Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
na akkor jöttek az undok helyi KA erõk és ellopták a K betût, és ez olyan mély nyomokat hagyott az akkor még kisZsolti lelkében amitõl, a K betût nem meri odaírni.
de az is lehet hogy lefelejtette..
bármi lehet <#miaz>#miaz>
(Zsolti miért mindig szín írsz skin helyett?)
nem-é, vagy enemé lehetné é
esetleg aztat megjátszani hogy a janhas modelleket bejátszani az ff5 adatbázisába? úgyértem amikor rakja fel az ember akkor a temp könyvtárba kirak egy csomó *.dt fájlot, meg a skineket..
nem tudnátok felvenni vele a kapcsolatot?
vagy legalább konzultálni vele hogy nem e adná a munkáját az FF5höz, némi módosítással, ha egyáltalán van e rá szükség.
mielõtt leordítanál hogy tök más az egész... elõtte azért filózz már el rajta egy másodpercig
köszi:)
ha már így összemelegedtetek:)
nem kérdeznéd meg tõle hogy nagy meló volna a hajtómûbeömlõ részt kicsit finomítani? a többi az jó úgy ahogy van. egyedül ez a rész ami rettentõen szembetûnõ nekem.
csak tipp szinten..
The following changes are made to the LaunchViper installer;
LaunchViper V2
Weapons fixes
* ASQ-11 MARS recon pod texture number changed. No more interfering with other weapons.
F-16 model fixes
* F-16AM-NL lod 2 problem fixed. The Lod has now the correct model.
* F-16C-50-TU has texture number fixes.
* F-16C-AGRS AK Flogger bottom rightwing skin has been corrected.
Cockpit fixes
* F-16C-50-TU 16_ckpit.dat fixed. The 2D cockpit wings are fixed.
* 2/3D cockpit wingmodels textures are fixed. The updated models have the right texturenumbers. Fixed for the; F-16AM-BE, F-16AM-NL, F-16AM-DK, F-16AM-NO, F-16B15, F-16C25, F-16C32, F-16CG42, F-16CJ-50, F-16C-50-TU, F-16C52+, F-16C-AGRS.
Most beszéltem vele,egy pár héten belül megint kiad egy új csomagot az Aegean theater-hez!
Plus egy Traning pack-ot is ami fegyvereken kívül tartalmazza majd az ACMI pod-ot is!!!
Hihetetlen hogy nem férek el 320GB-on szinte mindegyik particiom fullon van az egyiken van 20mb!! szabad hely :)
csak fel kell rakni
annyi van hogy a HAF-viper csomagot csak akkor rakd fel ha aegen tyiátered van.
annyi hibát észrevettem hogy a HAF csomag felrakása után az MLU változatok kabinját beborítja valmi totá oda nem illõ textúrával..
egyébként hibátlan
Amugy ez a launch viperbe benne van minden ami kell skinek, modellek stb...
Idézem:
Hi All, the LaunchViper installer has been updated. It be downloaded here. My site has some provider issues but I hope it will be soon on-line. If you have questions or the download doesn't work e-mail me at JanHas at gmail dot com.
download
JANHAS nagyot alakított az új csomagjával,többen az OF fórumon összefosták magukat,köztük én is!
Ebben nemcsak a színek lettek élethûbbek,mint pl: az olasz F-16ADF-et valami speciális pasztával kezelik amitõl ezüstösen fénylik,na ezt JANHAS érzékelteti.
Új fegyver modellek amik ultra brutálok!!!
Új pilóta modellek!!!
Na és végre frissítette a Viperek GBU combo-ját,elhagyta a Lantirn-t!
A Sniper XR pod is élethûbb lett!
Egyszóval imádom az új csomagot!
köztük van a legújabb PBY-5ös Catalina is!
(nem próbáltam)
habár a csávó feltöltései 100%ig dííszent cuccok
ha valkinek nincs meg esetleg.. 20an seedelik
most rakták fel pár napja
A héten multi?
Ez sem rossz cucc: Over Flander Fields - a Combatsim 3.1-re egy csodás mod.
Itt meg infók, képek WWI témában. Érdemes a News szekciót is átnézni. Segíti az eligazodást ebben a témában.
Ki fogom próbálni :)
www.smart-bus.hu
De én ezt a netes dolgot akor sem tudom lenyelni.Ha nem akar multizni az ember akkor minek netkapcsolat.Akkor inkább legyen stárfos nekem nem volt gondom vele. az FC-n is az van nem történt semmi sem a gépemmel miatta.Max annyi változtatás lehetett volna bele hogy ne kérje a lemezt mert 2 gépen telepitettem és igy hetente kell cserélgetni a lemezt a bátyámmal.
Amikor még a project neve King of The Sky volt, már akkor volt repülhetõ DR1-es !!!
Na morgás helyett itt egy másik vid a robbanásokról.
A Flyonline.hu-t én is nagyon szeretem, jó site.
Üdv:
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
Az áráról tudsz esetleg valami infót?
Üdv:
Papa01
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
Az IL-2 széria áraira gondolok.
www.smart-bus.hu
Mondjuk a hardver kulcsot én jobb megoldásnak tartanám...
www.smart-bus.hu
Az egyik ismerõsöm már megrendelte a netet, de örülhet, ha 2 hónap múlva bekötik. ( Kistelepülés, új rész. )
Addig egy ilyen progit dobhat a fiók mélyére, hiába lenne a kedvence. Szerintem ez abszurd.