53049

Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Viszont tessék megkapaszkodni. Ha a textured TGP / MAV MFD be van lőve és külső nézetben vagy, akkor is pont ugyanúgy eszi az erőforrást az aktív MFD ablak, mint bent.
Tehát outside view, 50 FPS, backspace lenyom, hogy az előre beállított AG mastermode aktíválja az ablakot = -20 FPS. Hát ez mélyütés a javából... Valszeg textúra nélkül is ez van.
-
A roll trim aza shift + jobbra/balra nyíl. A rudder trim az alt balra/jobbra, az magassági a alt fel/fel. A semlegesbe visszaállás shift és előre.
Egyébként kipróbáltam, a két legszélső helyre tettem Mk-84-t. Minimálisan kell ellentartani a trimm után. Rohadtul nem állsz fejre.
Más. Tényleg magyarázzam már el nekem valaki, hogy hogyan kell belőni az a nyavajás Track IR-t. Egyszerűen bárhogy tartom a fejem néhány mozgás után kiakad és nullázni kell újra. Főleg akkor, ha zoomolni akarok vele. A FOV-ot arra tettem. A sapka, amire rá tudom tenni nagyon gyökér, mert nem merőlegesen lát rá a csillogó felületre a műszer. Ha kézileg mozgatom a kezembe véve, akkor sem jó. Akkor is kiakad.
Azon felül hiába állítok be deadzone-t, a kép hajlmaos remegni. Nincs valakinek egy épkézláb profilja?
Az OF-ben meg rohadtul érzékeny lett. Viszont az FPS-t nem hatotta meg a rángatás, csillagos ötös a kódolása. -
Ha valakit érdekel, működik a 2D-s kabin.
Az OF-ből jól ismert CJ kabint rakja be, mivel az art\ckptart gyökérben vannak annak a fájljai.
A Config mappában a falcon bms.cfg sort szerkesztővel meg kell nyitni és berakni ezt a plusz sort:
set g_bDisable2DPit 0
Én az F4Patch Settings szekció legalsó sorába raktam be.
Természetesen sokkal jobb az fps a 2D-s kabinban, ha valakinek fontos, az a pár plusz érték egy sűrű szituban.
-
alt+jobbra v. balra -
moho #35848 Az rendben van hogy trimnmelem de annyira bedől a gép, hogy mire odanyulok trimmelni már fejre is álltam. -
Ilenne auto trimmnek lennie. Valóságban, ha alacsonyan egy felpattanó manőver közben dobod le a bombát, akor egy 5-6 G-s fordulóban te nem nyúlkálsz oldalra a trim gombot tekergetni... -
~1000lbsnél két pöttyöt trimmelj ki ellenirányban értelemszerűen ha nagyobbat a különbség többet -
moho #35845 Létezik, hogy LGB dobás után annyira meglódul a gép, hogy szinte irányíthatatlan lesz?
Ledobom bal szárnyról, jobbon még fent és bedől jobbra de nagyon nagyon. -
Szerintem is hülyeség ua. a tudást három felé tolni,mint egybe az összeset. -
Csináltam én is Pause-val :) -
Ha egy végleges Falcon vonal maradna, szerintem az inkább válna a szim. javára, mint bármi.
Sok jó modder egy helyre fejlesztene.
Ahogy látom egy jó, stabil CTD mentes alapot kaptunk a BMS4-el. -
Pauseold le, nálam az segített ;) -
Az OF team azért széledt szét mert a BMS-be dolgoztak be többen, feleslegesnek látták a 4.8-at tovább erőltetni.
Egyébként is nagyon sok OF-ből már ismert, bejáratott dolog köszön vissza a BMS4-ben.
Más:
A training script feliratozást nem lehet valahogy úgy belőni, mint OF-nél? Ott a fehér alapon fekete karakterekkel ment az oktató szöveg, itt a BMS4-ben meg a karakter színe a HUd zöldje. Szerencsére a HUD színváltás funkcióval az oktatás karakterek színe beállítható, de sok helyen meg a HUD színbeállítás nem lesz jó emiatt.
Egyébként nagyon jó dolog ez a beépített segítség. Feleslegessé teszi az oktató videókat. Szerettem OF-ben is. -
Addig ültek a babérjaikon mindketten amíg jött a nevető harmadik.
Hát igen, énis kevésnek érzem még ha OF+FF csapatot ha összeáll akkoris ami persze lehetetlen, BMS részéről epic win. -
http://www.benchmarksims.org/forum/showthread.php?5455-BMS-Campaign-Control
GCI és intercept is jó már. Azt kel hogy mondjam, az FF igen hamar kihal, ha a 3D moell és DB fejlesztések meg történnek... -
Nem távolior. Nézem az incoming missile viewot. Mikor eltalál a rakéta, minta késne a hang. -
Middle East BMS4 -
Egér problémákra (pit nézelődés,zoom,külső nézelődés)
-Freetrack,Facetracknoir,TrackIR-t szedjél le ha nem használod, ha fennvan nem fog működni a mouselook VAGY "set g_bEnableTrackIR 0" a cfg fileba.
