53049
  • molnibalage83
    Update. Megküldtem neki a szovjet / VSz-ről írt doksit, a jelek szerint használni is fogja.
  • z0ty4
    jó kérdés

a többi kép itt van.
  • molnibalage83
    MOD lesz?
  • z0ty4
    1st demo cockpit light :)

• molnibalage83
    A MOD legújabb frissítése megkapta a szenzor tweakjeim egy részét. Nem mind olyen erős ahogy én tettem, de így azért más a környezet, mint eddig.
  • Lysandus
    Köszönöm a segítséget mindenkinek!

Sikerült.
  • L Viper #50078
    Nem bonyás a telepítés, csak nem szokványos.

Fel lehet rakni egyben is, a patch-ekkel együtt:
    Csomagold ki a javításokat, ahová ajánlja ( c:\Falcon BMS 4.33 U1 Setup\ ) Mind a kettőt.

A "nagy telepítőben" van egy data mappa. Ebbe másold be a patch-ek cuccait. (4.33_Update_2_Part_1.bsf, 4.33_Update_3_Part_1.bsf, local.ver.) A local.ver felülírja az ott lévő régebbit.

Most indítsd el a "nagy telepítőben" a Setup.exe-t.
    Fel fogja rakni a javításokkal együtt. Egy teljesen külön mappába települ, nem az "ős" Falcon4-be.
  • Lysandus
    Ok.
  • VO101Tom
    Aha.
  • Lysandus
    Este, jó?
  • VO101Tom
    Hali. Ha TS-re feljössz, akkor elmondom.
  • Lysandus
    Sziasztok!

Valaki le tudja írni maximálisan szájbarágós módon, hogyan kell felrakni a 4.0-ra a BMS 4.33-at? Letöltöttem a 4.33 U1 Full installert, a 4.33 U2 Incremental installert, és az U3 Incremantal Installert. Mintha azt írná, hogy először a setupot kell kicsomagolni. Illetve fel lehet rakni egy lépésben egyszerre mind a hármat, vagy egyenként kell foglalkozni velük? Steamen vettem meg a Falcon 4.0-át a steamappok közé telepítettem, remélem ez nem baj.
  • repvez
    észre sem vettem pedig azóta már néztem az oldalukat.
    Nekem is ujra kéne huzni a rendszert mert a napokban megvettem steamen a falcont és fel kéne telepiteni, hogy minden ott legyen egy helyen.
  • molnibalage83
    Még a kettőt sem tettem fel... :)

A Fog of war változtatás jópofának tűnik. Ilyesmi változások kellenek még. Sok.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.12.29. 22:14:08
  • z0ty4
    update 3
  • repvez
    én sem azt mondom, hogy ez már a közeljövöben megvalósul, de , hogy foglalkoznak a dologgal és, hogy mit hogyan lehetne .
    De ehhez az kell amit leirtam, hogy bele tudjanak nyulni a rendszerben , ha egyszer már sikerült nekik DX5/6-ról dx9re, akkor talán most is fog menni nekek egy ujabb szintre.

Csak maradjon meg a fejlesztés , az eszközök és a lehetőségek megvannak , csak az akarat kell hozzá.
  • molnibalage83
    Most vagy az én angolom nem jó vagy te érszet valamit félre... :)

Arty képei totál másról szólnak. Ő a városokat egy darab 3D modellként vagy egy nagy objektumként legózta össze valahogy. Szó nincs semmiféle autogenről. Arty nem is fejlesztő tag tudtommal, csak modder. Ő képen pont a szenvedést látod, mission impossible ezt most megcsinálni. Nézd meg hány éves a topik és hol tartanak. Sehol. Próbálkozott.
  • repvez
    image/ogwsfh897/
    Az Ikaros teathernél már tesztelik és a kép tanulsága szerint megoldható.
    Lehet hogy csak eye candy de kis lépésekkel lehet elöre haladni.
  • molnibalage83
    De nem a Falconban. Egy szót sem találok arról, hogy dolgozna ezen és működik...
  • repvez
    #650 es hszben tett be 2 videot és az utána lévőkbe meg pár képet ami a játékban már müködik
  • molnibalage83
    Melyik kommentben volt ilyen? Mert olvasom ezt a threadet, de nem rémlik.

