52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Ha esetleg még nem láttátok. 1óra 2 perc, Aviation Nation 2011 - U.S.A.F. Thunderbirds Complete Demonstration -
#36851 Amúgy énis upscale-zem 1680x1050ből de annyira egérpöcs az a 5-10% nagyítás hogy annyit pont le is butít belőle a youtube. -
#36850 Persze, más upscaleelni egy nyers Fraps felvételt mint egy lerenderelt butított avi-t. Az már tényleg maximalizmus a köbön lenne. Tegnap énis a galaxy tabról néztem és így mutatta nekem is, már megilyedtem hogy megint visszaugrott az aspect ratio a templatedben :-) De ma reggel újranéztem fullHDban és jelentem tökéletes! -
#36849 Fura mód javít a minőségen egy kicsit. Azért csinálom így, mert egyes lejátszók full screen estén nem teszik át a videót full screenben, hanem egy "ablak" lesz középen, ahol a videó fut. Pedig a 1280x720 az ugyanaz a res, mint az 1920x1080. -
#36848 Azért az 1280x1024>1920x1080 az jelentősen upscale -
#36847 A felvétel 1280x1024-ben készült, de a videó felbontása 1280x720 vagy 1920x1080. Tehát a képre szimplán nem fér rá a képenyőre az a rész. Nem tüntettem el, kívül esik a képcocka azon része a renderelt tartományon.
A képernyő alján levő csík az a status bar, setupban kikapcsolható.
Tiszta screenshot porgamozható keycomb, de videónál nem segít, mert az nem SH készítés. Egyes gépek külső és belső nézeténél ott van a RPM és más, egyeseknél nincs. Ez exe és talán dat/DB kontrollált, nincs ráhatásom. Minden videómnál alapvető szemlélet az, hogy a kamerát úgy mozgatom, hogy a rendereléskor ne kerüljön rá a szöveg. -
#36846 Valakinek nincs PS3 eye? Csinálhatna egy tesztet BMS-el.
Olcsó alternatíva FacetrackNoir-al,
http://www.gameshop.hu/playstation3/ps3-sony-playstation-eye-kamera/177
http://youtu.be/PU21UvcIUHo?hd=1 -
#36845 1.Kikapcsolod a játékban "info line" vagy valami ilyesmi
2.Vegasban megnöveled a videót hogy "kilógjon" -
#36844 Köszi a drukkot
Kérdés: Azt hogy értétek el, hogy ne látszódjon a videóban, se alul se felül az infós csík-szöveg? -
#36843 Sok sikert a vizsgákhoz! -
#36842 Kéz és lábtörést a vizsgákhoz. Várunk vissza. -
#36841 Sajnos egy darabig nem nagyon tudok repülni vizsgák miatt, de majd látom hogy alakulnak a hétvégéim, bár most sajnos nem tudok menni.
Molni azért kösz, hogy odaírtad nevem, remélem többet tudok majd repülni és egyszer valami videóban is meg tudok aktívabban jelenni. -
#36840 Az, hogy egyébként hosszú (?) F-15 szóló volt, annak "dramaturgiai" oka volt. Egyszerűen sehogy nem tudtam felvezetni azt, amikor nagy kötelék volt. Azon felül nem is volt annyira látványos. Itt van egy jó BMS4, jó multikóddal. Inkább trenírozzuk magunkat, hogy valamiféle minimálisan dinamikis programot tudjnuk felvenni, mert szép-szép, hogy sok gép együtt volt, de nem történt semim látványos. -
#36839 Jah, ok.
Lassan 7vége. Remélem tudunk megint repülni egy jót. -
#36838 Ott van a végén mindenkié. A tied azért lett kiíriva mikor körbe van orsózva a füst, mert a bal felső sarokban ott volt az RPM és más kijelzés. Hooah neve azért van a videó végén, mert velünk repült, ellenben egy jelenet sincs, amiben ő szerepelt volna. -
#36837 Jó videó lett Balázs! Gratula !
Csak 2 észrevétel. Szerintem az elején kicsit hosszú az F-15 repkedése, és ha az én nevem kiírtad ki kéne a többiekét is írni nem? -
#36836 Itt van az eredeti. -
#36835 Nagyon tetszik, ezzel a zenével igazán tökéletes. -
#36834 Íme. A videó még feldolgozás alatt van. Fel lesz tölve MF-re az eredeti is.
-
#36833 Mikor lesz már fenn. Tűkön ülök. -
#36832 Megy a render!
Egyébként ma jöttem rá, hogy bizonyos korlátozásokkal a toronyból is lehet felvételt csinálni. Majd rakok be ilyen felvételből a kimaradt jelenetek csomagba egy ilyet. -
#36831 Mivel a TES IV-et nem toltam és a Morr III dögunalom volt meglepett az, hogy milyen jól sikerült a hype ellenére. Nálam hangulat terén a Gothic 2 az etalon. Ez nemcsakhoz arra hajaz, de túl is szárnyalja. Nem hittem volna, hogy ez valaha sikerül valakinek. Még a PB srácoknak sem sikerült a Risennel.
