Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A Repvez akkori linkjérõl lemaradtam.
Azért az NV programozói bekaphatnák.... nem hittem volna hogy mûködni fog.
De most MINDEN frankó 😊
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Más. A MolnyFalcon tesztelése során rájöttem, hogy semmivel sem lesz rosszabb az én munkám annál, ami van. Ugyanis egyes SAM üteges gyakorilatilag nem mûködnek a 2D-s hadjáratban. Gondolom ez egy átlagjátékosnak nem túl nagy mélyütés, de számomra az.
Mondjuk ez a SAM koreában nem fordul elõ, de egy Europe helyszínen az egyik legalapabb SAM rendszer lenne. Próbálj így normális hadjáratot heggeszteni...
Nem tudom, hogy ez miért van, javítani sem tudom.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Most megy az AF FF OF is hibátlanul.
(esetleges probléma fellépésekor van tartalék XP is 😄 )
Bár az eszközök megfelelõ telepítése kisebb trükköket igényelt és volt meghajtóprg amit úgy kellett beleerõszakolni a rendszerbe (Saitek magicbus pl.), mindezek ellenére teljesen mûködik minden.
A hiperlobbyt még nem használtam.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Egyébként az az AF exe név OF-el kapcsolatban itt olvasható.
Régebben linkelte Repvez ide is.
és a multinál is jobb teljesitményt nyujt igy.Márcsak azt kéne megnézni hogy ha AF.exe a neve akkor felismerné e a hiperlobby.
Fontos hír FreeFalcon fronton.
A win7 és nvidia probléma megoldva!
Nem tudom hogy az NV zöldek pikkelnek e az FF-re vagy csak az AF-et ismerik el Falconnak, de ha az FFViper.exe-t átneveztem FalconAF.exe-nek minden probléma elszállt, és mûködik az FF5.
A CE-ben is az átnevezett exet adtam meg, és megy a progi szakadás, képkifagyás és sárga kép nélkül.
Az új exe-nél a jobbklikk tulajdonságokban le kell ellenõrizni hogy a futtatás rendszergazda módban be van e pipálva.
Ma e miatt duplán boldog vagyok! <#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
(Ma 5 órám ment el arra, hogy kiderítsem, hogy NEM mûködik az SA-6 tweak...)
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
A 64 bitesen kompatibility módban,levéve az Nvidia programban az élsimitást,meg már nem emlékszem miket,egy darabig futott normálisan,utána kikapcs,bekapcs vagy ilyesmi és megmakkant.Pedig nem ment fel se uj progi,semmi.Attól kezdve állitgathattam ahogy akartam.Pedig valakinek (ha jól emlékszem)még a 32 esen is ment😞
Nincs is gond,mert van particiom xp nek,csak valamiért a SP3 as xp m nem akar feltelepülni,most hogy igy fent van a w7.....le kellene formázgatni a particiokat,most meg lusta vagyok.Annyi rendszert telepitettem már,98-sok Linuxig,hogy utálom.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Az is látszik, hogy az 5.53 DB az alap, ennek minden hibájával. Az SA-2 nem fogja kihasználni a nagyobb távot, az SA-10 szerintem nem fog mûködni stb.
Ez egy TE orinentált valami.
Támpontot meg nem lehe adni, mert egy alap tutorual ami régen a PMC-n volt linkelve az is volt vagy 20 oldal.
Mintha nekem kellene 1 oldalon leírni, hogy mik a buktató a MolnyFalcon szerû modollásnak. Akkor értenéd meg, ha tudnád azt, amit én...
gripen
akkor ez egyáltalán nem részletes söt még csak nem is alakhü, csak annyival, hogy van kabinja és futómüvek, de elég sok helyen van nagyon durva polygon hiba ahol szürkébb a felülete a gépnek.
Egyébként irtam Snailnak és aeyesnek is de velem nem voltak olyan közlékenyek .Leirták, hogy nem ök készitették a modellt és hogy zárt az adatbázis meg nincsenek kint hozzá a toolok és kb ennyi.
De támpontot nem adtak meg a készitésre vonatkozoan , hogy a deveknek kevesebb gondjuk legyen vele ha esetleg hozzájuk kerül.
Ezt a modellt Kasper készitette, de õ már vagy 2006 ota nem jelentkezett be a forumra.
Snail Gripenje kb. ennyira, ha nem részletesebb és már benne lesz az FFx.x.-ben. (A MolnyFalconba is be tudom elvileg importálni.)
Viszont, attól még hajrá! 😊
modell
Még pár részlet és a futómü és kabin van hátra ,meg persze optimalizálni hogy szép legyen a felület aztán textura és animáció.
A polygonokkal eddig jol állok 2600 nál járok, ha minden jol megy talán 5000böl megáll.
Azt mondjuk nem tudom többek között hogy a pilont is rá kell e majd tenni vagy azt a játék teszi fel .
Bár ez még nagyon a jövö zenéje mert ugy készül mint a luca széke jo ha heti fél, 1 orákat tudok vele foglalkozni.
A BMS4 nálam = FO. Egyszer talán lesz valami belõle, de ne lepõdj meg, ha mégsem.
karácsonyi jokivánság
A BMS4 szerintem az egyetlen remény, de sajnos semmi jele, hogy meg akarna jelenni... 😞
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Amikor a legelsõ képeket, videókat láttam, már akkor nagy lehetõséget éreztem benne, ez most még jobban érzõdik.
<#eljen>#eljen>
32 biten címez, ezért van így.
Kéne egy kis segítség, tudom, hogy korábban már volt róla szó, csak akkor engem nem érintett, nem olvastam a posztokat, visszakeresgetni meg nincs idõm...Szóval arról lenne szó, hogy is áll a WinXP a memóriakezeléssel? Valahogy úgy rémlik nekem, hogy csak 3 GB-ig látja a RAM-ot és a VGA-t együtt, errõl ti mit tudtok? Lehet ezt módosítani? Vagy ez egy olyan korlát ami miatt érdemes lenne Win7-re áttérni, ha memóriát akarok bõvíteni?
És azzal mik a tapasztalatok az átlagos repszimek terén (gondolok itt Falcon, LockOn, FlightSim), úgy értem nem akadnak nagyon ezek a régi cuccok??
Csak a margóra, a MolnyFalcon lépeget elõre. A hadjáratok számára fontos repszázadok mérete fixálva. Lényegében a 3D adatbázis is kész. Ha bármi apróság kimaradt, azt menet közben pótolom. Elvileg mielõtt megcsinálom a módosított hadjáratokat már "csak" a hadjáratokban használt battalionok állományát - és persze sok más nem használtat is a TE-hez és más helyszínekhez is felhasználható - battalion állományát kell megoldani. Aztán mehet az egybepakolás. Na, az lesz a döguncsi meló.
Ezt neked kell eldönteni hogy mi a fontosabb és hogy mennyit tudsz rászánni ill kihasználni.
Ebben a kategoriában már inkább ez számmit mert minöségi darab mindegyik .
Saitek
G940
Hotas Warthog.
Szerintetek?
Köszi.