53049

Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
mozzila firefox, chrome, vivaldi és edge is hasonló nálam, nem nyitja meg az oldalt DNS kiszolgáló nem található. minden más oldal müködik. -
Ha ez hosszan fennál akkor írok majd az oldalon. -
Nálam sem megy. -
nálam dns hibával nem hozza be, de a vivaldi se az edge, már kezdtem reménykedni, hogy valamit feltolnak és amiatt -
Nálam semmi hiba nincs, megy. -
Másnál is lehallt a bms oldal? -
Itten van a HT összefoglaló új változata. Cirka 800 oldal. Have fun. :) -
wolfhgb #50277 Oc re gondoltam, koszonom. -
Nem tudok róla, hogy lenne. VR = Oculus R vagy HTC Vive vagy egyszerű VR sisakra gondolsz? Az utóbbit talán kezeli, hiszen nem sztereo kép van, de OC/HTC V nincs. -
wolfhgb #50275 Sziasztok, bms nek van már vr támogatása? -
akkor teszem vissza
-
Bent voltunk az elején, akkor még többen voltak, teljesen jól futott, semmilyen technikai probléma vagy fagyás nem jött elő.
Nagyon úgy néz ki, hogy végre visszajönnek a PvP hadjáratok
-
Új MP kód tesztelése. -
fireman73 #50271 -
Már több mint egy évük volt rá :), de ha azt nézzük, hogy mióta van a bms akkor már régen végeztek volna az alapokkal ha lenne rá akarat és ingerencia. -
Nekem mondjuk speciel igényem sincs rá. -
"Tom majd elmagyarázza, hogy milyen iszonyatos munka ezt egy gépnek megcsinálni."
Nagyon.
-
A repcsik törésmodellje annyiar bonyás, hogy erre esélyt sem látok. Ha erre gondolsz. Ha lesz ilyen valaha, akkor is legfeljebb az F-16-nak és kölön világ lesz minden más géptől. Tom majd elmagyarázza, hogy milyen iszonyatos munka ezt egy gépnek megcsinálni. -
Nem feltétlen kell egyből PBR-re váltani, bár ha azon mulna sztem lenne rá ember, hogy bedolgozzon mindenki egy kis részt .
A lényeg az lenne, hogy igy a forrásfájl tulajaként már szabadon bármelyik részt meg tudnák változtatni, hogy ne egyen meg reggelire egy 1080as VGA-t hanem legyen mondjuk stabil 100fps rajta vagy több magot használjon a cpuböl és igy vegyen e terhet a VGA-ról stb..
Ha már ezeken a korlátokon tuljutnak akkor onnantól lehet ujra mozdulni a több egység több földi objektum felé vagy, hogy ne csak az első vonalbeli gépek legyenek jol kidolgozva.
vagy csak elkezdhetnek beépiteni fizikai motort ami a gép sérüléseit földi mozgásást élethübbre modositja.
rengeteg mindent lehetne felhozni a kor követelményeihez, de ahhoz az kell ,hogy most szabadon modositsák a grafmotort hatékonyan. -
fireman73 #50265 -
Ha a Nordic V3-ba megcsinálják mindazt, amit javaslok és lehet, akkor lehet, hogy kb. zárójelbe tehet minden mást. ;) -
fireman73 #50263
-
fireman73 #50262 Izrael/Balkán/Ostsee tényleg durva! -
Vannak helyszínek amik nem csak kiegyenlített pvp kampány miatt lennének érdekesek, szimplán csak a történelmük okán. Nevada és ODS szerintem ilyen.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.11.30. 15:10:57 -
Red Flag helyszínnek sok értelme nincsa a Falconban, hozzá teszem DCS-ben sincs szinte semmi...
Sivatagi Vihart csináltak FF-hez és talán 4.32 alatt votl WIP (Kuwait), de igazásg szerint, ha ott is lemodellezet a force ratio-t, akkor sok köszönet abban sincs.
A Nordic jó választás, főleg a CW era. -
Én múltkor végignyálaztam a helyszíneket, Izraelt ér Balkánt érdemes feltenni, nagyon régóta fejlesztik ezeket a térképeket, és Izraelnél nagyon komolyan belenyúltak a gépekbe és fegyverekbe is. Ezeknek a hadjáratai is kipróbált, jól működő hadjáratok.
Az újabbak közül én Ikaroszt és Nordic v2-őt tettem fel, a Görög térképen inkább tengeri csaták vannak, a Nordikban viszont rengeteg új repülhető gép is bekerült, de sajnos a kabinok sok esetben csak placeholderek (Gripen kasztni Viggen cockpittal pl). A Nordic hadjáratát még nem néztük meg. Meg van ugye az Ostsee, de azt nem kell bemutatni.
