Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Nagyon állat!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Új képek, új felhõ kód és textúrák eredménye. Nem olyan átlátszóak, mint eddig és nem forognak, mint Lee eddigi felhõi.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Mi szombatra terveznük. HA aznap rossz idõ van, akkor lehet menni még másnap. A D-nap is ezen el miatt volt 6-án. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

JoeDestroy
Lehet h. két nap leszünk. A lurkókon múlik.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

repvez
Repnapra én elöreláthatoan vasárnap tudok menni.Mondjuk az tényleg jó lenne ha ki lehetne rakni egy bemutatogépen mint a lockont vagy a sturmovikot.Biztos sokan csaklakoznának egy multipartypa.Csak ha jol tudom ez az illagalitás jellege miatt nem lehetséges vagy igen?
Molnibalage
Majd szólok, ha kell.

Scottt
Amiben tud az SG community abban segít😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Ma fejeztem be a diplomamunkámat, holnap lesz bekötve és leadva. Aztán lehet államvizsgára tanulni. 😞

L Viper
Megint egy rohanós napom volt.
Molnibalage
Addigra nem készül el. Isteni csoda kéne hozzá. A sör mehet! 😊

Scottt
Akkor sok sikert😉
A kecsói repnapon egy óriási lanparty keretében felkéne avatni az FF5-t<#pias><#smile>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Más 'dógom volt. Az új hadjáratok szeparált adatbázissal gondokhoz vezettek. Röviden tehát, fejlesztek! 😊

Scottt
Mi ez a nagy csend urak?

L Viper
Nem, két progi kellett hozzá.

Ezen az oldalon volt téma, meg picit visszább.

De Te már itt is ezzel fárasztottál 😛

#2676 olvasd csak el <#vigyor1>

Gundark
Az a Game Commander volt. Inkább jópofa volt mint használható. Illetve helyesbitek, németóból kaptam eredeti csomagban, és kiváló sennheiser mikrofonja volt 😊 Azt sokáig használtam. Aztán ahogy nézem szép lassan elhalt az egész projekt. Bár igazság szerint még kapálódzik kicsit, de már nem fog tömegesen elterjedni.

L Viper
Ja. Volt már itt téma vagy két éve. Asszem az másik progi volt. A köteléktársakat lehetett szépen irányítani, de más funkciót nem nagyon volt érdemes rárakni.
Molnibalage
Próbáltam egyszer ilyesmit, de nem nagyon vált be.

L Viper
Ha valki szokta használni a "hanggal irányítást":

Profilok több szimhez is !
Scottt
Rgr that.
Én kérek bocsánatot

L Viper
<#vigyor1>Ki lehet látni jól tõle<#hehe>
Molnibalage
"Persze azt a játékban nem tudod kérdezgetni"

Szerinted ez mit jelent? NEM tudsz kérdezgetni ahogy írtam. Ha akar valamit a GCI akkor beszól, úgy mintha az AWACS-et hallanád. Ez CSAK akkor mûködik, ha nincs AWACS a levegõben. Persze a földi radarok az alacsonyan repülõ célokkal nem tudnak mit kezdeni..

Scottt
És melyik gombbal tudom elõhívni a gci "ablakát"?Mert biztos én vagyok a bamba de a q az az awacs w wingmen e element r nemtommá t tower z tanker asszem.

LeonSilver
Na.Itt biztos nem zavarná a srácot a mûszerfal .... <#idiota>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Ezt láttátok már?

IL-2 XBOX 360 High rez video

Medium Rez Video

Lehet, hogy árkádabb, mint PC-re, viszont a táj meggyõzõ.
Molnibalage
Ha van AWACS akkor CSAK az van. Ha nincs akkor van GCI is. Repülj a vörös oldalon és megtapasztalod. Persze azt a játékban nem tudod kérdezgetni, de AWACS-ként funkcionál részben. Megadja a közeli célt ahogy az AWACS és néha utasít konkrét cél támadására is.

Scottt
Én vagyok hülye vagy,nincs földi radaros irányítás?Csak az awacs,meg a kötelék társak mondják a célok helyzetét.Pl a magyar Mig-21eseket földi radarral vezették célra.

