53049
  • Molnibalage
    Angol feliratot neki! :)

Nem tudtam jönni, viszont kalapálom a MolnyFalcon utolsó hadjáratát. A repcsik majdnem készen vannak.
  • arrow19
  • z0ty4
    Fenn vagyok TS-en.

Let's Get Ready To Rumble!!
  • arrow19
    8 az tökéletes, legalább nem úgy esek be a gép elé hogy folyik rólam a víz
  • z0ty4
    Megvan mind3 videó, meg is köszöntem priviben.

Este mehet a móka megint, 8 körül jó?

Ki jön még este?
  • Molnibalage
    Semi baja. Egyik sem fáj, csak kicsit gyalázatos állapotban voltak. Április óta folyamatosan nagygenerálon vagyok + a bölcsességfogammal vannak / lesznek gondok.

A procimról viszont semmi hír...
  • arrow19
    Köszi! fogad, hogyvan?
  • Molnibalage
    A hadjáratot nem érinti a Gripen skin hiány. Az AGM-88 esténben meg nem skinprobléma van. Visszahozta a régi HARM 3D modellt a skinnel. Amúgy már az sem olyan régi, Janhas blue weapon packjából lett FF-be integrálva. Az összes abban levő fegyver FF integrált.

Az adatbázist is javítottam és fejlesztettem egy picit. Az egészet feltolhatom, ha lesz rá időm.
  • arrow19
    Ma folytatódhat, Balázs ha megkaptad nem csinálnál egy hotfix.zip-et a skinekkel? Lehet nekem megvan a beta2 a gépemen,este szétnézek rajta.
    z0ty4 fennvan a mindhárom videó az FTP-n,este csinálhatunk TE-ket.Viszont a hadjáratot is nyúzhatnánk.
  • L Viper #35281
    Ezért volt jó AFel és OF-el a kampány multi. 4x-es időgyorsítással is lehet kötelékezni.
  • Molnibalage
    Írtam Snail és Eagle cimborának, hogy küldjék el újra a skineket. Egale vállalta anno, hogy tölri azokat a skineket, amik az eltávolított modellekhez tartoznak. Nekem kellett volna csinálni...
  • z0ty4
    Már nincs, amin jött az új a régit töröltem.
  • Molnibalage
    A beta2 install megvan még valakinek? Vagy a beta 1? Nem találom a skindarabjait... :(
  • z0ty4
    Következő Multi mikor lesz? Szombaton szülinapozni vagyok aznap tuti nem jó (lehet vasárnap sem)

Valahol láttam magyar Mig-29-es skineket, azzal is tolhatunk egy köteléket.

Megnéztem a Gripent annak skinje megint nem jó. kép.

Ami még idegesítő, a repülések hossza, 20-30 perc mire odaérsz 4-5 perc a csata vagy bombázás és a visszaút is ennyi. Kéne TE missziókat csinálni , pl. Jana az az éjszakai az kajak volt.

Úgyhogy a videókészítő megvan a trackir-el a többi csak rajtunk múlik.
  • repvez
    vagy download helper plugint firefoxra és IE-re is elérhetö egy kattintás és már szedi is le a veblapon szereplö videot nem kell másolgatni sehova a linkeket DLHelper
  • Boconadi
    használj dvd videosoftot
  • z0ty4
    nem

csak én Fa/18-asban voltam. Jana meg F-16-ban.
  • Molnibalage
    Egymás ellen toltátok?
  • z0ty4
    Jöhetnek. Folyt. Köv?

Gondolom tegnap Dogfight közben fülig ért a szád XDDD
  • arrow19
    Ha gondolod átküldöm mindkettőt mp4-ben
    Itt a dogfight videó

Semmi gond énis mikor az órára néztem elgondolkoztam azon hogy lerendelem a videókat inkább és felrakom gyorsan, most igazából nem akartam zenére vágni mert inkább a bevetést akartam mutatni.
    Berakom ha szeretnétek.
  • Molnibalage
    Betettem a MolnyFalcon release thread-be.
  • z0ty4
    Köszi, akkor dolgozom az ügyön

Valaki beteszi a videókat FF multi fórumába, 2 hónapja nincs új bejegyzés.
  • Molnibalage
    Egy ideig em működött, de aztán találtam működő változatot. Egyébként tele van a net online downladerekkel. Benyomod a linket és konvertálás után már tölti is le.
  • z0ty4
    ui. a youtube downloader másnál sem működik? ki kell írni ezeket a videókat
  • z0ty4
    2 db mig 29 volt asszem közepes erősségen.

A módosításokról Janát kérdezd.

Teccik a Dogfight videón amikor Janánál bekopog a Mig. Állat nagyon.

