53049
  • Papa01 #35170
    Sajnos nekem le kellet vennem a ház oldalát, pedig, nincs rossz hűtőm A házam, pedig ilyen. De sajnos a panel, ahol élek nagyon rossz fekvésű, ha hőség van, majd meg lehet gyulladni... És a gép is fűt rendesen... Szóval nyáron le szoktam venni az oldal lapot. :)
  • Gundark 1 1
    Ezeket nem tudom hogy csinálod.Hol vetted? Eddig kb 500 processzort vettem és semmi gondom nem volt az alaphűtőkkel. A gépház oldalát meg nem kell levenni. Egy rendes ház kell, rendes ventilátorokkal.

Én elhagytam az intelt s meg az nvidiát is. És nem bántam meg.

Az én 6 éves házamban minden rendeltetésszerűen működik úgy hogy 4 magos AMD van benne egy 6780as radeonnal és egy 750es táppal. És minden oldala fent van.
  • z0ty4
    Jana videó hogy áll?

Szólj, ha kell még anyag, megyünk és szétlövünk mindent
  • Molnibalage
    OFF

Sikerül vennem egy olyan procit, amihez a gyári hűtő nem jó. Az névleges teljesítmény 90%-án sem lehet jártani levett gépházzal egy 21 fokos szobában. Agyrém...

ON
  • z0ty4
    A Freefalcon meg ment gond nélkül. Ember legyen aki érti ezt.
  • arrow19
    Én már mindent kikapcsoltam, a végén...:(
  • L Viper #35164
    Valami Janánál lehet, mert semmi különleges nem volt OF multit indítani. Abból gondolom, hogy nála van valami, mert láttam a képeiteken, hogy AF-el is voltak furcsaságok. Érdekesen kommunikállt az AF is Janánál.
    Nem vagyok szakember, de valami a router/tűzfa kivételek beállítása körül nem stimmel.
    Mivel FF5-el Hamachiz-tok, helyi hálónál ezek nem jelentkeznek.
  • Molnibalage
    Jah, ha addig befejezem. Vettem új procit, meg kell néznem, hogy mit tud. Most frissített be a java és eddig egy ponton mindig elszállt a gép. Szerintem nem az új proci a szam, a java basz el valamit.

Nézem is, hogy mennyivel nagyobb az FPS zűrös helyeken. :)
  • z0ty4
    Egy kis éjszakai portyázás:

A hangulattal ismét nem volt gond.

Ha ma is pocsék idő lesz este, mehet a MolnyFalcon

• z0ty4
    Az OF multi sajnos nme indult el (bénák vagyunk) ezért feltettük a Freefalcont. Az eredmény:

folyt. köv

Jana köszi a repülést.
  • z0ty4
    Az király. OpenFalcont fel kéne éleszteni...

Ha nem sikerül marad az AF. dogfight. A csali megint én leszek
  • arrow19
    Jöhet,én vagyok ma :-)
  • z0ty4
    Ki mit csinál este ebben a borongós időben? Kinéz egy esti multi esetleg?

• L Viper #35157
    Nincs mit.

Az AF-el van a legkevesebb állítgatás, ez biztos. Ha az ember képes szemet hunyni a rondaságán, el lehet vele szórakozni multiban :)
  • z0ty4
    Köszi Viper az infót, legközelebb csak összejön.

Amúgy épp azt beszéltük a srácokkal, hogy az AF multi része mennyire jól megvan csinálva. 2-3 kattintás és már repültünk is. Lehet ezzel fogunk multizni.
  • L Viper #35155
    Én csináltam egy _F4-BMS_MULTI.bat nevezetű fájlt, amibe szövegszerkesztővel be van illesztve: F4-BMS.exe -ip [saját_ip_címem]
    Multinál ezzel indítom az OF-et.
    Egyébként már a SuperPak4, vagy a BMS 1.03 és BMS 2.0-nál is így kellett multit indítani.
    Joe-val kipróbáltuk anno mindegyiket multiban és a netkód már a régebbi verzióknál is hibátlan volt.

A linkelt videón az van demonstrálva, hogyan kell az OF "belső" kommunikációs rendszerét használni. Mi amikor OF-el multiztunk, simán a TS-t használtuk. Persze zseniális dolog a saját komm rendszer, de ez inkább a hardcore online századok "mániája".
  • Molnibalage
    Meg azt akartam még hozzáfűzni, ha akár MolnyFalcon multi is mehet, ha összejön. Akár az 1982-es hadjárattal is.
  • Molnibalage
    Nagyon valószínű, hogy szombaton a MolnyFalcon beta 3 jön immár két használható hadjárattal. Az 1991-est is kalapáltam egy kicsit, hogy jobb FPS és még optimalizáltabb támadás legyen + további front felé tartó erősítést tettem be. a MANPAD fenyegetés az első napon túl erős. Ha majd eleget játszottam, akkor lehet hogy gyengítem.

