53049

Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Wampa #35410 Közben tájékoztass minket,mi van a prociddal.
Off
Nem tud valaki linket McNab Seven troops c könyvéhez? -
Kiderült, hogy kamuztak. Azt mondták. hogy +500 ft/hó. Túrót. +3k-t kértek a duplázásért. Ezt is kifezettem volna, mert régen azt mondták, hogy maga az ADL tid 8192/512-őt és passz. Viszont maga a módszer pofátlan, hogy hazudtak az összegről...
(Nem cseréltek semmi és most névlegesen a duplája a sávszél.)
Feltöltés folyamatban. -
nálad is invitel van , ez már az uj vdsl hálozatos netjuk?Mert éni s arra várok, hogy valamit akciozzanak, mert a törpöm tele van hogy 9k-t fizetek az 5mb-ért mig a környékemn a másik szolgáltatoknál töredékébe van a gyorsabb net. -
Akkor este felrakom. Akinek kell, az írjon PM-et. Aki itt jelezte, annak már nem kell.
Kipróbálhatom a gyorsabb netemet, az Invitel sávszélt emelt minmális összegért. :) -
-
-
Jók leszünk!!!!!!!!!!
-
Ha jó fiók vagytok akkor feltölthetem az a videót, amit Eagle áttolt. De akkor tényleg legyetek azok.
Szép grafikája lesz elvben, de ismertek engem. Mit ér ez egy jó adatbázis nélkül? Szerintem szinte semmit.
Attól, hogy a CiV I megkapná a CiV V grafikáját nem tolnám sem a IV sem az V helyett az első részt... -
LÁTNI AKAROM!! :D -
ó shit -
Ezt kaptam PM-ben.
a trailer for you if you do not have seen it
http://www.youtube.com/watch?v=sdE4LNNvN_k
lets push all for a release !!! -
Nem rossz kép, csak jöhetne már kifelééé.
Videóhoz valami komentet nem írt? -
Sanyo. Kérhetnék egy Falcon holnap módosítást.
http://freefalcon.flyonline.hu/skinscockpits.php
Ezt kellene átnevezni skins részre és csak az első linket meghagyni és átnevezni, dowload here névre.
Köszi. -
Egy trükkel ennyit sikerült kiszedni belőle. -
Geraki akart ma tőlem valamit. Valami BMS4 traliler videót küldött, de youtubos privát videó volt. Remélem, hogy még visszaír. -
Nem tudom mitől volt más akkor. Talán a ...... voltak 1:02-nél :-)
-
Pedig ugyanazt tettem fel, mint 1 éve... -
Nekem is
-
Most ilyen.
-
Volt olyan multi, hogy nálad a Config Editor teljesen máshogy nézett ki mint nálunk.
Amikor egyeztettük, akkor derült ki. Érdekes volt, mert még így is ment a multi :)
Régen volt, de emlékeztem erre.
-
Mit vonatkoztatok magamra? Te írod azt, "nálam nem megy az FF fejleszthetnék már". Ez akkor mi?
Az, hogya userek 99%-nál nincs baj, az nem zavar ugye...? :)
Egyébként azt írta, hogy az új OS és újabb DX-et támogató cuccok lehetnek a ludasak. Láds Win7. Lásd miért nem akarom azt használni...
Milyen újabb telepítőt töltsek le? Egy fajta OF 4.7 van, mert kölönben elég érdekes lenne a multizás... -
nem szoktam tobb kampányt nyomni egyszerre és mégsem jo csak az autosave.
A másik meg hogy nem nehéz benne semi, de nem szeretem az ilyen dolgokat amikor tudom, hogy valaminek nem igy kéne müködni.
Csak azt nem értem, hogy miért vonatkoztatsz mindent magadra.Attol hogy nekez ez igy jo attol én még nem kell hogy elégedett legyek vele.
Én attol hogy nálam nem megy valami még nem irom le és nem ugy állitom be hogy nem használható(ld.:te és OF) a helyedben kiprobálnám hogy letöltök egy uj telepitot hátha azzal van valami nálad.
Kronik is irt vissza és irta hogy mi a lehetséges ok csak sok a rövidités. -
Rövid hírek. Erőt vettem magamon és feltettem a Balkant. A MolnyFalcon DB-vel repülem egy bevetést. Úgy néz ki, hogy képes kezelni az én adatbázisommal a hadjáratokat. Persze vizuális gikszerek előfordulhatnak itt-ott, de több repteret megnézve nem volt gond. Akkor lehet, ha vannak új, egyedi repterek. -
Mert, ha két hadjáratot tolsz egyszerre, akkor az autsova kevés. Egyébként nem kell. A mentés és kilépés elégséges autosavvel, ha egy hadjáratot tolsz, de akkor is ki kell lépni a hadjáratból és vissza. Egyébként nem értem, hogy mia nehéz ebben. Multiban komoly dolog, de single játékban amúgy is alig találok olyat, hogy ne váltsak gépet, mert nincs kedvem 1 órát várki a következő bevetésre... -
FEltünt és ezért is nem szoktam használni még a manuálist is , de akkor végképp nem értem hogy miért mentsek manuálisan minden egyes küldetéskor ha automatikusan megteszi akkor miért nem üködik ugy ahogy eddig tette az elözö verzioknál ?
Mit változtat a helyzeten ha rámentek manuálisan is akkor megjavul a betöltés, de ha automatikusan akkor nem -
Megsúgom, ment. :)
(Nem tűnt fel?)
