Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De hova lett a szép szürke maverick kép?Megint ez a zöld van,nem birom.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Ha én írom le, hogy ez meg az rossz, akkor Hustler beszól.
RAM22 hogyhogynem lertam, hogy a SAM-ek nagy része lószar. Tök jó, hogy Hustler egy ideig még ezt is tagadta és elhajtott, hogy "nem értesz" hozzá.
Az F-15 FM kapcsán is sokan szóltak, leszóltak minket még a dev fórumon is. Hogyhogynem most már õ is leírja?
A MolnyFalconhoz opcionálisan asszem mellékelni fogom az FF4+FF5 mxelt F-15A/C/E FM-eket. (Persze multiban ezek használatának egyeznie kell.)
MF kapcsán még az van, hogy Khronik 3 hete nem válaszol, így nem lesz se installer sem updatelt UI. Lehetnek új UI hátterek, de ez estben a hadjárat screen-en átlátszó ablakok lesznek, mert Khronik még ezt csinálta meg tavaj júnuiusban. A másik opció az, hogy az egyik mostani UI lesz használva, de ez esetben nem biztos, hogy át tudom nevezni a hadjáratokat, de szép hadjárat screen lesz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az SA-5 nem problémás asszem sehol. Az SA-2 és SA-10 estében van gebasz. Az SA-10 lényegében semmit sem csinál 8-10 mérföld felett. Az SA-2 hiába bír megnövelt eng. range értékkel, 8-10 mérföld alatt nem indít és ott is hazavágja asszem az ECM ---> erõlködés nélkül közel tudsz menni hozzá...
BTW, a videó eleje és vége elvben készen van. Most kell feltölteni tartalommal. Kérdés az, hogy meg tudom -e csinálni azt, ami kb. 9 hónapja a fejemben van. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
30-35 mérföldrõl már támadnak.
Ez lenne az:
Egy dolgot nem értek, mentem egy SAD-t, a társamnak megadtam egy MIG-et támadni, az meg mindent lehajigált, kivéve a rakétákat és úgy ment utána, pedig nem volt messze asszem 15 mérföldre csak. Asszem ezt eddig nem csinálták, vagy igen?
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Nem pont pár napja volt, hogy átnevezéssel megy az OF?
A kiadás most már az 5.5.4 idejétõl is függ. Ha az a jó DB, akkor azzal fogom megcsinálni. Ha nem, akkor pár dolgot kiexportálok az újabból és megy az 5.3-ba és azzal csinálom meg.
Pár rakéta FM-ja van hátra és szenzor értékének változtatása. Lényegében kész ez a rész. A harci + AAA battalionokat kell még definiáli úgy, hogy értelmes és szép legyen, aztán mehet az egybepakolás. A nagy SAM rendszerek és a SHORAD nagy része készen van.
Azon fiolózok még, hogy melyik gép és milyen magasról hajigálja bombákat. (kék és vörös oldalon egyaránt) Az F-111F-et egy gyors hadjárat tesztben kipróbáltam úgy, hogy én voltam a flight leader.Végig alacsonyan mentünk, a cél elõtt weapons free ment. Az elsõ SAM indítás elõtt fossá bombáztuk a repteret. A bibi az, hogy ha 100% MI van, akkor csak az IP-t elérve kezdenek süllyedni, mert az MI ott ad 'weapons free' parancsot.
Összegezve:
- Kb. 70 (!) rakéta FM-je buherálva, soknak egyéb szenzor értékei is.
- Lényegében az összes SAM rendszer (MANPAD,SHORAD és nagyok is) buherálva. Az üzeg állománya és képességeik.
- Orosz LBG bugok javítva.
- Eddig 16 repcsi dispenser és rack kiosztása van javítva és fejlesztve.
- Kék és vörös oldalon is új rack pakolási sorrend a reálisabb és szebb kinézet érdekében.
- Új SAM indítási távolságok több rendszer számára.
- A 60 mérföldes haladási sebesség 25 de lehet, hogy inkább 20 mérföldes sebességre lesz csökkentve. (Alapból 60, ami gigantikus állatság. Még km/h értékben is az lenne...)
- Új squadron stores beállítások és úgy fegyverzet konfigok kb. 40-50 gépnek.
- Javított HP pozíciók a Szu-24 és MiG-27 gépeken.
Ezek a fõbb változtatások.
Köszi Balázs, most még jobban várom mint eddig.
Szórhatnál nekünk egy kis infót, mert tûkön ülünk egy ideje.
Teljesen szûz 4.0 Allied Force van fent.
Nem vasalt, megszerelte. ... aztán bedugta.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Elképzeltem ahogy vasalja az alaplapodat. LOL
Most repültem Dewdog modjával a Funstrike-ot. Hihetetlenûl élvezetes volt.
A dombok között nagyon jól lehetett a SAM-ek elõl bujocskázni.
A Cougar is vagy 8 kiló összesen, ahogy elnézem az is van annyi 😄
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Most lenne idõm, de a gépem alaplapját az asszony kinyírta a vasalójával, és így év elején akadozik az új beszerzése. Eléggé üresek a nagykerek is, így lehet kell 1-1,5 hét míg telepíthetek vissza mindent.
De amint meglesz jövök repülni én is.
Balázs, csak egy kis deathzone-t kell csinálni minden tengelyen középre a görbéken és lesz stabil középponttartása a TIR-nek.
A drága szomszédaim jönnek át valamikor vasárnap Skype-olni vmi Anglia rokonukkal de hogy mikor azt passzolom. Amugy nincs program.
Illetve nem érdekel, rég repültünk már, most az az elsõ.
Már csak egy public molnyfalcon beta teszt kéne és teljes lenne az öröm...<#lama>#lama>
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Nekem X52 már a világ teteje. Én azt sem tudom, hogy Thrustmaste, Couger, Warthog és egyebek micsodák, mit tdunak. 1-1,5 éve van X-52-öm, még soha nem konfiguráltam, mert komolyan játszani idõm sem volt.
A Track IR4 is olyan, mert nem igazán tudom rendesen beállítani, nincs rendes shield-es sapim, minig lefele / elõr néz picit a fényes felület. Ha gyorsan mozog a fejem, akkor elveszi a jelet a cucc...
Súlyra a doboz eszméletlen volt, nem akartam elhinni.
Csinálok képet, ha megmondod mire vagy kíváncsi. 😊
Igazából nincs mivel összehasonlítanom, hogy kezelésre milyen, még sosem volt profi rep.szimes cuccom, ez az elsõ, amivel szeretnék elmélyedni a dologban. 😊
http://www.argep.hu/product_834695.html
Marhajól néz ki erõsen érdekel engem is,ára mennyi volt?
Látom G25öd is van <#taps>#taps>
Ahhoz hasonló házad, amid van, azt hol lehet szerezni? Jól látom, hogy venti van az oldalán és így nyitott? Nekem nem a csics a lényeg, de ez a fajta hûtési megoldás nagyon kellene nekem.

Elleszek addig a többi videóval 😊