53049

Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Sajnos nekem le kellet vennem a ház oldalát, pedig, nincs rossz hűtőm A házam, pedig ilyen. De sajnos a panel, ahol élek nagyon rossz fekvésű, ha hőség van, majd meg lehet gyulladni... És a gép is fűt rendesen... Szóval nyáron le szoktam venni az oldal lapot. :) -
Ezeket nem tudom hogy csinálod.Hol vetted? Eddig kb 500 processzort vettem és semmi gondom nem volt az alaphűtőkkel. A gépház oldalát meg nem kell levenni. Egy rendes ház kell, rendes ventilátorokkal.
Én elhagytam az intelt s meg az nvidiát is. És nem bántam meg.
Az én 6 éves házamban minden rendeltetésszerűen működik úgy hogy 4 magos AMD van benne egy 6780as radeonnal és egy 750es táppal. És minden oldala fent van. -
Jana videó hogy áll?
Szólj, ha kell még anyag, megyünk és szétlövünk mindent
-
OFF
Sikerül vennem egy olyan procit, amihez a gyári hűtő nem jó. Az névleges teljesítmény 90%-án sem lehet jártani levett gépházzal egy 21 fokos szobában. Agyrém...
ON -
A Freefalcon meg ment gond nélkül. Ember legyen aki érti ezt. -
Én már mindent kikapcsoltam, a végén...:( -
Valami Janánál lehet, mert semmi különleges nem volt OF multit indítani. Abból gondolom, hogy nála van valami, mert láttam a képeiteken, hogy AF-el is voltak furcsaságok. Érdekesen kommunikállt az AF is Janánál.
Nem vagyok szakember, de valami a router/tűzfa kivételek beállítása körül nem stimmel.
Mivel FF5-el Hamachiz-tok, helyi hálónál ezek nem jelentkeznek. -
Jah, ha addig befejezem. Vettem új procit, meg kell néznem, hogy mit tud. Most frissített be a java és eddig egy ponton mindig elszállt a gép. Szerintem nem az új proci a szam, a java basz el valamit.
Nézem is, hogy mennyivel nagyobb az FPS zűrös helyeken. :) -
Egy kis éjszakai portyázás:
A hangulattal ismét nem volt gond.
Ha ma is pocsék idő lesz este, mehet a MolnyFalcon
-
Az OF multi sajnos nme indult el (bénák vagyunk) ezért feltettük a Freefalcont. Az eredmény:
folyt. köv
Jana köszi a repülést. -
Az király. OpenFalcont fel kéne éleszteni...
Ha nem sikerül marad az AF. dogfight. A csali megint én leszek
-
Jöhet,én vagyok ma :-) -
Ki mit csinál este ebben a borongós időben? Kinéz egy esti multi esetleg?
-
Nincs mit.
Az AF-el van a legkevesebb állítgatás, ez biztos. Ha az ember képes szemet hunyni a rondaságán, el lehet vele szórakozni multiban :)
-
Köszi Viper az infót, legközelebb csak összejön.
Amúgy épp azt beszéltük a srácokkal, hogy az AF multi része mennyire jól megvan csinálva. 2-3 kattintás és már repültünk is. Lehet ezzel fogunk multizni. -
Én csináltam egy _F4-BMS_MULTI.bat nevezetű fájlt, amibe szövegszerkesztővel be van illesztve: F4-BMS.exe -ip [saját_ip_címem]
Multinál ezzel indítom az OF-et.
Egyébként már a SuperPak4, vagy a BMS 1.03 és BMS 2.0-nál is így kellett multit indítani.
Joe-val kipróbáltuk anno mindegyiket multiban és a netkód már a régebbi verzióknál is hibátlan volt.
A linkelt videón az van demonstrálva, hogyan kell az OF "belső" kommunikációs rendszerét használni. Mi amikor OF-el multiztunk, simán a TS-t használtuk. Persze zseniális dolog a saját komm rendszer, de ez inkább a hardcore online századok "mániája".
-
Meg azt akartam még hozzáfűzni, ha akár MolnyFalcon multi is mehet, ha összejön. Akár az 1982-es hadjárattal is. -
Nagyon valószínű, hogy szombaton a MolnyFalcon beta 3 jön immár két használható hadjárattal. Az 1991-est is kalapáltam egy kicsit, hogy jobb FPS és még optimalizáltabb támadás legyen + további front felé tartó erősítést tettem be. a MANPAD fenyegetés az első napon túl erős. Ha majd eleget játszottam, akkor lehet hogy gyengítem.
