52973
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
moho #354 Seaweed, te mindig ilyen támadó vagy? Nem kritizálásnak szántam csak egy észrevétel volt. A vid nagyon jó mint ahogy irtam és nem, sajna nem ultem F16-osban és nem volt alkalmam ilyen vagy más videt készíteni. -
intruder2 #353 Amugy aki már játszik vele elmondhatná eddig milyenek az élményei, de ne ugy mint pár oldallal ezelőtt volt, mert az nem segítő hanem idegesítő :D. Annyit tudok hogy az FM nem olyan mint a LoMac-é (dehát nem is kell olyannak lennie, bár jó lenne), de pl. ez a realisztikus inditás, meg a kapcsolható cocpit megfogott. Meg a néhány posttal előrébb belinkelt PDF-ekből is az derült ki hogy nagyon jól szimulálták a radar üzemmódjait (ilyen jót árkádokba nem raknak :D). Meg mondták itt egyesek hogy ezek a dolgok nagyon feelingessé teszik. Kár hogy lassan megy abeszerzése, mert a LoMac most telepitésnél mindenféle hibákat ír, pedig az előző windows telepítésnél fel tudtam telepiteni. -
Thanatos #352 jaja énis ezt utálom hogy van oylan amire hiába lenne hajlandó áldozni az ember de nincs..., én meg az iylen külföldi rendelősdit nem igazán csipem :/ -
#351 Hat jah...en is igy vagyok vele..most van "in progress" folymatban (tobbek kozott) a beszerzese kulfoldrol a hianyzo lancszem az AEP , az IL2 szeriabol! Peldaul. De jon mellette meg par cucc amit sajna nem lehet magyarorszagon megvenni... -
Thanatos #350 hcgamer-en ez azért ott van nagyon: stalker: Még nem jelent meg, a várható megjelenés 2005 május-június
nc... :)
amugy meg olcsoságokat amik meg is érik tényleg érdemes bótban emgvenni, mégiscsak szebb, jobb etc, az úgy :)
én utoljára silent hunter 2-t vettem meg 3k körüli áron :) -
intruder2 #349 Igen, kicsuszott a számon a dolog, na zipzár a szájra és menni aludni :D -
#348 Ha nem kevernek össze, akkor nem nagyon kell ;) -
#347 Khmm ezt meg se hallottuk -
intruder2 #346 Köszi, lehet hogy próbálkozom, de letölteni ingyenes :D. Korlátlan kábelnet, csak kissé lassu. -
intruder2 #345 Gondoltam, a Pumák fórumán se volt belőle gond, csak ha már a neved egyik módosulatával szólok egy fórumon ahol ott vagy te is, azért sztem illik bocsánatot kérni. -
#344 Miert nem vasarolsz interneten?! Olcso cucc ott is van, hazhozviszi a futar/posta, kezbevetelnel fizetsz.
[url=http://galaxisnet.hu/]#1[/url] [url=http://shop.pcdome.hu/]#2[/url] [url=http://shop.hcgamer.hu/]#3[/url] [url=http://www.576.hu/index.phtml?action=aruhaz]#4[/url] [url=http://automex.hu/]#5[/url] [url=http://www.ecobit.info/]#6[/url] hogy csak egy par peldat mondjak...
-
#343 Nem gond :) Manapság ugyis 59th_Intruder-ként futok a legtöbb helyen... Bár amolyan baráti társaságba csak Intruder ként :D -
intruder2 #342 Hát, sajnos a közelünkben az egyetlen nagyváros Miskolc és itt rendes repszimet venni nem kis munka, de pl. lehet megveszem a Flanker 2.0-t, most van a Media Marktban (ritka dolog ott a repszim, meg máshol is Miskolcon, az én 128/64-es netemmel is inkább nekiállok leszedni a netről a dolgokat mont hogy várjam mig lesz Miskolcon). Télleg, lehet nekiállok szedni a Jane's sorozatot -
intruder2 #341 Ez volt olcsón a boltban. -
intruder2 #340 Na igen, igy utólag én se nevezném szimulátornak. -
#339 Ismerem..detto.."arcade repulos jatek"! -
intruder2 #338 A célpontbefogás az F-16MRF-re vonatkozik, bocsi, elfelejtettem odairni. -
#337 Jah hat kerem a novalogic nem is csinalt szimulatort soha :P....arcade repulos jatekot annal tobbet ;) -
intruder2 #336 Bocs, én eddig csak ilyen überhülye szimekkel repültem. Pl. a Novalogic-tól az F-16 Multirole Fighter, vagy iMagic-tól az IF/A-18 (kissé keverték a névben az IF-17-et, amugy F/A-18E van benne), eddig az egyedüli normális az IL2 volt, most meg bejött a Lock On és az IL2:FB. Még a célpontok befogása is automatikus, kiválasztom pl. az AMRAAM-et ez meg 180 fokkal mögöttem mutatja hogy befogta a cált, és szép nagy piros nyilak mutatják merre van, és ez nem kapcsolható ki. -
#335 SFP1-ben van. Meg igy term. WoV-ban is, sot van Sparrow szinte mindenben ami eddig megjelent! Janes sorozat pl. -
intruder2 #334 Hát, a játék sajnos még nincs meg, de beszerzése folyamatban van. A fórumok meggyőztek és a grafika meg nem érdekel. Már alig várom hogy lejöjjön, mert én pl. kevés olyan F-16 vagy bármi más repszimmel találkoztam amibe betették az AIM-7 Sparrow-t (gondolom a legtöbb fejlesztő ugy gondolta azzal nem lesz sikerélménye a játékosnak), kivételekről ezen kívül csak a Lock On-ról és a Strike Fighter Project 1-ről (na ebben nem vok biztos, csak a dobozát láttam de mire lett pénzem elvitték, de az F-4-re nem rakhatnak AMRAAM-et) tudok.
