53049
  • Molnibalage
    Hölgyeim és uram. A MolnyFalcon beta kiadása.
  • Molnibalage
    Nem. Csak az 1991-es lesz. Kiadás után kezdem el kalapálni a '82-est.
  • JohnTerry
    Repültem vele pár húzós bevetést, a HSD-t persze butítottam, az előbb Prowlerekkel mentem SEAD Strike-ra, kilőttünk egy rakat lérakot, közben rengeteget indítottak ránk, alig tudtam kimanőverezni, meg a vadászok is megtámadtak végül sérültem leszálltam egy divert field-en...izgalmas volt, mint a régi szép időkben!
  • JohnTerry
    Akkor ez azt jelenti, hogy a 82-es és 87-es hadjáratokat is javítva lesznek a holnapi verzióban?
  • Molnibalage
    Én nem abból indulok ki, hogy minden a legkevésbé elterjed netre és legócskábbra méretezzek. Ennyi erővel 56k-s modemre is méretezhetnék...

Mivel maga a MolnyFalcon ~100 MB nem igazán érdekelt, hogy 4 vagy 14 Mb a RN. Most 4.
  • repvez
    Na megjavult a topic, márcsak egy aproságon kéne javitani a linkelt szöveg kék szinét kéne megváltoztatni valami másra, mert igy elég nehéz az olvashatosága.

A leirással kapcsolatban, meg egészen más hogy mit miért csinál az ember, ahhoz hogy ezt a leirást publikáld, egyáltalán nem kell a legnagyobb felbontáson és minöségben megcsinálni, mert ugyis a szöveg a lényeg, ha olyan manuál lenne ahol a képeken szeretnél megmutatni valami részletet ott érthetö ha jo minöségben lenne a kép hogy látszodjon is , de itt ez nem elsödleges fontosságu.
    Az hogy 3 vagy 30mb meg egyáltalán nem mindegy, mivel mostanába terjedöben vannak a mobil netek és ott nem mindegy hgy egy lista elolvasásához mennyi adatot tölt le a korlátos nettel.
    Vagy ha egy kezelési utmutatot szeretne a mobilján tárolni és olvasni.
    Egy kicsit mindig ugy érzem, hogy tulmisztifikálod és tulértékeled a minöséget néhány téren, és vagy a felhasznált softverek nem kelloen szakszerü használata vagy a optimálisnál nagyobb minöségek használata miatt sokszor tulméretesek lesznek az adataid, a mások által látott hasonlo vagy jobb adataihoz képest.
  • Molnibalage
    Döntöttem, holnap kiadom a MolnyFalcon abban az állapotban, ahogy van.
  • repvez
    Valami tortént a topiccal, mert a beviteli mezöben is nehézkes a szöveg visszaolvasása a középsö fényes részen meg egyáltalán nem olvasható lehet hogy a szerver ahol tárolja a képeket és a CSS fájlokat behalt
  • Molnibalage
    Valamiért lassú a topik és nincs banner sem.

A konertálást próbálgattam. Jó minőség mellett nem tudok 4 mega alá menni.
  • Molnibalage
    Fingom sincs, hogy az oldal eleji 1 kép miatt mitől lett akkora. Egyes esetekben a pdf konverterem meg meghal.

Egyébként nem értem a méretproblémát. A psd olvasása gyors. A mai GB-os letölthető fájlméretek mellett nem mindegy, hogy 3 vagy 30 MB.

Soha nem értettem, hogy miért jó az, hogy helynként szutyok kinézetű a Companion azért, mert sajnálták az a pár extra MB méretet...
  • repvez
    a tartalom sztem jo , csak a méretén kéne csökkenteni, mert ez a pár oldal akkora mint a falcon manuálja 500 oldallal.
  • Molnibalage
    Release notes.

Érthető angolsággal íródotott? Olvasható? Jók a színek?
  • Molnibalage
    Két dolog.