A hadűveletek elején a magas veszteség kék oldalon boriítékolható. Nagyon rá kell menni a SAM vadászatra a BAI / Interdiction alatt. Az MI-nek, ha padlockkal kijelölöd a célt, akkor támadja őket. Jól. Játszhatóak a hadjáratok.
Egy súlyos problémát találtam, az F-4 gépek számára nagyon bő felfüggesztési konfigot engedek meg, emiatt hajlamos 4x2 CBU-71 + 6xMk-20 bombát felrakni az ATO egy gépre. Ilyen konfiggal finoman szólva tégla az F-4DSK/ESK/E.
Két lehetőség van.
1. A CL felfüggesztésrő törlök minden fegyvert. Ezzel az a gond, hogy az intelligens játékos számára nem lehet olyan ütős konfigont összehozni, hogy két szárnypótos full AA fegyverzet és bombák a CL-on. Vagy csak CL pótos marad full AA mellett és kintre megy a bomba, vagy nincs 'winder ha földti támadó fegyverzetet akarsz.
2. Minden olyan fegyverből 0 db lesz hadjáratban, ami mehet a CL felfüggesztésre, így viszont kihal a változatosság.
(3.) A játékos változtassa az MI gépek fegyverzetét. Összesen 3-4 F-4 század van egy hadjáratban, nem tart néhány percnél tovább ez, amt 2-3 óránkét kell csak megtenni.
-
Ezt a videót néztük meg Jana-val, persze semmit nem értettünk belőle.
Elolvasva a leírásodat remélhetőleg sikerülni fog. -
-
Ha OF-el akartok multizni, ne feledjétek paraméterezni az indításkor a saját ip címeiteket, de gondolom a leírásomban már olvastátok hogyn kell OF-el multizni. -
#35121 és #35122, köszi így utólag. -
Bocsi a mai nap nekem nem jó, hulla vagyok...esetleg a héten még valamikor írok! -
Esti multi?
Remélem az OF már elindul. -
OF firewall test -
OpenFalcon alá Tiger Lobby
Erről van valakinek véleménye? -
Ez elég furcsa.
A te képeiden Nekem Harm + Cbu van, az én képeimen Harm + Póttartály.
Boci gépén pedig Harm + Mk 84 van. A te képeden pedig 4 db Mk 84
Jó lenne azt tudni, hogy miért.
-
Lőttem énis pár fotót
-
OFF:
Jana it a cikk amit tegnap meséltem
cikk
ON -
Boci, Jana köszi az esti multit.
Az OF-el nem sikerült multizni, ezért feltettük az Allied Force-t.
Holnap folyt. köv. Pár kép ízelítőnek.
Jana Dogfight
Take Off
Take Off 2
Boci Take Off
Boci
Boci 2
Boci 3
Voltak igy is beállítási problémánk ezért nem látszik Jana.
-
Remélem mikrofont már vettél, a múltkori multi uncsi volt, hogy csak én beszéltem 
Gyorsan felteszem a Teamspeak-et és tőlem mehet.
-
Sztem nem,ma nekem mehet a multi. -
Szóljál ha jó valamikor a multi! OF multihoz is kell Hamachi? -
röviden -
Az mi? -
Trapt-Still Frame -
Majd mingyár megmondja neked a shazam-om :) -
Egyszer erre a zenére kellene csinálni egy multis légiharc videót.
Viszont nem csak gépágyús dogfigtot. Viszont, hogy rakétával legyen értelme egymásra lövöldözn, ahhoz a MolnyFalcon kellene.
BTW ki az előadó? Tudom, kérdeztem már. Valami Trampt nevezetű banda volt, de nem találom, néhány betűre rosszul emlékezhetek. :) -
Nekem pl. meg Viperának van OF, egyedül meg nem tudtam multizni :D -
Nekem nem. Oda kéne eljutnom, hogy vegyek egy jobb procit, mert mostani kétmagos egyes paraméterei szarabbak, mint a régi egymagosé. Néha - nem is néha - alacsonyabb az FPS-em, mint a régi gépen...
Szombat este iszonyatos fejfájás jött rám este 7-kor, így lefeküdtem aludni. 11 fele ébredtem fel...