52973
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#434 Jonak tünik mindjárt kiprobálom,remélem a radarmodokat is lehet tanulni. -
#433 http://pittrainer.sourceforge.net/ -
kiskorúbézoltán #432 Fele részben az műszerek , A-A/A-G üzemmódok és fegyverek , fele részben a dinamikus kampány leírása . -
Mozes #431 köszi. És mi van a könyvben ha "csak" 100 oldal? -
#430 716 oldalas a pdf -
kiskorúbézoltán #429 Kb 100 oldalas A/5-ös könyvecske van hozzá + a CD-n kb 700(?) oldal pdf . -
Mozes #428 na senkinek nincsen még meg eredetiben? :) -
Mozes #427 Skaccok!
Help!!!! :)
Akiknek eredetiben van, hol vettétek? mennyi volt? adnak hozzá kézikönyvet mint az alap falcon4hez adtak vagy itt is már csak CDvan + pdf?
Köszi -
riviera #426 Repmodel ide vagy oda ez vmi állat jó lesz ha úgy néz ki mint a képeken és repülni lehet ezeket a típusokat. AZért vmit még is tud ez a kőkori engine. -
#425 Tudom,De az europába az egész dunántul nem csak a déli rész.Igy lehetne egy kis modot csinálni hogy a legjobban hasonlitson az eredeti tájhoz és a repterek kinézetét is ugy mint mondjuk az FS-ben. -
neuro #424 Az AF-ben benne van MO egy része... -
#423 Remélem minden régi területet átirnak AF-re is.Föleg az europait igy akár lehetne M.O.-rol is repkedni.Valos adatok alapján. -
#422 -
neuro #421 Remélem is hogy felmegy AF-re. Semmi kedvem végigjátszani az alap Falcon installt. -
#420 Remélem nem lesz olyan macerás felvenni, mint az eddigi területeket. -
#419 Most nekem se jon be...majd feleled.
Falcon 4 addon lesz, oktober magassagabn, delafrika-angola konfliktusat dolgozza fel. (Nem neztem meg tuzetesen, de mintha valahol azt irtak volna hogy F4:AF-re is felmegy) -
#418 Erröl mondanál még valami részletet?Hogyan és mire kell rátelepiteni vagy ez külön sim lesz?A terület is nagyon jonak néz ki a mostanihoz képest.A linkelt oldal nálam nem jön be. -
#417 Hat ez van.... -
Thanatos #416 jah hogy az is falkon lesz amiről a képek voltak? ez még nem esett le :DDDD -
#415 +van
-
#414 A Falcon-ban szerinted repülési modell?:) -
Thanatos #413 hogyhogy nem lesz repmodel? -
Thanatos #412 wow ez nagyon ott van, még hogy nem a elgszebb grafikailag..., szvsz simán jó..., ősszel jön akkor most hogy addig van idő fejelszteni? :D -
#411 Kár, hogy repmodell ebben sem lesz ill. a grafika olyan amilyen... Amúgy tényleg jó lenne, főleg ezekkel a gépekkel! -
neuro #410 Nagyon jónak tűnik! -
#409 http://www.freefalcon.com/forum/viewtopic.php?t=3892&postdays=0&postorder=asc&start=510 -
#408 nah akkor meg par kep:
-
#407 Persze van meg fejleszteni..es oszig van is ido....grafikailag se a legszebb..de igeretes..ehat ha mar lehet tolni cheeetah-val, vagy Impala-val, + Mirage F-1-el....nahmeg netan meg Gripenel is...az megeri a varakozast ;)))
Ime a geplista:
AM.3C Bosbok
An-2
An-22
An-24
An-26
An-32
AS350 Ecurecil
Buccaneer S.Mk50
Beechcraft King Air
BN2 Islander
Boeing 707
Boeing 707-328 Tanker
Boeing 737
Boeing 747SP
C4M Kudu
C-47 Dakota
C-47 Dragon Dak
C-47 Ambu Dak
C-47 TP Dak
C-54 Skymaster
Canberra B(1) Mk12
Canberra T.Mk4
