53049
  • z0ty4
    4-es update telepítése után lehet újra konfigolni a bms-t azt sem tudom mi hova volt állítva. köcsög update.
  • Razor18
    Még nem játszottam vasárnap óta, miután Axe-et meglőtték félig-meddig az én hibámból, mert az offenzív szerep mellett még engem is pesztrálgatnia kellett alapvető procedúrák terén (utólag is bocs érte), hazafelé volt egy leszállásom egy kitérő reptéren nyálért, ami mintha kalandosabb lett volna, de pillanatnyi dolognak tartottam csak a leszállás kicsit munkásabb mivoltát. Ráadásul még totál tele voltam függesztékekkel, szóval amúgy is mintha egy bálnát kellett volna egy babakocsiba bevezényelni.

Majd megnézem, ha lesz kis időm, de nyugtalanító, ha tudja az ember, hogy a végén könnyebben odaverheti magát... meg a többi gond... Eléggé forrt a levegő a fórumon, sokan nyekeregnek (még Senior Memberek is összecsípnek egymással), a fejlesztők meg, akik tulképp szívességből csinálják, remélem, nem fognak dacból beleszarni a dologba, és valami hotfixet összekalapálnak...
  • L Viper #41938
    Nálad előjött valamelyik hiba már?
  • Razor18
    Egyetértek, csak míg idejük akad kijavítani, kicsit szopás van...
  • L Viper #41936
    Én is felraktam a 4-es javítást.
    Szerintem, ha sokan felrakják, abban az a jó, hogy többen teszteljük és minden esetleges hiba is hamarabb kiderül.
  • Razor18
    Azért úgy látom a BMS fórumon, hogy a jószándék mellett is sikerült egy kicsit megkavarni a dolgokat az Update 4-el, bár most még a fejlesztők bizonygatják, hogy a hibák nem is hibák / eddig is így volt / könnyű áthidalni... csak közben szerintem mindenki ráugrott, rögvest telepítette, aztán most a fele U4-el megy, a másik fele meg, aki előbb megnézte az eredményt, és nem ugrott ész nélkül, az lehet még U3-al...
  • Razor18
    Illetve LASER off-ban...
  • Razor18
    Hát, aki Master Arm off-ban keresi a TGP képét, az egyelőre mindkettő nélkül...
  • axenet
    Az RF vagy a hangos szótár nélkül ?
  • Razor18
    Hát,... talán elleszek nélküle...
  • axenet
    Angol magyar hangos szótár

Amúgy azért kommenteltem ilyen szigorúan hozzá, mert az első RF körnél alig beszéltek a közös csatornán, mostanra viszont ez megváltozott, nem nagyon szeretik, ha egy köteléknyi ember fent repked, de nem válaszol semmire a közös frekin...
  • Razor18
    Gondoltam, csak poénnak szántam... de úgy látom, ez nem jött be...
  • axenet
    Hát UHF-en ott bizony angolul kell beszélni, és az esetek többségében van légi irányító, meg egyéb kötelékek is hívnak, az nem járja, hogy a közös frekvencián nem beszélsz. Köteléken belül lehet magyarul beszélni, ha csak magyarok vannak..
  • Razor18
    Mondjuk ha magyarul nyomjuk, b@**hatják a lehallgatást... :-D
  • axenet
    Itt a multkori videóm párja, 2es szemszögéből
  • axenet
    Próbálkozni lehet, de mivel külön IVC server van mindkét oldalnak, így nem sok esélyt látok arra, hogy halld a másik felet
    (Ezt még nekem sikerült kiharcolnom Archer-nél, először egy ivc szervert használtak, és voltak vicces dolgok...)
  • axenet
    Aki nincs tisztában a Red Flag szabályaival, illetve módosításaival, de jönne , az olvassa el :

RF SOP
  • Borisz80
    A le és feláramlással találkoztunk Wolfal.
    Szállunk le kötelékben, szépen sűllyedünk, egyszer csak a beton előtt mind a kettőnknek +5 fokra emelte hirtelen a gépet, egyszerre kérdezzük mi a f***? Nyomjuk lefelé majd a beton felett meg -10 fok lefelé. Majdnem sikerült beleállni a betonba.
  • Razor18
    ...ja, a tanker nincs ott az AWACS által megadott vektoron és távolságon...
  • Razor18
    Más: Update 4-el valakinek volt negatív tapasztalata? A fórumon többen nyekeregtek, hogy az AI elég soká kapcsolódik le AR után, leszállásnál földközelben többen marha nagy leáramlással találkoztak, meg volt tán még vmi, nem emlékszemn pontosan...
  • arrow19
    WDP-ben fogod a DTC fülön és vagy BLUE vagy RED-et állítasz be presetnek, más frekvencián vannak.
    Sztem még soloknak is kevesek vagyunk nem hogy teamnek
  • Razor18
    A Red Flagen hogy van megoldva, hogy egymás frekvenciáját ne lehessen megtalálni (végigpróbálgatással csatornánként)? Mert ha jól értem, default frekvenciák vannak, ha az ember nem állít be mást adott csatornához...
  • z0ty4
    Solo-ban regisztráljunk vagy csináljunk valami csapatot? remélem nem csak ketten megyünk.
  • Molnibalage
    Tom Catz végr vette a fáradságot és nekiállt animálni. :)
  • arrow19
    Én vörösnek regisztráltam de a TSen még vártam vele.
  • axenet
    Valószínűleg vörösek leszünk megint
  • axenet
    Így van, Falcon online fórumon regisztrálni Red Flagre, az adott oldal fórum topicjához külön regisztrálni, majd TS-re felmenni. Engem regisztrálnak a 72esekhez, de TS-re nekem is fel kell mennem. Hétvégén repkedhetünk Red Flagen
  • z0ty4
    New SU modell

Péntekig be kéne regisztrálni magunk a RF szerverre is. Gondolom a fórumban és TS-en is szólni kell.
  • z0ty4
    Indul a Redflag szerver.
  • Razor18
    Ez mi is?
  • z0ty4
    Az újév legjobb híre:
    We plan to start the campaign on Friday the 4 January 2013. More details will be as usually available on the homepage.

info

• Molnibalage
    BUÉK.

Csatlakoznék, de az újév szakadozó netkapcsolattal vert meg...
  • repvez
  • z0ty4
    Majd estére mindenki előveszi a maradék piát és pörgetjük a fórumot mint állat.

7-8 felé lesz olyan aki magához tér majd ?
  • Razor18
    Húúú, de csend van... mondjuk még nekem sincs teljesen középen a golyó-kanál...
  • axenet
    Bújjék !
  • Tgabbar
    Boldog Új Évet Kívánunk Nektek srácok! :)
  • JoeDestroy
    1. billentyűzet keyfile tallózás
    1,1 FalconBMS.cfg szerkesztése (kis mfd-n leírva)
    2. start Lmdf, start ICP, start Rmfd
    3. start (fent a server indítás)
    4. android app elindít (A gép ip-t kell beírni a portok beállítása alapból jó, a timert kell 80-100 ms-ra tenni)
    5. Falconbms indít,
    6. Felszállás, képernyők mennek, érintőképre a gombok működnek.

• repvez
    Köszi megoldódott! :)

B.U.É.K!

Itt a másik szemszőg a magyar áthúzásról ! :)

• JoeDestroy
    Olvasd el a server kis MFD-én a feliratot.

A FalconBMS.cnf fileban egy értéket meg kell változtatni, hogy a Shared Memoryt olvassa.