Remélhetőleg a videók láttán megjön pár ember kedve a multihoz.
  • Molnibalage
    Kikkel nyomtatok dogfightot Akkor tényleg érzeni a módosításokat?
  • z0ty4
    Igen 1991 volt, F-16 CG kampány.

• Molnibalage
    1991-ben repültetek? Még valami. Ha már a régi nevén nevezitek a hadjáratokat, akkor adhatnánk új nevet nekik. Javaslatok? :)
  • z0ty4
    Bocs a tegnapi eltűnésért, amíg kajáltál elkezdtem filmet nézni és totál bepunnyadtam, de bepótoljuk még erre szavamat adom.

A videót nagyon jók lettek, ezzel a cuccal mocsok a dogfight nagyon.
    A TS néhol no comment XDDDD

Jó gyorsan meglett a videó, de látom a zenével nem pöcsöltél XDDD

• arrow19
    MolnyFalcon Rolling Fire
    BAI blk 40

OCA blk 32

Az ALW az a janhas-os weapon model+skin kombó
    btw: z0ty4 hova lettél?
  • Molnibalage
    MolnyFalcon - 1982 - AAR
  • Molnibalage
    Az mi?
  • arrow19
    Ahogy elnéztem az a Harm model a ALW-s pakkban lévő modelt használja...
  • Molnibalage
    Inkább a modellel. Akkor rosszul rakta vissza Eagle. Van minek utánanézni.
  • z0ty4
    Vmi a Hornet skinnel lehet a bibi mert az anyahajón is olyan. kép
  • Molnibalage
    A bénaságot nem értem. A Hawk még mindig jól megugráltat minden gépet. A köv kiadásban az SA-2 és SA-3 kicsit chaff érzékenyebb lesz.

A HARM-ról hiányzik a textúra. Nem tudom hogy miért. A FF-es skinnel visszaírva nem tökéletes a dolog. Eagle kicserélhetett valamit, csak nem szólt. Majd megkérdem, hogy mi van.

A Horet futóműveit nem néztem. Szerintem csak túl nagy sebességnél engedted ki.
  • z0ty4
    Az mindig jöhet.

A Harm nálatok rendben van? Nálam ilyen.

És az FA/18/c kiengedett futokkal.

És amit még észrevettem az a saját oldalon a légvédelem milyen béna. Simán elrepülnek a vörös gépek felettük, majd utánuk lőnek. Amit korábban betettem képeket látszik milyen jó a vörös oldal légvédelme.
    Már találkoztam olyannal hogy szállnék le és ott egy ellenséges gép, de mit keres ott és miért nem lövi le senki az nagy kérdés.
  • Molnibalage
    OFF, de érdekes.
  • Molnibalage
    Tegnap repültem egy tesztet 1982-ben A-10-zel. (Azért azzal, mert kint egy szerencsétlen nyavajog összevissza.)

Egy olyan helyre repültem be, hogy egy SA-3 üteg felett találtam magam egy dombon átrepülve nyugat felé, a domb nyugati oldalán volt. 12 és 10 mérföldre volt még egy SA-2 és SA-3. A dombtetőn KS-19 üteg. A közelben földi egységek haladtak kelet fele, a vörösk. AH-1 gépek jöttek és támadtak, felttünk Q-5 és Szu-7 gépek mentek szórni a kéketet.

Végig 200 lábon repültem. Az SA-3 indított a helikre, de valamiért képtelen leszedni őket. Mázli. Ekkor vettem észre a domb mögött SA-3-at az indított. Szerencsétlen heliket elkezdte szórni a AAA és a MANPAD is. 2 odaveszett, de én 3 rácsapásból kiirtottam 4 CBU-val az SA-3 üteg nagy részét és a AAA felét. Folyamatosan dobtam a flare-t, de a rácsapások köztt a két távoli SA-2 és SA-3 mindig indíott. A domb két oldalán folyamatosan fel le liftezve ezeket bénítotam. Az MI nem támadott mert folyamatosan MANPAD elől tért ki, de a 4-es flare dobás és jól beállított MANPAD értékek miatt megúszott vagy 3 indítást. (Csak egy társam volt.)
    3 rácsapás után össevissza maradt 40 flare a 256-ból. Még egyszer gépágyúval rámentem és két járművet kiőttem. Aztán rejoin és olajra. És 13 járművet kaptam szét. Csak rám 4-4 SA-2 és SA-3 indult. MANPAD egy sem. Lehet hogy a folyamatos flare felhő miatt meg sem próbált indítani az MI. A társam túlélt 3 MANPAD-ot.

Nem sok ilyen izgalmas bevetést repültem ennyire egyedi taktikai helyzetben.

(Rakjak fel majd magyarázó ábrát és képeket? Asszem csináltam screenshotot.)
  • arrow19
    A H az mi? HAWK?
    Akkor hazaérek TS és gyors install,lébelek meg ki.