A hadűveletek elején a magas veszteség kék oldalon boriítékolható. Nagyon rá kell menni a SAM vadászatra a BAI / Interdiction alatt. Az MI-nek, ha padlockkal kijelölöd a célt, akkor támadja őket. Jól. Játszhatóak a hadjáratok.

Egy súlyos problémát találtam, az F-4 gépek számára nagyon bő felfüggesztési konfigot engedek meg, emiatt hajlamos 4x2 CBU-71 + 6xMk-20 bombát felrakni az ATO egy gépre. Ilyen konfiggal finoman szólva tégla az F-4DSK/ESK/E.

Két lehetőség van.

1. A CL felfüggesztésrő törlök minden fegyvert. Ezzel az a gond, hogy az intelligens játékos számára nem lehet olyan ütős konfigont összehozni, hogy két szárnypótos full AA fegyverzet és bombák a CL-on. Vagy csak CL pótos marad full AA mellett és kintre megy a bomba, vagy nincs 'winder ha földti támadó fegyverzetet akarsz.

2. Minden olyan fegyverből 0 db lesz hadjáratban, ami mehet a CL felfüggesztésre, így viszont kihal a változatosság.

(3.) A játékos változtassa az MI gépek fegyverzetét. Összesen 3-4 F-4 század van egy hadjáratban, nem tart néhány percnél tovább ez, amt 2-3 óránkét kell csak megtenni.
  • z0ty4
    Ezt a videót néztük meg Jana-val, persze semmit nem értettünk belőle.

Elolvasva a leírásodat remélhetőleg sikerülni fog.
  • Boconadi
  • L Viper #35150
    Ha OF-el akartok multizni, ne feledjétek paraméterezni az indításkor a saját ip címeiteket, de gondolom a leírásomban már olvastátok hogyn kell OF-el multizni.
  • L Viper #35149
    #35121 és #35122, köszi így utólag.
  • arrow19
    Bocsi a mai nap nekem nem jó, hulla vagyok...esetleg a héten még valamikor írok!
  • z0ty4
    Esti multi?

Remélem az OF már elindul.
  • arrow19
    OF firewall test
  • z0ty4
    OpenFalcon alá Tiger Lobby

Erről van valakinek véleménye?
  • z0ty4
    Ez elég furcsa.

A te képeiden Nekem Harm + Cbu van, az én képeimen Harm + Póttartály.

Boci gépén pedig Harm + Mk 84 van. A te képeden pedig 4 db Mk 84

Jó lenne azt tudni, hogy miért.

• arrow19
    Lőttem énis pár fotót

• z0ty4
    OFF:

Jana it a cikk amit tegnap meséltem

cikk

ON
  • z0ty4
    Boci, Jana köszi az esti multit.
    Az OF-el nem sikerült multizni, ezért feltettük az Allied Force-t.

Holnap folyt. köv. Pár kép ízelítőnek.

Jana Dogfight

Take Off

Take Off 2

Boci Take Off

Boci

Boci 2

Boci 3

Voltak igy is beállítási problémánk ezért nem látszik Jana.

• z0ty4
    Remélem mikrofont már vettél, a múltkori multi uncsi volt, hogy csak én beszéltem

Gyorsan felteszem a Teamspeak-et és tőlem mehet.

• arrow19
    Sztem nem,ma nekem mehet a multi.
  • z0ty4
    Szóljál ha jó valamikor a multi! OF multihoz is kell Hamachi?
  • arrow19
    röviden
  • Molnibalage
    Az mi?
  • arrow19
    Trapt-Still Frame
  • arrow19
    Majd mingyár megmondja neked a shazam-om :)
  • Molnibalage
    Egyszer erre a zenére kellene csinálni egy multis légiharc videót.

Viszont nem csak gépágyús dogfigtot. Viszont, hogy rakétával legyen értelme egymásra lövöldözn, ahhoz a MolnyFalcon kellene.

BTW ki az előadó? Tudom, kérdeztem már. Valami Trampt nevezetű banda volt, de nem találom, néhány betűre rosszul emlékezhetek. :)
  • arrow19
    Nekem pl. meg Viperának van OF, egyedül meg nem tudtam multizni :D
  • Molnibalage
    Nekem nem. Oda kéne eljutnom, hogy vegyek egy jobb procit, mert mostani kétmagos egyes paraméterei szarabbak, mint a régi egymagosé. Néha - nem is néha - alacsonyabb az FPS-em, mint a régi gépen...

Szombat este iszonyatos fejfájás jött rám este 7-kor, így lefeküdtem aludni. 11 fele ébredtem fel...