52966
  • Molnibalage
    ?

Ez Las Vegas.
  • arrow19
    Oda készülök, Spangdahlem
  • Tgabbar
    Tényleg az...de a hátérben a város se rossz :).
  • arrow19
    Gyönyörű kép
  • axenet
    valamikor tarhatunk egy légiharc gyakorlást , abban eléggé otthon vagyok ...

Amúgy üdv Egerből... tegnap sikerült jól bepálinkázni nyitásnak :P
  • L Viper #37567
    Milyen jó is beélesíteni az odaúton a fegyverzetet. A célkörzetben minden be van már lőve, a torony szépen megvilágítva lézerrel, optimális indítási feltételek, oldás a megfelelő pillanatban és beröffenti a rádióba, hogy rályföl :D Persze, hogy a Maverick volt kiválasztva :P (Na az volt az 1 miss a kiértékelésen :P)
    Na gyorsan nyomtam is a GBU-ra, még jó hogy magasan voltam és belefért még az oldás a paraméterek közé.
  • Molnibalage
    Jó látni, hogy él a topik. :)

Egyszer talán én is csatlakozok.
  • Tgabbar
    Hm... ha az asszony a humán ECM ,akkor magamat minek nevezzem? AGM-88? (Magnum) :)
  • Tgabbar
    Jó volt végre az öreg Lémisztő Úrral újra beszélni, régen volt már az utolsó alkalom és ezúton is köszönöm a segítségétvés türelmét a tegnap este folyamán :). Minden esetre nagyon jól ment minden, a kapcsolat is 4/5 volt,de igazából semmi röccenés nem volt. A mission is baromi jó volt, bár az elsőnél 2 maverick után egy 12,7-es odapirított rendesen, így dobnom kellett mindent és irány vissza :), de a másodiknál már nem volt semmi gáz. Nagy magasságból GBU-12-esekkel támadtunk ,majd a maradék maverickeket szórtuk szét, ki így, ki úgy(ugye Viper bácsi :D ...volt egy véletlen indítása,de a többivel simán célba talált).
    A ma estére biztosat nem tudok mondani, de legalább egy mission erejéig igyekszek majd beugrani.
  • z0ty4
    Legközelebb gyakorolhatjuk azt is. Én is csak úgy szoktam használni, hogy STP-nél már be van töltve, így csak oldani kell.

De mikor a reptér felett vagyok és hirtelen kell a célpontot támadni, ott még keveredek én is.

• ati271
    Párszor felléptem a ts szerverre, láttalak benneteket.. Nem tudtam menni, mert őrizni kellet a családi békét is, sorozatot néztünk... :) De ma ha lesz party, akkor jövök! Már utánanéztem a légiharc fegyverek alkalmazásának is, meg megcsináltam a gyakorlást is. Ugyhogy már képes vagyok némi "self defensére" De még mindig a földi célokat preferálom "buta" és kazis bombákkal, no meg HARM-al. A lézerbombák, és a maverickek bevetésének utána kell járnom/gyakorolnom kell...
  • z0ty4
    Desert Viper is tölthető.
  • z0ty4
    Jogos.

RDAF F-16AM

Végre kiadtak valamit
  • L Viper #37559
    Én voltam a szerver, Gabbarnál nem állítgattunk semmit, inkább gyorsan elkezdtük a repkedést.
    Nálam volt egy mentett állás, azt folytattuk.
  • L Viper #37558
    Igen régen volt :)
  • z0ty4
    GRAT. Látom jó későn lett vége, ilyen ez ha végig megy a küldetés.

Gabbar rouerét sikerült megcsinálni? úgy tudom neki is gáz volt vele.
  • Boconadi
    Gyóóó ez sem ma volt... :D
  • L Viper #37555
    Két jó hadjárat bevetést toltunk Gabbarral. Mindkettő sikeres volt (excellent), hazavittük a gépeket is.
    Az elsőben tankok támadása volt Maverickekkel, a másodikban egy reptérre mozdultunk rá lézerbombákkal, magasról támadva. Gabbar a kifutóra ment én a tornyot kaptam szét. A visszaúton megint tankok Maverickekkel. Mindkét esetben nagy magasságon közlekedtünk a légvédelem miatt.

Az volt a torony:

Irány vissza, háttérben a reptér füstöl:

A bázis előtt a kísérőkkel:

Kimpo:

Parkoló, szellőztetés végre:

Kiértékelés:
  • Tgabbar
    No para, Tesódnak meg jobbulást :).
  • z0ty4
    SAjnos srácok, ember tervez...

Délután hazajött Bratyó tök lázasan és tök náthásan.

Nem mondhatom neki hogy ne aludj mert multizok, egy órát meg nem érdemes repülni.

Azt mondja vasárnapig kigyógyul, addig marad az ágy, nekem meg a kisszoba.

