52966
  • Molnibalage
    A MOD-om realisztikusabb az AIM-54 profilja és a total impluse is kisebb lett. Az R-33-ról renelkezésre áll total impulse, ezért azzal egyező értéket állítottam be, csak másmilyen profillal.

A Tomcat pit a MOD része, nem külön istaller. Tehát csak az ém modomban lesz addig, amíg nem kerül bele az alap DB-be. Ez a többi módosításra is igaz. 1 év nem volt elég a BMS csapatnak, hogy a legalapvetőbb SAM és dispeneser módosításokat integrálja...
  • Borisz80
    @Axe:
    Mint írtam nekem a jelenlegi munkám olyan hogy nem nagyon tudok repülni. Illetve inkább a korai órákban, kb 16-17ó-tól és akkor is csak max 1 küldetés erejéig, ami átlagosan 1 órás, néha több, de akkor marhára ki vagyok pihenve és ég egy adta világon semmi dolgom nincs már az napra.
    Haverom már tervbe vette hogy kipróbálja majd, hogy mennyire bírja a gépe a ti multis küldetéseiteket, de az még nem most lesz.
    Igazából amikor vele repülök eléggé küldetésorientáltan szerkesztett küldetéseket játszunk, csak a legszükségesebb egységekkel ami a küldetéshez kell. Teszem azt strike mission, aminél felszáll ellenünk 2 vadász, a célpontnál meg van 1-2 légvédelmi egység és kb ennyi. Így is szokott neki szaggatni.

@Molni:
    A Tomcat pit-et én is nagyon várom. Légyszi majd velem is oszd meg ha lehetséges! THX!
    A repmodellen vagy egyéb configon lett valami az F-14-esre hangolva?

@Zotya:
    Abban biztos lehetsz hogy lenullázzuk az F-14-esek sárkányszerkezetét ha megkapjuk a cockpit-et! (...amint az időm engedi )
  • axenet
    nekem még nem 100%, de írok mindenképpen, ha leszek, és hogy mikor.
  • Razor18
    Épp nem voltam gép előtt, de kb. 17 h-tól jó eséllyel akár volnék...
  • axenet
    Én se vagyok az a nagyon ráérős alkat, hidd el, dolgozok, zenélek... 1 héten jó ha 2-3szor le tudok ülni játszani.
  • Molnibalage
    5-6 évvel ezelőtt én is annyira ráértem, mint te. Csak sajnos akkor nem volt BMS4.
  • axenet
    Na ezért van pangás repülés szempontból. Kérdezem kinek jó ma, és mindenki csöndben van.
  • Molnibalage
    Semmi. Én a minél későbbi változat mellett vagyok, ezt rakom bele utoljára, ez a legkockázatosabb elem. Addig is csak készülgessen. Erősen kérdéses, hogy lesz -e karácsonyra MOD. Lehet, hogy csak utána a szünetben. Az F-15 cikket elvielg befejezem a héten. 10 könnyed oldalt kellene szinte csak legépelni, de erre sincs időm...
  • z0ty4
    Wow ha van rá mód minél előbb kérd el. Ha más nem jelentkezik, Vampire-al meghajtjuk a cicusokat.
    F-18-ról valami infó?
  • Molnibalage
    Ebből az egyik kívánságod teljesülhet. A Tomcat pit fejlesztője azt mondta, hogy ha kérem, akkor átadja és beteszi, ahol éppen tart. Tehát nem a final, de egy olyan szintet kapsz, ahol az MFD és pár kapcsoló és a műszerek egy része már működik és optikai tuningnak jó. Hadjáratban is repülnek cicusok, deckről.
  • z0ty4
    F-14-et vagy az F-18 adhatnák már ki.

Pittel skinnel mindennel. Mondjuk karácsonyra.
  • Molnibalage
    F-22 készülget.
  • Molnibalage
    Nálam is működik, a Streak Eagle rekordokat stílusosan így repültem le.
  • L Viper #41244
    Nálam is jó az évszakváltás. A "belső" Setup Graphics résznél legalul a Season-ok közt mind a 4 évszak váltható. Semmi textúra konverzió nincs, rögtön működik.

A tél ilyen:

Az ősz különösen tetszik:

• axenet
    @ Vampi : Hozzd a haverodat is
  • axenet
    Halló mindenki. Sajnos nem mindig jön össze nálam sem, hogy le tudjak ülni repülni. Néha csak 40 percre van időm, akkor be sem írok a fórumra. Ma nagy valószínűséggel leszek, ki mikor érne rá?

@ Zotya - Nálam nem pang a repülés, sőt Janával is szoktunk repülni (meg remélem Razor is többet csatlakozik hozzánk), csak Te tűntél el
    72nél most eléggé a PVP-re koncentrálnak, de a heti repülés mindig van. Nemsokára elkezdem a Combat Weapons Training-et, akkor mégtöbbet repülök majd.

Vampi tűnt még el a radarról...

