Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
z0tya" was added to server group "RF DPRK Red Forces" by "AΓČĤÈŔ".
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
www.pumaszallas.hu
Tom.
Gondolom úgy néz ki a dolog, hogy arra van időm hogy ide gépeljek és tépjem a számat de nem teszek semmit azért hogy regeljek.
A félreértések elkerülése végett, munkahelyi gépról netezek, otthon nincs rá időm. ami megintcsak röhejes. Mint írtam ami van azt meg hasznosan szeretném tölteni pl repülni. Sajnos a munkahelyi gépre nem tudok telepíteni mert nincs meg a jogosultságom hozzá, pedig itt lenne időm TS-en várakozni és elcseverészni. ;)
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
@molny, ment PM és persze. btw ottvan a jobb sarokban is a száma de átírom. :)
Utoljára szerkesztette: arrow19, 2015.07.22. 10:56:35
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Ezt a regeléses mizériát csak egyszer kell eljátszani, utána sokkal gördülékenyebben megy, minap felléptem FO Ts-re, Tibiékkel beszélni valamiről, erre egyszercsak hozzáadtak a vörös oldalhoz - kérés nélkül, csak a TS-en hallom, hogy "access granted". Archer volt az.
=A.S= most pl fent van welcome lobbyban. De Archer is rendszeresen fent van.
www.pumaszallas.hu
Akkor holnap úgy is szabadnapos vagyok, veszek egy láda sört és ott fogok gubbasztani a TS-t szugerálva hogy sikerüljön végre regelni. ...de ez már röhejes.
Csak jó lenne ha nem vennék le a kis ikont, ha ne adj isten nem lépek fel minden nap 10x.
@Zotya!
Nem vagy köcsög, nem úgy értettem, csak nem értettem miért nem lehet megadni egymás között. Ha megmondod, hogy márpedig akkor is muszály regelni mert már vérszeműek az adminok akkor megértem a dolgot és kierőszakolom magamból a dolgot. De ha nem muszály nem pazarolnám a szabadidőmet tétlenséggel.
Annak idején simán láttam reg nélkülieket is repülni PvP-n, gondoltam csak formalitás a TS reg.
Starts On the 25th
@ 1500GMT
<#gun>#gun><#violent>#violent>
ár stb. privi NIBI-re.
Vampi: nem azért nem adtam meg a jelszót mert köcsög vagyok, de ha felmész a szerverre reg. nélkül és meglát egy dilis admin ( amiből hidd el van elég ) le bannolnak örökre.
egyébként semmi nem változott FO-n mióta nem repültél. frissítés nincs, új patch, cockpit, sehol sámli. ha lenne másik szim. hidd el mennék azzal én is.
www.pumaszallas.hu
Hogy ne legyen olyan egyszerű, természetesen nem tudok csatlakozni. Isten áldja a hálózatomat. Mi a fenét van már megint? :(
Ha a nap 24 órájában ott lenne az az illető akitől a leírás szerint el kell kérni, már több alkalommal megtettem volna.
Egy idő után már rohadtul megunja az ember és elmegy a kedve az egésztől. Majd idővel ismét feltámad benne a vágy, de sajnálatos módon ugyan azt tapasztalja. Újra és újra.
Közben meg feleslegesen telik a kevéske szabadidő amit repüléssel akarok tölteni nem pedig várakozással, reménykedéssel.
Ha emlékszel, vagy emlékeztek, nem sűrűn tudtam online repülni veletek. Vagy ha még is akkor meg igencsak behatárolt időkeretben. De ez van, ilyen az én életem. Nem kell másoknak hozzám igazodnia szabadidőben, de ne tegyék még nehezebbé a dolgokat. Sajnos nem mindenki időmilliomos.
Most ez a jelszó dolog is ha Zotya tényleg úgy értette, -hogy kérdezzek meg egy admint- nem értem hogy egymás között miért ne lehetne megosztani? Nem egy "vadidegen ki tudja ki" vagyok. Normálisan repülök, tudom mit kell tennem / mit tehetek a map-on és mit nem, nem cseszem szét a flight-okat. A TS-en való reg is csak abban merül ki hogy odapaszíroznak egy kis ikont a nevem mellé. Dekorációnak jó, de nincs különösebb jelentősége.
.....na mindegy.... megoldom... mint minden mást is.
www.pumaszallas.hu
"Password: Ask an Admin"
Komolyan ez a jelszó? Vagy értsem úgy ami oda van írva.
Tudom hogy TS-en kellene jelentkezni, de eddig amikor volt rá időm akkor rohadtul nem volt ott senki olyan akitől kérni lehetne. Órákig meg nem fogok várakozni. Még mindig túl van ez bonyolítva. Fórum reg, ott jelentkezni, TS reg, ott jelentkezni, de nem mindegy hogy kinél, ő meg vagy van vagy nincs... az embernek elmegy a kedve a repüléstől mire oda jut hogy végre repülhessen.
