52967
  • sulyid
    Boldog születésnapot! :)

Most tanulgatom a ramp startot, kinyomtattam a BMS manual vonatkozó 10 oldalát. Az lenne a kérdésem hogy a játékban szereplő többi változatnál van-e eltérés, milyen különböző falcon változatok vannak benne ahol már a pilótafülke? Vagy nem volt akkora változás a széria pilótafülkéjében?
  • Talon11
    Szintén boldog szülinapot!
    Akkor az AGM fegyverekhez is ugyanaz a lépéseket kell alkalmazni?
  • repvez
    Boldogat!

@Tom:Volt valami szombaton? Sajnos nem ugy jött össze a nap ahogy terveztem
  • VO101Tom
    Boldogat Zotya :)
  • VO101Tom
    *Akarom mondani A-B-D-hez kell uncage, G-hez nem.
  • molnibalage83
    BSZN!

Én azzal ünepeltem, hogy 30 perc szenvedés után sikerült életem első olyan AAR-je, ami egymenetben lement. Sajnos a tanker néha elfelejti, hogy bejelentkeztem-e már. És ezt hajlamos az újratöltés közepén is megtenni. Már éppen utántöltési helyzetben voltam a vezető fények meg kialszanak... Fasza...

Azt, hogy ez nem tisza időn kívül ki tudja meg csinálni nem vágom. Szinte lehetetlen volt összehozni. Fix gázkar állás és a speedbrake igen apró nyitásaival sikerült 30 perc és 5 próbálkozás után összehozni... Felvettem videóra. :)
  • VO101Tom
    Nálam jó (ja, Koreán néztem). A-B-C Maverickeket bekepcsolás után "uncage"-elni kell, Master Arm-nak ON ban kell állnia. D-nél azonnal beadja a képet.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.11.15. 15:34:55
  • z0ty4
    Köszi Viper!
  • L Viper #49312
    Boldog Születésnapot Zotya!

• Wampapa
    De csak az izraeli helyszinenen néztem, lehet, hogy Koreán működik ?
    Ott is checkoltad ?
  • Wampapa
    Nekem se, úgyhogy biztos bug.
  • molnibalage83
    Nem developer válaszolt, tehát ezen felesleges besértődni.
  • Borisz80
    Na remek. Azzal jönnek ahozzászólók a Tornado bugokra hogy ez egy F-16 szimulátor.
    Hát basszus, akkor minek rakták bele bugosan, ha nem lehet vele normálisan repülni? Úgy sem fogja így senki sem repülni. Ergo felesleges benne lennie.
    Meg ha már beleraktak x repülhető gépet akkor illik azokkal is foglalkozni és csiszolni őket, mert különben minek vannak?

Zotya.
    Voltam, vártam eddig. Most viszont akkor elkezdem a többi dolgom.
    Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.11.14. 13:15:26
  • hrundibaksi
    AGM-65B/D nem adja be a TV képet
  • hrundibaksi
    Úgy tűnik,hogy az AGM-65D BUG-os,nem adja be a TV képet a wpn MFD-n
  • Borisz80
    @Zotya
    Ma sűrű lesz a napom, de 12-13ó között érek haza és egyből lépek is fel. 1 db küldetést tudunk majd repülni.
    FO ts-en leszek akkor.
  • hrundibaksi
    F-16C B25-el repültem,gondoltam tovább gyakorolom a Mav. használatát AGM-65D-vel,de nem jön be a MAV képe az MFD-n
    Próbálta már valaki a Block 25-nél az AGM-65D-t? Ez BUG?
  • hrundibaksi
  • Borisz80
    Nekem írtad?
  • Borisz80
    HUD
    Igen.
  • VO101Tom
    Első tipp, hogy az indítási távolság volt túl nagy.
  • hrundibaksi
    Sikerült...
  • sulyid
    Tegnap megnéztem már a BMS 4.33-at egy bő 15 perces repülés erejéig. A gépnek a modellje gyönyörű, bőven felveszi a versenyt a DCS-vel. Nálam az a baj hogy az összes eddigi repült időm kb 95% Il-2 '46-ban és CLOD-ban van, így alapból elég nehéz az átállás a fél évszázaddal későbbi gépekre, ráadásul ahogyan elnézem a DCS-hez képest is eléggé különböző...
    Az angol nyelvvel nincs különösebb problémám, az orosz meg most tanulom szóval magával a tanulással nincs nagy bajom. Bár szerintem az elkövetkezendő 1 hétben jó ha totál 0-áról megtanulok majd felszállni. :)

Nem igazán az a célom hogy profi pilóta legyek, arra megyek hogy jól érezzem magamat játék közben, nem igazán érzem kötelezettségnek hogy folyamatosan képezzem magamat, DCS-ben is F-15-el is repültem eddig 5-6 órát és az is csak arra volt elég hogy a felszállás, műrepülés, nagyon-nagyon alapszintű gunfightot tanulgassam (a szovjet gyártmányú gépekkel sokkal gyorsabban ment a tanulás, ott valahogy nem kellett ennyi idő az ismerkedésre, 1-2 óra alatt letudtuk ezt a szakaszt).

ui: csak egy kérdés, tényleg ennyire eltérő az F-15 és az F-16 HUD-ja? Vagy a DCS és a BMS okozza az eltérést és a valóságban hasonlóbb?
  • hrundibaksi
    Tud valaki segíteni AGM-65 indításban?

