bush kormanyoz, hanem a multik meg a kiadok -
#61 Bortonbe a drogosokkal meg a fajlcserelokkel! Bezarni mindet! Meg leloni, meg kivegezni! Terrorista mind! -
#60 Akkor te úgy érted, hogy csak előtte nem engedik, hogy terjesszék, premier után meg hagy vigye? :-D Biztos nem...
Egyébként meg 2 hét az 2 hét... :-P -
pepe003 #59 Jaj az durva rész volt
Látjátok, ott ül a medence partján a Metallica dobosa, de a zeneletltések miatt, csak a jövőhónapban tudja megvásárolni a színaranyból készült, delfin formájú bárpultot
Tudtommal a letöltés az nem illegális, csak a feltöltés. Viiszont, ha nincs feltöltés, akkor nincs letöltés. Lehet, h. ez a céljuk? -
SirMaci #58 Kíváncsi vagyok vajon ő vagy a kölke, unokája stb. varezol-e? Bííííííííííztoooooooooos nem! -
#57 Így könnyű, neki, de csomó embernek nincs 2000 ft-ja, hogy megvegyen egy rohadt albumot.. -
#56 Óóóóó szegény... várnod kell, míg amerikában bemutatják. Mennyit kell várnod, hogy láthatsd a kiválasztott filmet, +2 hetet? jajjjj szegény tolvaj. -
#55 Bush miatt maradt el tegnap az NBC-n a Joey 22. része. :( -
jefferson83 #54 A warezolás kiválóan alkalmas arra,hogy elősegítse a döntésemet mit érdemes megvenni. Ami megéri az árát azt, ha nem is újonnan ( me még drága)de megveszem. A többivel sem okozok anyagi kárt senkinek mert a büdös életbe nem venném meg őket. Erre lennének ugyebár a demók,de azt lássuk be mégsem ugyan az, volt már rossz tapasztalatom. Szerencsére azt se vettem meg eredetiben -
jefferson83 #53 Teljesen egyetértek veled. Én néha úgy érzem, hogy amikor egy műsoros cd-ért, játékért kifizetek X összeget Magyarországon mintha engem loptak volna meg, méghozzá fényes nappal. -
#52 Persze valószínűleg a gyakorlatban semmit nem fog érni ez a jóóó kis törvény. -
#51 Pl. abban, hogy nem jut el a magyar szerverekre a legfrissebb anyag. -
#50 Te gondolom még a jézuskában is hiszel ... -
#49 Én csak úgy halkan megkérdezném a hőbörgő tömeget: mennyiben korlátoz benneteket ez az USA beli törvény a filmek, zenék, stb beszerzésében? -
Inquisitor #48 Magyarhonba még azok a filmek se mindíg jönnek be, amit Európában bemutatnak, nem beszélve rengeteg ázsia filmről és sorozatról. -
Sityi #47 Ki mennyit lopott? Hehehe... -
trabant #46 Mondjuk az amcsik (kizásólag azok) meg is érdemlik, amiért újra ezt a stricit ültették a saját nyakukba. -
trabant #45 ... nem is akarja senki. Csak lemásolni. -
trabant #44 Milyen lopást? Hol látsz itt olyat? Melyik boltból lopták el a dobozos szoftvert? -
Admiral #43 Elnézést, nem célom sem a politizálás, sem a flame, úgyhogy a mondatom második felét pls. ne vitassuk meg, tekintsétek úgy, hogy zárójelben jegyeztem meg. -
#42 lol ahogy elnézem picit eltértünk a témától....:) -
#41 akárhány törvényt létrehozhatnak, számolgathatják mennyi bevételtől esnek el, a röhejesen magas árak miatt akinek nincs rá pénze úgyse veszi meg... attól hogy itt szarakodnak nem fogják többen megvenni, tehát az egésznek semmi értelme sem volt (legalábbis szerintem... ezek után én nemhogy nem venném meg az XY filmet, hanem meg is utálnám...)
bár az amcsinak van rá pénze, de magyarországot illetően más a helyzet -
Admiral #40 Mielőtt még nagyon belemennétek Bush szídásába, azt azért vegyétek figyelembe, hogy ő csak egy KIRAKATBÁBU, amilyen Hitler is volt a 2. világháború idején, vagy a szovjet pártfőtitkárok. A lényeg, hogy nem a bábot kell gyűlölni, hanem a mögötte álló, őt mozgató csoportokat. -
crx #39 Tisztázni kéne ki lop kitől az én zsebem üres az ő zsebük tele van akkor ki is lopot kitől? -
crx #38 A pofám leszekad a filmgyártok tol. Menyiért tudták megveni ezt az ürgét.Gyorsan nyomok én is pár milliárdot és én is megveszem magamnak ezt az embert hogy szavazák már meg hogy bizony mostantol szabad a préda. -
HUmanEmber41st #37 Én például szeretném megnézni
A távoli föld dalai / Arthur C. Clarke regényéből készült filmet
Mike Oldfield zenéjével / Song of the distant Earth/
Kiadták itt M.O.-n?? nem.
Most utazzak külföldre, és nézzem meg (ha vetítik valahol egyáltalán) ott, egy szót sem értve az egészből??
Na ezért is szemét egy törvény..
Szerintetek kiadják ott pl: a Sorstalanság c. filmet??
Nem hiszem, mert biztosan nehéz darab lenne az amiknak..:)
De az ott élő magyarok talán megnéznék..és ???
Jön a 3 év sitt...
Amúgy buzimajom tényleg...jól átverte a világot a
9/11-el, meg Oszama bin Ladennnal..
még én is bevettem..
-
Ironka #36 Pedig a Once az eddigi legjobb albumuk. :P -
#35 Mért, az XXX tök jó film volt :D -
#34 Én már rég nem "járok" moziba, perse a bamburgerzabáló iq-fájtáh amcsik meg amilyen hülyék ott táboroznak az előtt a mozi előtt amelyikbe a Sztár Wárszokat eddig bemutatták, viszont az a mozi a SW III-at nem vetíti premierként .. erről ennyit.. -
#33 Miért hiszik azt hogy ezekért a dolgokért egyáltalán fizetni kell?
A már korábban említett rádióadásért sem fizetek, azon kívül szerintem az se lopás ha reggelenként begyűjtök a metró újságból egy-egy példányt. Szal műkszik ez a konstrukció, máshol is!!
Ha meg télleg azt akarják, hogy fizessek, akkor viszont takarítsák el a sok szemetet, reklámot, miegymást is a netről! Tudtommal fizetek azért a sávszélességért is, amivel ők meg a pofámba nyomják a dolgokat!