8857
-
kazmerke #2600 Hali!
Nekem is gondom lenne a FLT-s verzió telepítésével.
1. Felteszem a játékot (semmit nem másolok rá, hagyom ahogy van)
2. Felteszem a patcheket 2.100-tól 2.201-ig mindet (összesen négy patch)
3. leszedem a 2.201-hez a krekket és a dll fájlt.
4. Mountolom a letöltött mds fájlt D-Toolssal (v1.12.0 Lite)
5. YASU-val nyomok egy cloakot (mondja hogy sikeresen elrejtett 1 meghajtót)
6. Elindítom a gamét és kiírja hogy tegyem be a CDt
szóval ennyi, és nagyon nem értem mi a baja, pedig mennie kéne, amiket lentebb olvastam azok alapján ez jött le
u.i.: a coh.reg fájlt hova kell tenni? -
#2599 szecasztok!!!! lehet hogy ez nem nagyon ide tartozik de mi van akkor ha hamachin a haverom és én nem látjuk egymást. neki vistája van, nekem xp-m.
De egy másik haverom se lát pedig neki is xp-je van. kérem segítsetek!! -
CAC #2598 Szia!
A hibaüzenet konkrétan azt jelenti, hogy nem tud hozzáférni a fájlhoz. Lehet, hogy valami más alkalmazás használja, vagy nem található. -
#2597 Vannak MAP-ek, amik igenis kérik, h ugyanazok a GRAFIKAI beállítások legyenek, mindkét oldalon.
Textura, és MODEL detail.
Egyormára legyen állítva mind szerver oldalon, és cliens oldalon is.
Sztem lehet az a gyik.
Meg meg is legyen a MAP, szintén mindkét gépen.
És akkor értelemszerűen -dev parancsal kell inditani a game-t mindkét oldalon.
Talán.?!.!?.. -
gezmo #2596 Sziasztok!
Segitségre lenne szükségem a beta patchez!
Ezt irja ki és nem engedi elkezdeni a telepitést, már próbáltam más könyvtárba is egyenlőre nem tudom mi a gond...
"An error occured while opening the file
C:/Games/RelicCoh.exe.The file may not exist or not maybe innacessible, or another programm maybe using the file.
A rendszer nem találja a megadott fájlt?
Sajnos elfogytak az ötleteim ha tudtok kérlek segitsetek, köszönöm. -
RevGo #2595 Hali!
Bárki segítségét/tippjét kérném az alábbi problémában:
Haverommal 2-en nyomtuk eddig a CoHOF-ot.Az FLT verzió volt meg elsőnek, és jól működött, bírt játszani vele single-be is meg velem multiba. Ugyan úgy használtuk a DaemonTools 4.10-es YASU 1.4-el + fixed image. Tehát ennyit használtunk és bírtunk játszani.
Nem írtunk át semmi mást (pl.:C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts) és bírtunk játszani LAN-ba minden gond nélkül.
Azonban egy ideje azt csinálja, hogy ha ugyan ezeket alkalmazzuk és indítanánk el a játékot (semmi crack), akkor nem enged be, csak visszalöki, hogy "Cannot validate media" és ezt addig amíg meg nem unjuk.
Már elég sok mindent kipróbáltunk, de kifogytunk az ötletekből.
Ezt azóta csinálja, hogy vettek egy SATA-s winyót és újra kellett telepíteni a rendszert ...
Ha valakinek van ötlete az legyen szíves válaszolni.
Köszi! -
baxxterboy #2594 amúgy a kieget hogy? mert nekem alapból accot akart csinálni... -
#2593 Igen -
baxxterboy #2592 bocs, rájöttem h rögtön a kieget szedtem le
amúgy mind a kettő játszható single-be? -
baxxterboy #2591 gyerekek az a problémám, hogy mikor betölt a játék rögtön leszedett 2 patch-t, és accountot kell csinálnom mert addig nem enged tovább... namost megcsinálom és utána kiír vmi hibaüzenetet és nem enged tovább... -
#2590 Baker companyék mikor készítik már el az OF honosítását?????? -
#2589 JaJa.