Molnibalage
Új kinézete van az FF fórumnak. 😊

JoeDestroy
Agymenés beindult.
Dolgoznom kellene de nincs kedvem. E helyett AI és ATC bosszantás a kifutó felett.<#eplus2>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Scottt
Apropó,befogtam a tgpvel,akkor vízszintesen repüljek a kicsikével vagy kb milyen szögbe, hogy el is találjam?😄.
Balu a processzorod kb 2x jobb mint az enyim.A videókártyád szintén jobb,és több ramod van..

Gundark
Dehogy.. Az FF5 nem lesz ennyire pixeles<#papakacsint> Na mentem én is egy gyakorlókört az AF-fel. 20.000rõl lézerbombáztam pontcélokat.(teherótókat) A második bombától már mind talált. Az elsõ után jöttem rá hogy a bomba célba juttatását nagyban segiti ha felkapcsolom a lézert <#buck>Bár.. Az elsõ is csak mintegy 4 méterrel ment mellé<#vigyor3>

JoeDestroy
FF5 screenshootok?! <#vigyor1>

JoeDestroy
Én is kicsit TE ma. <#buck>
A francia kapcsolat:

RTB

Molnibalage
Ja? Annyira gyenge a géped? Az enyém sem túl izmos, de be lehet kapcsolni a hadjáratban is.

Scottt
Veszel erõmûvet?<#vigyor1>
Egy sima üres TE-ben alig van 18-20fpsem:S

Molnibalage
Ha szép screeneket akarsz csinálni akkor kapcsold be az anti aliansing-ot, legalább 4x-es értéket állíts be.

Scottt
iaro..
És akkor ittvan a tegnap felnemrakott:
RgR Spirit1-1 in position.

After the battle

Spirit 1-1 in ground request taxi

LeonSilver
Képen jobb klikk, tulajdonságok. 😛

L Viper
Te aztán nem tökölsz ! Köszi !

Scottt, végre kéééééééééééép <#worship><#vigyor1>
Melyik feltöltõ ?
Scottt
Nem rossz
Ma kíváncsiságból összedobtam egy TE-t.Szimpla mûszaki ezred gyalulás egy kisérõ A-10sel.
Pont úgy raktam ki a mûszakiakat, hogy egy határátkelõ mögé rakódtak le.6Cbu,2maverick
Eredmény:

Még egy:

Molnibalage
Ki is próbáltam már. Villámgyorsan lecseréltem az F-15A-t C-re a hadjáratban és megmoddoltam, hogy ne legyen AMRAAM. Tökéletesen mûködik a dolog. Csak az a kérdés, hogy Nigtfalcon aládolgozik -e az UI-val...

L Viper
Na végre, hogy felraktad! <#eljen>

Wampa: A driverszemetek lepucolásához én a drivercleaner.net nevû progit ajánlom. Meglepõdzs, mennyi vackot pucol ki még uninstallok után is.
L Viper
Ígéretes. Remélem be lehet majd FF5 alá is játszani.
Gundark
Közben adag, hogy erõsödjön a hit 😊 Lengyel 16-osok.

Üdv Gundark
Nekem se volt gond az Nvidiával,de mikor vettem pont csak ATI volt AGP-s.
Nekem az Nvidiánál,jobb lett a cucc frissités után.Tulajdonképpen nem kell az uj,csak baxa a csõröm
hogy miért nem mûködik a gyártó által a hardwerhez ajánlott driver.
X-files.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Egy kis Falcon is legyen! 😊

Hamarosan jön!

Van valakinek kedve kipróbálni a szeparált adatbázisos módszert?

Gundark
Akkor sorban megint 😊

LeonSilver úr : Az omega körüli felhajtást én sem értem. Állitólag hihetetlneül jó, és minden. Felraktam. Én nem tapasztaltam semmi változást 😊 Persze lehet hogy nagyok voltak az elvárásaim. Ódizsi : Fura szerzet az biztos. Túl hamar és túl nagyot akart dobni a kreativ a live után.. Szerintem nem jött össze, de mindegy 😊 Ezért nem veszek X-fit sem. Minek? 😊 Ó, biztos jó. De nem érzem a hiányát. Akárcsak a 4es audigynek. Nekem a kettes van. Az is csak azért mert mikor kinyiffant az 1es (hogy hogynem 😊 arra cserélték ki. DE. Ami a vicces hogy ha feltelepitem a gyári lemezérõl, akkor hibátlanul megy. A 3. újrainditásig. (nem kettõ, nem négy, három 😊 Akkor kékhalál. Egy ideig eltartott mire rájöttem hogy mi okozza. 😊 Akkor tettem fel az utolsó hivatalos 2006os drivert. Azóta nincs baja. Szerintem Leon egy próbát megérne Neked is. 2006 talán 8. havi a drivcsi. Igaz nem túl komplikált, és ha nagyon extrém dolgokat akarsz használni (midi szinti meg valamilyen keverõ pult, most nem jut eszembe a neve.. Mindegyikkel megy csak egy vagy két tipussal nem 😊 akkor kell valami kieg, de egyébként stabil mint a kõ. Szóval szerintem próbáld ki, hátha, legfeljebb nem jó. Kárt nem csinál, maximum nyersz 😊 Ezt imádom a számtekben, olyan mint a rulett. 😊

