52966
  • repvez
    gondolom azért van csak 11kmig meg az üzafogyás a hömérséklettöl függ és 11km fölött állandó .Igy 16km ig ha ugyan azt az értéket használod mint 11nél akkor jó lesz .
  • Molnibalage
    Leteszteltem. Jól működik a módosított tolóerővel, a fogyasztás 5-10%-os pontosságú magasságtól és sebességtől függően. Most jön a MiG-21bis és a többi. Az sokkal zizisebb lesz, csak 0 és 11 km magassgában van adat. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tud interpolálni így a Falcon. Ha nem tud, akkor nekem kell megszülni a görébet köztes magasságokon.
  • Boconadi
    ez volt a baj, véletlenül aplha nélkül mentettem
  • Molnibalage
    Csak ajánlás volt, nem köteleő. A te logód sem rossz sőt, láthatóság szempontjóból szerintem jobb is.
  • repvez
    Ha jól emlékszem nekem akkor jöttek elö ilyen fekete területek a skinnél, ha nem nem alfa csatornát támogató formátumban mentettem.

Mivel a szin fölé kerül az embléma igy a 2 skinnek együtt kéne látszódni .régen nem csináltam,de valami ext1es csatornát engedélyezni kell vagy valami hasonló nevüt :)
  • axenet
    Hali. Combat weapons training vizsgára készülök, aki akar csatlakozni kis gyakorlo bombázásra, most vagyok TSen
  • LESCO
    "Valaki tudja, hogy ez miért van? LESCO nálad mi volt, a síneknél?"

Nincs meg a textúrák közt az a dds, amin az oda való flekk van. Vagy a textúrán fekete az a terület. De az előbbinek nagyobb az esélye.
  • Borisz80
    Apropó. A mirage-nál az éjszakai cockpitet is ki kell cserélni. A kampányban már sötét van.
  • Borisz80
    Skinezés meg egyéb század dolgok:
    Szerintem mindenki dőljön hátra, egyenlőre senki se foglalkozzon semmivel, én lefektetem az alapokat.
    Meg a túl nagy demokrácia csak káoszhoz vezet.

Hidjétek el, jó lesz a skin meg minden. Inkább a realitáshoz közelít mint repülőnaposcsillivillivagányakvagyunkhoz.

Na de lehet hogy nem lesz ebből a századosdiból semmi .... ha nem jön be nektek majd a próba kiképző repülés, amin kb körvonalazódik hogy hogyan is kéne ezt csinálni.

Mai reppenés:
    Én munkehelyről netezek. Este 19:00-kor leszek. Az M2000N-es EuroWar-t nyomhatnánk tovább.
    Aki még nem tette meg cserélje ki a Mirage2000N kabinját a 2000D-re. Wolf elmondja hogy mit kell hová másolni.
    A bal oldali MFD felett van egy zöldes nyomógomb fehér nyíllal. Ha azt megnyomjátok a bal MFD átvált, és a Falcon bal MFD-jét jeleníti meg.
  • NWolf
    9-től ráérek.
  • z0ty4
    Ennek örülök, hogy ennyien már fenn vannak, akkor mehetünk ts-re egy kis reggeli repülésre :))))

viccet félre téve ebédig jó vagyok repkedni, tegnap Boci csinált egy Block 60-as TE-t, le kéne tesztelni
  • NWolf
    Az igazság az, hogy Axe utasításait követtem csak. Azt, hogy szerverhez mit-hogyan kell állítani nem tudom. Én nem tudok szervert csinálni a gyenge vas miatt. Axe a te embered.

Már csak azt a problémát kellene megoldani, ami időnként a szerverről kidob. Érdekessége a dolognak, hogy Vámpírhoz vissza tudok csatlakozni egy bms restart után, de Axe-hoz nem. A BMS.exe leáll.

Én is köszönöm a tegnapi repülést. Kár, hogy nem voltunk többen.

