53049

Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Angol feliratot neki! :)
Nem tudtam jönni, viszont kalapálom a MolnyFalcon utolsó hadjáratát. A repcsik majdnem készen vannak. -
-
Fenn vagyok TS-en.
Let's Get Ready To Rumble!!
-
8 az tökéletes, legalább nem úgy esek be a gép elé hogy folyik rólam a víz
-
Megvan mind3 videó, meg is köszöntem priviben.
Este mehet a móka megint, 8 körül jó?
Ki jön még este? -
Semi baja. Egyik sem fáj, csak kicsit gyalázatos állapotban voltak. Április óta folyamatosan nagygenerálon vagyok + a bölcsességfogammal vannak / lesznek gondok.
A procimról viszont semmi hír... -
Köszi! fogad, hogyvan? -
A hadjáratot nem érinti a Gripen skin hiány. Az AGM-88 esténben meg nem skinprobléma van. Visszahozta a régi HARM 3D modellt a skinnel. Amúgy már az sem olyan régi, Janhas blue weapon packjából lett FF-be integrálva. Az összes abban levő fegyver FF integrált.
Az adatbázist is javítottam és fejlesztettem egy picit. Az egészet feltolhatom, ha lesz rá időm. -
Ma folytatódhat, Balázs ha megkaptad nem csinálnál egy hotfix.zip-et a skinekkel? Lehet nekem megvan a beta2 a gépemen,este szétnézek rajta.
z0ty4 fennvan a mindhárom videó az FTP-n,este csinálhatunk TE-ket.Viszont a hadjáratot is nyúzhatnánk. -
Ezért volt jó AFel és OF-el a kampány multi. 4x-es időgyorsítással is lehet kötelékezni.
-
Írtam Snail és Eagle cimborának, hogy küldjék el újra a skineket. Egale vállalta anno, hogy tölri azokat a skineket, amik az eltávolított modellekhez tartoznak. Nekem kellett volna csinálni... -
Már nincs, amin jött az új a régit töröltem. -
A beta2 install megvan még valakinek? Vagy a beta 1? Nem találom a skindarabjait... :( -
Következő Multi mikor lesz? Szombaton szülinapozni vagyok aznap tuti nem jó (lehet vasárnap sem)
Valahol láttam magyar Mig-29-es skineket, azzal is tolhatunk egy köteléket.
Megnéztem a Gripent annak skinje megint nem jó. kép.
Ami még idegesítő, a repülések hossza, 20-30 perc mire odaérsz 4-5 perc a csata vagy bombázás és a visszaút is ennyi. Kéne TE missziókat csinálni , pl. Jana az az éjszakai az kajak volt.
Úgyhogy a videókészítő megvan a trackir-el a többi csak rajtunk múlik. -
vagy download helper plugint firefoxra és IE-re is elérhetö egy kattintás és már szedi is le a veblapon szereplö videot nem kell másolgatni sehova a linkeket DLHelper -
használj dvd videosoftot -
nem
csak én Fa/18-asban voltam. Jana meg F-16-ban. -
Egymás ellen toltátok? -
Jöhetnek. Folyt. Köv?
Gondolom tegnap Dogfight közben fülig ért a szád XDDD -
Ha gondolod átküldöm mindkettőt mp4-ben
Itt a dogfight videó
Semmi gond énis mikor az órára néztem elgondolkoztam azon hogy lerendelem a videókat inkább és felrakom gyorsan, most igazából nem akartam zenére vágni mert inkább a bevetést akartam mutatni.
Berakom ha szeretnétek. -
Betettem a MolnyFalcon release thread-be. -
Köszi, akkor dolgozom az ügyön
Valaki beteszi a videókat FF multi fórumába, 2 hónapja nincs új bejegyzés. -
Egy ideig em működött, de aztán találtam működő változatot. Egyébként tele van a net online downladerekkel. Benyomod a linket és konvertálás után már tölti is le. -
ui. a youtube downloader másnál sem működik? ki kell írni ezeket a videókat
-
2 db mig 29 volt asszem közepes erősségen.
A módosításokról Janát kérdezd.
Teccik a Dogfight videón amikor Janánál bekopog a Mig. Állat nagyon.
Remélhetőleg a videók láttán megjön pár ember kedve a multihoz. -
Kikkel nyomtatok dogfightot Akkor tényleg érzeni a módosításokat? -
Igen 1991 volt, F-16 CG kampány.