Az autogen városok csak grafikák lesznak, ha fás módszer megy. Tehát, még ha lesz annyi intelligencia is az MI-ben, hogy az egységek nem hajtsanak át az épületeken - az erdőn most simán átmennek - akkor sem lesznek megsemmisíthetőek, ha nem valódi 3D objektmok...
  • repvez
    forum/showthread.php

I-Hawk már teszteli a 3d autogen városokat a falcon alatt. és ahogy irja ha DX11re váltana a BMS akkor ez egyáltaláűn nem terhelné meg a gépet több 100k kocka házat tudna számolni egy gtx460 VGA is.

Már eddig is voltak független kodok , most talán egyzserübben össze lehet fésülni a 2 dolgok, hogy belenyulhatnak a mélyebb dolgokba.
    Csak idő kérdése és minden elválik.
  • molnibalage83
    A kódban major változás csak a nagy verzió lépésekkor vannak, nem updatek során. Tudtommal a Tommo féle megegyezéssel minden megy tovább, ahogy eddig.

A Falconnál nem a DX váltás grafikai megjelenítés az, amire gyúrni kelllene, mert mai szemmel is nagyon szép járműveket tud mozgatni a cucc.

A játék a terrain engine és a DB + hadjárat kapcsolata miatt rekedte meg és ennek feloldásához annyi munka kéne, hogy nem látom esélyét annak, hogy valaha megcsinálják. Teheted át te DX12-re akkor sem lesz szebb a játék, ha 1 km-es terrain mesh miatt a radar fedést és n+1 dolgot nem tudod rendesen megcsinálni.

A másik, amit nem tud és sanszosan soha nem is fog tudni a modellek törhetősége, hacsak nem lesz két kódrész, mert a játék összes repeszközének senki nem fog új 3D modellet csinálni ehhez... Túl sok van....

Lock On szintű városokat ezzel a DB szerkezettel megcsniálni művészet szintjén van és olyan FPS ára van, hogy beszarsz. Még nem néztem meg, de a talajon van fényeffeklt? Ha nincs, akkor azt még mindig DX5/6-os motor résszel megy...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.12.29. 12:16:59
  • repvez
    Igen Tom irta, hogy lesz majd egy nagy frissités ami a steamen lesz elérhető ,de az az utána jövö javitások már fizetősek lesznek .

Arról esetleg infó, hogy a BMS csapatnak a szerződése révén mennyire lett szabadkeze bármit is megváltoztatni a forráskodban vagy ugy bármiben?Lévén, hogy már szinte csak ök foglalkoznak és ök tartják életben az egészet , nem sok értelmét látnám bármilyen megkötésnek . Remélem ez miatt a következő nagyobb javitás már tartalmaz olyan változásokat amiket eddig az exe turkálás hiánya miatt nem lehetett megcsinálni .
    Ez még adhat egy nagy lökést az egésznek, hogy uj szintre emeljék a simet, gondolok itt a Dx11/12 támogatásra vagy a VR részre. uj fizika és táj beletételére, és az elavult kodok hatékonyabbra cserélésére ami jobban kihasználja a jelenlegi hardverek adottságait..
  • molnibalage83
    OFF
    A szimulátor történelemhez.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.12.29. 11:46:42
  • repvez
  • molnibalage83
    Ezek után nem merek jósolni. Remélem, hogy tavaszra készen lesz.
  • z0ty4
    fasza
    a full mikorra várható?
  • molnibalage83
    HT összefoglaló új változatnáak előzetese. 60+ oldal. :)
  • Gundark 1 1
    Red Baron, első rész.. Ahh :) És az örök kedvencem az F19. Mélyen a vasfüggöny mögött kicselezve a radarokat kémeket kirakni egy stripre, az örök hangulat :)
  • Papa01 #50054
    A Chuck Yeaher's AC és a Tornado... mennyit repültem velük.. :)
  • molnibalage83
  • molnibalage83
    Nekem nem tűnik fel a képek alapján.
  • VO101Tom
    sokkal szebb pl?
  • molnibalage83
    A visszapillantó fix textúrán túl ez miben tud többet, mint az alap?
  • z0ty4
    F-18 cockpit Version 2
  • molnibalage83
    Site certificate out of date
  • molnibalage83
    Elérhető csak elvesztette ideiglenesen valamiért a megbízható státuszt és kivételként kell hozzáadni valami listához az FF-ben.
  • Talon11
    Valaki meg tudná mondani, mi történt a BMS csapat weblapjával? Nem elérhető vmi hiba miatt
  • molnibalage83
    Challange!