Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
A jémisztõ lant-lényeknél ez még csak pubertás kor.
Bódog szülinapot egyébként.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Köszi.

Leírhatnád majd, neked milyen videókarid, drivered, beállításaid vannak, hátha másnak is jó lenne a 64 bites win7-en.

hooah: most lett meg a XXXX. <#vigyor3>
Molnibalage
OF és win7 asszem utálja egymást. Repvez szokta leírni ezt az említett hibával. Én XP64-et használok. Semmi baj nincs vele.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
http://www.computerhope.com/jargon/t/tandl.htm

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Én OF-et most póbáltam ki win7 64bit alatt, elindul de grafikai bajai vannak, 3d cabinban nem látom a mûszereket, külsõ nézetben belátok a gép egyes részeibe.
Gundark 1 1
Boldog szülinapot Bácsi :)
hooah
egyébként hány éves is a Viper, ha már mindenki köszönti?

hooah
Megkérdezhetném mi az a TnL?

L Viper
Köszi mindenkinek.
repvez
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK VIPER!
Molnibalage
Én is csatlakozom! HBD!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Kinánok!Már majdnem elfelejtettem,BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK VIPER!<#pias>
Gundark 1 1
Nekem Win7 64 van. Hibátlanul megy. Mármint az AF nem száll el a többiek meg néha a saját hülyeségük miatt. Nekem gráfikai gondjaim voltak, a TnL kikapcsolása elmulasztotta õket.

És a win7 sokkal jobb mint az XP. Nem állnék vissza.
hooah
Közben nézem, hogy ha csak simán az 5.0-át telepítem akkor jó, a patchel már nem.

Molnibalage
Win7-tel sok Falconos él együtt. Mivel én nem, sajnos nem tudok segíteni és nem is tervezek rá átállni. Addig húzom, ameddig lehet...

hooah
Akkor a win 7 a baj?

JoeDestroy
A win7 alatt nekem sem jó egyik falcon sem sajna. Ablakban futtatva sem.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

hooah
Valahogy én úgy vagyok vele, hogy tetszik nagyon az F16 meg a köré épülõ szimulátor, de azért inkább lockis vagyok, mert nekem ez az egész falconos misztéria túl bonyolult, OF,FF, meg csak jönnek a verzió számik meg kimondhatatlan nevû izék, hozzá, mert nem ai maga a szim a bonyolult számomra hanem, ez az egész, hogy minden képen más grafikát látok, pedig milyen jó lenne, hogy ha lyan egyszerû lenne, mint a locki. Most is feltelepítettem a FF 5.0t majd rá a 5.3(ennyit tudok az OF-be belegondolni sem merek), és hát az van, hogy nem tudok vele repkedni, mert mikor oda kerülne a sor, mintha megbolondulna a gép, fekete képernyõ, de jobbik esetben is grafikai hibák.
Most azt nem tudom, hogy nemrég raktam fel win7-et az nem e kavart esetleg be, vagy abban a config izében nyomkodtam ezt azt de semmi olyat szerintem, szerintetek mitõl van, annyira iszonyat nagy reaktor gép kéne neki vagy mi?

arrow19
Off
még több ilyet,1napot játszottam,marhajó volt :-)
Molnibalage

arrow19
"Hello Arrow,

Some ArmA gamers also get this error and I get it too, but only when I launch Spy++ (Visual Studio tool) before FaceTrackNoIR. It has something to do with another program loading some C++ DLL's and then they get messed up.

One gave the tip: create a new user in Windows (without any programs starting after logging on) and then start FaceTrackNoIR.

I haven't really had time to dig deeper into this problem, but when I do, I will..."
arrow19
faceapi fennvan?
repvez
Köszi a linket, de valami nem oké...
Nem indul és vm "ippcore-5.3.dll" -t nem talál.
XP sp3, offline gépre akarom rátenni...
arrow19
Nekem 32bites van,nyomj már egy screenshotot ha van idõd és elküldöm Wim-nek
repvez
JA win7 64bit ha ez számit még
repvez
nekem valamiét el sem akar most indulni a progi, de még az 1.0-ás verzio sem . már többször ujratelepitettem az MS face API-t is , de mindig ugyan ez a hiba .
MS visual C++ runtime libary
runtime error
C:\Programok stb...
R6030
-CRT not initialized
arrow19
Szia 55manfred!
innen
Ha szeretnéd elküldöm a beállításaim.
Hali !
Ez a "facetracknoir" engem is érdekelne. Honnan lehet leszedni?
Mi kell hozzá webcam-on kívül?
Molnibalage
Mostanában nincs már akkora mozgás, hogy legyen külön fórum. Legalábbis szerintem. Én minden új érdeklõdõt ide szoktam irányítani.

