Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Fogod a Winrarba belépsz és amit letöltöttél eredeti sok fájlt (magyarul beszélek a legjobban!!) azt kijelölöd aztán ,,ADD" menüpont-adsz neki helyet-elhülyül sokáig-kapsz egyx nagy becsomagolt fájlt és azt látja már az alcohol!!
Én így csinálom mindig!!
http://bf2s.com/player/swy/
Asus P5W64 WS Pro,4*1GB,Core2DuoE6700,NVIDIA GeForce8800GTS(640MB),WD 2*250GB Raid,SB Audigy2, Vista Ultimate 64bit
nekem az a gondom hogy leszedtem a Company.Of.Heroes.INTERNAL-PSYFER.rar -t kitomoritettem es voltbenne megint 1 csomo rar<1-77>1-77> azokat is kitomoritettem es vegre megleletem az iso-t az bemountoltam alcohol120% kal (nem ir ki semmilyen hibat)de ugy veszi mint ha be se lenne mountolva, nem tudom elinditani a telepitest...
volt mar vkinek hasonlo gondja?
vki tudja h mi a tenendo?
"D:\Games\Company of Heroes\RelicCOH.exe" -nomovies -dev -unlock_all_missions
Valakit érdekel akkor még?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
csak llejött a patch és egy kis fekete képernyõ!!
ennyi. nem patc-elte 1.3-ra.
felmentem a játékba az pöcsölte de nincs még ott a pályaeditor szal gondoltam h ez csak az 1.2-volt de utána leszedtem azt amit itt írtak de ez lett az eredmény<#nezze>#nezze>
- A mod nem teszi tönkre az alapjátékot, külön könyvtárban van és külön kell indítani.
CSak úgy gondoltál egyet??? Ja ok megértem😊
ha felteszem akkor az egész játékot átírja???
Mi lessz a multival?
szép munka
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Pl. ami engen a legjobban zavar, hogy az AI szinte sosem javit meg semmit, és a jármûvek öngyilkos modon, sérülve is harcolnak az alapjátékban. Na ezen csiszoltam. A jármûvek kaptak visszavonulási(retreat) funkciót bizonyos esetekben(sérülés, túlerõ)stb. A bázison a gyárakban vannak repair engineerek akik automatikusan javitjak a sérült jármüveket. Az AI az épületeket sem javitja (csak néha ujjáépiti), a gyártó épületek kaptak automata javitó funkciót, ami bekapcsol sérüléskor.
A tanklövedékek nem húznak csikot és valósághû sebességgel repülnek
Szinte minden fegyverrel meszebb lehet lõni
Lehet gyártani Tigrist, Pershinget, teherautot stb
és meg kb 50 dolog ...
min javít?
Ja még valami patch sorrend számít? ha igen akkor van valami oldal ahol egységesen fennt van mind??
Ja de ha multira megyek automatikusan leszedi. az is elég?
de végülis akkor nem az volt a gond, amit én mondtam...
mindegy, az a lényeg, hogy megoldódott😊
ATi 9600-assal semmi iesmi gond nincs
4-en vagyunk eddíg,mi teamspeaken beszélünk vagy msn-en elõtte.
CoDuo klán vagyunk egyébként,saját teamspeak server van,ha gondoljátok feljöhettek és megbeszéljük a dolgokat.TS:87.229.14.17:8782 pass:sajt
Msn-em [email protected]
Ha gondoljátok keressetek meg vagy gyertek fel ts-re,14.00 után biztos van valamelyikünk.
Hozzátenném hogy amatõrök vagyunk teljesen,kevés meccsel a hátunk mögött.
Ja és a hamachi chat az szerintem is felejtõs.
Valaki 2v2-t mostanában???????????????????
Jólenne....
Valamelyikõtõk ismerkedett már a pályaszerkesztõjével?Mert engem érdekelne nagyon a dolog,csak nem igazán értek benne egy-két dolgot.
Sok kifejezéssel nem vagyok tisztában,illetve nem látom át a menetét.
Ha valaki próbálkozott már vele az megosztaná a tapasztalatait?
Vagy valami oldal esetleg tutorial-lal?
Thx
Úgytûnik reinstall és 1.3-as patch segített,bár ezeket eljátszottam már korábban is de mindegy,a lényeg hogy elvileg már stabilan megy.
Én voltam a server 4 játékossal és semmi gond nem volt<#vigyor2>#vigyor2>,egy négyórás kis ütközetben,tehát valószínû már nem lesz gondom vele.
Köszönöm a segítséget,a ram-jaimnak egyébként semmi bajuk.
Milyen codecre gondolsz?Hogyan okozhat az ilyen hibát?
Én azert a helyedben lefuttatnek egy memtestet: MEMTEST ISO
Ird ki Nero-val ezt az iso-t es bootolj be rola, futtassad le a hosszu tesztet kb 3 oraig.
HA hibamentes, akkor rakd fel az OCCT nevu progit, ezzel is teszteld 3 oraig: OCCT
Ha tesztek hiba nélkül lefutnak, akkor szoftveres hiba (pl. codec) allhat a dolog mogott..