53049
  • Lockheed
    Úgylátszik ma ez a divat! LSd. LockOn! Mondjuk grafikailag összehasonlíthatatlan a 2 progoram, de pl. ha jól tudomaz Eagle a Black Sharkba tesz beclickelhető műszerrfalat... :D
  • Seaweed
    Hat igen..+ sarcert meg kesz pofatlansag...
  • Lockheed
    Jaja főleg, hogy nem az alapgémmel adják!!!
  • Seaweed
    alakul..de szvsz ez 2005-ben igy is rondanak szamit..
  • neuro
    HiTiles összehasonlítás:

A teljes cikk itt:

http://www.simhq.com/_air4/air_132a.html
  • Lockheed
    Ehhehe...
  • neuro
    Lehet külső nézetből is játszani, de ez nem arcade shootemup.
  • Lockheed
    Van a játék könyvtárában 1 key layout-us.pdf... SPACE=PICKLE/RELASE WEAPON.
  • vki
    Nekem a tűzgombbal csak a gépágyút használja. A rakéta gombjának a neve érdekelne.

Meg lenne még egy kérdés: Lehet külső nézetből nyomni?
  • neuro
    1. a tűzgombbal a joy-on nem túl meglepő módon
    2. van (chaff, flare, ecm)
    3. nem
  • vki
    Csá!

Lenne pár kérdésem:
    1, Melyik gombbal lehet rakétát kilőni?
    2, Van-e olyan eszköz, amivel a rakétát be lehet csapni (nemtom pontosan a nevét)
    3, Lehet-e más repülővel repülni?

Most így hirtelen ennyi. Köszi.
  • repvez
    Ezzel a patch-el a kabint lehet felturbozni ha jol értelmeztem a dolgokat.
  • repvez
    Hát ráfért a javitás rendesen ezekre a részekre is.
    Ha meglesz a Hitiles majd számolj be rola képekkel is foleg a magyar területre lennél kiváncsi.
  • neuro
    Én inkább ennek örülök - a következő patch-ben végre javítanak a rakéták lágcsóváján és füstjén.

http://www.simhq.com/simhq3/sims/boards/bbs/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=140;t=002047

Ezt a Hitilest lehet megrendelem... az a párezer forint nem sok érte.
  • repvez
    Egy BOP-rol kimentett link nagy felbontásu textura pach/addon
    Kár hogy ez már fizetos kategoria.Remélem azért ennél durvább fizikai és grafikai változtatásokra is számithatunk majd.
  • Kovsebi
    A viz elég szarul néz ki
  • moho
    Miert nem tudom felrakni az 1.03-as tapaszt?
  • SSJBACSI
    nah ma akkor ráér valaki ?
  • Mozes
    Megyek, de ma nem tudok. Majd hétköznap este fele lenne nekem jó, ha nektek is megfelelő.
  • SSJBACSI
    Mozes ha tudsz jönni te is vagy te is segiteni nekem akor szivesen látlak téged is. msnem vegyél fel ha ugy gondolod : [email protected]
  • SSJBACSI
    ja ty megjegyzem ...szóval felvettelek msn re majd fogadd el és dumálunk ott
  • neuro
    200 csomó felett ne nagyon engedd ki a futókat mert beragadnak/letörnek.
    ICQ: 49052468 vagy msnen is megkereshetsz: neuro(kukac)agria(pont)hu email címmel.
  • neuro
    Hát a hétvége kiesik, elmegyünk túrázni a hegyekbe, mert jó idő van. Hétfőn azonban 2-től egész délután jó lesz...
  • Mozes
    Engem érdekel a multi!!!! De valamikor a délutáni órakban 5-6körül vagy késő este 11körül. Neked mikor lenne jó?
  • SSJBACSI
    jah joyom az meg genius van de tipusát nem mondom meg mert fakom se tudja
  • SSJBACSI
    hát felszálni tok meg kereket behuzni...anyit tok hogy ó meg ü betük oszt enyi meg g a kerék ...próbáltam már leszálni de egyszer volt mikor kijött a kerék de akorr nem jól fékezett le másszor meg ki se jön a kerék csak nagy durr oszt valami hiba a repcsiben ...konfig az elég kicsi ...p3 as ...meg 128as vidi kari de elmegy rajta a játék szépen ...szóval sztem itt hoszu lene megbeszélni mit shogy ha ugy gondolod add meg valami cimed msn vagy icq és beszélünk ...azé elöre is köszi még...
  • neuro
    de mi az ami nem megy? a felszállás, leszállás azért még sikerül nem?
    milyen konfigod van? milyen joy?
  • SSJBACSI
    te mondjuk nem tudnál nekem ijen téren segiteni ? vagy nem vagy jártaste sem ..habár ha itt vagy akor valami kis tüz lehet a repülök iránt belöled :)
  • SSJBACSI
    de nekem ojan segitség kéne hogy elmagyarázni szóval mint kiképzés ...meg az angol nyelvem se valami nagy :( szóval azé kértem hogy segitsen valaki ...
  • neuro
    Szerintem jobban jársz, ha először elolvasod a kézikönyvet, utánna amit esetleg nem értesz azt megkérdezed.
  • SSJBACSI
    amugy én ugy gondoltam eztaz egészet hogy ha lehetne igy kivitelezhetö hogy feljönnénk ts-re vagy ventrire vagy skipera és nem tudom hogy van e ojan multi mód hogy a felszálástól kezdve indulnánk és megbeszélnénk hogy s mint szóval ennyit ha lehetne nagyon hálás lennék
  • SSJBACSI
    szóval akor valaki tud segiteni nekem ? léciiiiiiiiiiiiii
  • neuro
    Ha valami kérdésed van ide írd be (a Caps Lock nélkül) és biztos lesz aki segít.