ui.: bocs a hosszu hozzászólásért és elnézést kérek Intruder-től, de én szinte mindenhol az intruder2 nevet használom (még vipmail-ről maradt meg, [email protected] cím már foglalt volt) -
#333 Bocs azota rajottem hogy honnan van a nicked -
#332 Nekem nagyon ugy tunt hogy akkor kapcsolta fel, mikor mar fel lehetett.
(De lehet akkor mikor neki epp kellett (jobb also-hatso panel)....)
Nem ertem amugy miert kritizalod?! Van jobb videod? Csinaltal mar jobbakat ilyen helyzetben?!
Nem orulni kellene ennek is hogy vegyaltalan van?!
-
moho #331 Hu de beállt ez a téma.
Nagyon klafa lenne ez a valodi inditasi procedura ha lett volna anyni esze a pilotanak, hogy felkapcsolja korábban a világítást. Én speciel nem sokat lattam belőle. -
#330 Inditasi procedura..a VALODI! -
DJviolin #329 Hát elég gyoesan leülepedett nálam ez a game. Félrene értsetek, nincsen vele semmi bajom, csak löttem vele párat és ennyi. Megyek és felrakom az il2: Forgotten Battles-t. Nemmtom miért, de vannak olyan gamék, amelyek folyton visszamásznak az ember gépire. Az Allied Force kiváló repszim, csak sajnos nem a visszamászós fajtából. Kár érte. Úgy látom tik is alig írtok róla. -
neuro #328 http://www.lead-pursuit.com/keylayout-us.html -
#327 Rendszerhiba esetén van manuális fékszárny is. Fejből nem tudom, nézd meg a controlsnál. -
Frakk #326 Az orrfutó kormányzásához előbb be kell kapcsolni a nosewheel steering-et, ami nekem joystickon van, úgyhogy nemtudom biztosra, de asszem a Shift - billentyűparanccsal lehet. Aztán pedig oldalkormány.
A k a kerékfék.
A fékszárnyat a fly-by-wire autómatikusan leereszti, amikor kiengeded a futóművet, úgyhogy azt nem kell. De ha esetleg a féklapra gondoltál, akkor azt a b-vel lehet. -
DJviolin #325 Sziasztok!
Pár kérdés:
-Orrfutót melyik gombokkal kormányzom?
-Melyik gombokkal fékezem a futóművet?
-Melyik gombokkal engedem ki a fékszárnyat?
Ezek csak olyen picit fontos kérdések:-)
Eddig mindig kidöntöttem a reptér kerítését, mert nem vagyok tisztában a fentiekkel:-)) Please segítsetek!!!
DJviolin -
moho #324 Hna kinek, hogys szaggat?
OFF
Megneztem a Wings Over Vietnamot, és fullon beszaggat egy komolyabb harci helyzetben.
Nálatok is? -
#323 Miko'? :D -
Caterpillar #322 Spam Off mert:
Magyarán Fáákááp©! -
#321 Nem azt fogom mondani amire számítasz: no comment.... -
Caterpillar #320 Őőőőőőőőőőő -
#319 OKÉ.... Akkor mondj valami értelmeset Cutter! -
Caterpillar #318 copyright©
-
#317 Ma hallottam valakitől: nyád! -
Caterpillar #316 Téged is de az nem etikátlan! -
#315 Nem engem lőttél le véletlenül? :D