52973
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
neuro #114 Ez volt a baj az alap Falconnal is: az éhező Észak-Korea tucat számra vetette be a Szu-27-eseket :) -
#113 Korea 2010ben ádáz harcban levertem az égről egy su 33sm-et. Falkában voltak a kiséretet kicsinálták. :)Ez felbosszantott. Korea már most éhezik. Kurtára nem fognak az oroszok eladni nekik 33ast. (minek a 33 nekik? Miért nem a 30mkk vagy a "sima" 27es? Na mindegy) meg nem is engedné nekik senki. Azt még nem néztem de kína beszáll a partiba az oldalukon? Mert akkor megint viccé válik az egész...
A lapos dugó sem megy? Szégyenlem de annyira a kereten belül repültem hogy a redoutot észre sem vettem :) Mikor jön az első pecs? -
neuro #112 Hát az biztos, hogy van benne egy két bug:
1. lehetetlen dugóhúzóba vinni a gépet
2. nincs redout/blackout (szuper pilóta?)
3. textúrahibák midnenfelé
4. hihetetlen repmodell
5. még mindig NAGYON sok a Mig Bosznia és Korea felett
Ezek egyébként azért is bosszantóak, mert a manual midnen oldalon leírja, hogy az AF a jelenlegi legrealisztikusabb szimulátor ami valaha PC-re készült. Elhiszem hogy a fly-by-wire meg a számítógépes vezérlés csodákra képes de azért ez egy kicsit hihetetlen. Ettől függetlenül a GBU-k, a dinamikus hadjárat és az "élő" környezet elég plusz ad hozzá, hogy az első patch-et megvárjam. -
#111 Pesszeeee..aztan a vegen Progress raketat is beelozi...soooot nem is! Allvahagyja 100-on mi? -
#110 Nyomaszt a valóság, mi barátom ? Ez nem légifölény, hanem megalázó fölény ami van a falcon javára. remélem még két három golden eagle, és párban lesz a Flankerrel. Sőt bizonyos tulajdonságai már ma jobbak -
#109 De olvasok..de mar amit kerdez azt se hiszem el -
#108 mármint
olvasok=olvasol :) -
#107 Nem is viccEz a nagy amerikaji valóság!De tudom mi a bajod Seaweed az hogy a te verdád nem tud ilyet! Egyébként nem olvasok Kővárit? -
#106 Pedig érzésem szerint a lomac lett volna a kiút, mind grafikailag mind repmodell terén. HA. De nem lesz az. Azt hittem sikerül egy akkorát dobniuk mint Olegéknek bejött az Il2vel. Ha ezt a kettőt össze lehetne házasítani ebből lehetene meg a modern idős Sturmovik. De ez egy álom sajna. Ja meg még egyet észrevettem az AFben. Mintha a hajtómű gyorsabban pörögne fel mint az FFben. De hogy pozitivumot is mondjak, a korea 2010ben vártam a soromat egy BAI-re, mikor is közölte egy kicsi ablak, hogy minden felszállás törölve:)Vissza tett a térképhez és látom hogy sok köcsög piros gép megy el tőlünk és rommá bombázták a repteret :) Eddig ilyet az FF nem csinált nálam. Persze lehet hogy a 4 fog :) -
#105 Hat jah..en ism ondomdom proba felszallas leszallas. Teleaggattam 3 tokkel + 2 csorgokiyo a szarnyvegekre..
Kigurulok palyara, faklyat akasztok..250Kts-nel elemelem es ugy ahogy volt 250-300Kts-el fuggolegesen emelkedett 8000 labra mikor elkezdett szep lassan, de nagyon lassan csokkeni a sebesseg!
Hat mondtam is hogy ez azert vicc..... -
#104 Van már nem torrentes változat is ,ha igen hol találom?
