Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Vótemá?

FreeFalcon 5 - The Devil's Dance Floor by T-rex

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

<#wow1>

Hátha valaki majd moddolja 😊.
Addig is kedvcsináló 😊 :
Ugyan egyik sem Tornado,de legalább repülhetõ

L Viper
Jó sok modellt ont magából. Jó lenne látni õket mihamarabb.
Tényleg fanatikus.
Bucser
HA páran nem néznétek Frugalst vagy Lock-On topicot.

Jahh DCS Black Shark : Tornado. Kár, hogy nem lesz repülhetõ...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

zsoltfireman
Már a Wings Over Vietnam,és Europe is jó volt!
Falcon elött azt nyomtam,
RV és az OF után kitöröltem a gépbõl õket!
De rengeteg rep. típus,fegyverzet,azért jó volt!

Boconadi
nekem a gépen levõ fényekkel csak az a bajom, hogy rossz helyen vannak. A nap nem abban az irányban van, mint amilyen irányban a gépre vetõdik a fény. A reflection attól lehet jó, sõtt az ff4-ben is elég jók.
L Viper
Annyi a baj vele, hogy a kampányban kb. 7-8 féle egy kaptafára menõ sablon küldetést repülsz, ami egy idõ után már nagyon egysíkú és unalmas. Ez az egész sorozat fõ problémája. Az eligazítás részre is igaz ugyanez.
A grafika és a motor sem a legújabb, de nagyon jó az összbenyomás és sok jó mod van hozzá, amivel szebbé tehetõ.
Azért el lehet vele lenni egy ideig. Egy jobb kampánnyal hatalmas játék lehetett volna az egész sorozatból.
Molnibalage
Ez tényleg egy állat. Mobil SA-3, SA-2 trailer, új SAM egységek (a T-62-est megcsinálta, akkor nekem már nem kell..), új radarok. Ez eszméletlen. Remélem, hogy nem csak úgy a "levegõbe" csinálja õket.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
Assszem megy önállóan is, meg össze is lehet õket boronálni valahogy (Wings over Vietnam, Wings over Europe, Strike Fighter: Project 1, és most ez)

Meg rengeteg moddolást csináltak hozzájuk lelkes amatõrök. 3d kabinok repülõmodellek nagyon jók, viszont az avionika még a lock-onénál is butább, hisz alapvetõen 60-70-es évekbeli típusokra lett írva az engine.

Valamint a project 1-ben még nagyon szar volt a dinamikus kampány. nem tudom, hogy az utóbbi 3 verzióban mit változtattak rajta.

LeonSilver
Ez valaminek a valamilye vagy önálló gém?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
ccc egy magvadult fanatikus.
Eszméletlen tempóban ontja a modelleket. A 2S19-et én is meg akartam csinálni, de akkor lekerül a listáról. Asszem megkérem majd egy kis skinezésre.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
Gondolom ugyanúgy mnt eddig az SFP1 óta folyamatosan jönnek ki az újabb kiegek amikben mindig van valami avionikai újítás vagy egyéb dolgok.

Molnibalage
Gondolom az valami arcade jellegû valami. A WoV felturbóott motorjával megy?

Bucser
Meglepett, hogy senki nem írta be, de megjelent a ThirdWire-tõl a

Wings over Israel

Hypo
😊)))))))

Molnibalage
Fingom sincs. Hozzá van adva az egyik dev egyre növekvõ listájához. 😊
(ha nagyon elhúzûdik, akkor még az is elõfordulhat, hogy addigra én is megtanulom)

L Viper
Ki fogja textúrázni?
Molnibalage
XSI topic frissült akit érdekel.

ez az f-18-as melyik progiból van lekapva?nagyon jól néz ki

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Molnibalage
Na most kapaszkodj meg. Elvileg ez elérhetõ az egyik dev tag szerint még az FF-ben is egy kis munkával. Szóval egyre erõsebb a gyanúm, hogy ez nem kamu...

JoeDestroy
Hát szerintem nem. Az OF 4.5 ben igen jó a reflection.
Csináltam egy képet a gyári textúrával, és azon is jól kivehetõk a világító részletek. Mozgás közben kiválóan vándorolnak a felületen a renderelt highlight részek. Az egyedi textúra még sokat dobhat rajta fõleg az üvegen. A képedet egyébként a Globalfalconon láttam elõször.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Bucser
Jahh a gond ezzel még mindig az, hogy a tökkel a gép alatt nem lehet mit kezdeni😄

L Viper
Gyönyörû <#eljen>
Hypo

L Viper
Használd ezt !

