Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A második kérdésre a válasz sajnos nem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Telepítettem a Free Falcon 5.5.5.-õt. A kérdésem az lenne, hogy milyen joyt ajánlotok a játékra? Lehet-e két üléses gépben ketten ülni haverral esetleg?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ebböl adodoan ha a tényleges 9g-t 15 mp-ig birják centrifugában akkor ezért birhatják tovább is.
És élöben saját magának tudja adagolni a g-t ha érzi hogy nem birja enged a boton egy kicsit( kivéve ha az egy földbecsapodást eredményezne) a centrifugánál ez nem megy olyan gyorsan és egyszerüen.
Mese habbal...
A centrifugában eszméleten kell maradni, semmi más nem kell csinálni.
(Én úgy túdtam, hogy a Gripen pilótáknak G ruhában kell a 15 sec. G ruha nélkül az átlagpilóták sem bírnak ki ennyit. Legalábbis tudtommal.)
A BA pilóták 7G-nél többet nem kapnak, mert a 7,5G-re van limitálva a gép. Eze felül max a szóló pilóta, a max. performance turn alatt kap ~20 mésodpercig 7G-t. Ezen felül a BA pilóták messze nem az átlagpilóták.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A Gripeneseknek 15mp-ig kell birni G-ruha nélkül ugye akkor ehhez jön hozzá a g-ruha hatása , az is befolyásoló tényezö, hogy milyen a pilóta edzettsége és hogy milyen géppel repül.
Mert aminél meg van döntve az ülés annál tovább lehet birni.
ugyhogy akár valós is lehet, de erre csak az tud válaszolni aki már áttélt ilyet .
De valahol én ugy 40-50mp környékére tippelnék.
De nagy lehet a szórás, mivel aki nem ahhoz szokott az beájul 5mp alatt,de a blue angelsesek lehet, hogy több percig birnák, föleg g-ruhába, mivel ök anélkül repülik a bemutatókat .
Bratyó csak hazajött tegnap, ezzel nem is lett volna semmi baj, jeleztem is neki, hogy este multi.
Fél 6-kor elbóbiskólt, szólt hogy alszik egy kicsit. Addig átmentem a kisszobába tv-zni.
Most reggel kelt csak fel, így az esti móka elmaradt :(((
Hétfõn dél körül megy vissza, addig sajnos semmi.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Annyi egyéb elfoglaltságom akadt, hogy volt olyan hetem, amikor még a fórumra sem néztem fel.
Röhej, de a saját skicceimbe kell nekem is belenéznem ismétlés gyanánt.
Tervezem a raktáram átalakítását kizárólag a BMS-re "kihegyezve".
Fel akarok rakni pár fontos dolgot, infókat, egyebeket.
Régebben ígértem több magyar leírást, de azóta annyi jó oktató videó készült, hogy feleslegesnek érzem.
Egy AIM-120B elõli kitérés így néz ki a BMS4-ben a kersztezõ mamõverrel.
A rakéta eléri a szélsõ G és AoA limitet is.

Molny Python Flying Circus :)
Gyorsan vissza is olvasok ez ügyben :).
Mikrofonod az van ugye? az új Ts címet ne felejtse el senki.
Jó kis séta lesz ilyen idõben :))
Most nmegyek a nõvéremhez Windowst telepíteni, majd onnan felnézek.
(Minden esetre kösz Lipera Bácsi :D )
Gundi jó lett a logód.
Kéne nekem is már csinálni egyet.
Messze földön híres a memóriám, nem felejtek.
Ki is mondta ezt Razor-nak anno? Ja, hogy az még a régi reged volt? <#nevetes1>#nevetes1>
Utána jó sokáig mindenki Lémisztõnek hívott <#nyes>#nyes>
üljön le egyes !!!
Fontosabb BMS4 Oktató videók:
ILS
AGM-65
AGM-88
TGP
Data Link
Non-Computed Pop-Up Attack
Bombs with HAD in SEAD
Ezen kívül reklám magamnak, bár kicsit szûkszavúak:
Pár "skiccem" magyarul is itt.
Remélem nem csesztem el, elég sok ez már öleg Lémisztõ Vipela bácsinak :D
De ne nézd meg a Freefalcon Eurowar Takeoff videóóót. Az cikiiiiii :DDDDD
Persze, érdekel, csak majd segíts abban kérlek, hogy hova kell és miképpen bemásolni.
Az októ videók megtekintéséhez valóban regisztrálni kell azon az oldalon?
Multi jó lenne már tényleg valamikor.
Ha kell, adok Data Cardridge-hoz is configot, chaff-flare programmal.
Azt azért megkösszönném, ha a sorrendet valaki leírná, némi linkekkel támogatva, persze priviben és akár valamikor a héten repülhetnénk is :))).
Köszönet.
:)
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Itt a link akkor, ezt nézzétek.
Jók a hajnali fényviszonyok :)
Egy jó ismerõsöm mutatott egy másik oldalt ahova szintén friss magazinokat raknak fel. Sajnos nem tudom fejlbõl a címét és lehet, hogy meg sem õriztem, mert úgy sincs idõm állandóan csak HT-t olvasni.