arrow19
Gyors kérdés van egy tárhelyem,csináljak oda egy Falcon fórumot a késõbbiekre vagy ne szenvedjek? sg fórummotornak megvannak a korlátai sajnos vbulletin sokat dobna rajta,érdekelne a véleményetek.<#miaz>
Hát igen a labels sokat segít de pont ez említett küldinél pont elöttem volt két mig 21 amit labels-en láttam de fcr-en totál nem találtam. :) Még gyakorlom.
arrow19
Emlékszem az elején én is ilyen problémával küszködtem,egy apró javaslatom van labels be és folyamatosan kontakt az awacs-al közben nézed RWR-RWS-TWS-en a gépeket egy idõ után ráfogsz érezni TMS-Left-ha nem vagy biztos benne (ctrl+bal kurzorgomb).<#wave>
arrow19
Referenciaanyag az F-16-os típusról
Nagyszerû :)
Molnibalage
Ha nincs IFF, akkor szívás. :)
A valóságban is ezért kerültet a madárszeletelõ antennák az F-16 gépekre és a hozzá tartozó IFF avionika.

Az NCTR üzemmüd csak igen korlátozott aspektusok estén mûködik. STT befogással növelhetõ a hatékonyság, de akkor meg by-bye légihelyzetkép.

Igazából a valóságot látod. Ilyen tumultus estén a BVR szakasz nem hozhat sikert és kezdõdik az iszapbirkózás és dogfight.

Ti, hogy azonosítjátok a célpontokat? Most elsõsorban a légi célokra gondolok. Most repültem egy scramble típusú küldetést ahol egy négygépes köteléket kellett kísérnem. Mikor a célterületre értem azzal szembesültem, hogy kb 50 célpontot jelez az FCR, ezeket ti, hogy különböztetitek meg? mert annak nincs értelme, hogy mindegyiket befogom és AWACS-el azonosítom. Ha jól emlékszem TWS módban van azonosítás??
vagy nálatok, hogy megy egy ilyen küldetés? Tehát taktikai tanácsokat várok :)
Papa01
Kééét hééétig... kéééét hééééééétig! <#nyes>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Buren
http://www.youtube.com/watch?v=V17duGlHEYY

<#eplus2>

A véleménycsere az, amikor bemész a fõnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Köszi a tippet, néztem vidiket tõled,tényleg sokka jobb.
repvez
tisztába vagyok vele csak az iaro oldalra nem lehet URL cimet feltölteni a másik tárhelynél meg nem lehetet ide normálisan beilleszteni a topicba ezért folyamodtam a sufni megoldáshoz, de megelöztél vele mig a keresztlányom lefoglalt egy kis idöre.
Molnibalage
Kézikönyv elejét oldvasd el.

Az FF szérinál annyi változott, hogy az 5.5 install és 5.51 javítás kell. Ezen felül a kabinok külön telepíthetõek fel a cockpit installal. Az FF fróum sticky topikjában ott van minden.

Molnibalage
Mert nem az alap Falcon 4.0-át kell nézni.

Screenshot threadek a FF-fel.

OF screenshot thread.

Ezek alapján ítéld meg, de csak ott, ahol élsimítás is be van lõve. Esetleg nézegesd a videóimat. :)

Molnibalage
Repvez, töröltem a hibás posztjaidat.

Az sg a külföldi képtároló oldalakról nem enged képet tenni.

Használd ezt.

repvez
http://i261.photobucket.com/albums/ii58/i8088/BMS4/BMS4_2.jpg?t=1279394561

akkor igy ..
Nálunk ez olyan lesz mint a sturmonál a 2 hét
Molnibalage

<#vigyor1><#zavart1>

Sharks
Ja tényleg, hogy itt ez off-nak számít. Bocsánat részemrõl is. Nálam a repülés az über alles és elfeledkezem néha a topic címérõl... sry. Innentõl akkor a lock on topicba írok neked, de privátban is írhatsz, ha van kérdésed.

A képzelõerõ sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelõerõ felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

hjólvan, nem offolok ide tovább köszi a segítséget, a választ még megvárom, átmászok a lock on topikba...
és ezeknek mindnek van külön dobozos kiadása?
A videótól behugyoztam <#vigyor5>

Nagyon kemény!!!

Egyébként úgy tudom, az A-10-es dolognak eléggé jó gép kéne...

Ami a lényeg, jó volna multizni...
Mivel még csak soha nem is láttam hasonlót, leszedtem a falcon 4-et...háááát grafikailag nem értem...nincs hozzá patch? valami...nagyon ócska, mintha láttam volna szebb vidiket róla...

De a végleges a Fc 2 lenne... mert nem igazán számit a single kifinomulatlansága, ha sokan játszanak.

Tehát a vadászok izgatnak...

De az még nem világos, hogy az FC2, DCS, A-10...szóval mindnek van/lesz fejlesztése folyamatos???

FC2-õt fejlesztik?