Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
További hírek. Az egyik FF tag repmúzeumot látogat meg és lesznek F-15A és F-16A fotók kabinkészítõknek!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
A realism moddal megy ami tegnap votl linkelve. Most nincs fent az OF, de angol nyelvvizsga után én biza felrakom. Egyetlen Falcon verzióra sincs idõm perpillanat. :(

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Könyörögve kérlek, hogy igen! Pápai áldásom száll rád! <#worship>

polluxware
szerintem amikor Zsolti kicsi volt (jó régen)

na akkor jöttek az undok helyi KA erõk és ellopták a K betût, és ez olyan mély nyomokat hagyott az akkor még kisZsolti lelkében amitõl, a K betût nem meri odaírni.

de az is lehet hogy lefelejtette..

bármi lehet <#miaz>

Molnibalage
Melyik az a csomag? A mai skinek mind OF-esek? Mert akkor kéne OF multi videó ezzel a sok kibaszott szép skinnel!

(Zsolti miért mindig szín írsz skin helyett?)

polluxware
Dear Balázs,

nem-é, vagy enemé lehetné é

esetleg aztat megjátszani hogy a janhas modelleket bejátszani az ff5 adatbázisába? úgyértem amikor rakja fel az ember akkor a temp könyvtárba kirak egy csomó *.dt fájlot, meg a skineket..

nem tudnátok felvenni vele a kapcsolatot?

vagy legalább konzultálni vele hogy nem e adná a munkáját az FF5höz, némi módosítással, ha egyáltalán van e rá szükség.

mielõtt leordítanál hogy tök más az egész... elõtte azért filózz már el rajta egy másodpercig

köszi:)

zsoltfireman
Majd,azután,ha kiadta az új csomagokat!

polluxware
woppá:) tud a gyerek..

ha már így összemelegedtetek:)

nem kérdeznéd meg tõle hogy nagy meló volna a hajtómûbeömlõ részt kicsit finomítani? a többi az jó úgy ahogy van. egyedül ez a rész ami rettentõen szembetûnõ nekem.

csak tipp szinten..

zsoltfireman
Itt az info az új frissítésrõl:

The following changes are made to the LaunchViper installer;

LaunchViper V2

Weapons fixes
* ASQ-11 MARS recon pod texture number changed. No more interfering with other weapons.

F-16 model fixes
* F-16AM-NL lod 2 problem fixed. The Lod has now the correct model.
* F-16C-50-TU has texture number fixes.
* F-16C-AGRS AK Flogger bottom rightwing skin has been corrected.

Cockpit fixes
* F-16C-50-TU 16_ckpit.dat fixed. The 2D cockpit wings are fixed.
* 2/3D cockpit wingmodels textures are fixed. The updated models have the right texturenumbers. Fixed for the; F-16AM-BE, F-16AM-NL, F-16AM-DK, F-16AM-NO, F-16B15, F-16C25, F-16C32, F-16CG42, F-16CJ-50, F-16C-50-TU, F-16C52+, F-16C-AGRS.

Most beszéltem vele,egy pár héten belül megint kiad egy új csomagot az Aegean theater-hez!
Plus egy Traning pack-ot is ami fegyvereken kívül tartalmazza majd az ACMI pod-ot is!!!

zsoltfireman
Pl:

Balázs,tudom,hogy imádod! Áttegyem FF5 alá?????

polluxware
én olyan jól elvagyok egy 80as!!! noti vinyón

repvez
Akkor már csak helyet kellene biztositanom az OF-nek :)
Hihetetlen hogy nem férek el 320GB-on szinte mindegyik particiom fullon van az egyiken van 20mb!! szabad hely :)
polluxware
ja.. ez a szép
csak fel kell rakni

annyi van hogy a HAF-viper csomagot csak akkor rakd fel ha aegen tyiátered van.

annyi hibát észrevettem hogy a HAF csomag felrakása után az MLU változatok kabinját beborítja valmi totá oda nem illõ textúrával..

egyébként hibátlan

repvez
épp irni akartam hogy nem megy az oldala.De akakor emmiatt.
Amugy ez a launch viperbe benne van minden ami kell skinek, modellek stb...
polluxware
mik a változtatások?

zsoltfireman
JANHAS kidobta a frissített csomagját OF4.7-re!!!!!
Idézem:
Hi All, the LaunchViper installer has been updated. It be downloaded here. My site has some provider issues but I hope it will be soon on-line. If you have questions or the download doesn't work e-mail me at JanHas at gmail dot com.
download

zsoltfireman
Igen! Ahogy polluxware mondja!
JANHAS nagyot alakított az új csomagjával,többen az OF fórumon összefosták magukat,köztük én is!
Ebben nemcsak a színek lettek élethûbbek,mint pl: az olasz F-16ADF-et valami speciális pasztával kezelik amitõl ezüstösen fénylik,na ezt JANHAS érzékelteti.
Új fegyver modellek amik ultra brutálok!!!
Új pilóta modellek!!!
Na és végre frissítette a Viperek GBU combo-ját,elhagyta a Lantirn-t!
A Sniper XR pod is élethûbb lett!
Egyszóval imádom az új csomagot!

zsoltfireman

polluxware
Open falcon 4.7+Janhas skin pack (new:)

egyébként DJ block50es ha jól látom

repvez
Ez melyik változat ?És ez a fajta sisakcélzos pilota modell melyik patchel lehet beletenni vagy melyik géphez kabinhoz van?
polluxware
fsgamer pakkja:)

köztük van a legújabb PBY-5ös Catalina is!