-
1991-ben repültetek? Még valami. Ha már a régi nevén nevezitek a hadjáratokat, akkor adhatnánk új nevet nekik. Javaslatok? :) -
Bocs a tegnapi eltűnésért, amíg kajáltál elkezdtem filmet nézni és totál bepunnyadtam, de bepótoljuk még erre szavamat adom.
A videót nagyon jók lettek, ezzel a cuccal mocsok a dogfight nagyon.
A TS néhol no comment XDDDD
Jó gyorsan meglett a videó, de látom a zenével nem pöcsöltél XDDD
-
MolnyFalcon Rolling Fire
BAI blk 40
OCA blk 32
Az ALW az a janhas-os weapon model+skin kombó
btw: z0ty4 hova lettél? -
MolnyFalcon - 1982 - AAR -
Az mi? -
Ahogy elnéztem az a Harm model a ALW-s pakkban lévő modelt használja... -
Inkább a modellel. Akkor rosszul rakta vissza Eagle. Van minek utánanézni. -
Vmi a Hornet skinnel lehet a bibi mert az anyahajón is olyan. kép -
A bénaságot nem értem. A Hawk még mindig jól megugráltat minden gépet. A köv kiadásban az SA-2 és SA-3 kicsit chaff érzékenyebb lesz.
A HARM-ról hiányzik a textúra. Nem tudom hogy miért. A FF-es skinnel visszaírva nem tökéletes a dolog. Eagle kicserélhetett valamit, csak nem szólt. Majd megkérdem, hogy mi van.
A Horet futóműveit nem néztem. Szerintem csak túl nagy sebességnél engedted ki. -
Az mindig jöhet.
A Harm nálatok rendben van? Nálam ilyen.
És az FA/18/c kiengedett futokkal.
És amit még észrevettem az a saját oldalon a légvédelem milyen béna. Simán elrepülnek a vörös gépek felettük, majd utánuk lőnek. Amit korábban betettem képeket látszik milyen jó a vörös oldal légvédelme.
Már találkoztam olyannal hogy szállnék le és ott egy ellenséges gép, de mit keres ott és miért nem lövi le senki az nagy kérdés. -
OFF, de érdekes. -
Tegnap repültem egy tesztet 1982-ben A-10-zel. (Azért azzal, mert kint egy szerencsétlen nyavajog összevissza.)
Egy olyan helyre repültem be, hogy egy SA-3 üteg felett találtam magam egy dombon átrepülve nyugat felé, a domb nyugati oldalán volt. 12 és 10 mérföldre volt még egy SA-2 és SA-3. A dombtetőn KS-19 üteg. A közelben földi egységek haladtak kelet fele, a vörösk. AH-1 gépek jöttek és támadtak, felttünk Q-5 és Szu-7 gépek mentek szórni a kéketet.
Végig 200 lábon repültem. Az SA-3 indított a helikre, de valamiért képtelen leszedni őket. Mázli. Ekkor vettem észre a domb mögött SA-3-at az indított. Szerencsétlen heliket elkezdte szórni a AAA és a MANPAD is. 2 odaveszett, de én 3 rácsapásból kiirtottam 4 CBU-val az SA-3 üteg nagy részét és a AAA felét. Folyamatosan dobtam a flare-t, de a rácsapások köztt a két távoli SA-2 és SA-3 mindig indíott. A domb két oldalán folyamatosan fel le liftezve ezeket bénítotam. Az MI nem támadott mert folyamatosan MANPAD elől tért ki, de a 4-es flare dobás és jól beállított MANPAD értékek miatt megúszott vagy 3 indítást. (Csak egy társam volt.)
3 rácsapás után össevissza maradt 40 flare a 256-ból. Még egyszer gépágyúval rámentem és két járművet kiőttem. Aztán rejoin és olajra. És 13 járművet kaptam szét. Csak rám 4-4 SA-2 és SA-3 indult. MANPAD egy sem. Lehet hogy a folyamatos flare felhő miatt meg sem próbált indítani az MI. A társam túlélt 3 MANPAD-ot.
Nem sok ilyen izgalmas bevetést repültem ennyire egyedi taktikai helyzetben.
(Rakjak fel majd magyarázó ábrát és képeket? Asszem csináltam screenshotot.) -
A H az mi? HAWK?
Akkor hazaérek TS és gyors install,lébelek meg ki.