Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát a szokásos windows hiba üzeneten kívül ugye a játék bugreportja is megjelenik,ami végülis elküldené az adatokat a géprõl és körülményekrõl gondolom.
Ebbõl a mezei felhasználó szerintem nem tud meg semmit,sem a windows,sem a coh hibaüzenetébõl.
A jelenség annyi hogy elkezd dolgozni a winyó,kiakad hang és a kép,majd pár másodpercre rá megjelenik ez az elnézését kérjük....stb ablakocska.
Ennek semmi elõzménye,a játék tökéletesen fut elõtte.Ezt single-ben,multi-ban ugyanugy csinálja,már kezdem kurvára unni.
De nem akarom félre tenni ezt a remek játékot.
Most megpróbálkozom új driverekkel,esetleg biossal meg mindennel ami eszembe jut.
Egyébként 1GB kingmax 400Mhz-es ramom van ami elvileg elegendõ és szerintem minõségi is,tehát ezt kizárnám.

Szóval tanácstalan vagyok,jó lenne olvasni egy ilyen választ:
ÁÁÁ igen nálam is csinálta,de ezt meg ezt tettem és megjavult<#vigyor3>

talán ha a kifagyásról mellékelnél képet hmm? szóval mondjuk érdekelne, mi a hibaüzenet. Az, hogy jó a géped, mármint erõs, attól még lehet benne hibás alkatrész. Memod milyen? Mármint gépédé 😊 Nem vagyok túl okos, de van egy ismerõsöm, esteleg ha benéz, õ ért ezekhez a dolgokhoz, nem írom be a nevét, de majd privátban felhívom rád a figyelmet. A játéknak is koronázatlan királya 😄
Köszi de egyenlõre a kifagyós jelenséget szeretném megszüntetni(#1002)
Aztán mehet csak a játék rendesen.

Természetesen mindenki eredetivel közülünk, mert törvénytisztelõk vagyunk, meg ennyivel megtámogatjuk a játékipart, de nincsen kompatibilitási gond, ha neked esetleg nem az lenne, bár egészen bizonyos vagyok benne, hogy neked is eredeti van. Szóval a mostani patch 1.3 azt tedd fel. Ha esetleg problémád van vele, írj a mailemre nyugodtan, vagy bármi kérdés játékban, vagy megbeszélni meccseket, nyugodtan lehet elõre is mailen.
Milyen verzióval toljátok?
Nincsen ilyen probléma?Eltérõ patchek ilyesmi?

Sajnos nincs húzás,tehát alapon ment mindíg is(A64 3500+)
Valszeg nem ez a gond.
De azért kösz az ötletet.

srácok itt a soha vissza nem térõ alkalom 😊 multizzatok!!!

gyertek a hamachiban a CoH_Hun szobába jelszó: coh
és ezt addig fogom beírogatni ide, amíg meg nem telik a szoba. Mindenhol reklámozhatjátok is. Gyertek játszani.
Ha húzod a procidat, akkor állítsd vissza. Nálam ez megoldotta a fagyásokat.
Hello

Volna egy kis problémám ezzel remek játékkal.Mégpedig hogy bizonyos idõ elteltével hibaüzenettel kilép.
Ez annyira bosszantó hogy legszivesebben felgyújtanám a gépem...
Amikor hosszú idõ óta érlelõdött ütközet közepén bammmm...az arcomba vágja a szokásos winfos hibaüzenetet.
Ami a legjobban dühít hogy nem tudom miért,a közeli ismerõseimnek,akikkel játszanék ugyanez a verziója,ugyanonnan vagy tõlem,náluk hibátlanul megy.
A gépem nem a gyengébbik fajta,majdnem fullon megy rajta akadás nélkül.
Friss winfos van,minden szükséges driver a megfelelõ,stb.

Esetleg tudna-e valaki segíteni hogy mi okozhatja?
Valakinél hasonló probléma?

THX

mike0013
ez a jó😊
alapból van hozzá úgymondd no-cd😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Kupo
Nincs a játékon semmilyen védelem, nem kell crack.

Sziasztok! Nem orig verziónál mik a lépések? Felpakolom a gémet, serial beüt, patchelem és kész is? Vagy kell a patch-hez készült crack, or valami hide progi, vagy valami más?
sziasztok
van egy magyar szoba, ami, ha számításaink nem csalnak 256 fõsre készült. Akinek kedve van, légyszi jöjjön be, amilyen hamar csak tud, és kiderül.

szerver: CoH_Hun
pass: coh

mindenkit várunk játékra, vagy csak szoba tesztre. Köszi, sziasztok.
Kupo
Nem másolom be az egészet, hosszú lenne. 😊

Gerbill
Rendben, kösz.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

mike0013
én azzal játszom, és 800×600-ban shader off a többi high😉 és nincs szaggatás

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Gerbill
Egy ATI 9600-asssal elmenne a játék szerintetek?

Gerbill
A verziószámot😄

Punker
és mit változtat?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

stevenson1988
már kint van az 1.3-as patch is:
CoH 1.0 -> 1.3 EN patch
CoH 1.2 -> 1.3 EN patch
<#vigyor>

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

mike0013
valaki megmondaná, hogy meik a legfrissebb patch😊? (nekem most az 1.2 van)
köszi elõre is...