- Mivel fogom be a célpontot?
    Megnéztem a videót,gyakorlom az indítást, de még a célpont előtt leadja a Maverick az orrát,mit nem csinálok jól?
  • Wampapa
    Köszi.
  • molnibalage83
    Az F-111-gyel is megnéznéd?
  • repvez
    ha jol emlékszem a TMS up and down lesz az
  • Wampapa
    Nekem nincs fent semmilyen kodec, csak sima win7 Chrome-al.
    Nem indul el a video ?

Egy láma kérdés srácok, nagyon lassan kezdenék visszaszokni, próbálom kigyűjteni magamnak pontokba szedve, mi micsoda.
    Szégyenszemre nem tudok rájönni milyen név alatt tudom átállitani a célrögzitést, elengedést.
    Mármint nem találom a kiosztásnál.
    (Ami megtartotta azt a jó szokását, hogyha átállitok egy billentyűt, elugrik onnan a fenébe és kereshetem meg megint azt a részt)
  • repvez
    Akkor nem értem minek nővelték meg a polygon számot?Ha valaminek megnövelem a polygonszámát 4xre az látszódjon meg a részletességben is és onnantól már van értelme a dolognak.Az látszik a modellen, hogy modositottak itt ott, de hogy hova ment el a 4xes poly azt nem látom, a részletesebb textura is sokat dob a kinézeten, de ha csak megnézel egy 4.32 es és egy 4.33as képet az F16-ról nincs olyan nagy kontraszt ami ezt megmutatná.
    A többi gépnél egyértelmű, főleg a harrier és tanker meg az uj gépeknél .
    Csak egy példa, hogy a dcs szu25T is 25k polyból áll.

ÉS az hogy egy modellt ugyan akkora polyszámmal meglehet csinálni részletesen vagy elnyagyolva nem befolyásolja, hogy ép melyik progiban szerepel.
  • Borisz80
    válaszra sem méltatták. :D
  • Borisz80
    Nálam kép sincs. Gondolom valami speciális codex kéne hozzá.
  • Borisz80
    Megírtam a fórumra. Remélem megértik.
    A fene se videózik. Leírtam amit tapasztaltam, aki akarja megnézheti hogy tényleg úgy van e.
  • Wampapa
    Volt már ?
    Nem tudom klikkelhetőre tenni, nem engedi ez a buzi szabályzat.
    http://www.usatoday.com/story/news/2015/11/12/experience-the-blue-angels-in-360-degree-video/75044212/
  • molnibalage83
    Az, hogy részletesebb a modell nem jelenti azt, hogy van is értelme...
    A 4x-es poligonszám nekem egyből szemet szúrt a gépeken.
  • repvez
    Nem értelek néha , a multkor mikor a Falcont dicsértem , hogy milyen élethű képek vannak a dcs-vel szemben akkor pont ezt hoztad fel, hogy az sokkal részletesebb a modell.
    Most meg azt mondod minek.
    Alapvetően nincs nagy gondom a mostani modellekkel,de azt is mondhatom, hogy nem látszik meg a 4x-es polygonszám még a Falconon sem.
    ÉS ha készit ilyen modellt akkor miért ne legyen benne ha az nem ésszerütlen polygonszámnövelés, mint az átkonvertált B1es és Szu27esnél volt.
    Bőven lenne még mit csinositgatni amitől szebbnek néne ki, főleg a futószárak és a kisebb kiálló antennák vagy szellőző nyilásoknál ami most csak textura.
  • molnibalage83
    Nem, nem az. "Csak" 20-25k körüli a polyszám a LOD Editorban. A régi modelleké 7-8k körül volt. Ilyen modellnek semmi értelme. Nincs az a gép, amit árnyékot felkapcsolva ne fektetne meg, ha látszik.
  • molnibalage83
    Nem csak a tanker, hanem egy rakás support gép. EC-135, JSTAR, E-3 és a két nagy tanker a kék oldalon. Veres oldalon meg semmi ezen a téren. :(

Az U1-ben a verse gépek elvileg nagyon komoly ráncfelvarrást kapnak majd.
  • Talon11
    Na, akkor várom a Phantomot is....szeretnék majd összedobni egy jófajta Navy-s fotót
  • repvez
    Egyébként ami most benne van F6-os az az ő modellje?
    Csak mert nem tudom, hogy akkor hol van az a részletesség amit a topicokban postolt?
    ilyenekre gondolok

MEg az F35-ös modellje is már elég régen készülget, mégsem került bele a 4.33asba, pedig Hayab még sehol sem volt a Harrier és Rafale modellekkel ,mikor ezekről már postolgatott képeket JanHas.
  • molnibalage83
    Az ilyen felfedezéseket tessék kintre posztolni, lehetőleg bizonyító erejű videóval. Néma gyereknek az anyja sem...