Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://peb.pl/filmy-dokumentalne/287869-rapidshare-history-chanel-dogfights-pilot-tvrip.html
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
http://www.mytvblog.org/?p=304
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Lock on-ban sem egyszerû a beam-riding-os Vihkr-t célon tartani!
Múltkori AF browse állítgatás után kis utána olvasgatással kiderült:
AGM-45, AGM-88 block 30/32 jellemzõ ,nem Block40-re
mk83 nem kifejezetten F-16 bomba
mk82se vietnámi éra
és az MLU-ban alapból van ECM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A világért sem szeretnék beleszólni a témába,csak egy kérdésem volna.
Az AF-hez a MODot csak a terradatába kell bemásolni?
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Dinamikusan talán állítható a supply-t mined olyan egységnél ami külön bejegyzéssel rendelkezik (Camp ID), de ez a motor számolja és nem te állítod. A status ablakban nem tûnt fel még a suplly sor? Nem nagyon láttam még változni soha, de majd jobban figyelek rá ezentúl. Kezdõértéket a Tacedittel lehet állítani, vagy bármelyik mentésbe beleturkáhatsz.
Érthetõ? 😊
Nos, alapvetõen a probléma a következõ. A Falcon motorja anno egy Koreai hadjárathoz lett megalkotva az ottani viszonyokat modellezve úgy ahogy, de ebbõl nem lett semmi. A kód teli van szeméttel ami elkedztek, de soha nem fejeztek be még az eredeti készítõk (vagy még a Falcon UT). Ezért van az, hogy az F4Browse-ban néhány flag nem csinál semmit. Csak kiolvasta az adatbázisból õket, kezeli is õket, de hatásuk nincs, mert az exe azon része soha nem készült el hozzá.
Az utánpótlási rendszerrel is ez valamennyire ez a helyzet. Nem lehet megcsinálni, hogy csak a muníciót hozzák (elvileg az üzemanyagot is számolja!), de gépet nem, ezt nem tudja a kód. Az utánpótlási rendszer nagyából azt is szimulálja, hogy a DPRK által használt cuccokat a kínaiak és ruszkik saját készleteik átrepülésével pótolják (ahogy ez történt '73, Yom Kippúr háború ideján mindkét oldalon). A hadianyag utánpótálst a szállító repcsikkel oldják meg, és a gyárak, depók, kikötõk és olajfinomítók is számítanak. (RP5 manual talán ír errõl is, de érvényessége kérdéses). Ma egy háborút gyakorlatilag a rendelkezésre álló erõforrásokkal kell megvívni, de azok eloszlása nem egyenletes ennek mozgatását, úgy ahogy szimulálja ez a rendszer.
Namármost a helyzet az, hogy én nem nagyon szoktam pusztítgatni az északi gyárakat meg egybeket, mert van jobb dolga is a légierõnek. A hadszíntér túl kicsi, nincs befolyása a hadjáratra. Ki kell nyírni a szárazföldi egységeket és biztosítani kell a légifölényt. A többi a földi csapatok megoldják 7-14 nap alatt. Az erõmûveket érdemes pusztítani, mert kihatása van a gyárakra és finomítókra is elvileg. A Depo-kat szét szoktam még kapni.
Szóval az utánpótlás rendszer több elõnyt ad mint hátrányt, de igen messze van a tökéletestõl. A valóságban egyszerûen annyia komplex dolog ez, hogy ezt modellezni igen húzós fõleg a dolgok politikai vonzata miatt.
A másik amit az exe nem tud kezelni a repterek bénítás. Utánpótlás akkor is érkezik a meglevõ századokhoz a repterekre, ha 0%-on van és az elõre beállított erõsítés is megérkezik oda. Ez van, ez nem is fog változni jó ideig. JimG volt a 2D-s és hadjáratmotor guru tudtommal, de õ már nem FF tag. Asszem majd fogom zargatni néha.
"Mégegszer kihangsúlyozom megértem hogy túl egyszerû lenne ezek nélkül a kampány ,csakhát.. Unalmas egyszerû küldetéseket, de valóságosakat is élvezném."