CASA C-212
Cessna 185
Cessna 310
CH-2 Rooivalk
Cheetah C
Cheetah D
Cheetah D2
Cheetah DC
Cheetah E
Cheetah R
Do-27
EMB-312
F-27 Friendship
Gazelle
IL-62M
IL-76
MB-326KC Impala Mk II
MiG-15 UTI
MiG-17F
MiG-21MF
MiG-21bis
MiG-23ML
MiG-23UB
Mil Mi-6
Mil Mi-8
Mil Mi-24/25
Mil Mi-17
Mirage F1AZ
Mirage F1CZ
Mirage IIIBZ
Mirage IIICZ
Mirage IIIDZ
Mirage IIIEZ
Mirage IIID2Z
Mirage IIIRZ
Mirage IIIR2Z
Nord Noratlas
Piper Arrow
Piper Cherokee
SA-316 Alouette III
SA-316 Alouette III Gunship
SA-321 Super Frelon
SA-330 Puma
SA-332 Cougar
SA-365 Dauphin
Shackleton MR.3
SU-22M
SU-25
SU-27
Tu-134A Crusty
Yak-40 -
#406 Na nanana! Ez mar egeszen tetszik! Ebben olyan gepek vannak amik kifejezetten erdekelnek!! A tema is erdekel! Igen ez mar nagyon felkeltette az erdeklodesem!
http://www.combat360.com/
Lesz benne Gripen is!!!!!!
-
intruder2 #405 Dobd el azt a x@rt :D! Komolyra forditva a szót, játékvezérlőből NE vegyél Genius-t! Én egyszer vettem Genius kormányt a géphez, fél év mulva annyi lett neki . Ajánlom a Saitek-et vagy még a Logitech-et, ez a kettő márka az ami a kisebb árkategóriás joy-okban is minőségit csinál, ott van még a Thrustmaster is, de nem ajánlom. Esetleg a Cougar, de az 80000 + kb. 80000 Ft, Az eggyel alatta lév Top Gun Afterburner II-t nem ajánlom, olyanom van, de nem pontosan középre szokott visszaállni, de sztem ez a Force Feedback-es változatánál nem igaz (ha be van kapcsolva az FF). -
intruder2 #404 Na közben rampstart közbe véletlenül megtaláltam. De azért szar hogy miközben a kódok közt keresgél az ember még csak egy műhorizontot se lát. -
intruder2 #403 Hi!
Végre megvan a Falcon 4.0 AF, de máris gondom van (mielőtt megkérdeznétek, nem, nem a rampstarttal). Volt egy link itt a fórumon ahonnan a Falcon 4.0-hoz voltak "tutorial PDF"-ek. Azokon láttam hogy a Falcon 4-ben a pilcsi bal lábán lévő papirokon voltak TACAN kódok, de ezt az AF-ben nem találtam. Én vok hülye vagy télleg nincs benne? A manual-ban találtam repterek TACAN kódjait, de játék közben nem tudom megnézni, ugyebár, meg ne mondja már nekem senki hogy igazából a pilótáknak nincs ilyen papirjuk. Tuti hogy lennie kell. De így kicsit szar a dolog. -
#402 én nem tudom beállítani a joy-t! úgy csinál, hogy ott van középen ugye az a kereszt, és előre meg jobbra mozog, mint állat, de hátre meg balra nem. mit csináljak? Genius F22-es joystickom van. -
#401 Jó lenne de ez se jó valamiért de megprobáom mégegyszer -
#400 ok kösz de nincs joy-om elromlott
-
#399 Probáld joystickel ugy ugyis könnyebb az irányitás és a setupnál álitsd át joyra!Egyábként a #394 es Hsz-ben lévo linkröl le lehet tölteni a bill. kiosztást. -
#398 Valaki egy képet akinek megvan tud küldeni a billentyüzet beállitásrol mert nem mozdul a repülő csak egyenesen meg és folyton lezuhan! -
Mozes #397 és nem tudom mit mondanak, milyen? gondolom nagyon király. -
Caterpillar #396 Nekem nem (x45 powa), de Bird kollégának, meg konor kollégának és még egy pár embernek Mo -on igen! :D -
Mozes #395 vazze, azért az elég húzos szerintem. Neked ilyen van? Milyen?