Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4szavazattal van Boci-ba:S
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Nagyon szoros a videó verseny, Boci vezet 1 szavazattal.
Scottt, összejött a voks ? Be tudtál jelentkezni ?
De azok németek voltak.Egy szövetséges pilótáról se hallottam még, hogy megtörte volna.
Simán. Még 12 B-17 közé is betörtek a német vadászok pedig ott hátul dupla 12,7-es nehézgéppuska volt és nem egy 7.92-es...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
És akkor nyomjak egy end missont?Mert ottvan a discard az asszem az abba hagyás.
Repülõ tégla : X-15 😊 Ment mint a négyesmetró épitése 😊
Busz : A gonosz B17es pilóták hivták "ládának" meg "doboznak' a 24eseket mert szerintük azokban hozták a kecses B17eseket 😊
Az F4 kapcsán és azt ismerem. Hogy hja, kellõ tolóerõvel egy tégla is tud repülni. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Repülõ busz:A F4est hívták úgy olyan áramvonalas mint 1 busz.
Igen, van fékernyõ, de csak egyes típusokon. Shift+d-re nyílik ki.
Illetve van a játékban fékernyõ?
Miért nem tudok szavazni a frugalson Bocira mert direkt regeltem miatta.
BoB:Storm of War 2.1 betából egy kis harc.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Az F-4 az egyetlen olyan gép amit az USAF az Us Marines és az US Navy is rendszeresített
Ja meg még egy szorri a végére : Nem messerschmidt. Messerschmitt 😊
És szerintem nagyonis fasza ami nagyon fontos egy repülõgépnél. <#mf1>#mf1>
A trabi is olcsóbb meg több is készült belõle mint egy pagani zondából de hát ha valaki már 1000 kilométert megtett az elöbbivel neki már az A kocsi. <#vigyor1>#vigyor1>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
A P-38 csak a Csendes-óceánon volt sikeres. Az, hogy ezzel lõtták le Yamamotót csak a hatótávolság miatt volt, nem azért mert olyan fasza volt. A többi kétmotors vadászt nem fair vele osszehasonlítani, mert sokkal korábbiak. Nem is nagyon volt ilyen. Beaufighter és Me-110. Mellesleg a De Havilland Mosquito asszem felülmúlta az összeset. Az viszont a listára kívánkozik. A RAF leggyorsabb bombázója volt még 1953-ban is!!!
Na és a P-38 hol van? A csendes óceáni hadszintéren elsõosztályú teljesítményt nyújtott, és ne felejtsük el, hogy mivel lõtték le Yamamotot... szerintem a legjobb 2 motoros vadászgépe a háborúnak (tudom a elsõsorban a nagy hatótávolsága miatt vetették be yamamoto ellen ezt a típust, de akkor is...)
Modern gépek közül tényleg hiányzik az F-16, és talán még az F-15.
A szerkesztõk helyében én 2 részben csináltam volna prop korszakos meg jet korszakos listát külön-külön.
A hornet ami ott van az a super hornet, mert az évszámon kívûl minden adat megegyezik. Hasonlítsd össze az adatokat a diszkoveris honlapon találhatóakkal.
És egyetértek, hogy az F-4 Phantom II-nek mindenképpen benne kellett volna lennie a listában....
A P-51 Mustang megérdelten lett elsõ. Döntõ mértékben hozzájárult a szövetéses légifölény kivívásához, mindkét hadszíntéren jól szerepelt és nagy hatótávolsága nem ment a harcérték rovására. Világbajnok gép volt.
A Fokker triplane szerinem nem odavaló, cask a Vörös báró miatt tették be szeritem. Csak nagyon kevés ideig volt jó gép, a triplane gépken elég hamar eltûntek az I.Vh idején németek csak kényszerbõl használták. Ha már ebbõl a korból akartak gépet akkor az angol Camel lett volna a nyertes...
Az F-117 is belefér. Nem vadász, de elsõ osztályú csapásmérõ. Képességei mai napig páratlanok ám! Nincs más stealth csapásmérõ azóta sem ilyen kategóriában. Olcsón rakták össze a gépet más már bevált rendszeket felhasználva. Harcban is bizonyított. Nem volt szüksége sem kísérõ vadászra, sem SEAD támogatásra, sem ECM fedezetre. Ezért világbajnok a gép. A 80-as években 4xF-16A, 2-4F-15A és 1 ECM gépet helyettesített (tehát gyakorlatilag egy támadó gép elég volt egy kötelék helyett) egymaga, akkor az F-16 éjszaka nem igazán volt percíziós csapásmérõ.