Connect to IP: 205.161.29.14
Password: Ask an Admin
IVC: 205.161.29.14
Connection Bandwidth: 1024
ts-en regisztrálni kell magad valakinél....
Másnál is előfordul hogy repülés közben kifagy? Mostanában sűrűn előfordul.
Elküldenétek légyszi a coop kampányhoz szükséges ip-t, ivc-t, sávszélességet meg jelszót please <#wink>#wink>?
Verrrrry very dánke!
"Bomba sebzési gondok?"
Normális az (falcon szinten) hogy három légvédelmi ágyú teherautóval 10-10-10m-re áll egymás mellett (szóval egy 30m-es sugarú körben vannak) és a középre trafáló Mk-84-es csak a telibe kapott teherautót viszi el?
( ez a CFT meg <#violent>#violent> )
Jó lenne ha nem kéne miatt még egy rendszert fenntartani és hibátlanul vinné .
@Jana: Ha lehet még észrevételem. A banner alatti gombok lehetnének kisebbek és a szövegmezők szélesebben jobban mutatna, több hsz elférne egy oldalon.A HSZ-ek fejlécének a betüszinei lehetnének erősebbek, hogy a válasz gomb legalább jobban látható legyen.
Amugy csak igy tovább, jó lesz .
Jana!
Meg tudnád úgy csinálni a bejelentkezés gombot, hogy ha itt megnyomom és bejelentkezek akkor autómatikusan visszakerülök a falcon topicba? Régen ilyen volt.
Utoljára szerkesztette: arrow19, 2015.06.22. 18:08:07
Ami tv-n próbáltam azon a gyors mozgások elmosódott mákossá váltak. és a felbontása is csak 13xx x 768. Falconba is érzékelni lehetett. Ez nem jó.
A pit maradt couger mfd-kel meg egy külön numerikus billentyűzetre konfigolt icp-n. A kabin műszerek továbbra is a műszerfal mögé passzoló monitorra vannak kitéve az mfd extractorral. Warthog joy és saitek gázkarral. A 3d-s kabint meg ki lehet kapcsolni a falconban, és csak a hud meg a kabin teknő marad ott.
A régi pit műszerfalat kidobtam csináltam 3d-set. Lefestettem szürkére, feketére, a nem működő műszereket statikusra elkészítettem, így most már nincsen nyomtatott műszer a műszerfalon. Ennyi. Szerintem így fog maradni, a látványvilágomnak megfelel, valamint szaktudás híján nem is tudok tovább lépni. Pénzem meg nincs arra hogy az elkészített ICP-t meg analóg hajtómű műszereket megvegyem.
Még talán azt fogom kipróbálni hogy a műszerfalként használt monitorra megjelenített HUD-ot rátükrözöm a pit reflexüvegére.
Illetve a s küldés gombra rácsúszik a szövegdoboz és a fehér felirat teljesen eltünteti azt igy alig látni, hogy hova kattintsak, de ez gondolom javitva lesz,csag gondoltam szólok
A 3D kép kialakítása nvida kártyán úgy ment, hogy control panelen bekapcsoltam, hogy használok 3D-t, le kellett szedni egy 8 dolláros szoftvert hogy a samsung tv-vel kompatibilis legyen (szerencsére letölthető 2 hét próbaidővel, amit végül ki sem használtam), és onnantól bármilyen játék alatt egy bill kombinációval tudtam a 3d-t ki és bekapcsolni. Nem a játékok állították, hanem közvetlenül a kártya.
AMD-s kártyákról nem tudok semmit.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.06.22. 14:13:01
www.pumaszallas.hu
Vagy mi a helyzet ha AMD VGA van a gépbe.
Esetleg, hogy a játékot ugy beállitani, hogy függetlenül a VGA tipusától maga a TV rendszere ugy érzéelje, hogy 3d forrás. mintha 3d film lenne .
Ehhez talán elég lenne a side by side megjelenités, ahogy a DCS wordbe is van ilyen opció.
De BMS alatt nem tudom, hogyan lehetne egyedi felbontást és egyéb tulajdonságot beállitani, mert a menüben nem ajánl fel ilyet.
Ha megveszed a 3D vision-t, az nvidia saját 3d szemüvegét, az elvileg engedi az 1080p-t is játék alatt. A nagyobb felbontásokkal, 4K-s tv-kkel mi van, azt passzolom.
A 3d vision-hoz egyébként nem is kell 3D-s TV, csak olyan aminek jó nagy a frissítési frekije. A 3D-s képet a videokártya generálja és a szemüveg osztja szét a két szem között. Elvileg ez akár projectorral is működhet, ha az is legalább 100-200 Hz-en működik...
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.06.22. 13:38:56
www.pumaszallas.hu