52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#41297 2,5 óra, mikor oda-vissza nincs 600 mérföld az út? Ilyen lassan repülsz? :) -
#41296 Legyen az a címe hogy: Ismerd meg Görögországot - avagy az Égei tenger kincsei
Úgylátom még egy kis ladik is kikötött. -
#41295 jajj hogy a végére mindig tartogatsz valamit :))) jólvan a napfelkelte megint megvan :))
látom a repteremet is helyes.... -
#41294 Jó akkor még hozzáteszem hogy ráadásként nem engedtek csak közepes vagy nagy magasságból bombázni, így aztán még kevesebb esély volt a pontos találatra... -
#41293 Ezért botrány :
És ha ez nem lenne elég, jön egy kis meglepi a végére még -
#41292 bakker ez nekem nagyon magas, szerencsére ért hozzá más -
#41291 Hát nem éppen. Még, ha 20% nem működött el - ez nevetséges, a befulladt bombák aránya néhány százaléknál nem magasabb - akkor sem térne el jelentősen a stat...
Más.
A srác játszott egy kicsit a légellenállással. Ha olyan jó, mint aminek tűnik, akkor alkalmazni fogom a saját tolóerő és tömeg változatássokkal. (Ő is beállította ezeket.) A MOD-ban így végre a valósággal jobban korrelálló megsemmisítési zóne lesz a rakéták egy elég nagy hányadánál. A short range valóban short range lesz. -
#41290 áááá de megalázóóóóó istenem elsüllyedek :)))) azért köszi
a többi TE-t sikerült feltenni valahová? mondtad hogy van egy csomó -
#41289 Ne aggódj, rád is gondoltam... egészen véletlenül akad egy reptér a tanker alatt -
#41288 " 2 tankolás " na ezt buktam :))) de miért botrány?
F-111 Gun Camera - Highway of Death
ezen a videón is bombáznak mindent :)))) -
#41287 Ja, leginkább azért mert pont ezek a régi szar bombák voltak a raktárakban, ki kellett már őket szórni... az hogy talál e, élesedik e? Kit érdekel, lényeg a "pszichológiai hadviselés". -
#41286 Sikerült megint egy botrány küldetést összeraknom Aegean hadszíntéren , dióhéjban:
2,5 óra körüli repülési idő
2 tankolás
alacsony berepülés (SA-10-ek miatt)
Scud-ok megkeresése és kiiktatása
Random felbukkanó ellenséges kötelékek
ILS navigáció a leszállásnál
-
#41285 Jaja, kisebb nyitási magasság és pontos célzás. Amúgy tankok ellen MK-20-at vigyél. (Én mondjuk első körben a SAM-okat gyilkolnám le) -
#41284 Ez nem FF, pontosan kell célzoni a kemény célok ellen, nagyon sűrű lefedés kell. A valóságban tudod, hogy az ODS alatt mit értek el? Kicsivel 1 alatti átlag / CBU. Ezerszám dobták le őket... -
#41283 Most volt egy kis időm mentem egy interdiction-t. Kicsit szór a CBU szerintem.
6db CBU-ból 1kills. hmmmm.... -
#41282 Általában nyomjuk a dudát ha buddylock van.
-
#41281 Tudtommal engedik a füst azonosítást, csak akkor világítasz az ellenfélnek is. Inkább Raygunozni szoktak közelharcnál is, bulsseye nélkül persze. Én rá szoktam zoomolni az emberre, és megnézem hogy ékes camo izraeli festése van e, vagy piros szárnyvégű egyiptomi (lásd kép lejjebb) -
#41280 1. AIM7-D alapból nem volt egy istenkirály kurvamegbízható rakéta.
2. A realizmusról annyit, hogy ugye RL azért jobban látod a dolgokat, mint a BMSben. A TGP azért került bele a Sinaiba, mert 4x ember van fent egyszerre 100 mf körzetben, akkor kicsit kemény enélkül (ez a könnyítés, mert ugye senki nem akar fél órát repülni azért h utána a sajátja lője le ). Ha kurva nagy realizmust akarsz, akkor ne tedd fel...
3. Igen, a gépek festése merőben eltérő, tgp-n 20 mf-ről jól látszik.
4. Ha wigeddel nem tudsz összhangban dolgozni, nem tudtok egymásra figyelni, akkor ne repülj Sinai PVP-n. -
#41279 Tényleg, a PvP szerveren tiltják a füst használatát azonosításra? -
#41278 Köszönöm a tanácsokat. -
#41277 Továbbra sem értem. Mindkét oldalon van F-16. A TGP-vel látom, hogy F-16. Ok. Miből látszik, hogy saját? A festés ennyire tászik? És, ha árnyékos oldalát látod a gépnek?
Annak lekérdezése, hogy mit csinál, ki van utánégetőn, stb. járható, de nem túl stabil módja.