A Zero nagyon nem szerencsés, csak nagyon rövid ideig volt sikeres. Kezdõ pilóták ellen. Nuku páncélzata volt. Amint rájöttek a gép eme nagy hiányosságára és keményedõ csûrõire nagy sebességen leáldozott a csillaga. A F6F Hellcettel szemben esélye nem volt...Hozta a kellõ paramétereket, csak nem szedte le az égrõl egy kósza sorozat.. Nem való a listára ez szerintem.
Harrier. Háááááááát. Igen, tud STOL and VTOL-t és Falklandon is jól szerpelt. Esetleg a lista végére, de nem volt az a nagy történelemformáló gép.
F-86 Sabre. Hááát... Ennyi erõvel a MiG-15 is benne lehetne, bár ott lehet húzni a szájunkat, mert angol segítség nélkül nem lett volna fasorban sem, ugyanis angol licensz hajtómû volt bennük. A háború utáni idióta munkáspárti kormány tette volt ez a kapitális hülyeség. Sikeres volt egy háborúban a gép, bár az USAF pilótái egyértelmûen magasabb színvonalat képviseltek a szembenálló pilótákkal szemben. A lista végére mehet.
Me-109. Talán odavaló. A P-51 ellenpárja, de annál azért gyengébb. A majd 10 éves gép továbbfejlesztésével még '45-ben is egy jó vadászgépet tisztelhettünk benne. Egyedül a hatótávolsága nem ütötte meg a mércét.
A Hornet. Nem volt az a történelem formáló gép, jónak jó, de csak egy a sok közül. Más kérdés, hogy csak takarékossági okokból lett ez a flotta egyetlen vadásza. Ennyi erõvel lehetne az A-6 is a listán vagy az F-111.
MiG-21. Itt is vegyes az összkép. Egyes hadszíntereken nem szerepelt rosszul, de egyes helyeken lealázták. Pilótától és az ellenféltõl függött a dolog. Nagyon elterjedt gép volt, de politikai okoból nem azért, mert olyan frankó gép volt.
Spitfire. Semmiben sem volt kiemelkedõ. A P-51 már bajnok ebben a korban.
És hol az F-16? Minden konfliktusban brillírozott a gép, igazi mindenes, univerzális és nem politikai okokból használja 25-30 ország, hanem azért mert jó.
És az F-4? Az elsõ többfeladatos gép volt, mindent más ilyen gépet megelõzve vagy 20 évvel! Sok ország mai napig repüli továbbfejlesztett változatait, elsõ prec. csapásmérõ volt, fegyverterhelése kolosszális, õrjáratozási ideje 3 póttartállyan és 8 légiharc rakétával páratlan volt sokáig.
A lista értékeléséhez meg látni kellett volna a filmet.
Én láttam anno a diszkóverin.Az értékelésbe beleszámított az, ( ha jól emlékszem ) az, hogy mennyit gyártottak mennyi idõ alatt, légigyõzelem, üzemeltetési költség meg ilyenek.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
tessék szavazni Boci filmjére #2 !!!
Leon: Persze, hogy virágzik az OFF, vihar elõtti csend van, mindenki az FF5-öt várja. Addig jól elszórakozunk, sztorizgatunk, ujjunkat nem dugjuk...( Bocsi Scott, szeretünk <#vigyor1>#vigyor1> )
( miylen faszán szerte széjjel offoltuk a topikot <#idiota>#idiota> )
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A harmadik valóban kissé unalmas lett.
A negyedik sajnos majdnem a feléig tök sötét, utána tetszik.
Az ötödikben sem voltak extrák, egész jó felvételeivel a multik hangulatát idézte. Kissé amatõr munka, de nekem tetszett.
Boci videója ebben a felhozatalban szerintem is esélyes. Néhol túl erõsek a zajok itt is. Rá szavaztam természetesen.
Szerintem komoly esély van rá, hogy Kronik megvédi a címét. Na de majd jövõre! Esélyt sem hagyok senkinek! Grrrrrrrrrrrrrr!

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
no meg van a vasbunkó, de az nem kalapács alakú.<#bee1>#bee1>
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Nálunk a vegyiparban ez az alap munkaeszköz. A legcingárabb lakatosok is egész nap ütik vele a zártkulcsot ha nincs más lehetõség a bontásra.
<#vigyor1>#vigyor1>
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"