A beszúrási kódnál lévõ sort csak beilleszted ide a szövegmezõbe.
Molnibalage
Mondom, nem biztos. Az is leht, hogy egy beta scrensoh, sok hibával.

Hypo
sorry, nem akartam egybol kepet berakni volt mar hogy leszoltak...na jo nem itt😊)

amugy nem falconbol van a kep

Boconadi
biztos hogy photoshop, márcsak két szempontból is:

1. A nap a képen szemben van, és a gép szárnyaira rásüt a nap, tehát ebben az esetben két napnak kéne lennie. (igaz a függõleges vezérsíknál az árnyék jó helyzetben van)

2. A kabin tetején is úgy csillan meg a fény, mintha egy másik nap is lenne valahol a másik irányban. Emellett ilyen kabintetõ tükrözõdést még sosem láttam a falconban, és a többi képeken sincs ilyen.

Szerintem photoshop
Molnibalage
Nem jön be a kép... Tedd be a screent ide és ne linked, hogy láthassuk mi is.

JoeDestroy
Ez a háttérképem bent.
Több gépen is van ilyen reflection.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Hypo
Molnibalage
Nem mernék rá megesküdni. Az A-10 pilóta feltûnt a dev csapatnak is.

Boconadi
ez ugye Photoshop? <#confused>
Boconadi
faszi feje? <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
Molnibalage
Már linkeltem be ccc-tõl ilyeneket is. Egy rakás hajó kapott egész pofás textúrákat, néhány még új modellt is. Hajót csinálhatok én is. Csak textúrázva nem lesz "természetesen"...

L Viper
Jó lesz, de nekem még mindig a hajómodellektõl és textúráktól van rossznyavajám. Egyszer majd sorrakerülnek.
Molnibalage
Akkor egy kis összehasonlítás és nem szennyezem tovább ezzel a fóumot.

Az enyém félkészen, még kell a testre pakolni ezt-azt...

A mostani. (elölrõl eszmbõl nézve LOD Editorban tiszta Tiger II.)

Az M60. (a valóságban eléggé hasonlít az M48-ra. A modellemet vessétek össze ezzel. Szerintem hasonlít.)

Molnibalage
Csak viccnek szántam, természetesen felesleges. Az én 3D modelljeim is csak annyira részletesek, hogy olyan nagyításban nézva mintha 100 m-re állnál akkor felismerhetõ a típus. Apámon teszteltem le. Azokat jármûveket dolgozom újra amit õ nem ismert fel. A M60-ra kapsból rávágta hogy az, de az M48-ra azt mondtha, hogy távolról ez még kis túlzással Tiger II is lehetne. Ezért választottam ezt. Látható, hogy ccc-hez képest kispályás senki vagyok. Textúrázni sem én fogom õket. Majd egyszer megcsinlája vlaki. Amit betettem képet, annak két kereke tobb poligonból áll, mint az én egész modellem. (350-nél nem nagyon állhat többõl egy földi jármû a Falconban és max 512-es textúrája lehet....)

97th Vampire
Üdv!
Én csak csendes figyelõje vagyok a fórumnak. DE...
Szerintem nincs értelme, hogy ilyen részletességû legyen a Falconban egy jármû. Odafentrõl úgy sem látszik, csak valami fekete pont/körvonal amit -ha elég lassan megyünk és alacsonyan-, fel lehet ismerni hogy mi is az. Jó ez így, mert nem fogja feleslegesen a gépet.
Na persze aki külsõnézetben akar gyönyörködni a jármûvekben (nem pedig repked)... nos megvannak az erre való játékok is.
Egy repszimben a repüléssel kapcsolatos elemeket kellene fejleszteni.
Szerintem.

Molnibalage

Molnibalage
Szóval tetszik?

L Viper
L Viper
Ez igen. Falcon polihisztor <#eljen>
Molnibalage
Nézz át az XSI topicba. 😊

Molnibalage

L Viper
Majd Te, mint Pápa legyártod ezt is ! <#vigyor1>
Tényleg jól néz ki.
Lehet ,valamelyik rts-bõl szedték

Molnibalage
Fingom sincs. Képet kerestem róla és ezt dobta ki. Ilyen jó nem lesz az én modellem. Modjuk a skin minõsége a rohadt jó igazán az FF guyok szerint.

Ez mibõl van?

Molnibalage
Ha majd a Falconban is ilyen jármûvek lesznek... 😊