A bannak jó. Mit jó, ATOMJÓ! :)

A MolnyFalconhoz legyen magyar dokumentáció vagy jó lesz az angol is?
  • repvez
    strike fighter javitás ha valaki még ismeri és használja ezt a játékot

jo lett a banner passzol a topic szinvilágához
  • Molnibalage
    Férjen bele a két hép a befoglaló mérebe. A többi nem számít. :)
  • DIESEL DOG #34915
    Amit elsőre beraktam az nagyon nagy volt, utána lett ez a mostani méret ami kb. ugyanakkora mint a régi banner. Kérdés az hogy ez legyen-e kisebb... mert nekem mindegy... :)
  • Molnibalage
    Tetszőlegesen kicsínytheted és levághatod, hogy beférjen.
  • DIESEL DOG #34913
    Nem túl nagy kissé?
  • Molnibalage
    Mikor lesz betéve?
  • Molnibalage
    A gyökérben levő cfg fájlban most is megvan az a sor, ami elvileg ezt állítja. Hiába írtam át az értéket 1-ről 0-ra vagy csináltam vele bármit, sajnos nem lett háromszög szimbólum. Megkérdem kint, hogy mi a helyzet. Lehet, hogy csak bizonyos F-16 gépeken működik.
  • Molnibalage
    CNTL feletti MFD gomb. Akkor jönnek be az opciók, hogy mit lehet kikapcsolni. A PRE lenyomásával tűnnek el a körök. Én a RING-et is ajánlom, akkor az HSD távolság körei is eltűnnek.

A '80-as évek beli Tornado gépeken sem volt ilyen. Szerintem így reálisabb. Meglepő módon áttekinthetőbb is főleg akkor, ha kikapcsolod a színes MFD-t, ami a '80-as években nem volt, de még a '90-es években sem.
  • hooah
    A threat circleket a HSD-n hol kell kikapcsolni?
  • Molnibalage
    A \MolnyFalcon\objects\KoreaOBJ könyvtárba az newskins tartalmán felül kell a \terrdata\objects\KoreOBJ tartalma is. Azér fehérek a gépek, mert az újak kivételével semminek nincs skinje.

Egy hibát találtam még. Az egyik Szu-27 (a TE-ben választhatónak) HP gondja van. Nem tökéletes és nem értem, hogy miért. Mondjuk hadjárat szempontjából lényegtelen, ott nincs használva. A másik jó Szu-27 viszont J-11 skinnel bír. A Molnyextrasban levő skinnel ezt majd lehet orvosolni.
  • hooah
    Csak azért mert bemásoltam mindent, de valahogy matt fehér minden gép. Szóval lehet valamit elrontottam.
  • hooah
    Molny a telepítést leírnád?
  • Molnibalage
    MolnyFalcon, legfrissebb verzió. Már a newskinsben van az, amit a KoreaOBJ-ba kell tenni.
  • Molnibalage
    1991 - MolnyFalcon

Asszem látszik az alapvető eltérés az eddigi hadjáratok alaphelyzetéhez képest a térképen. :)
  • Molnibalage
    Csak úgy, mert szép. :)

• Molnibalage
    Shift + O esteén tiszta a kép. Nincs se felirat se status bar még, ha ba is van kapcsolva.
  • hooah
    Balázs, hogy lehet ilyen képeket készíteni (PrintScreen tudom) de pl. "se felirat se szinkron" meg maga a cam nézet.
  • arrow19
    Én képeimet is betolhatod azis Molnifalconból van. Az időt megnézem majd csütörtökön megyek haza elvileg holnap megyek a saitekért, próbálom nézni a többi gép is aprít de sztem ahogy a többiek is írták valamit nagyon jól megírtál mert kifejezetten jól végzik a társak a kiadott parancsokat, F-16CGvel tolom,screenshotokat küldök.
  • Molnibalage
    Új képek.
  • Molnibalage
    Egyébként időben merre vagy? Milyen gépekkel repülték? Van SEAD tevékenység? Látni, hogy üti a vörös oldal a földi erőket? :)

