52973
  • repvez
    Jonak tünik mindjárt kiprobálom,remélem a radarmodokat is lehet tanulni.
  • Seaweed
    http://pittrainer.sourceforge.net/
  • kiskorúbézoltán #432
    Fele részben az műszerek , A-A/A-G üzemmódok és fegyverek , fele részben a dinamikus kampány leírása .
  • Mozes
    köszi. És mi van a könyvben ha "csak" 100 oldal?
  • Seaweed
    716 oldalas a pdf
  • kiskorúbézoltán #429
    Kb 100 oldalas A/5-ös könyvecske van hozzá + a CD-n kb 700(?) oldal pdf .
  • Mozes
    na senkinek nincsen még meg eredetiben? :)
  • Mozes
    Skaccok!
    Help!!!! :)
    Akiknek eredetiben van, hol vettétek? mennyi volt? adnak hozzá kézikönyvet mint az alap falcon4hez adtak vagy itt is már csak CDvan + pdf?

Köszi
  • riviera
    Repmodel ide vagy oda ez vmi állat jó lesz ha úgy néz ki mint a képeken és repülni lehet ezeket a típusokat. AZért vmit még is tud ez a kőkori engine.
  • repvez
    Tudom,De az europába az egész dunántul nem csak a déli rész.Igy lehetne egy kis modot csinálni hogy a legjobban hasonlitson az eredeti tájhoz és a repterek kinézetét is ugy mint mondjuk az FS-ben.
  • neuro
    Az AF-ben benne van MO egy része...
  • repvez
    Remélem minden régi területet átirnak AF-re is.Föleg az europait igy akár lehetne M.O.-rol is repkedni.Valos adatok alapján.
  • Seaweed
  • neuro
    Remélem is hogy felmegy AF-re. Semmi kedvem végigjátszani az alap Falcon installt.
  • repvez
    Remélem nem lesz olyan macerás felvenni, mint az eddigi területeket.
  • Seaweed
    Most nekem se jon be...majd feleled.
    Falcon 4 addon lesz, oktober magassagabn, delafrika-angola konfliktusat dolgozza fel. (Nem neztem meg tuzetesen, de mintha valahol azt irtak volna hogy F4:AF-re is felmegy)
  • repvez
    Erröl mondanál még valami részletet?Hogyan és mire kell rátelepiteni vagy ez külön sim lesz?A terület is nagyon jonak néz ki a mostanihoz képest.A linkelt oldal nálam nem jön be.
  • Seaweed
    Hat ez van....
  • Thanatos
    jah hogy az is falkon lesz amiről a képek voltak? ez még nem esett le :DDDD
  • Reaper
    +van
  • Reaper
    A Falcon-ban szerinted repülési modell?:)
  • Thanatos
    hogyhogy nem lesz repmodel?
  • Thanatos
    wow ez nagyon ott van, még hogy nem a elgszebb grafikailag..., szvsz simán jó..., ősszel jön akkor most hogy addig van idő fejelszteni? :D
  • Reaper
    Kár, hogy repmodell ebben sem lesz ill. a grafika olyan amilyen... Amúgy tényleg jó lenne, főleg ezekkel a gépekkel!
  • neuro
    Nagyon jónak tűnik!
  • Seaweed
    http://www.freefalcon.com/forum/viewtopic.php?t=3892&postdays=0&postorder=asc&start=510
  • Seaweed
    nah akkor meg par kep:

• Seaweed
    Persze van meg fejleszteni..es oszig van is ido....grafikailag se a legszebb..de igeretes..ehat ha mar lehet tolni cheeetah-val, vagy Impala-val, + Mirage F-1-el....nahmeg netan meg Gripenel is...az megeri a varakozast ;)))

