Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JoeDestroy
A bill. kiosztás kiolvasó prg. még mindig kellene marhára ha van valakinek mûködõ, mert az olaszoké lehal az új kiosztásokon sajnos. Valakinek csak van mûködõ. Elég ratyi kézi módszerrel kiszedni a ~270 parancsot.Ráadásul a HOTAS-nak hála elõre tudnám szedni az MFD gombokat is, Jagstang kiosztásában az ICP már direktben elérhetõ (erre van a joy is programozva), de e miatt néhány értékes funkciót azóta sem találok (hosszú a bill. lista).
Bennetek van minden reményem. Elõre is <#worship>!!!
(Ha kell elküldöm a kiosztást is.) Amellett a leendõ FF5 alap kiosztását is valószínûleg át kell majd kalibrálni, hacsak nem lesz benne alapból valami REAL HOTAS config.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Valaki keresett TOD editort.Egyelõre csak ez van, de majd Lee elküldi a progit is, ha hazaér.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Scottt
Hát én már újra nem rakom még1x😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Gundark
A bámulatos személyiséged valóban igen sokban hozzájárult a küldetés sikeréhez <#hehe> Szegény, lehet hogy azóta sem heverte ki<#vigyor> Jól emlékszel, barátom, igaz azóta sem kerestem õket aktivan, mert nem érdekel annyira 😊 Na, ha legközelebb lesz múúti arra megyek, már felraktam az AF-et 😊 Már szívesen raknám fel az FF5öt <#hehe>

L Viper
Személyes varázsomat is be kellett vetni, hogy az ellopott nicked újra a Tiéd legyen <#vigyor>
Sajna ahhoz már egy ráérõ admin kéne, hogy az évet is gatyába rázzák, ha jól emlékszem.
Molnibalage
Sikerült lenyomni 150MB-ra. Tehát most már meg tudom csinálni amit akarok, a kérdés, hogy ez hogyan lesz beszuszakolva az installba...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Buren
Lásd FSX. <#nyes>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Gundark
Az hogy miért van a születésemnél 1990 vagy 91 az egy külön és igen bosszantó történet 😊 Fõleg Vipera ismeri 😊 xK : Én nem kedvelem az ilyesmit 😊 Jobban szeretem a gyártótól való cuccokat. Néha elég furcsákba léptem ilyenekkel 😊 No meg mivel nálam mûködik a diver nem is kerestem mást, mert minek? 😊 Egyébként ez az xK mivel jobb vagy tud többet mint a sima kreativ? Mert sok csodát olvasok róla, de a konkrétumok érdekelnek. Amik mûködnek is nem csak "lehetõségek" 😊 Az Nvidiánál pl nem telepitem fel a legújabb cuccokat, hanem megvárom amig a többiek kianyázzák hogy mi a baja 😊 Most is a régi 163as van fenn. Tökéletes. Mig a 169esek néha furákat csinálnak. Egyébként a hivatalosan kiadott utolsó audigy driver 2006os. Nekem sokáig az volt. Az is jól mûködött.

Balázs : Gó! 😊 manapság úgyis divat a 7-8 gigás játékokkal játszani 😊

Molnibalage
Skacok hírem vannak. Meg tudom csinálni, hogy új hadjárat tûnjön fel a hadjárat választáskor és annak SZEPARÁLT adatbázisa legyen. Sajnos egyelõre ez "sok" helyet igényel merevlemezen (ez 1G😎, de talán meg lehet oldani, hogy csak pár mega legyen. Tudok végre úgy is hadjáratot csinálni, hogy szerpelhet benne F-15E, Mirage-2000C, Torndao, stb. de KORHÛ fegyverzettel!

A '83-as hadjárat ezáltal SOKKAL reálisabbá tehetõ (és bármelyik!), végre ki tudom gyomlálni a sok oda nem illõ dolgot az adatbázisból.

L Viper
De emlékszem ám és hiányzik is ám. <#vigyor5>
LeonSilver
Mivel nincs ott, hogy 2 vagy 4 ezért szerintem eléggé nyolvánvaló, hogy az 1-es.