ColdFire
már két kieg is készül ha joltudom...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Punker
jaja, csak én azt hittem lesz vagy 3-4 kampány, ez így lóf@sz 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

igen, az az utolsó...épp néztem, sajnos csak 6 medált tudtam szerezni, normal fokozaton toltam végig, az utolsó 5-6 pályán annyit szivtam hogy csak na...a legnagyobb gondom mindig az volt, hogy a szemét német technikusok folyamatosan futkároztak, zászlót loptak, néha olyan gyorsan futkoznak, hogy a zászlóhoz letett sniper le sem tudta lõni õket😞...ennek ellenére zseniális játéknak tartom, rég tetszett rts ennyire
robotnyk
15
Punker
hány pálya van összesen? a 4 híd az uccsó?

mike0013
oks😊 hajrá😉

Sziasztok! Mivel egy elég nagy akadályba ütköztem ezért ma úgy döntöttem hogy ebben a vázlatos(kicsit még felspékelt) formában feltöltöm tartalommal az oldalt, és csak ezután fogom a grafikát megcsinálni. Remélem ez így mindenkinek megfelel. A tartalmat jövõ héttõl fogom feltölteni.
ColdFire
ami 4014.08Mb 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

3.92 gb
Na, én is felraknám csak nem tudom hány MB-t telepít fel! vki monnya meg pls

Egy áthatotlhatatlannak tûne akadályba ütköztem, egy ps-es fickó válaszát várom. EGyébként a piros valami az lesz a menüpontok körül😉
valaki tudna neke egy multiplayerhez egy cd key-t? nagyon megköszönném
mike0013
MIMIMIMIIIIII?????
báz, most 3-an csinálunk különbözõ magyaritást<#szomoru1>???

sziasztok! Csak meg szeretném köszönni a magyarítást (www.cohh.extra.hu) szerintem nagyon jól sikerült. kb annyira, mint a legtöbb játék, amit jól beharangoznak elõre, majd elfelejt elkészülni 😊 Mindegy, csak azt akartam mondani, hogy ahogyan kérted két hete naponta nézegetem a frissítéseket, és már kettõvel találkoztam. Tegnap nem jött be az oldal, ma meg rákerült valami piros madárkaki 😄 Bocs, ha megbántalak, csak ma reggal valami rohadt vicces kedvem van 😄 Eszembe jut az elsõ reagálás amit kértél a honlapra, azt hiszem így írták:"egész jó, folytasd" Hát én is ezt mondom csak. Igaziból már rég elkészültem volna a magyarítással, csak nem akartam tõled elvenni, mert már dolgoztál rajta 😄 Szeva
Sheltem
Sziasztok...

Aki megvette eredetiben elmondaná, hogy a szerverkeresõ jól mûködik a játékban? Van bõven eredeti szerver? Mi a tapasztalat nem bugosak?

Elõre is köszi

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

este játszik valaki? nah láma kérdés volt, de gyertek akkor a szobába, amit már írtunk 😄
kösz elõre is ... igaz nincs fent most a game de majd jól jön! elõre is thanks mégegysze!

mike0013
😊 köszönöm szépen... megszaporázom a kezemet😊

Már nagyon várom... elöre is <#worship>

Asus P5W64 WS Pro,4*1GB,Core2DuoE6700,NVIDIA GeForce8800GTS(640MB),WD 2*250GB Raid,SB Audigy2, Vista Ultimate 64bit

mike0013
folyamatban a magyaritás😉
csak sok a dolgom mostanában😞

Köszi fenrir, azt tényleg nem is szoktam csinálni, mindig kidobott pénznek éreztem, de így már más, szóval kösz tényleg. A magyarítás jó lenne már, mert én nem igazán értem csak ezt a nyelvet, és tuti egy csomó dolgot lehetne tanulni.
Fenrir
A Jeep-ek elég gyorsan kikapják õket és ugyebár a sofõrt vagy a lövészt nem tudja lelõni.

A halál csupán a kezdet...

Sziasztok. Ne hagyjuk ár meghalni ezt a forumot pls. Inkább valaki írja meg légyszi, hogy mit tapasztalt, mi a jó amcsival a sniperek ellen. (ugye nem mondod, hogy másik sniper)
Fenrir
Nem játszottam sajna, de engem inkább a coop módok vonzanak.

FENRIR: Te multit játszottál már? Gép ellen egész más építkezni, meg sereget gyûjteni, meg bármi mást csinálni, mint egy kiszámíthatatlan ellenféllel szemben, aki esetleg még felderít is. Nem lehet elõre megmondani, mit kell gyártani, helyzettõl, pályától, ellenféltõl függ. Egy szó, mint száz, gyere multizni. Én is mikor azt hiszem már tudok valamit, kitalálok valami egészen okosat (az elsõ multiig ezt hiszem ) és akkor megint megvernek 😊
Fenrir
Gépágyúd és mortarod neked is lehet, ellenük nagyon hasznos a sniper osztag.

Jó,de mennyi pénz, mennyi idõ amíg 5 ejtõernyös osztagot lehívsz...és gépágyú-val, mortarral simán szétverik vagy lángszóróval. Ezért szeretem a coh-ot. rengeteg lehetõség van.
Fenrir
Így végigjátszás után azt kell hogy mondjam, hogy a legjobb a játékban a sima puskás és ejtõernyõs egységek. Szabadon konfigurálható más fegyvernemekké vagy adhatunk nekik jobbat, simán lenyomnak egy tankot, jók a gyalogság ellen, az aknamezõ és tankcsapdák nem akadályok és viszonylag gyorsan pótolhatóak és "olcsóbbak" a jármûveknél. Persze legalább 3-4 vagy 5 osztaggal kell menni egyszerre ami mind fel van szerelve bazooka-val vagy panzershreck-kel, utána már nincs ami megállítsa õket. Ha még van a seggükben egy 3 fõs sniper osztag és mondjuk 2 jeep az ellenséges mesterlövészek ellen akkor már végig lehet tarolni velük a pályát.

Hapi ma este szíííjjel verlek, ha nem in game, akkor csak egyébként... 😄 És utálok béna lenni. Játszon velem olyan, aki ma kezdte 😊