52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Frenky #49600 Hi Vadászok! 2016-ban is várunk minden érdeklődőt, jelentkezőt! A DCS Virtual Hungarian Air Force - HUNAF azért jött létre, hogy legyen egy online közösség, ahol azok az emberek vannak, akik kedvelik és használják a Digital Combat Simulatort. Céljaink között szerepel, hogy egy baráti társaságban, kulturált keretek között tudjunk online repülni. A virtuális repüléssel kapcsolatos kérdéseket és információkat meg tudjuk beszélni ebben a közösségben. Az online repülések közben képezzük repülési tudásunkat, és amikor szükséges segítünk a kezdő játékosoknak is. A hétfői meeteng után a szabályzat és a tagfelvétel egy kicsit megváltozott, egyszerűbb lett, hogy még többen tudjatok csatlakozni :-) Üdv, HUNAF DCS Virtual Hungarian Air Force - HUNAF https://www.facebook.com/groups/dcsworldhungarianusers/ -
#49599 lgb.-nél csak egy célt tudsz támadni. meg kell várni amig becsapódik a bomba, utána jöhet a következő.
jdam-nél csak max párban tudod őket oldani. ugy tudom. -
falcon16 #49598 Sziasztok !
Azt szeretném kérdezni ,hogy a BMS 4.33-ban a lézervezérlésü bombánál lehet e egyszerre több célt támadni. és hogyan.
illetve azt nem értem hogy amikor a JDAM bombánál beállítom a rp-t vagyis hogy egyszerre hány bombát oldjon ki midig csak egy bombát old ki ilyenkor mit kell beállítani.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
#49597 Köszi! A mai nap folyamán leszedem.
Aztán meglátjuk mennyire működnek még... -
Wampapa #49596 F 22 F 22 -
Wampapa #49595 Az F 18 IF 18
Majd mentsd le valahová, mert ez egy ilyen felteszem, elfelejem link, de ez volt a leggyorsabb, a drive meg a MédiaFire egy fos.
Mindjárt nekiállok az F 22 nek is. -
#49594 Burn Aware Free is tökéletes. Szinte mindent lehet vele csinálni és egyszerű is. -
#49593 CD/DVD image készítésre az "Alcohol120%" progit javasolják. -
#49592 Megoldjuk ;) Utána nézek. -
#49591 F/A-18E helmet cam.
link
-
Wampapa #49590 Én felrakom neked, ha megmondod, win 7 el hogy lehet képlemezt csinálni.
Megvan az IF 18 is. -
#49589 Hoppá!Érdekes komment moddolás szempontjából. -
#49588 lehet jelentkezni :)
1st VFW recruiting reopened.
-Fluent In English Language
-Minimum age of 18 years
-Must not a member of another virtual fighter wing (BMS or DCS), including "Demo" teams.
-The ability to ramp-start the F-16 from completely cold and dark is desired however, dedication, a willingness to listen and a strong desire to learn is a requirement.
-The ability to air to air refuel, timing is not necessary at this step but to graduate through IQT, we require a 90 second hook up time.
-The ability to learn and take advice from the IP's and senior members of the wing. This wing has quite a few people here that have literally thousands of hours in Falcon so there is a lot of experience to learn from.
Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2016.01.03. 21:50:43 -
#49587 JanHas modellek az alap és a javitott verziói képeken -
#49586 Hornet Ball 2015
-
#49585 Megkérdezem, de akkor fordítva lenne célszerűbb. -
Talon11 #49584 Szép gép lesz, remélem ebből az alapból ki lehet alakítani a többit -
#49583 Hayab Szu-33 -
#49582 Jan_Has kiadta az uj cuccokat -
#49581 Boldogabbat mindenkinek! -
#49580 Boldog Újévet Srácok!!!!!!! -
Talon11 #49579 Boldog újévet mindenkinek! -
#49578 Boldog új évet Vitézek :) -
#49577 Vissza egy kicsit a nosztalgikus szimulátorokra.
Mintha mondta volna itt valaki, hogy meg van neki az iF-22 Raptor nevezetű sim. Nem a Novalogic-os... áh nem tudom melyik fejlesztő terméke ez. Akkoriban gyártottak egy csomó F-22-t....
szerk:
áh megvan. Interactive Magic-től
http://www.mobygames.com/game/windows/if-22
Közkincsé tudná ezt tenni please!?
Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.12.31. 16:05:05 -
#49576 EF2000-el kapcsolatban küldtem privátot. -
#49575 -
Frenky #49574 Sikerekben Gazdag, Boldog - Új - Évet - Kívánok HUNter & HUNAF
-
#49573 Ezt irták is a manuálba,hogy nem kompatibilis a 2 rendszer.bár nem tudom,hogy mit befolyásol -
#49572 Falcon multi csatlakozáskor jön elő :
"Error : 32 bit versus 64 bit mismatch"
Most már nem lehet 64-32bit között multit kreálni?
64bit-es windowsom van. Ha a config ablakban átkapcsolom 32bit-re akkor miben fog különbözni a 64-től a falcon? 8 giga ram helyett csak 4-et fog használni meg hasonlók? -
#49571 -
#49570 köszi. Lejött. -
#49569 10mm rétegelt lemez, fenyőléc merevítésekkel.
A kis tartók kétoldalt pedig 3 rétegű ~4mm rétegelt lemezből vannak.
Könnyebb és erősebb mint a bútorlap.
Armaflex szigetelőszivacs (Hasonló a memóriahabhoz) vastag szürke bútorkárpit.
Első körben nem gondoltam volna hogy a 30 fokos üléspozíció kényelmes lesz, de pár órás ücsörgés sem volt megerőltető.
-
#49568 Megvan, privátot küldtem. -
#49567 OK. Köszi! Akkor majd. -
#49566 Milyen anyagot használtál? -
#49565 -
#49564 Aha!
Az volt az alapja, csak átszerkesztettem mert magasabb kellett a meglévő asztalhoz és második monitortartóhoz.
-
#49563 Boldog karácsony mindenkinek!
@ Borisz, én tudok segíteni EF ügyben, csak kicsit később, mert nem vagyok idehaza...
Ez kell, a többit majd privben, pár nap múlva... -
#49562 Srácok!
Valakitől ismét be tudnám szerezni a feljavított, trackIR-el játszható EF-2000 -et? Gallyra ment a vinyóm amin volt.
THX! -
#49561 Boldogat mindenkinek!
Mintha csak Axe-ot látnám :D
Tetszik az ülés. Hogy lett megoldva?
A német srác összecsukhatósát csináltad?