Hamachin kívül, minden kell, meg mindent ugy kell megcsinálni, mert különben nem fog elindulni a GAME.
Nem enged be account-ba.
Vagyis patch-ek nem hiszem h annyira fontosak, de a HOST-okat mindenképpen le kell tiltani, meg a DT4.10-es kell minimum YASU 1.4-el megspékelve.
Sztem ha megadsz telepités utánn a regeditben egy-egy seria számot a coh, és cohof-nak, letiltod a HOST-okat, DT4.10 miniimage, yasu1.4 cloak
és már el is fog indulni.
Próba cseresznye! -
#2588 bajgunar tudom leírta a 2481. üzenetben, de ez kell hogy a single player módban is menjen? csak úgy lehet belépni a COHOF-ba?
-
#2587 tök jó kivégeztem a companyt!!!full jó volt!! az opposing frontsot is ki akarom végezni, meg is van de nem tudok belépni mert nem fogadja el az accountot. csak így online lehet belelépni?
és egyáltalán hogy lehet ebbe belépni? help please!!!! -
bgabor #2586 Örülök hogy segíthettem. Amúgy részben neked volt igazad, csak a kampány utolsó pályáin lehet szabadon megválasztani a szakterületet, a korábbi pályákon előre ki van választva az egyik. -
#2585 BGABOR köszi megcsináltam!!! sokat segítettél!! -
Johny90 #2584 hja és az Opposing Frontsnál van ez a hiba. patcheket felpakoltam, de úgy még rosszabb a szitu, de az biztosan a carck miatt van. -
Johny90 #2583 Hali van valakinek valami tippje hogy miért írja ki h. "rs.dll működése leállt" a Validating Media közben? a menübe se tudok belépni. lehet h. a szar vista az oka???
u.i.: a jaték nem eredeti, szal lehet h. a crack a szar. -
#2582 Mikor lehet játszani az Of-sal magyarítva???? nem tudjátok kb, mikorra várható? -
#2581 sorry megnéztem igazad van az elején kell kiválasztani nem akkor már mikor kaptam egy pontot. kösz BGABOR!!! -
#2580 hallod én végigvittem a tutorialt ez a poén!! persze azt tudom hogy az xp növekedésével kaphatok dolgokat. a tutorialban emlékszem rá hogy tényleg volt olyan hogy melyik szakterületen akarok fejleszteni, asszem 3 féle lehetőség volt. de így kampányban ezt a három lehetőség nem tudom hol van. azt hittem a kampányban ad egy szakterületet, azt azon lehet csak nyomni. -
#2579 Na feltettem mindent. csak egy kérdés: mikor érkezik hozzá a magyarítás, így akarnám vinni a kampányát, miután magyarosítottam. -
bgabor #2578 A tutorialt végigjátszottad te rendesen? Mert abban szépen elmondanak mindent. Ha felteszed a magyarítást, akkor még ráadásul magyarul is mondják.
De azért elmondom.
Van a kezelőfelületen az a zöld kör, számmal a közepén.
Ahogy játszol, az szépen körbe körbe megy, és növekszik a szám.
A szám jezni az elkölthető pontokat. Rákattintasz a számra a körben, kiválasztod melyik szakterületet választod,majd elosztod a pontokat aszerint hogy mit szeretnél. -
#2577 köszi szépen a segítséget srácok!! azért is megy nehezen nekem ez a játék már a vége felé mert olyan balfék vagyok hogy més azt se tudom hogyan kell szakterületet választani ha ezt tudom akkor lehet könnyebben jutottam volna el idáig.kérem még ezt az egyet mondja meg valaki. és akkor légierő+engineer+aknák+lövészállások és ennyi elvileg akkor elég.thx mégegyszer -
#2576 Igen ide:
"C:\Program files\THQ\WW2\data\scenarios\mp"
kell másolni!
Akkor hozd létre a scenarios\mp\ mappákat.
De nem mind1iket ide kell, van olyan is amit a dokumentumok mappádba kell.
