52967
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#44220 Csak így működik. Megteheted, hogy nem másolod be a fájlok, ez esetben nem lesz kabinod sem. Kipóbáltam azt, hogy felismeri -e a külön könyvárban a kabin fálojkat, de sajnos nem...
A \sim fájlok felülírása sem rajtam múlik. Azzal tudok főzni, ami van...
+AIM-120 Railhez a AIM-120C LOD-ja van
Ezt a megjgyezést nem értem. Mi másnak kellene lenni? Azért neveztem el a rakétát, hogy fel lehessen ismeri, hogy melyik hova megy és melyik HP számára engedélyezzem. Egyébként tökugyanaz a rakéta, az egyetlen eltérés, hogy indítás után máshogy viselkedek. -
#44219 +AIM-120 Railhez a AIM-120C LOD-ja van, roviden ezeket vettem eszre. Tobbre most nem volt idom. -
#44218 Ez igy amugy nagyonnemjo hogy az origi fileokat kell felulirni hogy legyen cockpit, vagy a modon belul legyen ckpit mappa vagy ne legyen mert ebbol csak a multis CTDk lesznek, ugy emlekszem Sinain is a mod mappaban van az IAF Falcon cockpit. Az AK47 infantry ugyanolyan pontosan lovoldoz ram mint a Shilka azzal is kene vmit kezdeni. -
#44217 Bugos. -
#44216 F-14 pit check megvolt már bárkinél? -
#44215 Az a fránya Forma 1 mi?
Basszus. 1000 éve nem repültem már...... -
#44214 Ma délután akar valaki reppenni? -
#44213 Legfeljebb háborúban, de ott is csak végszükséges esetén oldják le. Nincs póttartályból sem unlimited készlet. Az AF alatt lehetett látni, hogy hol jöttek haza pótossal gépek, hol n em. Ahol nem, ott SAM tevékenység volt sejthető.
A festett pótos értelmetlen, de csak van festetlen pótosa, azt mindig lehet használni. -
#44212 Abszolút. Ez gondolom fogyóeszköz egy hordozón. -
Razor18 #44211 Ja, már csak azért sem, mert akkor más század gépén hülyén nézne ki, illetve nem lenne ezzel a festéssel tetszőlegesen cserélgethető. Vagy Te is erre gondoltál gazdaságosság alatt? -
#44210 Amúgy sehol nincs a neten ilyen póttankos változat + nem is lenne gazdaságos ha a póttankokra is fújnának mintát ODS alatt az F-15E is C változattól örökölt világosszürke póttartályokkal repült írtam neki, hátha többet tud. -
Razor18 #44209 Tizen-pár évvel ezelőtt összeraktam Revell 1:32-ben, azért emlékszem "ennyire"... -
#44208 Well, igazad van:
-
#44207 AIM-54 skin az új lesz. -
Razor18 #44206 A skin gyönyörű, de én nem emlékszem, hogy a póttartályokon is lett volna "matyóhímzés"... -
#44205 A képek alapján igen, de meg lehet kérdezni. -
#44204 Ez az F-14 skinpack érinti a Phoenix-et is? -
#44203 Nagyon nem sürgős, gyak. 1 hónapja semmit sem csináltam én sem a MOD-dal a pit fixeket leszámítva. Tegnap volt 30 percem és ezalatt megcsináltam a linkelt rakéta modifikációt, ennyi idő alat jöttem rá, hogy hogyan működik a bsmrack.dat.
Tegnap a suggestion threadben kijött egy rakás rakétának a drag/lift javítása egy usertől. Na, azt is mind applikálni kellene. Aztán a nem irányított rakétát is megcsinálom, a füstölősre, ha sikerül.
Egyébként nem értem, hogy miért post a WP rakétáért csorog mindenki nyála, és sokkal inkább a Zuni-t csinálnám meg. Ha ezért kéri a nép, akkor pesze legyen. Én a büdös életben nem fogom használni... :) -
#44202 Velem beszéltél róla, de azzal nem is foglalkoztam egyátalán, a MOD-ot nem tettem még föl (elmúlt három hét elég zűrös volt, repülni is alig repkedtem), anélkül sem 3d modell, sem dds file nincs. A rakettyákat meg a konténereket nézem most, ha megvagyok valamivel akkor átküldöm (nem ígérem, hogy ma). -
#44201 Ez a kedvenc skinem a klasszikis Jolly Rogers mellett:
-
#44200 Felcseréltem? Upsz... :)
Valamelyikőtök igért Mi-24/Mi-8 skint. Azzal egyelőre nem kell sietni, Tom Catz megcsinálja a fegyverek nélkül javított modelleket. Addig nem sürgős. -
#44199 F-14 skinpack közeleg. -
#44198 Balázs, a creditben javítsd ki plíz, a J7 skint én csináltam, Lecso a Su-30-asokat csinálta az F-4 mellett. -
Frenky #44197 1-4-ig és most jön az 5. -
#44196 szedem össze neked a többit is -
#44195 Igen, és ajánom is, mert az U4 nagyon bugos. Többi update fent van ? -
Frenky #44194 Sziasztok! Feltettem újra a játékot már vagy harmadszorra :-) Az Update 5 is kell? Szép napot -
#44193 Én sem gondolom, hogy gyorsan fog menni, de valahol el kell kezdeni . A doksi amit küldtél az pl teljesen jó, ilyesmit kerestem -
#44192 Ez nem olyan dolog, mint a ramp start, hogy bemagolod, aztán megy... hónapok rutinja kell hozzá. Tőlem máskor is tolhatjuk így, ha az "angolos" szekció gyűl össze. Tegnap a küldetés sem volt ideális hozzá, kissé HC volt :) -
#44191 Délután felteszem. -
#44190 Angol Brevityről meg repülés közbeni rádiózásokról beszéltünk még sokat. Nekem ezt kell még tanulnom, mert nem ismerem még, hol mikor mit kell rádiózni -Brevity szerint- a különböző szitukban. -
#44189 Nem ér szivatni ! -
#44188 -
Razor18 #44187 Megtiszteltetésnek vettem... -
#44186 Elnézést hogy ígéretem ellenére nem voltam... természetesen közbe jött valami, ahogy szokott. Mostanában elég zűrös az életem. -
#44185 Skacok, megtennéktek, hogy ránéztek a modra? Az F-14 pitet kellene sürgősen csekkolni. A kinti emberek közül többek állandó CTD-t kapnak, ami nálam nem jelentkezik. Egyszerűen nem értem, hogy hogyan lehet, mert csakis DB hiba okozhatja. Pedig ugyanazt a DB-t használom, mint ők... -
#44184 És az is én voltam.... ez kettőt ér
Fordulókat annyira nem gyakoroltuk külön, küldetés közben próbáltunk együtt maradni... Amíg nem jöttek be az F4esek alánk... -
Razor18 #44183 Engem csak egyszer... -
#44182 formációt, fordulókat ilyesmit sikerült gyakorolni?
-
#44181 Hírek a kért rakéta fronton. Megcsinálható, de más rakétákra gőzöm sincs, hogy hogyan klónozható.
Egyébként gőzöm sincs, hogy miért engem faggatnak, amikor JanHas képein az is meg van csinálva, hogy a rakéták rack helyen vannak pozícionálva...