52966
  • L Viper #37532
    :)
    Haver látta nálunk a BMS-t, meg a Freetracket és ki akarta próbálni hálóban is.
    Tetszene is neki, de nagyon az alapoktól kellett magyaráznom.
  • z0ty4
    Szóval másokkal repkedsz. Na szép.

A mai csak azért lett ilyen rövid mer valakinél megszólalt az asszony a háttérben, így takarodót fújtunk.

Jobb a békesség.

A hajnali repkedésben még jobban összekuszálódtunk mint általában.

De egy valamire rájötte, többet nem leszek a vezérgép, mindig azt lövik le elsőnek.

• L Viper #37530
    Én még most estem haza
  • L Viper #37529
    Nemrég egy cimbivel próbáltuk (nem ismeritek), mindkettőnknek routere van. Ment gond nélkül.
    Oda vissza teszteltük.
  • Tgabbar
    Ez bizony nem volt rossz, sokat tanultam ismét. A megkopottnak hitt sam-ek elleni manőverezés még mindig nem megy rosszul full payloaddal, pláne, hogy egy mig 21-es is a hatosomban volt végig. Ki tudja..lehet ő se akarta elhinni, hogy még mindig kikerültem és végig videózott...vagy csak röhögött ahogy küzdöttem ,mint malac a jégen.
  • z0ty4
    Kicsire sikerült ez a repülés.

Mindenkit megpróbáltunk szerverként, ezzel ment el az idő, de a router az komoly problémának tűnik.

Maradtam szervernek , Ati és Gaben meg persze Bence, egy Bai-ra indultunk, de inkább Sead kelett volna a sok SAM miatt. Egy kép csak összejött. Legközelebb többre lesz idő.

Bence az bejött bátran közénk, mint a Taxi filmben :)))
  • Tgabbar
    Én benne vagyok egy kis repülésben.
    Fent vagyok ts-en.
  • z0ty4
    Bakker, ezt jó tudni. Köszi.
  • Molnibalage
    Én igen. Amikor a TFR vagy TGP képe üzemel, akkor az FPS minimum megfeleződik, mert kétszer rendereli le a képet. Igen, ennyire béna a Falcon kódja. (Az DCS/Lomac széria dettó ugyanilyen.)

A mélyütés az, ahogy akkor is szar marad az FPS, ha külső nézetben vagy, nem érdekli a exe-t, hogy nem jeleníti meg a képet. Mindig csak addig válts TGP/MAV képre, amíg használod is.
  • z0ty4
    Itt valamiért pocsék volt az Fps, a következő repülésnél 100 alá nem esett. Nem értem.
  • z0ty4
    Grat a célba érőnek :)))

Jah tényleg volt a rádióban Krisztől valami, " a francba " de azt nem tudtam miért. Most már igen.

Menjünk ma este is vadászni?

Délután mentem a Balkan-al.

Mikor a TGP célon van király látni, ahogy szórja a csalit, és valamiért csak egyesével szórta.

Nem akartam őket otthagyni, de néha ott kell.

• hooah
    Ha el is értem volna akkor sem mentem volna semmire mivel ügyesen leoldottam a fegyverzetet a pótossal együtt. Így marad a taktikai visszavonulás egy kis légiharc törekvéssel.
  • Tgabbar
    ..nem ő ért el a célig :)...
  • hooah
    zotya most olvastam csak

<i>Amíg elől tettük a dolgunkat Ákossal addig a Deep szép csendben volt, miután elértek a célterületre ( amit meg kellett volna tisztítanunk) beindult a rádiózás, főleg hogy a Sam nagyon aktív volt, asszem csak Krisz ért el a célig de nem biztos. Visszanézve 2 póttartállyal és a bombákkal az is csoda, hogy addig elértek.
    </i>
    az ilyen beszámolók annyira jók, kedvet kap tőlük az ember multizni
  • z0ty4
    Még megvan a régi, ha kell belőle valami szólj és értekezünk.

Link.
  • axenet
    Majd lesznek új videók

Akkor hvégén összeszedem, hogy pontosan mit is akarok én neked eladni, és mennyiért
  • arrow19
    Good old' days!
  • arrow19
    BP Newpest/Kiskunlacháza
  • axenet
    eladtam, 4890 volt hozzá. merre laksz ?
  • arrow19
    Esedékes persze, nincs valami VGA-d is hozzá?
  • axenet
    Rajtunk múlik, hogy összehozzuk

Jana, esedékes még a hardwer ? kicsit elfelejtettem összeszedni az infókat ...
  • arrow19
    A sqd ötletet énis támogatom, meg a komolyanvételt
  • axenet
    persze, mindenkire ráfér, én csak arra akartam kilyukadni, hogy ha már 6an fent vagyunk, akkor ne csak mindenki elindul azt megy világgá...
  • ati271
    Szerintem először csak gyakorolgassunk.. Pl nekem elég sokat kell tanulni, de szerencsére amit szeretek, azt gyorsan tanulom.. Meg persze vannak elméleti alapjaim is.. :D
  • axenet
    nem enged, csak 30 nap után
  • z0ty4
    tessék használni az URL beszúrását !!!!
  • axenet
    Valami ilyen kötelékrepülést műveljünk, meg ilyen leszállást :

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=wLREoq37-oc

http://www.youtube.com/watch?v=pTdbokOBzO4

• axenet
    Annyira nem rossz szokás...
  • hooah
    A rossz szokásokat nehéz levetkőzni.
  • axenet
    ex Codosként első dolgom volt persze configolni a játékot
  • axenet
    az említett cfgben kb 200 beállítási lehetőség alapból be van írva, mindegyik mögé írva angolul, hogy mit csinál, érdemes belenézni
  • Molnibalage
    A több száz az lehet, hogy túlzás, de ~100 tutira van.
  • Molnibalage
    bmsconfig.cfg asszem a fájt neve. A Config editor beállításait tartalmazza, de azon túl többet is. Több száz "kapcsoló" létezik az exe-ben, amt lehet állíthatni, de nem mind CE-n keresztül. Ismerni kell a parancsokat hozzá.
  • axenet
    cfgben, alapból be van kpacsolva
  • axenet
    Kris igazad van, de ha nem kezdjük el, akkor fél év múlva is csak repkedünk majd.

pl ha már többen vagyunk , a kötelékeken belül komolyan kell venni a wingeknek és a leadereknek is a feladatukat, wingeknek formációt tartani, és csak akkor bontani, ha a lead erre utasít, leadnek meg figyelni a wingekre, és utasításokat adni ....
  • hooah
    Hol lehet azt megnézni?
  • axenet
    be, de én azt olvastam, h ez a cloud-map témá igazából a kapcsolathoz kötődik, nem a felhőkről szól a dolog :)
  • Molnibalage
    A cloud sync. nálatok be van lőve?
  • hooah
    A komolyság szándéka megvan(legalább is bennem ) De azért ez még kicsit távoli, addig meg majd alakulnak a dolgok(még talán beszervezünk pár Ex-LockOn-ost, vagy ARMA-st, persze szigorúan 0 repórával )
    De komolyan! Egyenlőre csak repkedjünk, gyakoroljunk, aztán majd felnövünk a feladathoz.
  • axenet
    ja, jó is lesz ez, de h "squadront" akarunk, akkor egy-két dolgot komolyan kell venni és csinálni