52974
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#595 Miért akad a reptér felett a game.Pont a legrosszabb pillanatban mikor pár méterre vagyok a küszöbtöl és mire ujra folyamatos már nem lehet korigálni a süllyedést és crash.Peig nem gyenge annyira a gépem.
AMD2700+,1Gb RAM, ATI9600VIVO,NF7S. -
neuro #594 Részemről Falcon AF 1.04, Lockon FC 1.11 vagy FB+AEP+PF 4.02 mehet. -
#593 Gyerekek, hétvégén ki ér rá és tud is multizni? Lock On-t is kipróbálnám. Nem, FC! -
neuro #592 Most felraktam újra. Az alapjáték elindult, a Hitiles most megy rá, remélem így már nem lesz vele gond. Csak az elvesztett hadjárat mentéseket sajnálom... -
#591 Igen a Hitiles -re panaszkodtak többen aki feltette az 1.04-et.Ott is csak azt javasolták hogy egy tiszta telepités 1.04-ig majd csak utána a hitiles-t, mert különben bugzik. -
neuro #590 Megnyomom a FLY-t, elkezdi tölteni, de a második kis képnél (a betöltő képernyőnél) visszadob a Windows asztalra (Crash To Desktop).
Az 1.05-ről C3PO írt a simhq fórumon:
C3PO
Member
Member # 13044
posted December 15, 2005 04:09
--------------------------------------------------------------------------------
Hi All,
Just to let you know we're aware of the issues with 1.0.4, including the RWR, threat volume problem, EXP mav CTD and a few other issues. We're working hard to correct these issues for 1.0.5. Expect this patch to be smaller and more tightly focusd to the problems experienced in 1.0.4 for installs whose only modification is the official HiTilesAF product and / or official patches. The timeframe for the 1.0.5 release will be shorter than usual, though of course no firm date. We'll be releasing a more fully featured 1.0.6 update early next year. So the message is sit tight and rest assured we're on the case for the major relevant issues. We want everyone to continue to enjoy the best experience of Allied Force and we're on your side. Thanks for your feedback and thoughts.
--------------------
"C3PO"
Publicity & Marketing
Lead Pursuit LLC
www.lead-pursuit.com
Ha az 1.06 jövő év legelején már kint lesz az 1.05 remélhetőleg még a két ünnep között. Most rakom fel újra a játékot, hátha akkor megjavul. Lehet hogy a HiTiles kavart be. -
#589 Mit értesz CTD alatt?
És mit tudni az 1.05-röl. Ilyen hamar kész lesz hogy a két ünnep között már az lesz. -
neuro #588 ez az 1.04 elég gáz... folyamatosan CTD-zik.
várjuk meg az 1.05-öt és a két ünnep között indítsunk egy multis hadjáratot -
#587 Mér most már be lehet ülni a hátso ulésbe is vagy csak a modell lett 2 üléses?Mert eddig is látszott ha a D változattal repültél csak épp nem változtatott a helyzeten semmit a fegyverzetet akkor is neked kellet használnod és nem a hátso dobta. -
bgabor #586 Én néztem! Bár az updater nem látja az 1.4-es pathet, csak 1.3ig frissít. Az 1.4 et kézzel kell letölteni. Ez az F-16D együléses dolog szvsz már hihetetlenül égő volt egy F-16al foglalkozó progiban.
Tényleg, nincs GPS a játékban? Ezekszerint a JDAM vezérlésű bombák is hiányoznak? Amúgy tök állat lenne, ha F16D-t lehetne ketten repülni multiplayerban. -
#585 Változtattak ezt azt. Dobtam egy missziót a 2005ös koreában, hajókat kellett támadni a kikötőben ( teszem hozzá ilyet még az AFben nem láttam ez előtt, csak a simában és ott is a tengeren) Simán átlógtam a DMZ felett pár kilométerre valaki kurtára lőtt valakit mert csak a füstcsíkokat láttam meg a robbanásokat, meg néha az AAA nyomjelzők villanásait. A célterület felett agybeteg zárótüzet kaptam mindenféle csövestől. El is találtak de eléggé jelentéktelen sérülések lettek az orron és a belépőélen, ( elment a radar magasságmérő meg még ez az, és folymatosan trimmelni kellett mert seggre akart ülni) Az induláskor a pálya 3/4éig kellett futnom, mert nem akart emelkedni a 12 mk82essel. Az utazómagasságon (14500 láb) is 4900as fogyasztással alig mentünk 290 300 csomót. Ja és elegánsan és ráérősen fordult :) A bombák ledobása után látványosan megkönnyebbült és hazafelé már ugyan ilyen fogyi mellett ment 390nel . Utána még gyorsabban is, mert ledobtam az üres pilonokat mert a 2es egyfolytában nyavajgott és hibaüzeneteket küldözgetett, amiktől a rosseb jött rám hogy mi van :) A D-t is kipróbáltam egy gyors felszálással oda is vertem magam mikor átfordulás után rá akartam döngetni a toronyra. Fáklya ide vagy oda úgy merült mint egy jó VII-es tengó :) Szal jobb lett. Szerintem. De azért van még mit pótolni :)) Hiányoznak a GPS vezérlésű vackok. -
#584 Képet rola!És menyire változtattak a repmodellen? -
gszaloki #583 Néztétek az új patch-et? Végre az F-16D kétüléses. :-))) -
bgabor #582 Megpróbálkoztam vele újra. Hát eléggé bonyolult.