-Zoom: scroll-t a beállításokban állítsd be
-Külső nézethez allow external mouselooknál pipa be.
Még több HMCS info
Most kiszedtem mindenféle erőfolytást a Saitekből,elég érzékeny a gép így a fórumon ezt ajánlják akiknek Force Sensiting joyja van, (X65F,FCC Cougar ,FSSB Cougar) az FLCSben minden görbe megvan írva illetve -
Hülyeség lehet amit mondok, de a hang késés (távoli robbanáskor) nem azért van mert a fény/hang sebességkülönbség szimulálva van (arra nem emlékszem más f4 verzióknál hogy működött)? Az SBproPE-ben pl nagyon látványosan így megy mivel 2-3 km-el megy a puffogtatás... -
Tegnap este még nyomtam egy gyors FPS tesztet. Egy pozitívum van. Az effektek mivel DX9 supportosak alig visznek FPS-t. Flare hegyeket hajigálva is 3-5 FPS- értem csak el.
Az egyik nagy TE-be beleülve a reptéren vagy 20 gép taxizgatott és szállt fel. A FPS 40 táján volt. AZ OF-hez képest ez gigantikus előrelépés.
Hadjárat tesztre még nem volt időm. Sajnos a bubble itt is fix már...
Nem tudom, hogy vagytok vele, de a heat blur kicsit fura. Én nem kapcsoltam bel. Az árnyékok is csak akkor lennének szépek, ha per pixel beállítás van. Én szinte mindent lakpcsolok az új dolgokból. Így is jó.
A hajtómű hanga kabinban szép. Viszont a többi hang nekem továbrra sem jön be. Valamiért soha nem tetszettek az OF hangjai. Ezen mondjuk lehet segíteni (részben).
Azt sem vágom, hogy egyes esetekben a rakéta találat esetén semmifée robbanás effekt nincs, és a hang is mintha késne egy kicsit.
A ZSU-23-4 AAA modellje viszont jó, ezért valszeg a többié is. Majd megnézem. A AAA talál túl erős is. A-10 géppel 0.5 Mach táján a ZSU-k gyakran eltalálnak 3000 láb alatt, de még a sima optikai vezérlésű géppuskák is betalálnak. Majd erre rákérdezek. Egy 0.8 Mach táján repülő célra sok esélyük egy áthúzás alatt azért nincs.
Az viszont valahol röhejes, hogy az AH-64D-re AIM-9X-et raktak...
Sajnos flare-t a helik nem tudnak használni. -
Nagyon jó ez a F.A.Q. Nagyon részletes
-
Van a cfg-ben egy sor: g_bDisable2DPit
Alapból 1 az értéke, de 0-ra állítva lesz 2D-s pit megint. :)
Most volt időm olvasgatni a F.A.Q-t.
A jövő a 3D-s piteké, de nekem még mindig fura, hogy a "2"-es nézetben is a 3D-s kabin fix nézeteit látom.
Én szeretem a 2D-s paneleket is, az FS-ben is megszoktam :P
-
Most jut eszembe, hogy sindel anno csinált fákat az OF-hez is. Talán jók a BMS-hez is. -
Ezek szerint ITO2 a kanyarban. -
No? Van pacth? Egyébként vicces, hogy nincs BMS uninstall. Leszedtem az F4.0-át, de az FF5 talált regszemetet. Feltettem, ment. FF5 uninstall, de a BMS4 talált szemetet. Ha nem értenék a regedithez, akkor nem ment volna fel, mert a BMS csak hibát jelez, de nem takarít.
Most vagy én vagyok béna vagy kellene még valamit csiszolni.... -
Akkor érthető. -
Tekitve, hogy a "fél BMS csapat" francia...
Az viszont meglep, hogy a C Mirage nem kapott új modellt, BPao-ét. -
Hát halljátok, a franszíják rendesen el lettek kényeztetve:
-
Kicidelta nagy kedvenced volt anno :D
De régen is volt... -
A D delta még szebb asszem. Hogy is felejthettem el. -
Pár kabin. Nekem már ez is tökéletes:
Hornet C:
Kicidelta:
A Sas:
-
No, felraktam az ITO2 betát. Akit érdekel a véleményem, annak elküldöm PM-ben.
-
-
Tacedit és hajrá. Minden régi tool működik. F-15C és A-10 kabinja is 3D-s. Nem minden kapcsoló működik, de full 3D. A MiG-29 bír egy átmeneti kabinnal.
A Hornet kabint minimum a régi Aeyes szinten van, de szerintem az is 3D-sített. Nem véletlen nincs 2D kabin... -
tényleg, amugy milyen tipusok repülhetöek még a falconon kivul , javitottak a kabinokon vagy maradtak ahogy volt ? -
A "sima" hadjáratban nincs repülhető hornet? Bár remélem valaki csinál egyet amiben már a super hornetek vannak. :) Na nem mintha az F15 A-E szériával rosszul szórakoznék :) -
Mert photobucketos az oldal összes képe. -
Szegény A-6 milyen öreg
-
Nézzetek át a HT topikba. Atomjó ODS képek. -
Mert ahhoz alul be kell pipálni a mouselook vagy clickable pit részt.