53049
  • Molnibalage
    Én sem raktam fel eddig kodeket, a KMplayer ment fel, oszt ennyi. Mégis szar...
  • repvez
    ott rontod el ha kodeket használsz ! Nekem a szüz winre simán felmegy a Kmplayer aztán mindent visz mint a piros 7es. semmi más kodec packot nem pakolok mellé..
    Akkor bejött az amiut mondtam a multkor hogy a szinkezelés terén van valami gondja a lejátszónak.

Egyébként azok akik ilyen 1 orákat vesznek fel a játékból, ök hogy veszik fel , ha mint mondtad fél perc 6gb volt nálad? Vagy nekik csak erre van egy fölösleges 1TB-s vinyojuk?
  • arrow19
    VLC > codecek meg belevan integrálva
  • Molnibalage
    Megvan a bibi, a KMplayer valamiért szar kodeket használ a Fraps és az Vegas 11-es kódolású videók esetén. A régebbi mp4-eket meg érdekes módon jól játsza le. Mondjuk a Win MP-vel is vannak bizonyos gondok, de az egyelőre jobb.

Ki milyen kodeket és videólejátszót használ? Neked eddig a KMplayerrel semmi bajom van volt...
  • axenet
    Holnap 4kor én is fent leszek már Archeren, most nem akarom kihagyni a nyitó csatát
  • axenet
    Nektek ajánlom egyébként, hogy már akár ma is regisztráljatok Archer TS-en
  • L Viper #41974
    Kössz, meg is van az új hátterem a benti gépemre
  • axenet
    Ja úgy van.

ez se csúnya
  • z0ty4
    most látom, hogy egy órával a start előtt van gyülekező.
  • z0ty4
    az nekem is kéne. majd megpróbálom elkunyizni.

Valamikor Archer Ts-en össze kéne gyűlni, hogy együtt regisztráljanak le, ne egyesével.

Szombat 16:00 ?
  • axenet
    Na csak nekem lett igazam :

"War Begins @ 16:00 Zulu, Saturday, Jan 05 - 2013"
  • repvez
    Ebből lehetne 1680x1050es felbontásút :)
  • Razor18
    Az meglehet...
  • axenet
    Amúgy ha repültél volna rajta te is jobban be lennél sózva...
  • axenet
  • Razor18
    Hát épp arról beszélek, hogy ez egyszer már körbe lett táncolva vagy 50-el visszaább, ezért gondoltam, hogy valami mást villáztok ennyire...
  • axenet
    Amúgy te mit szedsz Razor, adjá nekem is belőle
  • axenet
    Lol, két posttal lejjebb, meg tegnap linkeltem az SOP-t hozzá, meg erről beszélünk 1 hónapja :D
  • Razor18
    Ez mi, és hol található?
  • z0ty4
    Fuckyeaaaaaah

• axenet
    Kis CWT lecke :

Pop UP attack :