Egyébként tényleg igazatok van a FM-mel kapcsolatban ,mert egyszer sem sikerült dugohuzoba vinnem a gépet vagy átejtetni még HFFm-el sem.Csak a szelet lehetet jobban észrevenni mert oldalkormány nélkül alig lehetett leszálni.De azért a kapcsolgatós fülke és a rádiozás sokkal jobb a lomacnál.Egy kicsit minden egyszerübbre sikeredett benne,már majdnem arcadosra (mármint a lomacba). -
#103 A 2010 ben sincs jdam. Ezek szerint csesztek megcsinálni. Mert ugye a FFben az mfdn jelölöm meg a célt. De ha a janes FA18ban meg lehetett csinálni hogy előre programozott koordinátákra dobja a GPS vezérlésű cuccot, itt sem lehetett volna nagy dolog. Ami a repmodellt illeti, csökkentették az osrsózó szögsebességet. De valami még mindíg nem kóser. Valahogy túl intenziv az egész. Emelkedik mint atom, alig veszít sebességet... Vagy lehet hogy csak hozzá vagyok szokva a janes 18 hoz. :) Frakk, ami a screenshotokat illeti, nem szebbek mint az FF. Sőt azt kell mondanom hogy én max grafikán viszem, de néhol szebb, de általában rosszabb mint az FF. Ami meg a lomacot illeti, annak az FMje a pecsek után sokkal életszerűbb (sajna elég sokkal:) mint a falkoné volt valaha is. -
Frakk #102 Hát szerintem más hibája is van, pl. az avionika szart sem ér a falconhoz képest. Meg szép grafikája van a screenshotokon, csak az én gépemen (2.6 ghz, 512 mb ram, gef4 ti 4200) csak olyan grafikai beállításokkal fut rendesen, hogy szinte nem is szebb mint a falcon4 + bms. Meg bár elsőre a repmodell élethűbbnek látszik mint a falconban, de pl. nekem az a-10-es (csak a demót próbáltam) elég furcsa dolgokat művelt. Szal nekem az a véleményem, hogy egyik szim sem tökéletes, de a Falcon készítői legalább igyekeztek valami reális katonai repszimet alkotni, a lomacnál meg inkább a grafikára mentek, mert tudták, hogy igy több monitorfejű fogja megvenni. -
ceas #101 Ramp start-ot miért nem lehet a trainingben kezdeni? Nekem valahogy csak a taxi-t ill. a take-off-ot engedi -
neuro #100 Nem tudok semmit mondani a JDAM-ra, mert még én sem láttam - de lehet ha 2005-ös vagy 2010-es hadjáratot repülsz akkor már használható.
Viszont van benne B61-es taktikai nuke, ami kárpótolhat :P -
#99 Szembenéztem a dologgal este :) Igaz nem volt sok időm, csak úgy 20 perc. Ami nem teccik hogy miért lett elvéve a rádió felirat? Igaz az eredetiben sem volt, de azért a többi cucc korrigálta. De gyorsabban beszélnek "életszerűbben", ami nem is lenne gond de éppen ez alatt az egy küldi alatt futottam bele a szokásos "Phalanx 1-1 be advise, hostile aircraft bearing 285 siiiiiippsiiiiiip 3" rádió üzenetbe :) Mert ugye valaki erősen radarozott nekem meg bejött a jelzés :) Egyelőre még nem vagyok meggyőzve hogy jobb mint a freeflakon 4 lesz. Apropó Neuro, igaz futva néztem át de tényleg nincsenek benne jdamok meg jsowok? Akkor inkább megyek Janes FA18azni. :) -
#98 Úgy látom többeknek is megvan az újdonság. Nem szánna meg valaki egy példánnyal? Nagyon jólesne!
Ave.
-
#97 Ja, a lokkonnak az az egy nagy hibája van (nem számitva az 1.0ban grafmotor furcsaságait:) hogy nincs még egy kurta féldinamikus hadjárat sem. Pedig nem hiszem hogy ez akkora izé lett vóna a részükről. Ezzel no meg hogy a kiegek kurta sokba kerülnek (és pl nem is lehet kapni itthon) szépen halálra itélik. Ami köcsögség mert jó "játék". Oleg brigádot kéne megtalálni hogy gyártsanak nekünk modern szimet.:) Ott összecsaphatna a falkon a 21-23-29 brigáddal meg a sas a flankerrel, mondjuk a 3. vhban :) De persze nem mondtam le arról sem hogy szeretnék még röpűni egy DR1essel és egy IIIas Albával:) -
#96 Ez rendben van..de pl engem nem tud magaval ragani a gondolat hogy F-16-al repkedjek...azaz meg repkedni talan..de hogy fel napot uljek elotte... hatkhhm nekem ez nem fekszik.