(nem próbáltam)

habár a csávó feltöltései 100%ig dííszent cuccok

polluxware
relatíve a legfrissebb F-18E superbug for FS9

ha valkinek nincs meg esetleg.. 20an seedelik

most rakták fel pár napja

Molnibalage
Arról van híred, hogy az általad belinkelt új OF 3D kabinok a vastag HUD kerettel mikor gyünnek?

A héten multi?

zsoltfireman

Molnibalage

L Viper
Ha még egy kis WWI téma még belefér:

Ez sem rossz cucc: Over Flander Fields - a Combatsim 3.1-re egy csodás mod.

Itt meg infók, képek WWI témában. Érdemes a News szekciót is átnézni. Segíti az eligazodást ebben a témában.
L Viper
Csak frissítik az oldalt, nyugi...
polluxware
háá mégháált a páretbééyy <#dumcsi><#wilting><#wilting><#wilting><#rinya>

Molnibalage
Ez egy tárhelyrõl van? Egy OF-hez készültet egyszer már láttam. Nagyon kevés dolgot bolygatott és azt is nagyon furán.

Molnibalage
Khöm. Ilyenkor kettõt kell venni. Igen, ez a helyes eljárás. Ha elolvasnád az EULA-t...

Köszi megjöt

Ki fogom próbálni :)
Usb. Ugyanúgy idõnként kéri be mint a starfost... szerintem...

www.smart-bus.hu

repvez
ezt probálta már valaki ?
OF 4.7-hez realism patch:
Patch
repvez
No igen de hova dugod fel neki? Meg olyankor mit csinálsz ha két gyerköc akar egymás ellen nyomulni helyi hálon a családba ?Megveszed 2x ugyanazt a játékot?
L Viper
A Dr1-es az mindenképp kell(lene) bele :-)
Molnibalage
Hardverkulcs a nyerõ. Azt nem nagyon törik fel. Ma fillérekbe kerül.

repvez
egy kicsit félrevezetö a megjelent cikkek mivel a bétában volt 2 repülhetö tipus a teljesbe több lesz, de azon felül lesz még fizetös kieg gép.

De én ezt a netes dolgot akor sem tudom lenyelni.Ha nem akar multizni az ember akkor minek netkapcsolat.Akkor inkább legyen stárfos nekem nem volt gondom vele. az FC-n is az van nem történt semmi sem a gépemmel miatta.Max annyi változtatás lehetett volna bele hogy ne kérje a lemezt mert 2 gépen telepitettem és igy hetente kell cserélgetni a lemezt a bátyámmal.
L Viper
Knight of The Sky, akarom mondani.
L Viper
Na ezért mondtam, hogy az ígéretek megszegése lenne, ha csak két repülhetõ típus kapnánk.

Amikor még a project neve King of The Sky volt, már akkor volt repülhetõ DR1-es !!!

Na morgás helyett itt egy másik vid a robbanásokról.
Papa01
Értem, köszi szépen.
A Flyonline.hu-t én is nagyon szeretem, jó site.

Üdv:
Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Szia!

Sajna nem tudok neked információval szolgálni, én is INNEN informálódom... :)

Üdv

www.smart-bus.hu

Papa01
Szia Solt!

Az áráról tudsz esetleg valami infót?

Üdv:
Papa01

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Jaja... én tuti megveszem... nem iszom, nem dohányzom, valahogy összekaparom! :)

www.smart-bus.hu

L Viper
Ha baráti áron adják, mindenképp érdemes eredetiben megvenni.
Az IL-2 széria áraira gondolok.
Ebben az esetben tényleg hülyeség... majd möglátjuk... csak vigyék tovább a vonalat... következõ lehet a II.VH. :)

www.smart-bus.hu

L Viper
Pzolika, jelentkezz be, csatoltam privátban...
L Viper
Már aznap fel lesz törve.
Jogos amit írsz, de a kiadó álláspontja is érthetõ valahol... elképesztõ méreteket ölt a warez... ahhoz, hogy ilyen programok még a jövõben is megjelenhessenek, muszáj, hogy megérje nekik anyagilag... én nagyon más megoldást nem tudok a warez kivédésére, bár gyanítom ez is fel lesz törve, csak idõ kérdése...

Mondjuk a hardver kulcsot én jobb megoldásnak tartanám...

www.smart-bus.hu

L Viper
Valóban nekem ritka a kimaradás, de vannak barátaim, akik olyan helyen, helyeken laknak ahol nem ilyen jó a helyzet.
Az egyik ismerõsöm már megrendelte a netet, de örülhet, ha 2 hónap múlva bekötik. ( Kistelepülés, új rész. )
Addig egy ilyen progit dobhat a fiók mélyére, hiába lenne a kedvence. Szerintem ez abszurd.
polluxware