Na ezért lesz nagy szám a '91 és '83-as új hadjáratom. Majdem pontosan modellezi az erõviszonyok ARÁNYÁT és igencsak mozgalmas, sõt igencsak szétszivatnak a vörösök egyes esetekben. Odáig még nem jutottam el, hogy egyáltalán beszálljon kína vagy az szovjetek (ace szinten ez eltart egy darabig). Kína az sok, de agyaggalambszintû géppel száll be, na de a szovjetek. MIG-31, Su-27, MiG-29, Su-24 és Su-17 gépekkel fognak. Stratégiai bombázókat nem fogok betenni bizonyos okokból kifolyólag. '83-as hadjáratban nem lesz Su-27 és Mig-29, de lesz MiG-25, Su-15 és MiG-31 azért lesz egy század.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Játék elején nézem az ATO-t, Mig-29 12db , lelövök 5db-ot, ATO: 7db Mig-29, rá egy olyan 6órára ATO: 14db Mig-29
Úgytudom hogy a hivatalos infók szerint 15db Mig-29 és kb 60db Mig-21Mbis/F volt a Jugoszlávoknak a háború idején.
A lényeg amit akarok mondani az az hogy ez az "utánpótlás" dolog jó lenne ha max a lõszerre terjedne ki. Meg példul néha olyankor is rajzás van reptereken, amik már le vannak bombázva. (kifutó)
Erre értettem hogy nem hûen a valós eseményekhez képest van megírva a Balkán kampány. Az más kérdés hogy máskülönben a játék túl egyszerû lenne. Vagy példul amikor a Kuznyetzov becsorog a képbe.
Mégegszer kihangsúlyozom megértem hogy túl egyszerû lenne ezek nélkül a kampány ,csakhát.. Unalmas egyszerû küldetéseket, de valóságosakat is élvezném.
"és egy "aszondják" jó kampány motorral."
Ez a Lock on hívek szavajárása, úgyhogy nem lealacsonyításnak szántam, aki ismeri a progit úgyis tudja mirõl van szó
"1. UI. azaz kezelõ felület, ezt nem részletezném tovább."
Puritánul jobban tetszik az AF kampány térképe, meg a köszöntõ képernyõ -> szubjektív
"Alap kabin az F-16-ban, hát az olyan van ott legalább valami elõttem."
Ugyanazok a kapcsolók, funkciók tisztasor.. Lehet csöppet eltúloztam, bocsánat, de az Aeyes féle AF alap 2d-s kabin szebb. 3d-et soha nem használok. Rajzolt kabinok mindig is jobban tetszettek mint a rendereltek. Viszont ha olyan szép az RV grafikája, akkor alapból az a kabin ami benne van nem illik hozzá képminõségben. Számomra!
az AF F-16 textúrái viszont ocsmányak. Az a szemcsés hányás ami rajta van nagyon nem jó.
Tény... De számomra jobban bejön ha nem is a textúrája, inkább a formahûsége miatt. Még ha ugyanaz a modell is RV vagy AF alatt. Talán nagyon pici a difi, de én így látom. Szerintem aki makettezik, vagy makettozott az lát ilyen jellegû dolgokat (mérethûség ellenõrzése kicsinyítés függvényében)
Totál megértem ha itt mindenkinek az RV tetszik jobban, nem megtéríteni akarok én senkit, csak azt írom hogy sztem a hibák ellenére is vhogy összeszedettebb proginak tûnik nekem az AF.
Köszi az odafigyelésedet, és a segítségedet! Augusztusnál elõbb biztos nem lesz jó, még hiányzik a joy, és a könyvedet is át kell tanulmányoznom. Addig is, ha nincs ellene senkinek kifogása, passzív résztvevõként szívesen jelen lennék egy-egy repkedéseteknél.
"Kampány az néha fura tud lenni,de ahogy Balázs mondaná el kell fogadni hogy nem kifejezetten realisztikus, ennek ellenére szokható, és kompromisszumokkal reális érzet kelthetõ."
Ezen próbálok még tovább finomítani egyes változókkal játszva és apró trükkökkel az új hadjáratokban.
"és egy "aszondják" jó kampány motorral."
Minden összevetve a hadjárat motor tényleg elég jó az AF-ben. Az AI elég logikusan támad célpontokat, jól vannak belõle a role scores értékek. Sajnos eredménye csak a teljesen irreális idõben és felállással operáló hadjáratban van, mert más esetben agyaggalmbként hullanak vörös gépek... Akkor viszont baromi agresszív az AI. SEAD bevetésekkel is jól operál. Bár a játék nem stratégiai játék, de néha azért igencsak érdemes belnyúlni a földi csapatok mozgásába és a mûszakiak munkájába meg fõleg. Aragorn szerint ez felesleges (részben igaza van), de amikor az RV hadjáratban összesen van 5-6 mûszaki egység és halál feleslegesen gyárakat javítanak akkor úgy érzem, hogy itt téved... Természetesen ennek változtatásán is rajta vagyok.