A kiadás dátuma ( Release date: 2 Jun 08 ) és a driverben szereplõ dátum lehet eltérõ de ha esetleg veszed a fáradtságot és feltelepíted akkor láthatod, hogy a driver dátuma az lesz amit a linkelt képen látsz.
Szóval a sapi marad.

xK Csodálom, hogy nem hallottál róla.

És az én profilomban szereplõ adatok valósak.Számold ki 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Gundark
Jaaj 😊 Kinek is a szövege barátaim a szakma dolog? 😊 Emlékszel még Vipera? 😊) De nem birom ki, ismét a sötét oldal :

Creative Sound Blaster Audigy series Beta Driver
Filesize: 34.54MB Download
Show Details
Release date: 2 Jun 08

Ez újabb 😊 Igaz béta de a kiirásban ez nem szerepelt 😊 Szóval szia sapi 😊) Ha már a szakmában töltött évekrõl beszélünk, ez a 19. évem a számtech iparban 😊 Milyen kX driver? 😊 Ja és milyen audigy? 1-2-4? Most nyomják ezt az X-fi-t. De engem annyira nem gyõzött meg. Jó hogy csiri meg biri, de.. A legnagyobbat a Live!-val szakitották. Azt elismerem. Még az audigy sem szólt akkorát mint az.

Wampa : Rendben, balesetek vannak. És nem szólok senkinek. De.. állitólag valami ember vagy ki csinált valami filmet amiben ez a jelenet szerepel vagy mi. Állitólag. Szóval moncsicsi is wampa volt? Hmm. És.. a vadászarzenálotok része a dal is ami róla szól? Elkezditek énekelni (már ez megérne egy külön filmet ahogy a jéghegyméretû rémségek éneklik 😊 az áldozat megdöbben és megáll benne a vérkeringés 😊 De állitólag vigyázni kell a mennyiségével, mert könnyen beleszárad a vér is 😊 De aki profi benne megkapja a vörös zászló érdemrendet 😊

L Viper
Megyek dolgozni <#szomoru1>
JoeDestroy
Esetleg multi?

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

repvez
nem tudom a frugarson volt a fighter opsos részben én csak lekaptam és van pár pre kép a kabinrol
Buren
Ez nem eredeti USAAF anyag egy military sim-hez? <#fejvakaras>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
Ez valami leak?

repvez
T-38C manual A fighter opshoz , legalábbis van pár kép benne rola és lehet hogy a falconba is fel lehetne pár adatát használni ha van ilyen modell benne vagy az f-5-höz.
Molnibalage
SOKKAL jobb lesz. Össze sem lehet vetni az eddigi Falcon kabionkkal. Ez nem az elõzõ kabin továbbfejlesztése, hanem 0-ról lett egy új kabin összehozva. Sajnos az FF5-be nem fér már bele. Sok ilyen dolog van ezért kb. 6 (?) hónappal az FF5 után várható egy FF5.5.

Buren
Olyan jó (vagy még jobb) lesz mint amilyen az OpenFalcon-ban van/volt?

LeonSilver
Na.kX driverrel megy ez az izé.Igaz utálom de egyelõre megteszi.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Az utolsó mondatra tessék figyelmezni.

The coming 3D 'Pit is worth it's own release.

Wampas live on the planet Hoth and are the planet's apex predator.
A Wampa is a clear and brilliant creature,the highest level of the evolution.

Az a dolog a Lüke gyerekkel csak üzemi baleset volt,kérlek ne mond el senkinek.
Az nem kérdés hogy mi vagyunk a galaxis legintelligensebb élõlényei,ezt mi sem bizonyitja jobban
annál a ténynél,hogy ez áll a krónikáinkban is.Nem is vagyunk komcsik,bár a vörös zászló az igaz.Istenem komcsik vagyunk.....és jobb ha tudod Moncsicsi is wampa volt.
Méghogy intelligensnek képzeljük magunkat...meg vadászat....mi is van ide irva?
Ceeee.......a....tííííí....creatív!!A tökömbe ....most meg hogy ásom ki magam?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

LeonSilver
Mint mondtam mindig, mindennel és mindenhol mûködik rendesen csak ezzel nem.OF,AF vagy bármi más tökéletes.Tudod barátom már néhány évet eltöltöttem a szakmában úgyhogy ha Te ennél frissebb drivert mutatsz megeszem a sapkámat.