Ami a skinezést illeti: szerintem Vámpír nem sejtette, hogy mit szabadít el.
  • Borisz80
    Az alap koncepció az jó.
    De majd Axe megcsinálja ;)
  • z0ty4
    huzzáá mááá aludni

nekem tetszik a skin, épp itt lenne az ideje egy jó skinnek. ezt Axe-tól kaptam lassan egy éve

• Boconadi
    Természetesen a lehetőségetet senkitől sem szeretném elvenni, (Sőtt!) csináljatok Ti is, aztan majd eldöntjük/titek, hogy melyik a jobb, vagy szebb.

Na még annyit, hogy természetesen a feeling kedvéért kétüléses gépre is rárakom ha gondoljátok....

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    sry a 3 üzenetért, valamit még írni akartam de nem jut eszembe
  • Boconadi
    További képek:

Egy
    Kettő
    Három
    Négy

Akarom mondani HuNAF 1st "SÁMÁN" VIRTUAL SQN, tényleg nem látok :D
  • Boconadi
    Na én ennyire jutottam, ez is túlságosan meghaladta a képességeimet... Néha fogtam a fejemet, hogy mi hogy van, szóval egyáltalán nem tökéletes, van még rajta javítani való.
    Az én elképzeléseim szerint csináltam, lehetne szebb, vagy nagyobb felbontású, de ennyire futotta :)

A skin a Belga F-16MLU dds filejait használja, de bármelyikre konvertálható.

Elnézést Molny, hogy nem raktam rá a Horseman logo-t, csak később láttam, hogy írtad, pont akkor lettem kész a függőlegessel, és nem akartam mégegyszer elkezdeni

Na megyek aludni, mert már nem látok, és egy óra mulva ébresztő

A vezérsíkon: HuNAF 1st "SÁMÁN" VIRTUAL SQB

Milyen szép lenne tényleg egy ilyen magyar kötelék :D

• Molnibalage
    Ha valakinek magyar VFS jár a fejéban a Csikós lógómat fel tudom ajánlani. Lehettek betyárok. :)
  • Boconadi
    Valaki tudja, hogy ez miért van? LESCO nálad mi volt, a síneknél?

• axenet
    Jól van Vampi, Skint megbeszéljük

Köszönöm a mai repülést
  • repvez
    Ne értsd félre nem lebeszélni vagy ellenezni akarom, csak gondoltam előre szólok ha esetleg komolyabbá válik a dolog, akkor nem árt ha körbe van járva a téma ilyen szempontból is vagy megnézni hogy a 47. HRE -nek van e hagyományörzö egyesülete akiknek ha csak egy email erejéjikg is de meg van emlitve a dolog mint utólag . Persze nem hiszem hogy bármi akadályt is görditenének az utba lévén a repülést népszerüsiti ez is valamilyen formában.

• Razor18
    Utólagos elnézést a mai szeánsz résztvevőitől, sajna kicsit elkeveredtem egyéb teendők között, pedig jól esett volna már egy kis reppenés...
  • Boconadi
    Wolf, ha van egy kis szabadidőd, leírnád nekem, ha szépen megkérlek, hogy az IVC szerver oldali módját hogyan kell beállítani?

Vagy nem egy ördöngősség, és magamtól rájövök...
  • Borisz80
    A MiG-29 után a TACAN illetve datalink-el el sem tudod képzelni milyen egyszerű több gépes köteléket tartani, irányítani stb...
  • Borisz80
    Na ezeket az idióta jogi dolgokat hagyjuk.
    Nem hiszem hogy bárkit bántana ha akár "Heineken Század" lennénk.

Nem "üzleti", vagy egyéb vagyonszerzési módra használnánk a nevet.
    Na meg nem hiszem hogy egy értelmes magyar szót le lehet trademarkolni.

Amúgy az 59-esek sem használták mindig hivatalosan a nevüket.... nem rémlik hogy problémájuk volt ebből. De ha volt is akkor a Sámán Század már nem egy aktív század. Ennyi erővel a 2. vh-s magyar századok sem használhatnák a Ricsi, Boszorkány... stb neveket.