Másik: A hétvégén kipróbálhatnánk a játékot multiban. Ha valakit érdekel a dolog tegye már fel a kezét.
  • SSJBACSI
    JAH ÉS BOCSI A SOK NAGYBETÜÉRT DE ELFELEJTETTEM kikapcsolni a caps lockot
  • SSJBACSI
    NAH SZÓVAL SZIASZTOK MINDENKI...MINDIG IS NAGY REPÜLÖ FANOS VOLTAM CSAK NEM TUDTAM SOHA ELKEZDENI...SZÓVAL AZA LÉNYEG HOGY ELÉG KICSI GÉPEM VAN ÉS EZZEL A FALCON 4 ALLIED FORCE VEL PRÓBÁLKOZOM, DE NEM SOK SIKERREL...ANNYIT TUDOK HOGY HOGY KELL FELSZÁLNI ÉS A KEREKET BERAKNI ...MEG NÉZETEK ... NÉHA SIKERÜL LÖNÖM IS DE HOGY HOGY AZT NEM TOM...SZÓVAL AZA LÉNYEG HOGY ÉRTEM ÉN CSAK HÁT NEM ANYIRA....SZÓVAL AZ LENNE A KÉRDÉSEM VAGY KÉRÉSEM HOGY VALAKI LENNE E A TANITÓM ? AKI JÁTSZIK EZZEL MERT SZTEM MINDEGYIK REPÜLÖS JÁTÉKNÁL NAGYJÁBÓL UGYANAZOK A VEZÉRLÖGOMBOK....SZERETNÉK ÉS IS MULTIBA NYOMNI ÉS MÁR VÉGRE PROFIN KEZELNI A REPCSIKET SZIMULÁTORBAN...SZÓVAL HA VALAKI LENNE A TANÁROM AKI MINDENT MEGMUTAT ELMAGYARÁZ HOGY HOGYS MINT AZ KÉREM JELEZZE ITT VAGY MSNEN: [email protected] ....ÉS NEM LENNE ROSZ HA TEAMSPEAK, VAGY BÁRMI MÁS HANGBESZÉLÖS KOMUNIKÁCIÓS ESZKÖZ LENNE MERT UGY KÖNYNYEBB LENNE ELMAGYARÁZNI...ELÖRE IS KÖSZÖNÖM AKI SEGIT VAGY BEVEZET EBBE A REPÜLŐS SZIMULÁTORI ÉLETBE...SZIASZTOK
  • Gundark
    Lássuk :)
  • neuro
    A Jet Thundernek meg még kevesebb esélye van a megjelenésre szerintem.

Majd felrakom a kész TE-t aztán próbáld ki, abban lesznek kínai Mig-ek :))
  • Gundark
    Beletehetnék rendesen mondjuk a MiG 21est (19et:) kinai oldalon és kina lehetne a nagy ellenség :) Kinaiak vennék mint a cukrot :)és Jet thunder? :)
  • neuro
    Az azért pozitív a Falcon-ban hogy a szerkesztőjével nagyon egyszerű klassz küldeetéseket összedobni. Most egy olyat tesztelek, hogy Kadenáról felszállva egy fegyvergyárat kell lebombázni a kínai határon. Az egészet 15 perc alatt össze lehetett dobni.

A Fighter Opst-ot már vagy két éve készítgetik és nem nagyon haladtak vele sehová. Remélem előbb utóbb lesz belőle valami, de szerintem úgy végzi majd mint a Lockon: hosszú fejlesztési idő, magas költségek, kevés eladott példány. Ha egyáltalán megjelenik valaha is.
  • Gundark
    Hát ja. Kicsit el van túlozva :) lehetne valami tisztességes ellenfél. Lázadó oroszok atommal fenyegetve vagy valami. :) A janes fa18ben az tetszett :) Ja felinstalláltam újra, most megy a pecselés. Mondjuk a fizikán javithattak volna bátrabban. Neuro, Fighter ops?