Ime a geplista:
    AM.3C Bosbok
    An-2
    An-22
    An-24
    An-26
    An-32
    AS350 Ecurecil
    Buccaneer S.Mk50
    Beechcraft King Air
    BN2 Islander
    Boeing 707
    Boeing 707-328 Tanker
    Boeing 737
    Boeing 747SP
    C4M Kudu
    C-47 Dakota
    C-47 Dragon Dak
    C-47 Ambu Dak
    C-47 TP Dak
    C-54 Skymaster
    Canberra B(1) Mk12
    Canberra T.Mk4
    CASA C-212
    Cessna 185
    Cessna 310
    CH-2 Rooivalk
    Cheetah C
    Cheetah D
    Cheetah D2
    Cheetah DC
    Cheetah E
    Cheetah R
    Do-27
    EMB-312
    F-27 Friendship
    Gazelle
    IL-62M
    IL-76
    MB-326KC Impala Mk II
    MiG-15 UTI
    MiG-17F
    MiG-21MF
    MiG-21bis
    MiG-23ML
    MiG-23UB
    Mil Mi-6
    Mil Mi-8
    Mil Mi-24/25
    Mil Mi-17
    Mirage F1AZ
    Mirage F1CZ
    Mirage IIIBZ
    Mirage IIICZ
    Mirage IIIDZ
    Mirage IIIEZ
    Mirage IIID2Z
    Mirage IIIRZ
    Mirage IIIR2Z
    Nord Noratlas
    Piper Arrow
    Piper Cherokee
    SA-316 Alouette III
    SA-316 Alouette III Gunship
    SA-321 Super Frelon
    SA-330 Puma
    SA-332 Cougar
    SA-365 Dauphin
    Shackleton MR.3
    SU-22M
    SU-25
    SU-27
    Tu-134A Crusty
    Yak-40
  • Seaweed
    Na nanana! Ez mar egeszen tetszik! Ebben olyan gepek vannak amik kifejezetten erdekelnek!! A tema is erdekel! Igen ez mar nagyon felkeltette az erdeklodesem!

http://www.combat360.com/

Lesz benne Gripen is!!!!!!

• intruder2
    Dobd el azt a x@rt :D! Komolyra forditva a szót, játékvezérlőből NE vegyél Genius-t! Én egyszer vettem Genius kormányt a géphez, fél év mulva annyi lett neki . Ajánlom a Saitek-et vagy még a Logitech-et, ez a kettő márka az ami a kisebb árkategóriás joy-okban is minőségit csinál, ott van még a Thrustmaster is, de nem ajánlom. Esetleg a Cougar, de az 80000 + kb. 80000 Ft, Az eggyel alatta lév Top Gun Afterburner II-t nem ajánlom, olyanom van, de nem pontosan középre szokott visszaállni, de sztem ez a Force Feedback-es változatánál nem igaz (ha be van kapcsolva az FF).
  • intruder2
    Na közben rampstart közbe véletlenül megtaláltam. De azért szar hogy miközben a kódok közt keresgél az ember még csak egy műhorizontot se lát.
  • intruder2
    Hi!

Végre megvan a Falcon 4.0 AF, de máris gondom van (mielőtt megkérdeznétek, nem, nem a rampstarttal). Volt egy link itt a fórumon ahonnan a Falcon 4.0-hoz voltak "tutorial PDF"-ek. Azokon láttam hogy a Falcon 4-ben a pilcsi bal lábán lévő papirokon voltak TACAN kódok, de ezt az AF-ben nem találtam. Én vok hülye vagy télleg nincs benne? A manual-ban találtam repterek TACAN kódjait, de játék közben nem tudom megnézni, ugyebár, meg ne mondja már nekem senki hogy igazából a pilótáknak nincs ilyen papirjuk. Tuti hogy lennie kell. De így kicsit szar a dolog.
  • matyi08
    én nem tudom beállítani a joy-t! úgy csinál, hogy ott van középen ugye az a kereszt, és előre meg jobbra mozog, mint állat, de hátre meg balra nem. mit csináljak? Genius F22-es joystickom van.
  • rémkölyök
    Jó lenne de ez se jó valamiért de megprobáom mégegyszer
  • rémkölyök
    ok kösz de nincs joy-om elromlott
  • repvez
    Probáld joystickel ugy ugyis könnyebb az irányitás és a setupnál álitsd át joyra!Egyábként a #394 es Hsz-ben lévo linkröl le lehet tölteni a bill. kiosztást.
  • rémkölyök
    Valaki egy képet akinek megvan tud küldeni a billentyüzet beállitásrol mert nem mozdul a repülő csak egyenesen meg és folyton lezuhan!
  • Mozes
    és nem tudom mit mondanak, milyen? gondolom nagyon király.
  • Caterpillar
    Nekem nem (x45 powa), de Bird kollégának, meg konor kollégának és még egy pár embernek Mo -on igen! :D
  • Mozes
    vazze, azért az elég húzos szerintem. Neked ilyen van? Milyen?