Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Mindegy, a lényeg a kabin. A harc hevében úgysem azt nézem, hogy F16-os kabin tükrözõdik.<#zavart1>
Molnibalage
A lenti gondot pont beleírtam. Én sem tudok ezzel mit kezdeni. A cofig editor problémázik az A-10, F-18, SZU-27, MIG-29, F-4 és F-111-nél mikor belép, pont a reflection.f4p fileokkal. Én ezeket egyszerûen szépen letörlöm.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Tegyél bele mindent, mert tényleg annyiszor le lett már itt írva minden és az "újaknak" nem kell bogarászni a fórumot.
L Viper
Egy kérdés, a kabinokkal kapcsolatos. Annyira nem életbevágó dolog, de így lenne teljes.
Láttam, hogy a kabinokhoz van szép tükrözõdés is, de nekem mindig az f16 kabintükrözõdése jelenik meg.
Nem tudjátok hogyan lehet ezt beállítani ? pl A-10 -es.
Molnibalage
A config editor beállításának leírása még nincs meg, de azt leszámítva kész a cucc.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Neuro külfödlön van és nincs rendes netje. Kb. 3hete írtam neki mailt, de még arra sem válaszolt. Karácsonykor jön haza.

Bucser
Szerintem küld el neuroéknak, hogy tegyé ki BOP-ra a manual mellé. Mindkettõ hasznos.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Na majdenem kész a dolog. Aki kéri, annak elküldöm, csak adja meg az email címét.

Molnibalage
Egyéként nem tud valaki egy fasza tárhelyet ami ingyenes és fel lehet tölteni kb. 100-200MB-ot? Ide kerülénének az egzotikusabb skinek és kabinok.

Molnibalage
Szájbarágósan és 'elmélettel' megspékelve, hogy érhetõ legyen, hogy hogyan mûködik a dolog. Fel van a sorolva pl. az ÖSSZES használható kabin mérete és eredeti neve, hogy be tudd azonosítani õket.

Béla9248
4-5 oldal?! Ennyire bonyolult v csak naon szájbarágósan írod?

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

L Viper
Jó kis videó, "Mirázsokkal" :
http://www.metacafe.com/watch/328891/the_best_clip_of_figher_jet_e
Molnibalage
Na, készülget a telpítési útmutató. Már 4,5 oldal a cucc...

Molnibalage
Shift+Ctrl+Alt+c. A Brightness ugyanez a három+b. Sebességkijelzés váltostatása ugyanez a három+v.

Bucser
CTRL+F5-t próbáltad?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Béla9248
A hud-on a kijelzõ zöld szint hogy lehet pl.: pirosra állítani?

Béla9248
Nektek sem frissíti az oldalt? Nekem ki meg be kell lépnem hogy lássam az uj hozzászólásokat! <#confused>

L Viper
Hát pont ez az. Az info-ban azt írja, nem mûködik FF-el.
Molnibalage
Jó, de cím nélkül nehéz! 😊
Most írom majd meg az FF telepítési segédletet is, mert egyre több új strác jö. Hála istennek!

Béla9248
Ha elküldenéd postán azt naon megköszönném! De ha kérhetem akkor az összes cuccát húzd már rá légyszi!

Molnibalage
FF3.1+Cobra. Install? Elnidítod az exe-t ami feldobja a config editort ,ráböksz egyre a 9 közül azt apply. Ennyi a mûvelet.

L Viper
Melyik Falconnal nézted ? A Videón látszik azért külömbség.
Ha nem annyira látványos, akkor inkább nem installálgatok.
Molnibalage
Én tudtam alkalmazni, de nekem nem tûnt fel a különbség peig a 6-os és 1-es felhõt is kipróbáltam.

L Viper
Az lesz valóban: egy bizonyos Lazystone fedõnevû emberke nem túl régi munkája.
Ez van az infoban:

BMS 2.0 Clouds by Lazystone
29.Sept.2006

IMPORTANT!!!
------------
This patch will NOT work with
Falcon 4.0 Allied Force
or
Falcon 4.0 with Freefalcon
or
Falcon 4.0 with BMS 1.3 ( Én pont ezt használom, mert a 2.0 nálam vacakol ) Azért kipróbálom.
L Viper
Már nézem is 😊
Molnibalage
Aha, most vettem észre, hogy még az elnevezésében is benne van, hogy SP3.

repvez
Amit linkeltem régebben oldalt ahol minden megvan abban a patch mappában van egy LS clouds bms2 fájl.Lehet hogy az az.
42nd Intruder
Akkor az a SP3 alá készült verzió... De akárhogy görcsölök nem sikerül felrakni, mindig memóriacímhibát vagy mit ír ki.... Azt hiszem akkor marad a Desert Storm, meg az Europai térkép...