"Relatíve nekem se a Redviper, se az Open Falcon nem húzta sokáig a gépemen."
Pedig AF mellet az egyik gond nélkül fent lehet és még sok helye sem kell az RV-nek az alaphelyszínnel.
"1. UI. azaz kezelõ felület, ezt nem részletezném tovább."
Hát pedig nem sokban tér el (pár grafikai bugtól eltekintve) az AF-tõl. Egyformán puritán mindkettõ.
"Alap kabin az F-16-ban, hát az olyan van ott legalább valami elõttem."
Fú, ezt a mondatot nem értem. A 2D-s kabin igazából számomra mindegy nem a szépsége, hanem a használhatósága a lényeg. Ennyi. Rövid idõ múlva valszeg csak szökõévenkét jársz arra az új 3D-s kabin miatt. Egyedül az MFD-k felbontásával kéne valamit kezdeni, mert baromi pixeles. Már szóltam, hogy szép-szép a zúzós új kabin, csak a zsúfolt HSD-n és radarképen pixelhegyhek vannak. Az AF ezen a téren jobb mert lehet, hogy 6 DOF kabin de az "l" lenyomásával lenézve tökéletesen olvasható és értelmezhetõ még a legyzsúfoltabb kép is.
"maga a modell alakhûsége nem tetszik az orr tájékén, elnagyolt textúrák plussz azok a fekete folt szerû dolgok a feliratoknál (lehet az ATI kártyám a ludas)"
Tutira az a ludas. A 3D modellek szerintem majdnem ugyanazok mindkét játékban, az AF F-16 textúrái viszont ocsmányak. Az a szemcsés hányás ami rajta van nagyon nem jó.
"táj: az még úgy nem tetszik.."
100%-ban egyezik RV-vel csak a textúra a más. Ezen meg lehet segíteni...
"Maga a repmodell az olajozottabb, de hajlamos fura csúszkálásokra a betonyon."
Na ez is fura, mert elvileg egy bit sem változott benne csak a leíró dat file értékei maximum.
"Tudom lehet hozzá másik kabint rakni, másik táj texturát meg csomó minden mást, de akkor se fog meg a csómó plusz repülhetõ gép aminek a kabinja "házi"
Legtöbbet én is F-16-tal repkedek, mert a többi kabint nem ismerem annyire és fejbõl még nekem sem megy sok billkombináció.
"Balázs nem bántani akarom azokat akik ezen dolgoztak, dolgoznak."
Szó sincs semmi ilyesmirõl értem én.
"UI. +1 pont 😊"
Szépnek szép, csak van amit viszont eltüntettek, majd meglátjátok. Az én gépemen meg egyes részek elképesztõen instabilak voltak. Beta II-õt meg kell várnom azt majd meglátjuk...
"Szép modellek, ugyan a terep az még mindig picit furának tûnik, de ezen biztos lehet segíteni majd."
Elivleg nagyobb felbontású lesz a terep sokkal dimbesdombosabb lesz + RipTiles kicsivel az FF5 kiadása után.
"Csak azon rimánkodok hogy a Featúúúrások száma ne menjen az igényes "kész kompakt" megvalósítási állapot rovására."
Ezalatt azt érted, hogy különféle patchek adják vagy hogy bugos lesz? Ezért vagyok én (is)! 😊 Az FF5 továbbra is komkat lesz, sõt! A skyfixek és egyéb apró változtatások nem kézi másolással történik majd, hanem a config editorból.
"Csomó kapcsoló a kabinban aminek fele hiába van nem csinál semmit."
Az ÖSSZES Falconban ugyanazok a kapcsolók mûködnek, talán az OF-ben van pár nagyon apró eltérés. Az EWS rendszer üzemmód kapcsolójának van egy plusz állása az auto után és nem 4 hanem 6 EWS program van (már ahogy halottam), de ehhez a ICP-DED mélyebb ismerete kell.
"20000lábon elzártam az oxigén regulátort ,de a két pilcsi vígan kopoltyúzott tovább egy bukó repülés után is."