Persze vannak, avgy volnanak olyan tipusok amik elott eluldogelének..de az nem az F-16 (ha mar muszaj lenne jenki csoda akkor pl F/A-18, vagy A-7, vagy F-4...stb) -
kiskorúbézoltán #95 DW vs SHIII. hangulatú a LockOn vs Falcon4.0 összehasonlítás , nem ? -
neuro #94 Én most repültem egy hadjárat küldetést Avianóból. 4-en szálltunk fel, hogy lebombázzunk egy gyárat a magyar határtól délre. Kb 30 perc volt az odaút, aránylag eseménytelenül telt. Az IP előtt fegyverzet élesítés, bombák beállítása, majd az AG radar térképező módjával kijelöltem a célokat a kísérőknek és egyet magamnak is. A 2-es gépet miután kijött a bombázásból elkapta egy SA-3, a többiek megúszták. Én csak egy kisebb sérülést szereztem a csöves légvédelemtől.
Hazafelé a szerbek ránk küldtek két MiG21-est és két Mig29-est, amiből 1-1-et le is szedtünk (+ ott repkedett vagy 4 Galeb is). Többre nem volt lehetőség mert már nagyon fogytán volt az üzemanyag - szerencsére az AWACS küldött segítséget és így eltudtunk szelelni. Gondoltam hogy megtankolok, de inkább nem vesződtem vele, hanem húztam inkább haza. Az ATC elsőnek engedett leszállni ami nem is baj, mert már teljesen kiszáradt a tankom a végére :)
Sajna amíg a Lockon-ban és az SFP1-ben nincs ilyen dinamikus hadjárat/avionika addig nem sokat ér a csinos grafika :( -
#93 Reszemrol uninstall meg is volt! ...ugyanugy nem valo ez nekem mitn az FS2K4.. -
#92 Rovid ertekelesem:
Amiert szerettek anno a Falcon 4.0-et azert ezt is fogjak. Komplexitasat megorizte, ugyanugy mint minden hibajat is! FM-et ne is keressetek benne, mert nincs..bar teny hogy az F4-nel tobb van!! Velemenyem szerint nagyon kell szeretni az F-16-ost ahhoz hogy ezzel valaki orakat eljatszon, hisz addonkent is lehet mashol kevesebb veszodseggel (SFP1-WoV,FS2K4) Falcont terelgetni! Mindezt annak tudataban hogy ma 2005-ot irunk, es hat a labda nem hogy magasan van....de mar lassan orbitalis palyan mozog! (IL2FB+AEP+PF es a Lock On) -
zoltang #91 Azért a grafikától nem lehet elájulni, nem egy Lock On (úgy mint a Dangerous Waters-ben egy picit ronda a többi jármű kívülről). Nem semmi a kb. 700 oldalas pdf. dokumentum sem. -
#90 Így képek alapján jól nézki, jobban mint a Falcon 4.0. Az F/A-18 nagyon szépen kidolgozott, szerintem hamarosan repülhető lesz a játékba. Igértek még ugye F-15-öt, A-10-et, ez olyan mintha ellen Lockon-t csinálnának nyugati repülhető géppekkel.