Nekünk azok közül egy se indult el! -
szürkelovag #2575 Hello mindenkinek lenne egy olyan problémám hogy nekem nincs olyan mappám hogy "C:\Program files\THQ\WW2\data\scenarios\mp"
mert nekem csak "C:\Program files\THQ\WW2\data" van akkor hova másoljam a mapokat? -
#2574 Ok, köszönöm. Sztem holnapra megcsinálom:D -
bgabor #2573 Persze. Crackre sosem telepítünk patchet, az szinte egyik játéknál se működik.
(A hiba oka, hogy a crackelt és a gyári exe mérete eltérő, és a patch csak a neki megadott méretű (tehát a gyári) exe-re hajlandó települni.
Ha már fent van a progi, akkor vagy beszerzed valahonnan az eredeti exe-t (a dvdről, ha rajta van), felülírod vele a crackeltet, és utána patchelsz, majd felrakod a patchhez tartozó cracket, VAGY reinstall, feltelepíted az összes patchet és csak utána crackeled. -
#2572 Na szal, ha felakarom peccselni a OF-ot, akkor az alap OF-ot ne krekkeljem?
Mert én megkrekkeltem, és nem engedte, h feltegyem a patchet.
szal akkor no crack alap OF? -
bgabor #2571 Ez meg a másik. Julius Caesar óta tudjuk, hogy megtartani úgy kell egy pontot, hogy tökig megerődítjük a műszakiakkal. -
bgabor #2570 Ja, megvan. Pedig (viszonylag)egyszerű. Légierő szakterületet kell választani, az ottani légifelderítés+ejtőernyősök kombóval le tudod nyomni a német 88-asokat, és körül tudod venni a pontokat. A négy pontból hármat tarts ellenőrzés alatt (az első kapásból a megerődített hegyed tetején van), és nem lesz gond. -
#2569 Használd ki embereid adottságaid... vegyük pl. aműszakiakat... aknázd alá a területedet... -
#2568 BGABOR azt a küldetést amelyikről beszélsz azt megcsináltam, persze az sem volt könnyű. amiről beszélsz asszem abban a hill 317-et kellett megvédeni. De én az ez utánit nem tudom megcsinálni, ott is Mortain városát kell megvédeni csak hogy pontokat kell elfoglalni és megtartani az erős ítésig. Na itt a gond. -
#2567 sziasztok, ha valakinek kellene, akkor van egy eladó Company of Heroes: Opposing Fronts játékom. eredeti verzió, online nem volt regisztrálva, sőt még csak gépbe sem volt téve a dvd. bundle verzió (csak cd, és papírtok, hátulján a serial-lal). ha valakit érdekel akkor privizzen. -
bgabor #2566 Tévedés. Mortain megvédése csak másodlagos feladat, tehát opcionális.
Az elsődleges feladat a hegy megvédése. Legalábbis én is bebuktam Mortain megvédését, de ettől még meglett a küldi.
Mellesleg lenne egy kérdésem.
Tudom hogy sokakat vérig sért, de nem tud valaki valamilyen nem-teljesen-legális oldalt a neten, ahol fent van az Opposing Fronts kiegészítő? Én nem találtam sehol. Torrenten meg évtizedekbe telne leszedni. Jöhet privibe is.
Nagyon megszerettem az alap Coh-ot, és szeretném a kieget is végigtolni, de anélkül hogy 8000 huf-ot le kelljen szurkolni érte.
-
deserter #2565 Énis arra biztatok itt mindenkit, hoyg vegye meg a gamet, és jöjjön nyomni neten... igérem nagyon jó hangulata van... meg vannak itt még böven játékosok, akikkel tudnál játszani.
-
#2564 JaJa!
Reinstall!
Crack --> felejtős, ha el akarod inditani!
-
#2563 Aha, de a 2.101-et nem akarja feltenni.. vajon mért? Mert krekkeltem az CoHOF alapot? -
Radian #2562 Szevasztok! A játék demo verziójában benne van az a performance test ami a teljesben? -
#2561 CAC igazad van de túl sokat szenvedtem már vele. biztos valamit elrontottam mert a középső pontot akarom megvédeni. lehet hogy egy másikat kéne. utánpótlást lőszer, űzemanyag, férőhely nélkül nehéz csinálni.