Egyik verzióban sem mûködik valamiért. Állítólag még az SP4-BMS környékén még mûködött, és korábban jött a G-s szürkülés és nagy magasságban elájulhattál, ha nem volt hermetizált a kabin sérülés miatt. Én ekkor még nem álltam ilyen szinten. Summa summarum, ez most egyikben sem jó... (és gyanús, hogy ezután lett olyan az összes, hogy a G effekt gyakorlatilag elõcsalhatatlan olyan sokáig kell húzni a gépet)
"Másik ha már screeneknél járunk, úgytom ezen az oldalon van valami limit, lehet ez behatárolja a felrakott kép minõségét is."
Mármint sg-n? Használd ezt.
És még egy apróság ami rossz az összes verzióban. Megpakolt gép esetén ha átváltok CAT I-re nem sérül a gép és nem lesznek leoldhatatlanok a függesztmények, pedig régen úgy emlékszem az volt. Megránottam a gépet és hiba volt a panelen és a fegyvereket nem lehetett indíani ledobni. Emélkeim szerint postoltam ezt a bugot, de ha nem változik akkor megint fogom.
Én ma/tnap sztem ittam számodra is elegendõ mennyiséget😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Gratula a munkahelyhez!! :-) Ügyi vagy! Sok sikert hozzá, legalább akkorát, mint amekkora itt van!
Üdv!
Hugi :-)
BOLDOG SZÜLINAPOT VIPER!!! :-)
Üdv!
Hugi :-)
Nincs manapság sok jó szim, sõt alig van. Tökéletes nincs is. Nem is lesz talán soha. Nekem sok szim tetszik, gyûjtöm õket, lehetõleg gyári dobozosban. Szeretem õket, egyiket ezért, másikat azért. Leülök, repkedek, kikapcsolódok. Akkor is ha Dosbox alatt fut és 1996-ban adták ki és pixeles a grafikája. Elõszedem a régi klasszikusokat is amik anno sok örömet okoztak.
Hát aki a Falcon fórumot akarja olvasgatni az MH-59-en az már csak az üres semmit találja ott. Éljen a cenzúra :-)
Balázs Te meg ne is fáraszd ott magad tovább, akit érdekel a Falcon idetalál, vagy odatalál a Frugalsra, illetve az FF fórumra.
Külföldön van több olyan virtuális repzázad, ahol repülik a Falcont és a Loncit is a srácok.
http://www.betainnovations.com/innen a plasma MM2 panel lesz a kiválasztott és állitolag a hozzá adott F4IM softver alapbol felismeri a falcon bármelyik verzioját és kijelzi a gombokat.Majd meglátjuk.Ha a megbizott személy elküldi a héten a rendelést akkor 2 héten belül megjön.
Én is pit mániás vagyok,az RV pitje alapból nekem jobb mint az AF-é.....
Az Aeyes féle F-14,f-15 nekem mindent visz(az E kabin kedvencem)
Igen szeretem a Mirage ,Rafale,MIG,117,B1 kabinokat is.
Nem tulzottan érdekel(pedig Joe-hoz hasonlóanigen fontosnak tartom )
mennyir élethû a Tomcet kijelzõje,sajnos kompromisszum kell.
Kicsit meglep hogy valaki bármiben jobbnak tartja az AF-et....de izlések és pofonok😊)
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Privát vélemény!
Egy repszim akkor lesz repszim ha full funkciós kabin építhetõ a motorjára.
Mindenki jelentkezhet ha ez máshol elérhetõ. Nekem a FALCON 3 azért lett az alap annó, mert sok bizbaszt (értsd kapcsolók, pöckök)lehetett kapcsolgatni rajta már akkor. Most meg már gombonként, pöckökként kapcsolható a falcon. Nem beszélve a kis segégprogikról, ami a házi pitbe leteszi a kijelzõk képét (ld. F4Glass). Ennek a simnek nem a látvány a lényege. Még talán nem is a színtiszta korhûségbõl indult ki. Inkább a gépmagár FALCON kezelésének és a teljes technikának a lehetõ legjobb modellezését látom a játékban és a pit építésének korrekt lehetõségét (Lesz ilyen!). Én pl az RVben ki sem szállok a 3D-s kabinból, és a mûszerek kapcsolóin hamarabb eligazodok mint a billentyûkombókon. Nekem ezért a leg a Falcon. A HOTAS is real programozáson van. Azt csinálja, amit az F-16 HOTAS-a tud. (némi alakítgatás folyománya)
kb. ennyi részemrõl.