A manual alapján megpróbáltam bombát dobni, és a training missionban sikerült is. De aztán próbáltam free flightban 6 db Mk82-est ledobni, de nem sikerült. Master armot átállítottam, bal MFD-n kijelöltem és befogtam a célt. De ezután hiába nyomkodom a joybutton2-t,nem oldja le a bombákat. A radar nagyítását mivel lehet állítani? -
#581 Meg az is érdekes, hogy 1db C-130 -cal odébbrakok egy battaliont. (akármelyiket, lehet páncélos is!)Persze én 4 db-ot küldök és csak könnyűfegyverzetűt, meg airmobile-t. -
#580 Ja, majd elfelejtettem, valahogy tudtam az F-14 -gyel repülni! Aki nem hiszi el ,van screeshot és felvétel is! -
#579 Nem vagyok biztos benne de sztem a SHIFT + - . (Az a minusz, ami a jobb SHIFT mellett van egyből!) De ez nemtuti, de a RampStart közben is itt kell... -
#578 Hol/hogy lehet átkapcsolni az orrfutót? -
#577 Az orrfutó kormányzást átkapcsoltad? :) Persze nem 160 csomónál :) -
#576 Aha, fel és kb. 5 percig repülem előtte fel-alá. Ja és leszállás után nem igazán engedi kormányozni az orrfutót. Pedig 1.03-as van fennt. -
#575 Balage :) a lézert felkapcsoltad :)? Már nem emékszem hogy mennyi de a régi falkonban idő kellett mig beindult. Ja és megjelent az 1.04es pecs. Már vártam :))) -
#574 Segítenék szivesen, de olysötét vagyok ehhez, mint az éjszaka! :) Csekélyke tudásom ezen a téren még igencsak sekélyes! :) -
#573 Nem segítene valaki? -
#572 Kezdek kurvára ideges lenni!Mindent a manual szerint csinálok, de csak szabadon esik a bomba! -
#571 Gyerekek, nem megy az LGB használat. Nem követi le a célt! Hogy az istenbe működik? Csak ez nem megy! -
#570 A karácsonyi időszakban tutira ráérek és a vizsgaidőszakban is lesz némi időm ilyesmire. Addig is lehet jelentkezni. -
neuro #569 Nekem van kedvem. Ha összejönnénk 3-4-en indíthatnánk egy hadjáratot, aztán amikor van időnk repülni párat, amíg meg nem nyerjük :) -
#568 Gyerekek, hogyan lehet neten tolni akárkivel aki itt jelen van? Van kedve valakinek? -
#567 Ez az egész szimulátor gyártó ipar valami közös őstől származik :) Egy-két hét múlva kész lesz. Ezt a hajlamot szerintem genetikailag örökölték sok sok nemzedékre visszamenően Egy rohatd időpontot ezem még nem tartottak be -
neuro #566 posted December 01, 2005 23:49
Hi all,
First of all .. apologies for the lack of information on this. I'm currently on vacation. The situation is that there are one or two minor issues we're sorting with 1.0.4, nothing serious but it makes entire sense to wait two weeks or so to get them fixed. I'm sorry that many were hoping for an end of November timeframe. That was our intention too if there were no issues. As I say, there are a couple of issues and we've worked to fix those and the patch is undergoing further testing. Now, if only there was a fix for my sunburn ...
--------------------
"C3PO"
Publicity & Marketing
Lead Pursuit LLC
www.lead-pursuit.com
-
#565 Ja és itt a feature lista hozzá:ihun-e -
#564 Egyenlöre csak ezt találtam az 1.04-el kapcsolatban.A lap alján van egy manuál rola.
Ha valaki elolvasta kérem irja le vázlatosan mi ez és hogy lehet majd használni.
-
#563 Én is már két napja várom :) a november vége már elmúlt. Bár nem irták melyik év :) -
#562 Nem igen akar kijönni az uj patch.Pedig már Dec. van és még sehol, pedig november közepére irták. -
gszaloki #561 Nekem ilyet akkor csinált, amikor a videókártya beállításoknál a vonalsimítást, megváltoztattam. Ha mindent visszaállítottam arra, hogy a szoftver kezelje ezeket a beállításokat, akkor működött rendesen. -
#560 Videokártya driver sztem... -
#559 Akkor kapcsold be a monitort -
bad00 #558 nincs -
#557 Más játékban van? -
bad00 #556 Valaki segítsen. Elindul játék ésnincsen kép.