Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
heppppi bíírsday Díííííííír Lö_Vipper
hepppi bíííírday túúúúúúú - júúúúúúú
+1 Lant év!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT Viper!!!<#pias>#pias>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A driververzió kb 2 hét alatt változott 2 számot 😞.
Alkalomadtán megnézem, hogy mit csinál, ha kisajátítok neki egy külön magot. (PCWORLD-ben olvastam a technikáról.)
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Ettõl függetlenül szerintem kevés a 3GHZ az X2-nek! 😉
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
E8400@3GHZ core2duo.
sys ram 4 GB, ebbõl 3-at tud használni az XP. Nem gyenge a proci sem.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Az RV kb 150 fps-t produkál gyakorlásban, míg az OF 90 és 24 közt ugrál ugyanott. OF-ben jártasak kérdés lenne: What f..ck?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az OF4.6-os fájlokat probálta valaki arrol az oldalrol amit legutoljára linkeltem?
Bízom benne, hogy mire ki lesz adva az FF5, stabil lesz, ahogyan kell.
Jelenlegi állapotában szinte játszhatatlan a gamma. Kíváncsi leszek beta II-ben hány bugra bukkanok megint.
A Stormshadow igazából csak egy példa volt, arra gondoltam, hogy ha a Tornádó új modellt kap, hátha a fegyverzete is bõvül. De ha nem hát nem 😊 Köci a válaszokat!
http://lockon.co.uk/img/home/LO_FC_full.jpg kéne az eredeti tok😊
A Harpoon és társainak irányítása sajnos nem fog változni, a levegõ-föld radaros rakéta modellezése nagyon szükségszerû lenne már, de ez bubble problémákat is vet fel meg mást is. Hirtelen támadt egy ötletem is, de alapvetõen az a gond, hogy ez mindig kódolást igényel és 3 kóderrel akik mást is csinálnak nehéz csodákat tenni (sajnos sok ember ezt nem veszi figyelembe). Alapvetõ gond, hogy a hajók légvédelmének reakciója messze elmarad a valóságostól alig tüzelnek és bejövõ rakétákra sem tudnak tüzelni. 12 Su-33 lazán lemeszel egy hordozócsoportot ami egy vicc feltételezés a valóságban. Fordított eset méginkább. A szubszónikus AGM-84 család tagjait az orosz hajók légvédelme elég rendesen megtizedelné.. A hajókon is van a valóságban csali és elektronikai zavarás, jelenleg ez sincs. Persze ezt mind felvetettem a wishlistben, de ez a majd egyszer talán kategória.
A Strom Shadow--ról azt sem tudom, hogy a valóságban milyen fegyver is, még a játékban sem használtam soha, mert a Tornado nem nagyon van hadjáratban csak modernben én meg ott nem nagyon repkedek...
A 2010-es hadjáratot én csinálom és nagyon picit lesz fikcionális (bár az összes hadjárat az most a modellezés pontatlansága miatt). Alapvetõen egy gyakorlóhadjárat lesz, mert botor dolog feltételezni, hogy kínai + DPRK-nak bármiféle esélye lenne valós modellezéssel. Teszek be picivel több SA-6 egységet pár SA-11/17 és SA-10 SAM-et is és lesz egy "ajándék" J-11 százada kezdetben a DPRK-nek, de ennyi. Mi lesz a túloldaon? F-22 Japánban, F-15C, F-16C és F/A-18E gépek hordozón és koreai F-15K és F-16C és F-5E gépek. Lehengerlõ...
Tervezek még egy 1991-et, ez olyan realisztikus lesz amennyire csak lehet csak a MiG-21bis lesz fikcionális fegyver ami akkor még nem volt a vörösöknek, minden más a kornak megfelelõ a US repszázadok elhelyezkedése valós dokumentumok alapján készül és a RoKAF-é meg régebbi települési séma alapján. A légvédelmi egységek is át lesznek dolgozva, mert elég logikátlanul védenek dolgokat és csak SA-2/3/5 "nagy" SAM rendszer volt. Enyhénszólva túl sok SA-16 és SA-14 van a vörösönek, ezen is változtatok majd. Külön adatbázisa lesz ennek a helyszínnek! Déli oldalon is túl sok van belõlük...
A '83-as hadjáratot szintén átdolgozom a fentiek szerint. Ennek is külön adatbázisa lesz, mert az adatbázi csupa olyan dologgal tömi meg mindkét oldalt ami akkor nem is volt. K-30 BIHO, Pegasus, K1A1, K-200, Mistral, SA-14/16, F-4G és F-105G sem volt ott soha... A hordozók (!) gépállománya is röhejes és talán túlzás, hogy alapból kettõ van ott. Szóval ezen a kettõn van mit gyúrni.
A Eurowar campaignhoz nem nyúlok. Rajtam kívûl senki nem dolgozik hadjáratokon, de afenti terveimnek eléggé örültek mit ne mondjak a gond az, hogy kéne egy apró támogatás amit még nem kaptam meg hozzá. Van még idõ..
Balázs, adjátok kifelé azt az FF5-öt, mert megint megy az OFF.
Pollux : Aham. Hány ilyen dátum is volt már? A lokkonnal annakidején megcsinálták hogy az utolsó elõtti nap eltolták egy évvel a megjelenést 😊
Repvez : Az az elvont irás a lényeg. A 2013as 😊 De csak rákerestem a lantlényre : http://www.freeweb.hu/aranylaci/billi/billi.htm Ez jó. Itt már sugárhajók vannak. Meg fotók, és bizonyitékok. 😛 Ja de ez a rész a legjobb
"Nincsen pénzük, abban az értelemben, ahogy nálunk: bolygójuk erõforrásait valamennyi bolygólakos közt megosztják. Minden anyagi eszközt ingyen adnak lakosaiknak - társadalmuk alkotmánya értelmében."
Bassz. Ezek a komcsik 😊)
Onnan kezdõdött az elmebaj.
Probáltam rákeresni,de valami elvont irást találtam.
Egyébként készülök én is az FF5-re keményen.A héten fejlesztek egy VGA-t.Meg elkeztem csinálni egy strapabirobb cuccot csinálni a freetrack-hez és megrendeltem az usb átalakito panelt az F-16FLCS/TQS joyomhoz is hogy minden funkciot könnyebben elérjem.
hümm <#buck>#buck>
Balázs : Egy kis FF5 piszka. A modern hadjáratokban (2010😊 lesznek változtatások? Gondolok itt elsõsorban modern fegyverek alkalmazására, mint a storm shadow, vagy a Harpoon Slam-ER (bár mondjuk az nem is annyira új) . Vagy találkozhatunk e Predátorral (Ettõl fõleg az Alienek félnek, nemdebár kedves Lant Lények😊 vagy Global Hawkkal netán esetleg célpontokat is tudnak nekünk adni, amolyan modern FAC módon. Vagy minden marad a "régiben" és esetleg megkapjuk majd egy pecs formában 2013ban? 😊
Más - Valaki nem tudja, hogy lehet az aeyes féle freeware aardvark fülkét RV-ben megjeleníteni? Köszi. 😊
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Gratulálok Balázsnak!!!