J.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
BTW=? Egyébként tudok róla
Egyformák az F-16 modellek (kivéve az IFF antennák jelenlétét), de ettõl függetlenül formahûek. Annak idején sokat maketteztem, és ezek a dolgok úgy megmaradnak😊 Persze azóta romlott a látásom Bucser.
Köszönöm a szubjektív véleményt egyébként! Neked jobban tetszik az RV.
Megintcsak Pííísz
Mondjuk úgy AF-tõl sugrban hánytam del thnxbye RV-vel meg volt kedvem szöszmötölni...
BTW remélem tudsz róla, hogy RV-hez is van Hitiles... sokkal hamarabb volt mint AF-hez... Plus az Aeyes pitek milliószor kenterbe vernek bármilyen AF pitet (ugye AF-ben csak a default stopworks pitek vannak) Jahh nem beszélve arról, hogy minden F-16-os ugyanúgy néz ki AF-ben asszem😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Elõször is: zsoltifireman ez a skin aztán ottvan, elismerésem😊 (kedvet adtál hogy felrakjam megen az adobe 7-et😊
Ezaz Mh59-es fórum meg egy olyan dolog ,hogy megint megvillant a MAGYAR mentalitás. Vitatkozni tud ez a nép, semmi mást. Így is olyan kevesen vagyunk repszimulátoros közösség, és ennek ellenére marjuk egymást ilyen hülyeségeken hogy melyik "befejezettlen" program a jobb.
Lock on: szép grafika, relatíve egyszerû avionika kezelés, néhol elnagyolt grafika, de alapvetõen szép. Játékmenet: csináld végig azt a pár elõregyártott kampánynak nevezett lineáris pályát max 10-20géppel, oszt nézd a netet ki csinált még pályát hozzá vagy szenvedj egyedül az editorban. Amerikai gépek: Radar A-A módban nagyjából mûködjön, AIM-120 megvan, másra nem is kell nagyon figyelni. Orosz gépek: SU-25T isten királyfasza, nehéz irányítani ,de ha hozzászokik az ember még pályát ,és skin-t is nagyon szeret majd hozzá gyártani. Az orosz vadászokról meg annyit hogy ez a "libikóka" jellegû repirányítás Falcon után csöppet nehézkez (megtanulható ez tény)
Számomra a Lock on egy félkész "élmény-repkedés" ahogy Viper mondaná😊
Falcon AF: Lock-on után grafikailag csöppet visszamaradott, nehézkes téglaszerû leszállás, és túlbonyolított billentyû kombinációk hada. Kb. ez volt az elsõ benyomásom róla, aztán vettem a fáradságot és elõször nagyjából aztán kb. 3.-ra elolvastam a kézikönyvet és megtanultam kezelni a gépet, meg a billentyût. A repmodell azóta kényelmes, és !szabályok! közepette használható. Lock-on-ban a SU-25T,-25 ami tényleg széthullik ha túlhúzod, a többi nem. Falcon-nál légiharcban sokmindenre kell ám figyelni. Ha ezeket mind egybeveszi az ember, akkor talán nem is tünne olyan buta téglának a cucc (alacsonysebességi átesés az viszont tényleg fura dolgokat produkál néha)
Kampány az néha fura tud lenni,de ahogy Balázs mondaná el kell fogadni hogy nem kifejezetten realisztikus, ennek ellenére szokható, és kompromisszumokkal reális érzet kelthetõ. Akkor is... Él a dolog körülöttem. Lock-on ban meg lehet pakolgatni azt a két teherautót a parkoló mellett hogy bócorogjon már arrébb ,legyen már valami hangulat mielõtt 3 gombbal elindítom az ütvefúrót, aztán a toronyban lévõ hangszalag brekegjen valamit mondván ,úgyis azt csinálom amit akarok.
Az a baj a Falcon AF-el ,hogy ha nem veszed a fáradtságot hogy megismerd a progit, megtanuld kezelni akkor nem is fogod szeretni. Akkor csak marad egy relatíve csúnya játék 600 gombbal, és egy "aszondják" jó kampány motorral.
Azután hogy teljesen elássam magam mindkét tábor elõtt:
Relatíve nekem se a Redviper, se az Open Falcon nem húzta sokáig a gépemen.
Red Viper: 1. UI. azaz kezelõ felület, ezt nem részletezném tovább.