A többi térkép sajnos elég hiányos, vagy nagyon rég nem nyúltak hozzá. A Spanyol térkép pedig még elég érdekes lenne. Én azt nem értem, hogy Falcon alá miért nem csinált még senki Sivatagi Vihar térképet, vagy az eredeti Red Flag helyszínét Nevadában? Helyette van mediterrán térkép három is... -
Nincs. 4.32-höz sem adta ki Derstef emlékeim szerint. Threadje van. Nem túl jó a helyszínválasztás a modellezési korlátok miatt... -
fireman73 #50257 4.33-hoz van Taiwan? -
SweetFX nálam is alapból be van téve, vibrance, curves meg sharpen effekt nagyon jót tesz neki. Anélkül az én izlésemnek nagyon fakó, színtelen, kontraszt nélküli a BMS. Ha 4.34 kapna grafikai engine fejlesztést PBR-ra, az nagy jóság lenne, viszont iszonyatos meló mindent -de szó szerint mindent- átfesteni arra. Én nem sok esélyt adok neki. -
fireman73 #50255 -
Persze nem is úgy értettem hogy a mostaniak téglák, hanem ha abból indulnánk ki, hogy minek részletes gép ha csak nagyon közelről látszik akkor elég lenne a tégla is de sztem annyi részlet meg kell hogy ami az igazin mozog vagy külön egység az itt is az legyen. Az mondjuk fura, hogy ki hogyan állítja be a játékot, mert valakinek nagyon jól néz ki valakinek meg nagyon nem. A janhas és egyéb módok azért lenne jó ha benne lenne az alapba, hogy egységesebb lenne mindenkinek és igy minden patchal kerulhetne bele javitott model.csak úgy mint a területek. Persze így is bármikor cserélhetö, de az akkor is macera és hibaforras.
Egyébként egyet értek veled az anyagokon sokat lehetne változtatni, hogy valósnak Hasson.a pára kivalas utanegeto is lehetne javítani.
Amúgy ha jól emlékszem akkor mikor attirtak dx9 re akkor irták, hogy a motor elboldogul a 100k + polygonszámmal is. Csak ugye akkor még nem volt engedélyek az exe buherara így nem volt hatékony ezért lehet hogy megzakkan az arnyekoktol.
Ezért várom a 4.34et mert remélem, hogy a forrasfile módosításával hatékonyabban és jobban újra tudják írni a motort, hogy a mostani hardvereket kihasznalja és a későbbiekben könnyebb legyen fejleszteni. Mégha most nem is lenne vizuális hatása, de az azt kovetkezonel már talán tudnának a táj kinezetehez is változtatni. -
4.33 gépei sokat szépültek a 4.32-höz képest is, nem csak F-16 de a környező gépek, tanker is. Ez azért nem ugyanaz az a tégla, mint korábban volt...
kép1 kép2 kép3
A modellek részletességével szerintem sincs gond. JanHas external modelljei szépek, de a repülések nagy százalékában semmi jelentősége nincs. Például amit a DCS csinál, annak sincs semmi értelme. Amit én inkább javítanék - szigorúan csak eyecandy szempontok szerint- az a grafikai engine shaderei, az anyagok megjelenítése a gépeken. Egy fém az fémnek nézzen ki, műanyag az műanyagnak, tükröződjön, csillogjon ott ahol kell, legyen matt ott ahol kell. Éleket detailokat lehessen normal mapokkal javítani, lehessen micro detailokat tenni a felületre, a textúra részletei és layerei a 3D LOD-hoz hasonlóan dinamikusan változhasson - így a felbontás aszerint növekedik és kap pl mikro detailt, amennyire közel mész a kamerával. De az nem lenne egyszerű meló...
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.11.30. 00:53:36 -
Nagyon helyes, hogy nem az alap telepítő részei. Árnyékot bekacsolva átlagos vagy gyengébb gépeken diavetítést csinál a játékból.
A mostani modell nem egy tégla ehhez képest.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.11.29. 20:39:21 -
Tudom, beszéltünk emailen, de van még hova csiszolni a modellt alakhűségre.
JAnhas modeljei meg jók, kár, hogy nem teszik bele az alap telepitőbe. ÉS nem csak akkor számit amikor pár méterre van a másik, mert az sem mindegy, hogy a kabinből kitekintve mit látsz.
Ha a Te érveid elfogadnánk akkor elég lenne egy tégla kinézet csak az adatbázis legyen jó. -
fireman73 #50250 Blk.42 -
Kabinból ebből nem sokat látsz., csak ha pár méterre van tőled a egy másik gép. :) -
fireman73 #50248 Kérdésem,hogy a TGP-t mivel lehet alap állásba tenni? -
Talon11 #50247 Ez nem semmi! Iszonyat részletes ez a gép!
-
fireman73 #50246 Ostsee + JanHas új modelje -
Haladnak a modelleddel.