Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falcon girls
Bocsi ha volt....

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Bassz, már 16 ezer felett? Aztadurva... Mikor megjelent az FF4 3 ezer körül voltunk.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Scottt
Hüde baba 😊
#16000: LONG LIFE FREE FALCON!

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Igen, a kabin ugyebár... Arról nem is beszélve, hogy az AF-ben levõ repomdellek és 3D modellek is elég õskövületek. Az már SOHA nem fog fejlõdni, az FF meg csak most indul be igazán.

L Viper
A validac.bint át lehet ugyan írni, meg jó volt multin is a több típus, de a kabin ugyebár...
Molnibalage
Idõvel õk is belátják, hogy az AF halott. Egyetlen dolog tarthatja vissza õket az, hogy nincs add package. Bár a többség állítólag TE-t repül ahol ennek nincs jelentõsége és a felszállási idõk variálásával meg olyan kötelékben állnak össze hadjáratban amilyenbe akarnak. Az, hogy a játék nem látja õket egyetlen package-ben az csak egyetlen helyen számít, mikor az AWACS-tõl rákérdez a csoport helyzetére. Erre meg nincs szükség, mert orr a Bullseye és TS-en azt dumálsz amit akarsz... Viszont nem csak F-16-tal lehet repkedni. Ez hatalmas elõny. Mikor tud olyat az AF, hogy Tornado, F/A-18C, F-16C vegyes kötelék megy támadni vagy bármi más? Soha. Arról nem is beszélve, hogy hadjáratban a jobb grafika és változatosabb hadjáratok lemossák az AF-et. Szerintem csak a bolond fog azzal repülni. Ünnepélyesen várom azt a percet amikor mindent letakírthatok ami az LP-vel kapcsolatos. A kézikönyvemet is!

L Viper
Talán egyszer majd:

FF5 virtuális század is lesz ennyi.

Az AF ezt csak a multikódjának köszönheti.
Molnibalage
Kár, hogy egy akkor banda feloszlott. 60 fejlesztõ és 280 betateszter volt. Mi összesen vagyunk talán most 40-en az FF csapatban fejlesztõk + teszterek együtt, de ennek fele eléggé inaktív. Egy ismerõs nevet találtam egy gyors csekkolással, Baldeagle-t. Tegnap kicsit átfutottam az SP3/4 és BMS kézikönyvet. Régen szinte semmit sem értettem, most meg szinta az egészet. Durva látni, hogy amikrõl azt hittem, hogy mindig is a Falcon része volt (tehát még az alapjáték) nem is voltak azok!

L Viper
Jó kis cucc volt, fõleg az SP4.2 OCI. Arra rá a BMS 1.03 (nem a 2!) és baromi szép lett. Késõbb ebõl lett az OF és ugye a sima 4-re kísértetiesen hasonlít az AF. Repterek, objektumok, minden ugyanolyan és ugyanott. Köszi LP.
Molnibalage
Skacok, olvasgattátok az SP3/SP4 kézikönyv credits részét. Hát durva mennyien dolgoztak rajtuk. Mennyi minden került bele még a hõskorban is. Eszméletlen.

L Viper
Ha be lesz fejezve akkor a HiTiles is viccesen fog kinézni amellett. Ahogy láttuk már, kb. akkora lesz az ugrás, mint anno az alaptextúrák és a HiTiles közt volt, ha nem nagyobb.
Molnibalage
Igen is meg nem is. A kézikönyben már van róla szó, hogy mit kell csinálni, ha HitTiles-t akarsz Riptiles helyet. (Ki lehet majd az aki azt akarja?? A RipTiles sokkal jobb lesz.)

Jó lenne, mert azért a tájtextúrák felett már eljárt az idõ, fõleg ha alacsonyan vagy.

L Viper
Arról van valami infód, hogy a RipTiles kb. milyen stádiumban van ?
Molnibalage
Nos, ha két hét alatt összeáll mától a beta II akkor az azt jelenti, hogy június elsõ hetében kapjuk meg. Ha kb. 1,5 hónapig nyúzzuk akkor július végén lesz ez a fázis lezárva. Ekkor még két hét pakolászás szerintem (max.) és jön. Tehát én augusztus közepére - végére számítok rá.