Alap kabin az F-16-ban, hát az olyan van ott legalább valami elõttem. Repülõ kívülrõl: maga a modell alakhûsége nem tetszik az orr tájékén, elnagyolt textúrák, plussz azok a fekete folt szerû dolgok a feliratoknál (lehet az ATI kártyám a ludas). A táj: az még úgy nem tetszik.. Maga a repmodell az olajozottabb, de hajlamos fura csúszkálásokra a betonyon. Saját magam által említett hibákba esem: nevezetesen nem hagyok idõt arra hogy megismerjem, de egyszerûen ha az AF kabinja jobban tetszik akkor ez van.
Tudom lehet hozzá másik kabint rakni, másik táj texturát meg csomó minden mást, de akkor se fog meg a csómó plusz repülhetõ gép aminek a kabinja "házi".
Balázs nem bántani akarom azokat akik ezen dolgoztak, dolgoznak. Szubjektíven és tárgyilagosan elmondom a véleményem, és azt hogy mi az ami hiányzik benne nekem. Zavar a részletek minõségének sokszínûsége azthiszem.
FF5 screen-ek alapján:
új UI. +1 pont 😊, Szép modellek, ugyan a terep az még mindig picit furának tûnik, de ezen biztos lehet segíteni majd. Szóval én sokat várok majd ettõl, és elismerés mindenkinek aki ezen munkálkodik. Csak azon rimánkodok hogy a Featúúúrások száma ne menjen az igényes "kész kompakt" megvalósítási állapot rovására. Egyfajta "hanyag" pedantéria 😊) mit kapok én ezért...
Open Falcon: telepítésnél fúrcsa volt hogy minden csomag amit pakolgat ilyen-olyan 4.223.2424..4224..beta jelzéssel volt ellátava (4.5 OF).
Gép alakhûsége megeggyezik az FF4-el (-1pont), hangár elõtt a két gép 2centire volt egymástól ,és egy C-5 Galaxy elfért volna az F-16 szárnyán hosszában. (tudom valami opció setupban de érdekes ugyanis nem állítottam rajta)
Gép hangok azok viszont szépek voltak, maga a taxizás az jégpályára hasonlít két téglával a lábadhoz szíjazva. Csomó kapcsoló a kabinban aminek fele hiába van nem csinál semmit. 20000lábon elzártam az oxigén regulátort ,de a két pilcsi vígan kopoltyúzott tovább egy bukó repülés után is. A szép grafikáról meg annyit hogy a hangár mellett egy házra (ami egy kocka volt), rávolt húzva valami textúra féle olyan hanyag majd lecsúszik róla módon. (biztos fújt a szél)
Nem fikázni akarom ezeket, csak valahogy egy gyári dobozos progiban nem tünnek fel ezek a bakik. Tudom az AF-es házak meg simán kockák, de nem is akarnak többnek látszani. Tehát ami natúr rudi az marad natúr rudi nincs feljavítva hogy valami félkész dolog legyen belõle. Vagy ottvan a Tornado modell-je, amit nem sûrûn nézek már kivülrõl, csak úgy... messzirõl.
Tudom hogy az AF is egyfajta gyúrt lopott kiegészitõktõl hemzsegõ progi, de a Hitiles-el meg sound pack-al egy egészen élvezhetõ cucc lett belõle.
Láttam linkelt IL-2 1946 képeket.. kár hogy a tereprõl nem csináltak képeket. 100 kitalált kanyargó folyó, egy-két falú, +ugyanúgy ismétlõdõ nagy semmi.
Másik ha már screeneknél járunk, úgytom ezen az oldalon van valami limit, lehet ez behatárolja a felrakott kép minõségét is.
Nekem ez a véleményem<#nemtudom>#nemtudom>
Amúgy PÍÍÍÍSZ <#zavart1>#zavart1>
Meglepi megy a postán 😊)
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Itt lenne.
Csak azért reagálok a beszúrt múltkori AF-es multis képre, mert azt a képet én raktam fel ide és nem Balázs. Valóban van Labels pár képen, Balázs leírta miért. Akik szoktak velünk AF-ezni, tudják hogy bekapcsolom néhány képen, ahol sokan látszunk, de több olyan kép van ahol nincs Labels a beszúrtak közt, persze nem az lett MH-n kiválasztva. Igen, rondább az AF, biztos a repmodell is szar, de mi szeretjük. Ja az AA is ki volt kapcsolva, nem is vettem észre, mert a kampény jobban érdekelt, mint a fûrészfogak :-)
Most mi fog jönni? Az én fogam is ki lesz verve ?