Nálam kb 10 helyszín van telepítve, és minden gond nélkül megy a téli verzió
  • Molnibalage
    Lehet, hogy más helyszín telepítése elbarmolja az évszakokat? Azért fura a hiba, mert a BMS4 nem textúrával oldja meg, hanem shaderrel asszem layer szerűen rakja rá a tájra az évszakokat. Kérdezzétek meg a kinti fórumon.
  • z0ty4
    erre a fórumra értettem

Vampire: nálam is csak nyár van, pedig megnézném a havas tájat szívesen.
  • Borisz80
    Az hogy lehet hogy haverom nem tud évszakot váltani? Csak a nyár van neki a setup-ban.
    Nem emlékszem hogy a BMS telepítésekor megkérdezné hogy akarom e az összes évszakot telepíteni vagy sem. Vagy igen?
  • Molnibalage
    ???

A BMS fórum minden, csak nem pangó...
  • z0ty4
    mostanában pang a Bms, a fórum is és a repülés is.

Én a Redflag-et várom de nagyon. remélem azzal beindul....

Axe: 72-el hogy megy a repülés? mostanában ők sem halmoznak el videókkal....sőt...alig van új videó :(
  • Razor18
    Hát, úgy látom, ez nem volt egy hiperaktív nap se fórum, se reppenés szempontból...
  • Razor18
    Na, akadt valaki végül?
  • axenet
    :)
  • Razor18
    Nagggyon nagy kedvem volna a múltkori kis szösszenet után, de sajna vendégeink lesznek... ha tudom előre, mondtam volna, hogy hozzanak ők is joystick-et...
  • axenet
    Este valaki reppenni kicsit ?
  • axenet
    Játék közben is ki-be kapcsolható, módosíthatod a config txt-t, és újratöltheted a játékban a beállításokat.

Vigyázzatok, kövessétek az utasításokat, hogy melyik fájlt hova kell tenni (BMS fórum).
  • Molnibalage
    Játék közben is lehet állítani, vagy mindig ki kell lépkedni és újraindítani?
  • arrow19
    Be beparittyázzuk, hátha.
  • axenet
    Én tegnap kipróbáltam. A progi AA-ja nem olyan tökéletes, mint az F4é- viszont érezhető FPS növekedést ad. A többi effekt :

- Színesebb képet ad, mint az alap fakó F4
    - van benne élesítő szűrő, amivel érezhetően élesebb képet ad

Összességében nem váltja meg a világot, de érdemes kipróbálni. Én most ezt használom egy darabig.
    (A képregényszerűséget nem tudom ki találta ki, persze be tudod úgy állítani, hogy botrányul nézzen ki, de nyilván nem ez a cél)
  • Molnibalage
    Nekem a képek alapján az jött le, hogy beállítástól függően hol a táj szebb, hol a gép a képeken, de a kettő együtt soha. :)

Egyetértek Dee-Jay-el, néha kicsit képregényszerű.
  • z0ty4
    Az első hozzászólásban tényleg szebbek a képek. Valaki ha kipróbálta írjon már róla.
  • Molnibalage
    Valami optikai tuning.
  • Molnibalage
    Azt kell hogy mondjam, tisztességesen elkészített modern jet szimulátor nem készült az elmúlt 10 évben. Vagy túl bugos volt, vagy befejezetlen, mindegyiknek van/volt olyan hibája, hogy csak picit a mélyére ásva is elmegy a kedvem tőle, vagy csak simán játszhatatlan.

Szóval, ha majd előszor lesz egy normális DB-s Falcon, és lesz egy olyan DCS/FC, aminél nincs "FPS radar" - egy irányba nézve, ha arra van valami és csak pixel méretű, akkor FPS kb. feleződik, meg a LOD váltása totálisan el van baszva - akkor azt mondom, hogy ollé, legyen. A DCS-hez egyébként tonnányi MOD jön, egyszer talán lesz Tornado is. F-15E már készül.

A DCS olyan szinten játszhatatlan, hogy a CBU effektnél nincs olyan géo, ami ne zuhanna vissza képregénybe.

No comment...
  • Borisz80
    A többi részét elnézve kellemes nosztalgikus feeling kerít hatalmába... Jane's F-15.... áááhhh. Miért nincs F-15E és Tornado szimulátor????
    A Micropros F-15E Strike Eagle 3.-al rengeteg coop-multit repültem még bátyámmal. Volt amikor Pilot/WSO felállásban. Azóta sem láttam még olyan szimulátort ahol multiban lehetne repülni egy gépet, a pilóta és másodpilóta ülésében.
  • Molnibalage
    Csak egy gyors teszt.

Sínről indítás és törzstő ellökős indítás.
  • Razor18
    Jót mosolyogtam

[URL=http://www.youtube.com/watch?v=zn18lYGQ_0Q]Top 10 80's flight sim #5[/URL]
  • Molnibalage
    Ez sanszosan az FF-es terep átportolása.

Alakulnak a 3D-s városok.
  • z0ty4
    na ezt megcsekkoljuk holnap. thx
  • repvez
    -IT-BMS-0-96-Released