Ha változna a helyzet szólok. Bocsi még egyszer.

• L Viper #37552
    Benézek :)
  • Tgabbar
    Fent vagyok TS-en, készen egy kis repülésre :).
  • repvez
    Azta jól felpörgött a topic ! ugy látom jót tett a vérfrissités az ujakkal .
    Ezúton is köszöntöm öket.

Nyáron majd én is csatlakozok, addig nincs egy szabad percem sem :( és netem sem .
  • ati271
    Jó volt tegnap, de szokás szerint elkeveredtem! Ráadásul nem is egy csoportba rakott minket a gép... Gyanús is volt az elején, mikor szerkesztettétek az útvonalat, én nem láttam a módosításokat... Majd kirakott egy reptérre, ahol az MI elég érdekes szitut nyomott. Egy 16-os jött volna le a kifutóról, 2-en meg álltak vele szemben.. Első gondolatom az volt, hogy a többiek várnak vmire.. Akkor lett gyanús a dolog, mikor már azt mondtátok, hogy a levegőben vagytok... No akkor kikerültem a a "dugót" és felszálltam..
  • Tgabbar
    Na még pár kép:
    SEAD

.

.

Sajnos itt még a célig sem jutottam el, mert a légvédelmük a határnál sajnos épp jó formában volt én meg annyira nem.
  • Tgabbar
    Foggalmam sincs, nem merek semmit konkrétumot mondani, mert akármi közbejöhet, de talána hétvége környékén.
    Ma is repkedtem és jó le is szívatott a gép,de azért voltak jó pillanatok :)

Radar bemérve

Rrepteret támadtam ,szét is szedtem,aztán kiderült nem is az a reptér volt a cél :D. Mindegy, ezt már biztos nem használják egy darabig.
  • z0ty4
    Hétvégére nincs tervben semmi, úgyhogy felőlem mehet. Este felnézek, ha van jelentkező akkor repülhetünk.
  • axenet
    Jól van, én mindenesetre vasárnap este fent leszek TS-en, aki tud , csatlakozik
  • Gundark 1 1
    A szombati múúúti él még? Én nem tudnék korán jönni csak fél 10 10 körül.
  • z0ty4
    Akkor jó hétvégét!

Vasárnap szerintem beszélj Viperrel, neki van egyedül működő router beállítása.

• axenet
    És mikor leszel megint ?
  • Tgabbar
    Én vasárnap valószínűleg már nem leszek, mennem kell vissza.
  • axenet
    Üdv. Én továbbra is küzdök a routeremmel. Lehet, hogy sikerül valami értelmes beállítást eszközölni. Ma indulok Egerbe Wellnesselni asszonnyal, vasárnap estefelé már leszek. Lesz fent valaki, hogy kipróbáljuk, tud e rám csatlakozni, meg esetleg játszani is 1et ?
  • z0ty4
    Ne fájdítsd a szívemet a régi repülésekkel, mert mindjárt megkarcollak :)))
  • Molnibalage
    A BMS4-ben már nem lehet minden helyzetben ezt eljátszani.
  • Gundark 1 1
    Kicsit rá kell gyúrnom a 16osra. :) Elszoktam már attól hogy el lehet engedni a botot és nem történik semmi :) Az igazi repülés a Dr1. Jön egy szélroham és kézzel lábbal kell visszahozni :)

Én szívesen megyek SEAD-ot, a kihívások izgatnak, nem a buszvezetés.

Top Gun? Régen imádtam. A zenéjét ma is kedvelem. De ma már inkább bosszant egy két jelenet sem mint élvezem. Bár a hajtómű leállásos sztori tényleg elmés. A szolgálat elején volt hasonló baleset néhány. Laposdugóban a kabintető nem a tervek szerint vált el a géptől. Aztán ha jól emlékszem elöl erősebb hajítótöltetet kapott és meg is akarták repeszteni, de a nagy bazi keret akkor is útban volt, igy arról lemondtak.
  • z0ty4
    Akkor 3-an csak lettünk volna egy repülésre.

Nem baj, addig megnéztem a Top Gun-t. Örök klasszikus.

• L Viper #37535
    Képfeltöltésre ezt hastnáld!

Ide a szövegmezőbe berakod a szögletes zárójeles IMG-s linket és a kép jelenik meg.
  • Tgabbar
    Bizony, én még nem bírtam magammal, az asszony meg úgyis alszik :).
    Gondoltam el kezdek egy kamányt gyakorlásként és többnyire csapásmérő küldetéseket priorizálok.
    Kezdtem egy SEAD-del, jól megpakolva ,SA-2-ek ellen. Oda is értem ,de vissza már turtam az orrommal a kifutót :).
    Működik ez a képfeltöltő miújság ?
  • Molnibalage
    Megszólalt a humán ECM? :)