Gundark
Na akkor sorban : Én vagyok fél intelligens.. Ja. Én költöztem jégbolygóra, és lakom egy lábszárcsont társaságában egy tök üres jégbarlangban.. És nekem volt annyi eszem hogy elkezdem hadonászni egy fényspádéval hadonászó csávónak.. Azóta nekem van egy karom is. A wampákkal az a baj hogy nem lehet nagyot ütni rájuk mert akkor az egyetlen használható részük, a fehér bundájuk tönkremegy <#vigyor3> Egyébként meg nem nehéz vadászni rájuk ordibálva szaladgálnak a jégmezõn, és nagyon intelligensnek gondolják magukat <#buck> A vadászat egyszerû, (Lem: Kiberiáda) le kell tenni egy könyvet, vagy más irománynak látszó dolgot, akkor megállnak és el akarják olvani. (mert intelligensnek gondolják magukat 😊 Ettõl felmelegszik az agyuk, és félig belesüllyednek a megolvadt jégbe. Ekkor már könnyû prédák bárkinek 😊 Jaa... És azért vagyok mocsok mert van véleményem? 😊 Nem tudom a wampákok milyen társadalmi berendezkedésben élnek, de szerintem komcsik 😊 a vörös zászló jól mutat a fehér talajon 😊)

Audigy :Mint mondtam le kell szedni a kreativ honlapjáról az utolsó drivereket. Ennyi. Nekem mindig és mindennel mûködik hibátlanul.

Molnibalage
Egyébként mi az a Audigy? Külön hangkártya?

A gundarkok ilyenek......egyszer az Alaris Prime-on elkaptunk egyet egy Jedi haverommal és erõlevest fõztünk belõle.......amég fõtt egyfolytában Zoltán Erikát énekelt
Amugy is a wookiepédiában azt irják hogy a gundarkok " semi-intelligent creatures"😊)))))
De ne emlegesd,igen erõsek😊)
Engem egy Audigy kártya szivatott vagy fél évig,egyfolytában fantomhibákat csinált,lefagyott teljesen logikátlanul a Windows,Új winyót vettem,uj memoriát,de közben mindig kiszedtem mindent
és egyenként berakva inditgattam,de nehéz volt kiszûrni,gyakran csinálta,de nem mindig.(tápot is cseréltem,meg videokártyát)Közben a teremtõ sûrû emlegetése közepette mindig letettem a nagy esküt hogy minden lehet csak a hangkari nem.Pedig de.......földkörüli pályára állitottam,azóta no problemo

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Fel nem fogom, hogy hogy tud ez a szar talpon maradni... A legtöbb helyen ez alap, hogy ezzal a szutyokkal nem próbálkozik senki.

Én ezt szoktam tolni.

LeonSilver
Használd légyszives EZT vagy valami mást.Ez a szart meg felejtsétek el plix 😉

Scottt
Fszom az imgshackba:@

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Na rakok egy-két képet a reggeli játékomból.
RgR Spirit1-1 in position.