Minden commit / takeoffnál és minden 'end mission' után autosave van. Ezért van az, hogy ha mondjuk lelőnek, end mission után UI-t visszakapod és vissza akarsz ülni egy másik gépe és takoffot nyomsz, akkor egyeseknél not responded state lesz a vége. Viszont a takeoff előtti állapot mindenképpen meg lesz. Vagy azért, mert end mission után volt mentés vagy azért, mert a takeoff lenyomásakor azt talán még megcsinálja a progi.
Az UI kilépésekor is autosave van hadjárat és TE esetén is.
Ezeket szeirtem már mondta, az autosave talán a manualban is benne van. -
Az egy dolog hogy mentés kell ha valaki el akarja tárolni az aznapi eredményeit és tényleg ha valaki 6-8 orát repül akkor használja is, de ne 10-20 percenként vagy még kevesebb mikor lelönek és ujra akarom kezdeni ugyan azt a küldit már befagy a pálya .
azt is megoldhatnk hogy minden egyes küldetés után automatikusan mentse az állást amikor kilépek a küldetésválasztoba.Régen talán ez jol is müködöt -
Pl. az sem írta le senki, hogy x64 időgyorsítás nem jó. Egy ideig benne volt az FF5.x kódjában, ami nem engedte x16 fölé. Okkal. Most sajnos erre manuálisan kell ügyelni. -
Láttam, de az akkor sem megoldás, hogy minden repülés után mentegetek és ujra betöltöm a kampányt ilyett FF5 elött soha nem kellett csinálnom, söt a mentés gombot addig nem is használtam soha.
Megsúgom, kellett volna. Csak nem írta le senki. MINDEN Falconban kellene. Igen, AF, OF, FFx.x, egyre megy. Gondolom a készítők feltették hogy senki nem fog egymás után annyit repülni, hogy 6-8 óránál több telne el egy hadjáratban.
A te konfigodon nem megy az OF. 99,5%-nak megy. Nem tudják megcsinálni úgy, hogy minden konfigon menjen. Nekem meg az OF nem megy rendesen. 5 db konfigon jó ment az FF akármelyik verziója, az OF meg egyen sem. Mindketten kaphatunk egy nagy IJ kártyát... -
Láttam, de az akkor sem megoldás, hogy minden repülés után mentegetek és ujra betöltöm a kampányt ilyett FF5 elött soha nem kellett csinálnom, söt a mentés gombot addig nem is használtam soha.
Meg akkor hogyan és mit mentsek, ha az elsö kampány missionál befayga rendszer miellött le tudnék szálni a reptérre?
Magyarán nálam most ugy áll a helyzet hogy az első küldi elindul minden gond nélkül és repülhetek is akár 45percet is semmi probléma mig vissza nem térek a reptérre akkor kifagy, igy kezdhetem elölröl vagy ha nem szálok le ez miatt hanem kilépek elöbb akkor meg a 2. küldinél lesz kék képernyő.
A harmadik variácio hogy eltunnek a választható küldetések az elsö nap 9:30ig és nem azért mert szétlöték a repteret.
Ugyhogy nálam ezért játszhatatlan és ezért kéne valami értelmes megoldást találni a helyzetre.
Más játékot sem ugy játszok hogy minden pályánál mentek és kilépek a fömenübe majd vissza, az egész lendülete megtörik a játéknak igy.
Ezért kérdeztem a multkor is hogy semmit sem hallani hogy dolgoznának a srácok a következö javitáson, mert ráférne . -
Repvez, válaszoltam az FF fórumon. -
Igen, ezt láttam, a felsőt. -
F16C Blk 40-es Normál és nagyobb látoszögű 2D-s kabin:
Az AM kabin normál és nagyobb látoszögben:
-
Mennék már én is, de csak 20-a után lesz jobban időm. Addig nagyon be vagyok táblázva. -
Én mindig Falcon4 mappába pakolom a Falconjaim.
Az FF5-öt is. Amikor fentvan átnevezem Falcon4_FF-nek.
Felrakom az OF-et, szintén Falcon4 mappába. Stb. Volt már nálam egyszerre fent RV, FF5, OF, BMS stb :-)
Ha már FF5 volt fent FreeFalcon5 mappában, akkor persze az a mappanév kell a továbbiakban.
Falcon Switcher progit sosem próbáltam, már megszoktam az átnevezős módszert. -
Hurrá, hurrá, hurrá. Ez is fenn van, már csak a multi részt kéne valahogyan életre kelteni és jók vagyunk.
Este ráér valaki letesztelni?
-
Úgy csináltam ahogy írtad, kellett egy restart és mostmár települ. Délre fenn is lesz Az OF. -
Nem tudom, hogy Viper hogyan írta, de én szimplán átnezegtem a könyvtárakat. Az FF5 fent volnt FreeFalcon5 könyvtárban. Átnevezetem \_FreeFalcon5 névre. Ezután feltettem ugyanoda az OF-et. Mikor FF kell, akkor FreeFalcon5 átnevez \_FreeFalcon5_OF-re és a másikat meg FreeFalcon5-re. Működik. -
Hali.
Van egy kis gondom, fel akartam tenni az OpenFalcont is az FF mellé.
Próbáltam úgy csinálni ahogy Viper írta le, akkor ez a hiba fogad. kép
A FF fórumában találtam egy másik lehetőséget, ez a F4Xchange.azt feltettem, ott meg semmire nem tudok nyomkodni. kép
Jöhetnek az ötletek, de ha lehet minél kevesebb teplepítéssel, mire az OF felmegy az is egy fél nap -
Hát nekem nem ezt a kabint adta be Block 40/42-nél.