Amúgy csak érdeklődés képen. Kinek lehetne a tulajdona a Sámán név???
    Pláne ha igaz az urban legend, hogy hogyan jött létre ez a század név:
    "Ne baszogasSÁ 'MÁN! "
  • NWolf
    Akkor is lehet jogi bonyodalom, ha egy megszűnt század nevét akarja valaki használni? A Puma esetében érthető mert egy aktív századról van szó. Bár nem tudom, hogy a Sámán század jogutóddal vagy anélkül szűnt-e meg.
  • Sharks
    Miért ne? Imádom az F-16-ost és a mostani videókon már nem rókáztam, mikor kinézett a pilóta a kabinból, szóval megér egy próbát. Ha a lengyeleknél elfér egymás mellett a két típus, akkor nálam is!
  • Sharks
    Köszönöm!
  • repvez
    A névválasztással csak óvatosan ,mert abból lehetnek jogi dolgok is ha valakinek a védjegye.
    Ha jól tudom a Pumák is hivatalosan támogatottak az eredeti szervezet által.

Mindazonáltal jó a névválasztás és én örülnék a legjobban neki, lévén a környéken tevékenykedtek és megérdemlik hogy ilyen formán ők is fenmaradjanak,de elötte nem árt tisztázni a felhasználási kört.

Ha valaki nem látta volna még ilyen állapotban van most a modellem:
  • Borisz80
    Axe!

Megköszönném ha csiinálnál egy magyar f-16 skin-t.
    Tökéletesen megfelel egy meglévő skin átrajzolása a megfelelő kritériumokkal.
    Az alap skin-t még majd kiválasztom...

-low visibility a felségjel
    -a gép orrfutójánál kamuflázs kabinfestés
    -oldalszám a szívócsatornán
    -a farok részen még majd kigondolom hogy hogyan legyenek rajta a firkálmányok.
  • Borisz80
    Bizony. A Falcon F-16 szimulátor. Más géppel való repülés csak gagyizás. Nem lesz Gripen-ezés. Max csak fun képen. De ha valaki a lehetőségekhez képest nagyon jól megcsinálja akkor meglátjuk ;) .

Mint mondtam mindenki képzelje azt hogy, a Gripppppenek helyett F-16-ot rendszeresített magyarisztán.

Majd a következő reppenés alkalmával, akit érdekel a virtuál századosdi, meg kellene beszélni egy nagyon nagyon kezdetleges próba kiképző repülést. Csak hogy mindenki érezze hogy miről is kellene szólnia az egésznek.

Magyar virtuális századnak magyar századnév dukál.
    Puma, Dongó, Fürkészdarázs már foglalt.
    A 29 és Gripenek előtt magyarország elit százada a MiG-23-as század volt. Megérdemlik hogy az ő nevük is "örökké" éljen legalább virtuálisan.

1. Sámán Század

1st Virtual "Sámán" Fighter Squadron (vagy valami ilyesmi angolul)

Na majd a próba repülés után meglátjuk hogy be jön e az érdeklődőknek.
  • repvez
    Még a BMS4 kiadása elött msnen chateltem vele és küldött pár modellt és beállitás instrukciót ,de azóta idő hiányába nem tudtam foglalkozni vele és már el is felejtettem mit kéne csinálni az animáláshoz. ezért mondtam hogy akinek kell az felhasználhatja .
  • axenet
    Hó, sok mindenre, majd megmutatom
  • NWolf
    És ez mire is jó?
  • axenet
    Ha még nincs fent neked a Weapon Delivery Planner, akkor töltsd le , aztán megnézzük ezt az IVC dolgot is
  • NWolf
    Megbeszéltük.
  • axenet
    Jó lenne. 1700re érek haza, 1715 ?
  • NWolf
    16.00?
  • NWolf
    Az utolsó lépést felejtettem el. Majd gyakorlom.
  • axenet
    Király, mikortól ?