Tudsz egy screenshotot nyomni a hadjárat képernyőről és a force level ablakról? Esetleg elküldenéd a legutolsó mentett állásodat, hogy lássam mire képes az MI a földi csapatokkal?
  • Molnibalage
    back to homeplate-re reagált úgy hogy visszament a TGT-ig és körözött

A körözésig normális. Az MI a return to base esetén a legutolsó aktív (vagy nem tudom, hogy melyik steerpointig) meg vissza. Valamilyen szinten steerpoint függő kivéve, ha min. fuel level miatt már a saját feje után megy a gép.
  • Molnibalage
    Mielőtt a végleges release notes elkészül, jöhet ez.
  • Molnibalage
    Régen a config editorban lehetett állítani. Talán most is. Triangle szó szerepelt az opcióban.

Az HSD rakható most is 5 vagy 10 mérföldbe, mert van egyfajta skálázási alternatívája akkor, mikor nem középpontba rakja a gépedet a kijelző, és nem az alsó harmadba. Asszem. Ezer éve nem próbáltam. Az HSD felső sorában lehet ezt állítani.
  • arrow19
    Akkor kikeresem neked ha gondolod és inzertáljuk a leírásba
  • arrow19
    Pár dolog még amit hiányolok a freefalconból (természetesen a kinti fórumra is kiírom):
    -air refuel működjön rendesen
    -a rádiózás OF mintájára (szerintem sokkal realisztikuabb)
    -engem pl zavar hogy nem lehet a HSD-t :5 mérföld távolságra rakni (15 a minimum)
    Azt nem tudja valaki hogy lehet a régi szimbólumokat használni az FCR-en? (vagy ez csak egy mód amit én 3éve nem használok ?)
  • Molnibalage
    Hej, jó hallanai hogy megy a dolog. :)

Az Aeyes pit az bajos lehet, mert az lehet, hogy új textúra számokat is generá. Viszont a betett modellek is kaptak új dds-t. Ha ezek a számok egyeznek, akkor sajnos tehetetlen vagyok.

Lövésem sincs, hogy a kabinokhoz tatozó dds fájlokat hogyan lehet megkeresni.
  • arrow19
    feedback:
    - több napja repülök a molnifalconnal és hihetetlenül stabilan fut nálam az 5.55ös freefalcon a kampány szépen kivan dolgozva a rackek illetve a fegyverek működése is tökéletes szerintem.
    - 3gépes OCA-nál volt gondom valamelyik este, itt a hiba az volt hogy elrepült a kötelék a reptérig utánna a 3as gép fogta magát és kirepült a bubblebe, se return to mission se rejoin egyedül a back to homeplate-re reagált úgy hogy visszament a TGT-ig és körözött.Furi volt biztos valami anomália.
    -skinek nagyon szépek énis beraktam a Horus által készített skinpackot
    -utánégető az F-16A-n tökéletesen van megcsinálva
    -A földközeli repülésnek hála van értelme hogy nem olyan erős a MANPAD hitrateje
    -Aeyes piteket használok ott tapasztaltam pár gondot a 3D pit-el illetve hogy a régi texturákat használja a program (Balázs esetleg ledokumentálhatnád melyik DDS-t kell bemásolni pontosan)
    -SAM-ek teljesen másképp viselkednek mint az alap campaingben sokkal realisztikusabban mozognak ami a füstcsóvákban is látszik,egyik bevetésen teljesen úgy éreztem magam mint a youtube videókon,füstcsíkok mindenfele közben pattog az RWR hihetetlen érzés adrealin boost!
    röviden ennyi éppen most fogok vásárolni egy Saitek X65F-et ha valakinek van ilyenje megoszthatna pár dolgot illetve ha van profilja megköszönném ha elküldené.