Az #53 hozzászólásból látszik, hogy az igényesebb szimeknek van piaca. Az utobbi években azért van jóval kevesebb szim progi a piacon, mert a gyöngébbek kihullottak. Igényesebb szimulátorból a 90-es években sem volt tul sok. -
#89 Hat altalaban a repulogepszimulatorok nem tartoznak a legegyszerubb jatekok koze..mert ami az..az mar nem szimulator ;) -
#88 bonyolult a játék? első benyomás? 2. ? -
neuro #87 1. Földi célokat még nem támadtam, pont most akartam összedobni egy CAS-t tesztelni
2. Ha jóltudom igen, bár nem olyan hosszú mint annak idején
3. Az eredeti Falconhoz képest sokkal nőtt. De ahogy én láttam a grafika veszi vissza a sebességét nem a dinamikus hadjárat.
Linket elküldön privátban. -
kiskorúbézoltán #86 Remélem azért pár kérdésre válaszolsz még a cikk előtt (egy darabig nem leszek netközelben) :
- a földi célok látszanak normális távolságból , vagy csak az utólsó pár száz méteren rajzolja ki őket ?
- a szép hosszú indítási procedúra benne van ? (valamelyik SP-ben volt)
- gépigény mennyivel nőtt ?
Ill. ha tudsz linket csak a kézikönyvhöz azt is megköszönném . -
neuro #85 Az első benyomások nagyon pozitívak. A grafika ugyan nem hasonlítható a Lockonhoz, de a régi Falconhoz képest sokat javult. A repmodell is jobb valamivel, bár hiányzik a lendület, nem igazán érezni a repülőgép súlyát.
A program extra stabil lett, kb 2 és fél óra alatt egyetlen kifagyás, elakadás belassulás nem volt.
Hamarosan egy teljes cikket hozunk össze róla a bop-on.
-
neuro #84 Passwort::www.pharaos-world.dl.am -
#83 Falcon.4.0.Allied.Force-MiRROR
nuke:
gay.crack.fuckedup.after.20minutes -
#82 Ha loginoltál oda elmondhatnád hogy ami annak a kurta rarnak a jelszava :) -
#81 Just over five years ago, a military flight simulation took the PC games
industry by storm. Falcon 4.0 was a game like no other and led to a
following like no other. Years of development produced an F-16 simulator
with legendary features such as a truly dynamic campaign engine,
unrivalled depth of avionics and remarkable levels of artificial
intelligence.
Quite simply, Falcon 4.0 was the most important game of its type in a
generation because it made gameplay intoxicating. This summer,
Lead Pursuit LLC, in association Graphsim Entertainment Inc.,
brings the spirit of Falcon 4.0 back to life with a totally updated
simulator for 2005. Falcon 4.0: Allied Force pushes the boundaries once
again for today's demanding gaming enthusiast.
* Revamped graphics engine
* Reworked multiplayer engine
* Highly advanced artificial intelligence
* Reworked dynamic campaign engine
* Brand new theater of operations
* New high resolution models and cockpits
* Highly detailed terrain and airbases
* Intuitive User Interface -
#80 ÖÖ az ebgamesen láttam valamelyik nap az lokkon goldot. Ebben benne leszen az 1.1? Vagy csak elfelejtették kivenni a listából ?:) -
neuro #79 Jaja láttam... :) -
#78 Ketlem... (bop forumra nezz ra..raktam ki 2 cikket szimmuzeumba) -
#77 Ha lejött megnézem:) Nincs valami nfo benne? De nem aggódom, az urakat ismerve hétfőn gazdagon fog tenyészni a falcon a torrentsiteokon :) Remélem :) -
neuro #76 Ha lesz egyáltalán magyar megjelenés... -
#75 Kedves Zoltang. Köszönöm. Tulajdonképpen megvetem magam amiért nem tudok várni a magyar megjelenésig :) De ahogy Molnibalage is mondotta érdekel a repmodell. Mert ha ugyan az mint a többiekben a HFFM nélkül akkor letörlöm, oszt megvárom a frífalkon4et. Ami meg a 16os repülést illeti, én csak azzal szoktam. Mert végül is ez az :) Az esetleges kiegészitőkben pedig leszen majd a varacskos meg a sas. Remélem abból is az E. Egyelőre várjuk meg az eladásokat. Bár talán annyira rossz nem lesz ilyen szempontból mert pl az amazonon azért az első hely szép volt :)