A realizmusnak kicsit furán odaver, hogy istenkirály TGP-d van, viszont használhatatlan légiharcrakétád. :) -
#41276 @ Razor : Ránéztél a Gamecom fülesre ? -
#41275 72-es oktatók szokták erre azt mondani, hogy „with a special sensor called MK-2 eyeball”
Amúgy ha bemérsz valakit, akkor tgp-vel is tudod. Ha furball-ba mész, folyamatosan a célon tartod a szemed, régen rossz, ha újra azonosítani kell.
A wingeddel is kommunikálsz közben, offenzív evagy deffenzív, merre mozdult, stb…
-
#41274 Az F-16 vs F-16 dogfigt közben hogyan azonosítod az ellent azon kívül, hogy STT befogásnál nincs buddy spike? -
#41273 @Zotya : még néhány tanács Sinaival kapcs:
1. Ha légiharcba kerülsz, összes súlyt dobd előtte
2. tegyél fel TGP-t mindig, azzal tudsz azonosítani mindenkit, meg radar hard lock-al (buddyspike call)
3. Ha ellenség az illető, és nem tudod elkerülni a dogfightot, akkor mihamarabb szemmel találd meg
-
#41272 Megfordulnak PCpiloton ilyen kisgyerekek, multkor haverommal CS-ztünk, de akármelyik szobába mentünk utánunk jött egy 12 éves, aki nagyon keménynek gondolta magát, hogy 86 féleképpen tudott káromkodni…
Hétvégén összehozhatunk valamit, vasárnap tuti leszek, de lehet szombaton is.
-
#41271 Zotya, a Sinain kicsit máshogy kell repülni, mint amihez hozz vagy szokva:
1. Ne légiharcra összpontosíts, hanem a földi támogatásra. Egy furball kimeríti az üzemanyagod kb.
2. Itt tipikusan igaz az, hogy sok lúd disznót győz, szóval ne menj bele olyan szituba, ami eleve bukó, inkább fordulj vissza, és húzd be őket a te SAM-jaid hatókörébe (itt ugye nekik sincs hosszútávú rakétájuk, full gázon jó eséllyel el tudsz menekülni)
3. Ha mégis légiharcba bocsátkozol, akkor:
4. Inkább a te térfeleden, mint az övékén
5. Minél hamarabb legyen tally az ellenfélen, és ne veszítsd szem elől
6. Engedd előre a winget, (engage bandit), és támogasd, amikor rámegy valamelyik ellenre, utána te rámész a másikra. (ezt gyakoroltuk most razorral, miután sinain seggbe lőttek, mert tallyt vesztettünk)
7. Ne használd az AIM7D-t, totál kuka
-
#41270 majd a 7végén bepótoljuk.
régebben volt egy ilyen srác, a nevére nem emlékszem, jönni akart repülni de a játékot még fel sem tette.
Mire nagy nehezen feltette meg be nem állt a szája mindent csak kérdezgetett. Vicces volt.
Szerencsére azóta sem láttam...... -
#41269 A Sínaival csak ennyi bajom van. ki-kicsoda. Kampányt lehetetlen repülni. Mire egyet elkezdesz kergetni 2 ragad rád azonnal
-
Razor18 #41268 Épp elkaphattad azt a pillanatot, mikor egy - hangja alapján kb. 10 éves - kis f***kalap berontott (úgy tűnt, h randomban mindenhova, szobacímre tekintet nélkül), hoy "Hali, LoL-oztok?". Aztán próbáltuk kissé fogyó türelemmel elmagyarázni neki, hogy a szobáknak nem véletlenül van neve, úgyhogy ment tovább LoL-osokat keresni. Ketten voltunk, a végén 2 vs 2 dogfightoltunk, nyugodtan jöhettél volna. -
#41267 Hála istennek meggondolta magát. Nem értem, hogy mit nyavajgot, hiszen a jelek szerint "5 perc" megcsinálni az loweres LOD-okat. Lényeg a lényeg, végre valami. A hajói így már használhatóak lesznek, ahogy talán az Sz-300 is. A repcsik továbbra sem, hiszen 0 animációval bírnak. -
#41266 F-14D_Beta01 -
#41265 Hétvégére már leporolom a joy-t. Remélem nem egyedül leszek.
Tegnap bekukkoltam a ts-re láttam, hogy 3an voltatok. Új srác milyen? -
Razor18 #41264 Részemről a megtiszteltetés... -
#41263 Köszi a repülést , jó éjt .
-
Razor18 #41262 le vagy maradva, már ott várlak...
-
#41261 akkor ts ? mikor ?
-
Razor18 #41260 Kéne!... :-)
-
#41259 Na most értem haza, valaki repülni ?
-
#41258 Tom kezd kicsit arrogáns lenni. A modelljeiből így soha nem lesz semmi...