After the battle

Spirit 1-1 in ground request taxi

a pecsiknek jó a grafjuk de a földel is csinálhatnának már valmit

Scottt
Bass*tok meg.Kajak primitív a férfi népség.Mi 1 bornyitó nélkül sztem meghaltunk volna ma.Odajön a csaj szájfénnyel 1bõl kinyitotta hát öcsém<#idiota>

Gundark
<#vigyor3> Sajnálom a sith átvette a hatalmat felettem és nem birom ki : Lehet hogy bizonyos életkor FELETT kell lenni hogy hallj dolgokat. <#vigyor>

L Viper
Töltöm, de ma már nemigen nézem meg.
L Viper
Én tisztán hallom amirõl beszéltél. Ez tényleg rohadtul idegesítõ. Amikor helyrejön, gondolom az a külsõ nézet. Próbáld meg amit mondtam és még a doppler effektet is kapcsold ki. Más ötletem nincs. ( Fülesben néztem, jól felhangosítva.)
L Viper
De mocsok vagy <#vigyor1>
Gundark
Én nem hallok semmi különöset. Ilyen. Tedd fel az új audigy drivereket. De az is lehet hogy az ATC csak izgatott hogy felszállni lát <#vigyor3>Ha igazi jedi akarok lenni akkor azt mondom : Azért mert annyira szépen repülsz. Ezzel szemben ha a sith énem szól akkor : Próbáld meg a gép orrát NEM az irányitótorony felé forditva felszállni <#buck>

Molnibalage
Fent van az összes. 17:20-nál poénos.

Molnibalage
Fent van az elsõ öt rész, el lehet kezdeni letölteni. Az utolsó 40 perc múlva lesz fent. 5%-kel a feltöltés vége elõtt jött egy reset és újra fel kell töltenem az utolsót. A segédletek rész alatt vannak a fájlok.

LeonSilver
Khmmm...0:39-nél kezd pofázni a faszi, hogy esetleg ha szeretnék akkor esetleg felszállhatok.Ha meghallgatod akkor észreveszed, hogy a manus kissé darabosan veszi levegõt.Külsõ nézetben ( 0:49-tõl ) valóban jó.De ha megint váltok belsõre akkor szar.De ha Te nemhallod akkor hagyd a francba.Biztos koszos a fülem 😉

Molnibalage
Mit kéne hallani? Én nem hallok semmi különöset, csak a hajtómû dübörgését. Ezt úgy tudod megszüntetni, hogy a hengerõkkel játszasz a setup részben. Az outside hangerõkkel és hajtómû hangerejével.

LeonSilver
Fakk.Most már jó ez elõzõ link.

L Viper
Nemtudom még megnézni, mert kõkeményen dolgozom még :-)
LeonSilver
A trákba valamiért nemjó.Minnyá belinkelem megint.

LeonSilver
Volt amelyiktõl rosszabb lett.A faszi nembírta abbahagyni, hogy paveway ... 😄

Itt van a file.Bocs, hogy nincs megvágva.kb 40mp-nél kezdõdik.49-nél váltok külsõ nézetre.
izee.mp3

L Viper
Próbáld a játék Setupjában az old sound algoritmust használni. Nekem az elsõ, hogy átállítom arra. Esetleg a konfig editorban pipáld ki a soudfix-et is.
Molnibalage
Még soha senki nem jelentett ilyen problémát.

LeonSilver
Balázs.A hangokkal lesz valami nemtudod??
Lehet ( sõt biztos ) elõbb kellett volna mondanom de nálam nagyon nemfasza a hang.Egy Audigy hangkütyüm van és amikor a röptéren vagyok belsõ nézetben ( mindegy, hogy 2d - 3d, vagy az1-es az az izé nézet ) nagyon akadozik a hang.Ha például átváltok külsõ nézetbe akkor megszûnik de amikor visszaváltok akkor megint.Qrva idegesítõ ... És a többiben ( AF,OF ) semmi ilyen nincs.Már állítgattam minden szart a játékban, a konfig editorban és még a hw gyorsítást is kikapcsoltam de a hiba maradt.Majd lehet csinálok egy felvételt róla és belinkelem.
Ami érdekes még az, hogy az alaplapi alc888-as zajkeltõvel nincs ilyen hiba de hát az meg egy rakat fos.

Molnibalage
A megjelenés olyan augusztus közepe-szeptember eleje a becslésem szerint. Még olyan 3-4 hét míg összeáll a beta II. Azt még tesztelni kell 1-2 hónapig. Aztán jön release.

Államvizsga? Az majd 27-én. A diplomám hétfõn lesz leadva.