- ingress at 500ft or below with an airspeed of around 540 knots
    - you should be in CCRP mode to line up with the target using the Azimuth Steering Line
    - Action Point (the point where you begin the popup) is at 4.5nm from tgt... so when your slant range on the HUD reads 4.5 you start the pop up
    - the pop up itself is flown like this: when you reach your Action Point go gate and begin a climbing turn to your offset angle and climb angle... in this case offset 35 degrees to left or right (depending on terrain and threats) and climb at 30 degrees
    - you should use countermeasures on the climb
    - when you're climbing you should gain tally on tgt
    - when your altitude reaches 4900ft you bank 120 degrees towards the target and pull 5G to get the tgt infront of you on the HUD
    - roll upright and switch to CCIP mode and drop more countermeasures
    - you'll have a few seconds to aim... put the tgt on the bomb fall line and track the pipper up to the tgt and pickle... then do a descending turn to you egress heading and NOE again and drop more countermeasures
    - you should stay gate all the way through the attack just to minimize the chance of getting the delay cue
  • axenet
    Akkor tényleg el fog holnap indulni...
  • arrow19
    Red Flag RP6 Version 3.0
  • axenet
    Úgy van elvileg, a "rendesek" várnak még mi lesz, de pl a Red Flag holnap már U4en fog futni, aki PVP-t repül az úgyis update-el.
  • Razor18
    Ja, érdemes lenne az update installt esetleg Wing szinten eldönteni/jóváhagyni...
  • axenet
    Sajnos nincs, de nehéz is lenne a dolgot keresztül vinni, mert vannak akik napi szinten repülnek PVP dogfight versenyeket, ők autómatikusan updatelnek. Ettől függetlenül beszélni fogok Smokey-val, hogy erre találjunk ki vmit, mert úgy látom nem ez lesz az utolsó 4.32 update
  • Razor18
    Ill. hogy (nem tudom), 72dn VWF szinten van-e SOP kidolgozva az update-ek ész nélküli telepítés ("csak mert kijött") előtti tesztelésére...
  • arrow19
  • axenet
    Én azt mondtam, hogy a mark pointok felvételét, Dlink továbbítását megnézzük gyorsban, de előtte írtam neked, hogy a Mav + TGP dolgot gyakorold a briefingben leírtak szerint...
    Mind1, a dolog ott volt elb**va, hogy előző nap jött ki az U4, ekkora cumit...
  • Razor18
    De igen, bár Te ígértél 7-től egy refreshing course-ot, csak azt elmosta a közös brief... de a mulasztás akkor is az enyém volt, az tény.
  • axenet
    Persze, nekem is totál át van konfigolva minden, pedig ugye a bms joy preset pont a Cougarhoz lett írva...
  • axenet
    Hát nem ártott volna átnézni a dolgot arra a küldetésre, nem ?

Nem jellemző amúgy, hogy LFE-re külsősök jönnek, az egyszeri megtiszteltetés volt. Viszont nemsokára újra lesz tagfelvétel

Hétvégén meg kezdődik az RF, ott aztán lehet falkában repülni...
  • Razor18
    Addigra én is megtanulom a TGP+Maverick combót. Laser on már memorizálva.

Vagy csak egyszer volt Budán kutyavásár? Második próbálkozásra már 72nd tagokkal lesz feltöltve az összes slot?
  • L Viper #41947
    Én is, mert a BMS-é annyira más, mint amit megszoktam, újratanulni meg lusta voltam. Anno, amikor kijött a BMS4 még toltam az AF-et is, meg az OF-et, meg a fene tudja még hányféle Falcon verzió volt fent egyszerre. Azok bill kiosztása meg szinte teljesen ugyanaz volt.
    Amúgy meg a kabinban szinte már többet klikkelek, mint key kombót használnék.
  • axenet
    Hál isten nekem a Cougar programjában van minden felprogramozva...

@Razor : Újra lesz repülve az a küldetés, állítólag túl nehéz volt , de várunk még 1 hetet, hogy mindenki megtalálja magát az U4 után...
  • Razor18
    Azóta már én is...
  • arrow19
    Az biztos mert új keystrokeok kerültek bele, szerencsére én sajátot használok.
  • Razor18
    Arra is figyeljetek, hogy nálam pl. lehetett újra beírni azokat a billentyűparancsokat, amit esetleg célszerűségből át kellett írnom anno a Controls screen-en a joystickhez való hozzáprogramozáshoz (X-52). Tehát szerintem reset-elte a BMS.key filet. Majdnem emiatt sikerült lemaradnom a vendégszereplésről a 72-eseknél...
  • L Viper #41942
    Én sem igazán. A vendégeim ökörködtek csak vele a multi óta, meg a FreTrackkel élvezkedtek, aztán meg mi nem voltunk itthon :D
    Talán ma késő este meglesem kicsit tüzetesebben. Remélem nem most barmolják el, amikor végre megint tolnám.
  • L Viper #41941
    Ez sajnos minden update után ilyen.
    Szerencsére már megtanultam mindent a config editorban, hogy mitm hová szoktam állítani :)