Arra leszek kíváncsi, hogy ha valaha lesz időm a BG szériára, akkor ott mit tapasztalok. Az NWN2 két kiegje is ott van a polcon két éve. Pénzem van már játékre, időm meg nincs.... -
#36830 Valóban szép zenék vannak a skyrimben. Jó a játék is csak nekem túl oblivion. Az obliviont imádtam. De itt sem látok nagyon más lehetőséget a kvesztek megoldására hogy megölöm a csávókat :) Ez neme már kicsit egysíkú. Mass effect. Az igen az. Hamarosan jön a 3. -
#36829 Szerintem egy órán belül elkészülük. Az jó, ha az itten nickel szerepeltek a videóban a stáblistában? -
#36828 Zenei, ajánló. A TES IV Skyrim soundtrackje valami mesés. Youtubon elérhető. Ajánlom a "tavern" és "explore" zenéket. -
#36827 A te általad elküldött másik két jelent viszont osztott képes lesz. Kibaszott jól néznek ki, tökéletes szinkron két nézetből! -
#36826 Csak ott me témán kívüli lehet. Azért feltöltöm maj őket lekódolva, esetleg egy más zene alá, mint "rendezői extra", kihagyott jelenetek címmel. :) -
#36825 Semmi baj Balázs, majd a következőben elfér. -
#36824 :)
Nekem az első még 33 kbps dial up datanet volt. Utána dual ISDN 128kbps.
Az is nagy ugrás volt anno. Igaz nem is voltak több gigányi letültendő terjedelmek, meg aktív tartalmak.
De a kalózkodás az már akkor is divat volt. -
#36823 A magyar netpiac sajnos egy vicc. Én pl. az ország egy legdinamikusan fejlődő térségében lakom, fővárostól egy köpésre. Azt mi van? N+1 mikrós szolgáltató - először olyan netem volt, de a negatív tapasztalatok miatt soha többet, ha nem létszüséglet és nincs más - meg ADSL. Egy régi, egy újabb és a mi lakótelepünk van egymás mellett. Behúzni ide új kábelt? Ugyan már...
Bár két-három hete hoztak valamit, de nem üvegszálnak tűnt. 2011-re sikerült az Invitelnek elutni oda, hogy legyen 1 Mbit upload. És ezt havi 8-9 ezer pénzért. Röhej...
Más. A videóban a nagy kötelékezésből lehet, hogy semmi nem fér be, annyia erős lett a többi jelenet. -
#36822 A legelső netre emlékeztet ez. Az 1 Gigás upc. De utáltam.
Az új nettel fura lesz, hogy 1 giga lenn van pár perc alatt.
-
#36821 Több mint egy éve a régi szolgáltató területét átvette a t-sz..r, azóta valami varázs csoda folytán nem tudnak csak 1megás netet szolgáltatni. Egy tecső lejátszás sem megy végig töltés miatti akadás nélkül.
Akitől átvették az 8 megás netet tudott biztosítani 1 megás felöltéssel. Akkor még a szerver szerep is ment.
Arról nem beszélve, hogy másfél hétig nem volt net valami f...ság miatt.
2 hete húzták az utcában az optikát a digisek :) a múlt héten be is neveztem náluk egy 40/20 csomagra.
Most várom a drót végét és a tejjel mézzel folyó kánaánt :D -
#36820 én is kicsit összeszedem magam és jövök ahogy tudok. a mostani hétvégén biztos nem mert meló van, de utána.. bármi lehetséges :) van szép gépem, van 20 megás netem, ha maxon megy a skyrim meg a BF3 és elfogadható szinten a CloD,(mekkora játék lehetne, ha nem lenne ez a bughalmaz..) a RoFról nem is beszélve (szép nagyon, hajrá albatroszok :) , csak én vagyok az akadály :) -
#36819 Asszem fel fogok majd tölteni egy rakás felvételt, ami nem került bele. Szépen halada cucc. Remélem csütörtökig készen lesz. -
#36818 Remélem hogy záros határidőn belül lesz normális netem, mert most 1Mbps alatti letöltés és 120 kbps fetöltés
a jellemző.
Akkor én is visszacsatlakozok a multikhoz :)
Addig is figyelő állásponton vagyok :)
# Jó a másik változat is. -
#36817 Gyerekek, ez besza, behu kipp lesz. ;) -
#36816 Még jó, hogy lesz. Ez alap.
Csak szólj ha kellünk és repülünk. ( ez mekkora szóvicc ) -
#36815 Biztonságiban tartsad meg. Ma már nem lesz kész szerintem, szólóban még repülnö kell hozzá, de lehet, hogy kell még egy multi is. Majd meglátom. Nektek release előt lesz zárt körű vetítés. :) -
#36814 Csak legyen kész. Bízunk benned Balázs!
Valamelyik rész kell eredetiben vagy törölhetem őket?
Az F-15, F-111 kötelék nagyon állat. -
#36813 Nekem valahogy mégsem jön be. A sarokba zoomolást nem lehet szépen megcsinálni, hülyén nézne ki szerintem amúgy is.
A másik változat. A nevet azért tettem fel, mert a bal sarokban levő zöld részt amúgy is belógott volna. Legalább akkor valami érdem infó legyen ott.