L Viper
Legyünk kellõen komolyak, mint mindig. Zsír, hogy ilyen stádiumban van az FF5.
Csak jelenne már meg. Jó lenne még nyáron multizni vele.
Az nem zsír, hanem nagyon:

lenne ! <#vigyor1><#eljen>
Akkor rákérdezhetek?Libazsiros zsiroskenyér?
<#integet2>

Scottt
Aha

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Liba?😊

L Viper
De az ám !!!
Molnibalage
Zsír? 😊

L Viper
Molnibalage
The First Cycle of Beta is complete.
Hírek.

"The Second Cycle will begin in approx 2 weeks.
The Second Cycle Beta will be the basis for the Release Candidate.
I'd expect the Second Cycle to last at least a month. Once the Second Cycle has begun, we'll put some new vids in the Preview Thread."

Molnibalage
Ezt én arra értettem, hogy ha képes lenne ilyen szintû effektek és shaderek kezelésére. Sajnos ez elég messze van. Jelenleg is csak az objektumokon van a fénynek hatása ami enyén szólva illúzió romboló. Tehát amikor világítnak a lámpáid akkor a kiuftón látszik a fényt, de a talajon már nem. Vagy az épületeken és egységeken látszanak a fények, de körülötte a talajon már nem. Persze ez is nagy elõrelépés ahhoz képest ami volt.

L Viper
Két bácsi ült a felvételt készítõ gép szárnyán és odatükrözték a lemenõ nap fényét <#zavart1>
Bucser
jövõ falcon motorja?? Hisz csak egy ratyi lens flare van benne..

Ráadásul el is van cseszve ugyanis a lens flare lényege, hogy a háttér világos, a gépen a textúrának látszania sem kellene lévén elvakít a szembe fény ami tükrözõdik a kamera lencserendszerén...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
Szép effekt <#eljen>
Molnibalage
Kis képzelgés a jövõ Falcon motorjáról. 😊

L Viper
Pár szép kép, OpenFalcon:

Scottt
WoW,jó képek.Bár az F-22esrõl nem sok kép(és szó)esik

1 hónapja most nézek requiem forumon kívül másra 😊

Molnibalage
Szép, de azon túl semmi. Fura, hogy csak most találtad meg, legalább 1 hónapja linkelik minden szimes fórumra. Még itt az sg-n is volt róla cikk.

találtam 1 elég érdekes dolgot ugyogy meg is kérdezem mi a véleményetek erröl:HAWX

zsoltfireman
Márminthogy????
Válaszoltam egy linkre....

Molnibalage
Márminthogy?

zsoltfireman
NO COMENT...........

Molnibalage
Igen.

L Viper
<#eljen> A Frugalson voltak linkek, fotók, de gondolom ezeket õ is látta.
Molnibalage
Skacok. Úgy néz ki, hogy qawa Isten <#worship>) csinál az én kedvemért F-16A kabint! BÁRMILYEN jó kis anyagok szívesen fogadunk. 😊

Buren
Új DCS Producer's note...<#taps>
#1. rész
#2. rész

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Gundark
Köci 😊 Kár hogy ilyen rövid..

L Viper
A 9-es pályán elhasaltam harmadjára és jönnöm kellett dolgozni. ÁÁÁÁÁÁÁÁ !
Scottt
A mindenható zeusz szent segglyukára ez jobb mint a zil2

L Viper
Rég jártál erre...

Kösziiii, ez baromi jó <#vigyor1>
Az irányítás elsöre fura, de hamar megszokható <#eljen>

L_Viper! Idenézz,mit találtam a Dongók oldalán:
Full real WWI sim 😊

Bucser
küld el e-mailben

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
A gond az, hogy úgy tûnik nekem is... Én is csak most tanulom a nyelvet.

L Viper
Az a szint már nekem is magas.
Gundark
Akkor nem én vagyok az embered 😊 Én már lassan csak annyit tudok hogy "háááj" 😊 Pedig két éve még elolvastam a Number of the Beast-ot. Mondjuk elég furi volt a vége de ez most mindegy 😊