22
-
#22 fo kira kis gép -
Inquisitor #21 Saturn 249.990-ért árul PSP-t. :) Lol -
jeva #20 en kintrol hozattam be es 75 rugo volt 1 value pack ( demo umd es spiderman2 movie, fejhallgato, tolto, tok, vono etc. ) + 1 untold legends. csak annyit meg, hogy aki meg nem tartott ilyet kezeben az nem tudja milyen. ;)
ps.: valoban szanalmas az europai arkepzes es ellatas .. -
Inquisitor #19 "A csomag magán a konzolon kívül tartalmaz még egy hord- és védőtáskát, egy 32 MB-os kapacitású MemoryStick Duo memóriakártyát, egy akkumulátort, egy távirányítású fejhallgatót, egy hálózati adaptert és egy több tucat videót, filmet és játékdemót tartalmazó Universal Media Disc (UMD) korongot."
Érdekes, mert ez a két eredeti (japán) csomagolásból pont a drágábbik, az ólcsobbhoz se távbizgentyű, se memóriakártya nem járt.
"A hordozható PlayStationt megvásárló első európai felhasználók, amennyiben regisztráltatják az interneten a készüléket, még egy, a Spiderman 2 nevű játékot tartalmazó UMD-t is kapnak."
Érdekes eddig arról volt szó, hogy a SPiderman 2 című FILM jár hozzá UMD lemezen :) -
pemga #18 Mi köze ennek a nyugati régióhoz? Van pár cég (pl. HP laptopok) aki azt csinálja, hogy US-ben és EU-ban is ugyanazt az pénzköteget kéri el, csak épp egyik helyen dollárban, másikban pedig euróban. Vicces, hogy olcsóbb US-ből átreptetni a Nagy Vizen, mint helyben megvenni...
HuHa: Nu Pogodi, és csak négy volt :) Nekem mai napig működik. De már láttam neten flash-ben, vagy épp mobiltelefonos java-ban. -
#17 "Egyetlen dolog vigasztal, hogy legalabb most a nyugati regio is sziv." - hat baszki, emiatt a hozzaallas miat ilyen fos ez az orszag... Dogoljon meg a szomszed tehene is! Szep mondhatom!
ON: A gep 70 korul lesz, varni kell vele kicsit, nyilvan gyorsan lemegy az ara, es addigra mar hasznalt jatekok is olcsobban elerhetoek lesznek! -
HuHa #16 Vagy csak 4 volt a négy sarokban? Mai napig siratom azt a játékszerem:) -
HuHa #15 Csak akkor vagyok hajlandó megvenni, ha lesz hozzá olyan játék, amikor két oldalt hat csirke tojást toj, a farkassal meg el kell kapkodni. -
csomi #14 Egyszeruen megdobbento szanalmas es verlazito. Nem eleg, hogy hozzank altalaban minden felevvel kesobb jon be az uj konzolok teren, de raadasul ez meg lenyegesen dragabb is. Es gyanitom ez a 250Euros ar meg csak az angol arakra vonatkozik ami konnyen lehet 300 euro is mire ide er. Annyira szanalmas, hogy inkabb nem is mondom tovabb mert kifutyules lesz a vege. Egyetlen dolog vigasztal, hogy legalabb most a nyugati regio is sziv. Persze aki nagyon akarja az mar most megveszi, hisz 75 ezer HuFt koruli aron mar egy jatekkal itthon is beszerezheto, ami ha jol szamolom meg talan olcsobb is mint ami a nyito ar lehet. -
hPi #13 Amazonon $250, ami azért jelentősen olcsóbb, mint 250 euro. $5 szállítással 45e. Nyár végére már $200 alatt lesz. -
#12 én várok ezzel 2-3 évet, lesz ez még 30-40e ft is :D -
vax #11 Na akkor ebből majd jövő karácsonykor veszek, ha így variálják. Az első vásárlók mindig töbszörösen "szívnak". -
vax #10 Magán eladóknál és a Media Markt-ban is 250-260 eFt közötti áron. -
#9 Csak úgy ne járjunk vele, mint kenny a south parkban. :D -
#8 Az audio általában a hordozható készülékeknél bármiféle hallgatóval hallgatod, nem lesz olyan döbbenetes minőségű mint ahogyan igérik. -
#7 azt hittem már lehet kapni itt is. value pack... -
#6 Mintha olvastam volna valahol, hogy orosz feketepiacon már kapható UMD :] -
yy #5 vagy veszünk hozzá egy kurblis töltőt;) -
Andris #4 majd tuningoljuk... csak rakni kell rá egy Zalman bordát :) -
#3 Gr bocsi, megtaláltam... Átsiklottam a sor felett. :) -
#2 Mennyibe fog ez kerülni? -
Vers #1 végre egy hir amelyik kitér a frekvencia csökkentésre, amit nagyon titokban akart tartani a sony,
nem biztos hogy firmware frissitéssel emelhetö a freki