Wampa úr : jaaa... 😊 Bociszemû elhagyott kis wampakölyök.. A hoth királyáról beszélünk ismét, az evolúció csúcsáról? 😊Nem lehet hogy véletlenül magad felé forditottad a hangszórókat midõn a wampa nemzeti nép és kamara zenekar és kórus éppen a moncsicsi dalt adta elõ? Az nagyon veszélyes 😊 Sajnos az a baj SW társ, hogy nekem soha nem volt Ati kártyám. Igy nem sok rálátásom van a dologra. Felvetõdik a szokásos kérdés hogy miért cseréled ki a mûködõ drivert. Nem tudom hogy az Atinál ez hogy van, de az nvidiánál nem mindig éri meg. Lehet hogy nyersz pár fpst, de lehet hogy a nyeremény inkább fekete képernyõ... Próbáld meg kiirtani a régi driver irmagját is, a hivatkozásokat, a könyvtárat meg mindent és úgy feltenni. Ismételni tudom magam, nem ismerem az Atit de az nvidiánál szó nélkül megcsinálta némely driverrel hogy bele és ráinstallált valami ezer éves törmelékre és csodálkozott hogy nem megy 😊 Remélem LeonSilver kolléga úr tud neked hathatósabb segitséget adni. (Jut eszembe.. látni is csak egyszer láttam Atit 😊 MINDENHOL nvidiák vannak. Itthon is, a volt melóhelyemen is.. Pedig ott 240 gép vót 😊

Pontosabban 7.7 tõl LEFELÉ települ fel és igy még értelme is van a novellának

Gyakorlatilag én is tudom ugyhogy követelem a tiszteletbeli L Adder nevet😊)
Nade.....ha már igy felpörögtek az informatikus agyak,a levegõ meg sûrû a tesztoszeron és a vér szagától,kérdenék én is egyet driverekrõl......ha nem zavarom meg az ego bajnokságot.Miért van az hogy a kis kártyám,(x1600pro,sapphire-L Vipernek ismerõs)driverét nem tudom frissiteni,ui.(aztat hiszem)7.7 tõl felfelé feltelepül gond nélkül,de ha 3D alkalmazást indit ,sötétség a válasz.....lefelé okés.A dxdiag tesztjén is megmekken.Valami guru irta hogy adjak meg neki a driver könyvtárából egy mappát,onnét frissitsem a feltelepülés után,csak az a pici gond
hogy ilyen nem van.
Hálásan köszönném cyber Gundarknak és cyber Leonnak ha segitenének egy bociszemû ,elhagyott kis wampa kölyöknak......<#integet2>

LeonSilver
Megmondom õszintén kolléga úr, hogy halvány lila pukkantásom sincs, hogy mi igaz abból amit írnak róla és mi nem.És sem szeretem az ilyen gányolt szarokat.Például Omega drivert sem használtam soha pedig sokan ajnározzák.Egyszerûen tudtam, hogy van ( vagy inkább volt ) ez az xK project és gondoltam kipróbálom.De leszedtem mer pédául a mixere fos.
Dobok egy vindózt egy erre a célra fenntartott vinyóra és próbálgatom, hogy hogyan jó.Mondjuk ennek az audigynek már bezsart egyszer ez epromja ( ez sajnos konstrukciós hiba, bizonyos acpi-s lapokkal együtt meghalnak ) de kilett forrasztva, újralett égetve és visszalett téve.Azóta jól mûködik és sehol máshol nincs gond ezért kétlem, hogy ez lenne a hiba forrása.

Molnibalage
Soha nem találkoztam ilyen progival.. Ha az FF4-hez jó a kiosztásod akkor jó lesz az FF5-höz is, nem változik semmi. Touchbuddy támogatása van neki. 😊