Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
A vicc egyébként az, hogy RAM22 és Dee Jay még PM-et is küldött két napja, amiben megdícsérték, hogy milyen részletes és jól altámasztottan posztoltam minden változtatást....

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Késõ. Kaptam egy hét bant. Leszarom. Legalább egy valamit megtudtam. A BMS team egyes tagja nyugodtan személyeskedhetnek és 0 "szakmai" komment nélkül is úgy mocskolódhatnak, ahogy akarnak.

Ezek után csak ismételni tudom magam. De jó, hogy nem lettem tag. Ezzel a balfasszal 5 percig sem bírtam volna ki. Külön kihangsúlyoztam azon szavakat, amiket képtelen volt észrevenni...

Ha köcsög akarnék lenni, akkoz biztos francia kanadai. Az jenkik"mi mindent jobban tudunk" szemlélete keveredik a vegytiszta francia felsõbbrendûségi érzéssel.

Kíváncsi vagyok, hogy a BMS4 ezek után mikorra jut majd el oda, hogy alap SAM rendszerek mûködjenek rendesen...

Nem lehet mondani, hogy nem voltam segítõkész. Mindenféle kommentár nélkül elmagyaráztam, dokumentáltam, videóra vettem, összehasonlítottam a dolgokat, éppen hogy nem nyaltam ki a seggüket. Nem kérdeztem, hogy akkor mikor, hol, hogyan lesz applikálva. Erre jön ez a marha. Hát ezek után bõ nyállal leszophatnak, de a tiszteletem a BMS csatat egy taga irán nem hogy nulla, de az alatt van...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Nyugi Balázs! Laza legyél, ne húzd fel magad.
<#smile>
izé mégegy kérdés: Az itt látható videóban 5:11 körül látható, hogy a pilóta bent ül a gépben, és a lábán ott figyelnek pl a way-point jegyyetek. Ezt hogyan lehet megjeleníteni? Vagy pl térképet, ilyesmit..
Molnibalage
Van már pár WIP release, de mûködõ normális hadjárattal rendelekzõ nincs.

Felraktam a patch-et. Szerintem az SA5 mûködik! Leszedtek már ilyennel! 😄 Most pedig egy hülye kérdés: Vannak más harcterek is koreán kívül a BMS-ben? pl. Gondoltam olyanra, hogy milyen lehetne pl lerepólni az osirak-i küldit.. 😊 Esetleg onlányban.. 😄
Molnibalage

axenet
hát ez attól függ, hogy radar célpont, vagy DTC-n elõre bejelölt steerpoint, vagy TGP célpont ... 😛

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

CCRP modban hogyan lehet gyorsan átváltani a célpontok között? Pl, amik közel fekszenek egymáshoz?
z0ty4
Krisz! F-15-öst is lehet tankolni.

2:40-nél van

Lehet gyakorolni.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

repvez
Na megvan,csak az zavart meg hogy azt hittem, hogy a feltelepitett programon belül van egy update progi vagy jó lenne ha ezt a program inditásakor feljõvõ kis ablaknál lehetne kiválasztani és a telepitett programon belül a patch mappába tenni .Vagy ezt az updater rész megmaradna a telepitett programnál is, mert igy ha valaki feltelepiti és letörli az installt akkor nem tud patchelni .

DE az exe lenne a legegyszerübb hogy oda tömöritse magát ahova kell.
L Viper
<#nyes><#eljen>
z0ty4
Azt senki sem szokta elolvasni XD

Sima exe-re számítottam, vagy bemásolós cuccra.

L Viper
😊
Még jó, hogy rögtön a letöltés elején le van írva a telepítés mikéntje.

"Please make sure that you read and understand the following installation instructions (they will be displayed by the installer as well):"
z0ty4
Ilyen hülye telepítést már rég láttam, nekem is nagy nehezen sikerült csak.

Egyébként nem kicsi update jött össze, most, hogy így átolvasgattam õket, lehetett vele veszõdés rendesen.

Skineket tehettek volna bele ha már annyira mutogatják, meg menõznek vele.

axenet
Vagyok TS-en 11ig.

Elvileg volt 1 bms 4.32 setup könyvtárad. oda berakod az exe-t, elindítod. Ha kész, akkor setup exe indítása, ott már látni fogod az updated, pipa és goo ...
ha igy se megy gyere fel tsre

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

repvez
Lehet hülye kérdés ,de hogyan tudom elöhozni a telepités frissitéséhez az ablakot?
vagy mi a menete,mert kitömöritettem a fájlokat de nem tortént semmi 😞
axenet
szinte biztos, hogy a hangkarival vam vmi. Ha beleraksz másik hangkarit, a biosban kapcsold ki az alaplapit, biztos ami biztos...

z0ty4
Van egy régi Genius hangkártyám, estefelé belepróbálom.

Remélem ez lesz a baj, mert ez az olcsóbb.

axenet
Sajnos a gyanúm az , hogy nem szofver/driver oldali a probléma, pl nekem is realtek alaplapi karim van
nem tudsz valakitõl szerezni, vagy venni egy alap hangkarit ?

z0ty4
Remélem van valakinek Realtek hangkártyás gépe!!

Ma fel akartam tenni a legújabb a drivert, ami nagy hiba volt az egy dolog hogy nem volt hangom de restart után 2-3 perc alatt kifagyott a wndows.