L Viper
Van ott több videó is. A Heavy Industry végén ki lehet olvasni jobban: Lazystones Clouds talán, de még nem találtam meg.
L Viper
Hát eléggé hülye betük, de megfejtem, ha addig élek!
Molnibalage
Nekem minden gond nélkül felment a cucc. 19,7MB-os ami nekem van. Arra vigyázni kell, hogy ha felrakod a játékot, a könytárnévbe ne legyen szóköz.

repvez
Hang utasitás demo

Valaki probált már valamilyen progival igy hanggal vezérelni?Tök jo moka lehet Falconba nem csak ugy kell kapcsolni hanem még mondani is mint igazábol.
42nd Intruder
Miérrt van az, hogy a Balkan Theater-t nem tudom telepíteni? A régi SP3-alá készített memória hibát ír, a FF-es verzió meg TexCompress alatt az egyik fájlt nem tudja kicsomagolni így a 3/4-énél megáll a telepítés.... Valaki tud megoldást?

Molnibalage
Az alapjátékot elküldhetem postán.

repvez
A 2141-es HSZ nél van egy link az ott lévö FF3 mappába minden megvan ami kell csak az alap Falcon 4-et kell beszereznek hozzá.
Béla9248
pl.: FreeFalcon (Falcon 4) KOR FF CAFE optimized update v3.6 by jeon ez az???

Béla9248
Szal akkor esetleg 1 linket tudnál adni ahonnan letudnám szedni? pl.: torrent?

Molnibalage
A két játék irányításában TELJESEN azonos egy-két billentyûzet kombinációt leszámítva. Az AF errõl lett egy-az egybe átírva és lekódolva, hogy ne tudd buzerálni. Vicc az AF... Pénzért szarabb, mint az ingyenes egy-két apróságot leszámítva.

Béla9248
Érdekelne de az is ennyire komplikált sim?

Molnibalage
Egyébként, ha teszik a játék, akkor ne ezzel, hanem a Freefalconnal nyomd. Sokkal jobb és szebb, bár bonyásabb a feltelepítése. Minden eéküldök hozzá postán, ha érdekel. Természtesen ingyen. Találsz két kedvcsináló videot is itt.

http://www.patricksaviation.com/videos/molnibalage/1283/
http://www.patricksaviation.com/videos/molnibalage/1239/

Béla9248
1000THX!

repvez
BOP
Letöltések/kézikönyv
Béla9248
BOP???

repvez
Az OF-et valöszinu azért nem tudod telepiteni mert ahhoz kell az alap falcon 4 és nem az AF.
Magyar manualt a BOP-on találsz.
Béla9248
Hát naon köszi meg minden de nekem ez naon kínai! Jó hogy ti ennyire vágjátok! Kár hogy én nem tok angolul mert naon megfogott a game! Esetleg nem volna hozzá magyarítás? Egyenlõre még a az automata célzást se tom bekapcsolni! AF-el nyomom de leszedtem az OF-et is de vmiért nemtom telepíteni! És nagy vonalakban elmondanátok mi a külömbség a 2 között?

Molnibalage
Nem tudom elolvasni, hogy milyen clouds a kieg neve... Ilyen barom karakerkészletet..

repvez
Mármint a felhöket?
Esetleg leirhatnátok hogy mit irt ki a film a végén mert nekem csak 2 percet játszott le belöle igy nem láttam a végét.
Megnézem aztán hátha találok valahol.
Molnibalage
Aham, jó lenne megszerzni valahonnan, mert lehet, hogy FF-hez is jó, cask kicsit meg kell buherálni.

Molnibalage
Ha AF-fel játszasz akkor kersd meg a campign könytárban levõ validAC.bin file-okat. Amelyik helyszinen átneveted BÁRMILYEN más névre, akkor repülhetsz más géppel is, de a kabin F-16 marad. Ettõl függetlenül természetesen más lesz a repmoddel és az avionika tulajdonságai is. A-10-en pl. nincs radar.

Molnibalage
AF-fel vagy nem AF-el tolod? Mellesleg ez csomóban, vagyis tengeri mérföldben jelez ki. 660 csómó az már hangsebesség környéke alacsonyan. 24000 láb környékén már 630 körül van a hangsebesség A sebessé kijelzésed miben van a HUD-on? Mert CAS az baromságot mutat nagy magasságon. TAS-ba rakd át és mindjárt jó lesz a sebesség. Mellesleg van Mach-szám mérõ is van a gépen (HUD-on és a középsõ mûszerfalon is, olvasd el a manualomat) és azon is láthatod, hogy hangsebesség felett repesztesz.