Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bódog szülinapot egyébként.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Leírhatnád majd, neked milyen videókarid, drivered, beállításaid vannak, hátha másnak is jó lenne a 64 bites win7-en.
hooah: most lett meg a XXXX. <#vigyor3>#vigyor3>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
És a win7 sokkal jobb mint az XP. Nem állnék vissza.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Most azt nem tudom, hogy nemrég raktam fel win7-et az nem e kavart esetleg be, vagy abban a config izében nyomkodtam ezt azt de semmi olyat szerintem, szerintetek mitõl van, annyira iszonyat nagy reaktor gép kéne neki vagy mi?
Some ArmA gamers also get this error and I get it too, but only when I launch Spy++ (Visual Studio tool) before FaceTrackNoIR. It has something to do with another program loading some C++ DLL's and then they get messed up.
One gave the tip: create a new user in Windows (without any programs starting after logging on) and then start FaceTrackNoIR.
I haven't really had time to dig deeper into this problem, but when I do, I will..."
Nem indul és vm "ippcore-5.3.dll" -t nem talál.
XP sp3, offline gépre akarom rátenni...
MS visual C++ runtime libary
runtime error
C:\Programok stb...
R6030
-CRT not initialized
Ez a "facetracknoir" engem is érdekelne. Honnan lehet leszedni?
Mi kell hozzá webcam-on kívül?
A valóságban is ezért kerültet a madárszeletelõ antennák az F-16 gépekre és a hozzá tartozó IFF avionika.
Az NCTR üzemmüd csak igen korlátozott aspektusok estén mûködik. STT befogással növelhetõ a hatékonyság, de akkor meg by-bye légihelyzetkép.
Igazából a valóságot látod. Ilyen tumultus estén a BVR szakasz nem hozhat sikert és kezdõdik az iszapbirkózás és dogfight.
vagy nálatok, hogy megy egy ilyen küldetés? Tehát taktikai tanácsokat várok :)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
<#eplus2>#eplus2>
A véleménycsere az, amikor bemész a fõnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Az FF szérinál annyi változott, hogy az 5.5 install és 5.51 javítás kell. Ezen felül a kabinok külön telepíthetõek fel a cockpit installal. Az FF fróum sticky topikjában ott van minden.
Screenshot threadek a FF-fel.
OF screenshot thread.
Ezek alapján ítéld meg, de csak ott, ahol élsimítás is be van lõve. Esetleg nézegesd a videóimat. :)
Az sg a külföldi képtároló oldalakról nem enged képet tenni.
Használd ezt.
akkor igy ..
Nálunk ez olyan lesz mint a sturmonál a 2 hét
<#vigyor1>#vigyor1><#zavart1>#zavart1>
A képzelõerõ sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelõerõ felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Nagyon kemény!!!
Egyébként úgy tudom, az A-10-es dolognak eléggé jó gép kéne...
Ami a lényeg, jó volna multizni...
Mivel még csak soha nem is láttam hasonlót, leszedtem a falcon 4-et...háááát grafikailag nem értem...nincs hozzá patch? valami...nagyon ócska, mintha láttam volna szebb vidiket róla...
De a végleges a Fc 2 lenne... mert nem igazán számit a single kifinomulatlansága, ha sokan játszanak.
Tehát a vadászok izgatnak...
De az még nem világos, hogy az FC2, DCS, A-10...szóval mindnek van/lesz fejlesztése folyamatos???
FC2-õt fejlesztik?