Másfél óra szenvedés után ismét van hang, de a mikrofon és hangkártya beállításához nem merek nyúlni.

A youtube-on nézegettem videókat valakinél a zajcsökkentés be van pipálva, valakinél meg nincs.

A felvételi illetve lejátszási hangerõt is láttam már mindenhol, hol lenn hol meg fel van véve.

Mikrofon beállítás

Remélem tud valaki segíteni.

axenet
A ma reggeli jó hír a reggeli kávé mellé ...

z0ty4

Molnibalage
Számomra egy fontos változás volt a changelogban.

Changed gun damage scoring.

A BMS4 alap kiadásában ultrabrutál lett a gun.

repvez
Az elsõ javitás elérhetö a BMS4-hez 😊

Update1
z0ty4
Fenn vagyunk TS-en. Lehet csatlakozni bátran.

L Viper
ts3.pcpilot.hu
Port: 9987

Ha már banner: A raktáramat nevezd már át légyszi. Az OF-es segédleteket töröltem, elkezdtem a BMS-re átrendezni. Az OF rész törölhetõ onnan.
Molnibalage
Mi az új TS cím? Csak, hogy betehessem a bannerba.

Molnibalage
A többi gép repmodellje nem azért fontos, mert azzal repülsz. Egy színdarab és film is csak akkor jó, ha minden szereplõ teszi a dolgát. Lehet, hogy az F-16C a fõszereplõ, csak nagyon sok mellékszereplõ is van.
😊

Az elsõ patchban nekem azt mondták, hogy 0 DB edit lesz. Figyelem, ez nem dat file változás. Azzal is lehet elérni ezt-azt, de az én szememben az még kevés.

axenet
Akkor egy veszélyforrással kevesebb 😊

Hétvégén majd összehozunk valami nagyobb létszámot

hooah
Én valószínûleg nem tudok menni.

axenet
Ok, akkor fél 8 TS

z0ty4
Fél 8 körül nekem jó. Mint tegnap.

axenet
Amúgy ma repkedés ?

axenet
Én is így gondolom, a stabilitás nagy elõny. Nem véletlen hogy minden virtuaális század ezzel repül...
gõzerõvel folynak a javítások, modolások, én is olvasom a fórumukat. Erre a F.L.A.R.E - re is kiváncsi leszek...

L Viper
Azért kíváncsi vagyok mit raknak bele az elsõ peccsbe, mert ugye még mindig az alap BMS4 van csak.

Számomra nagy eredmény, hogy már ez az alap verzió is ennyire stabil, megbízható. Gyakorlatilag kiütötte az összes régebbi Falcont, a felhasználók nagy számban átálltak a BMS4-re és pont emiatt. A BMS4 fórum fut ezerrel, remélem a hibajavítás is gõzerõvel...

Még mindig F16 szimulátornak tartom, a többi gép csak hab a tortán. talán majd azoknak is lesz jobb repmodellje, de igazából nem is nagyon repülök a 16-osokon kívül más gépekkel.
axenet
Ez igaz, aláírom. Én úgy gondolom, hogy a BMS4 egy alap, amire késõbbiekben lehet más modokat építeni, amik kijavítják ezeket a bugokat, hozzáadnak új dolgokat. Szerintem a készítõk erre koncentráltak...

Molnibalage
Az F-16C és pár gép tekintetében igen. Más tekintetben semmivel sincs elõrébb, mint mondjuk az FF3/4 vagy az SP4...

axenet
Hát szerintem a fizikai modellezés sem mindegy, az pedig érzésem szerint mérföldekkel jobb lett elõdjeinél ...
Van mit javítani a BMS-en, nem állítom, hogy nincs ...

Molnibalage
Hadjáratban az reptér sérülés modellezés asszem totál bugos. 0%-os reptérrõl is hajlamos bevetéseket generálni.

Az FF-ben a kijavított repterek a foltozott része az MI átgurult, te felrobbantál. Lehet, hoy a BMS4 még ezt a bugot is tartalmazza.

Pontosan azt látod, amit miatt sajnálkozom. Szépen csillog villog a BMS4 van ey jó multikódja, csak a játék gerince nem igazán sikerült. A hadjárat és DB...

z0ty4

OMG.

Akkor lyuk van a kifutón mint az állat és enged felszállni?
Késõn vettem észre, hiába nyomtam a féket már késõ volt.
Ez mind semmi, a társam a jobb oldalamon simán felszállt? király mi?

axenet
És az a bizonyos tankolás...

axenet
Kösz a mai multit. Engem legalább nem Krisz lõtt le 😛

Molnibalage
A Streak Eagle ACMI felvétele érdekel valakit? Ha igen, akkor felrakom.

Molnibalage
Még egy teszt. A másik tolóerõ karakterisztikával. Látható, hogy a valós max sebességhez igen közel van.

z0ty4
Jól van na. Nincs belõle nagy baj. Amúgy sem olyan vagyok aki ezt felemlegeti (áááááááááááááááá)

hooah
Igen azt is. De akkor is az AWACS tehet róla.

z0ty4
Hogyan löjj seggbe <#violent>

hooah
Izgalmas és tanulságos multi volt. Ma is tanultam valamit.