53049

Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Én sem raktam fel eddig kodeket, a KMplayer ment fel, oszt ennyi. Mégis szar... -
ott rontod el ha kodeket használsz ! Nekem a szüz winre simán felmegy a Kmplayer aztán mindent visz mint a piros 7es. semmi más kodec packot nem pakolok mellé..
Akkor bejött az amiut mondtam a multkor hogy a szinkezelés terén van valami gondja a lejátszónak.
Egyébként azok akik ilyen 1 orákat vesznek fel a játékból, ök hogy veszik fel , ha mint mondtad fél perc 6gb volt nálad? Vagy nekik csak erre van egy fölösleges 1TB-s vinyojuk? -
VLC > codecek meg belevan integrálva -
Megvan a bibi, a KMplayer valamiért szar kodeket használ a Fraps és az Vegas 11-es kódolású videók esetén. A régebbi mp4-eket meg érdekes módon jól játsza le. Mondjuk a Win MP-vel is vannak bizonyos gondok, de az egyelőre jobb.
Ki milyen kodeket és videólejátszót használ? Neked eddig a KMplayerrel semmi bajom van volt... -
Holnap 4kor én is fent leszek már Archeren, most nem akarom kihagyni a nyitó csatát 
-
Nektek ajánlom egyébként, hogy már akár ma is regisztráljatok Archer TS-en -
Kössz, meg is van az új hátterem a benti gépemre
-
Ja úgy van.
ez se csúnya -
most látom, hogy egy órával a start előtt van gyülekező. -
az nekem is kéne. majd megpróbálom elkunyizni.
Valamikor Archer Ts-en össze kéne gyűlni, hogy együtt regisztráljanak le, ne egyesével.
Szombat 16:00 ? -
Na csak nekem lett igazam :
"War Begins @ 16:00 Zulu, Saturday, Jan 05 - 2013" -
Ebből lehetne 1680x1050es felbontásút :) -
Razor18 #41968 Az meglehet...
-
Amúgy ha repültél volna rajta te is jobban be lennél sózva... -
-
Razor18 #41965 Hát épp arról beszélek, hogy ez egyszer már körbe lett táncolva vagy 50-el visszaább, ezért gondoltam, hogy valami mást villáztok ennyire... -
Amúgy te mit szedsz Razor, adjá nekem is belőle 
-
Lol, két posttal lejjebb, meg tegnap linkeltem az SOP-t hozzá, meg erről beszélünk 1 hónapja :D
-
Razor18 #41962 Ez mi, és hol található? -
Fuckyeaaaaaah 
-
Kis CWT lecke :
Pop UP attack :
- ingress at 500ft or below with an airspeed of around 540 knots
- you should be in CCRP mode to line up with the target using the Azimuth Steering Line
- Action Point (the point where you begin the popup) is at 4.5nm from tgt... so when your slant range on the HUD reads 4.5 you start the pop up
- the pop up itself is flown like this: when you reach your Action Point go gate and begin a climbing turn to your offset angle and climb angle... in this case offset 35 degrees to left or right (depending on terrain and threats) and climb at 30 degrees
- you should use countermeasures on the climb
- when you're climbing you should gain tally on tgt
- when your altitude reaches 4900ft you bank 120 degrees towards the target and pull 5G to get the tgt infront of you on the HUD
- roll upright and switch to CCIP mode and drop more countermeasures
- you'll have a few seconds to aim... put the tgt on the bomb fall line and track the pipper up to the tgt and pickle... then do a descending turn to you egress heading and NOE again and drop more countermeasures
- you should stay gate all the way through the attack just to minimize the chance of getting the delay cue
-
Akkor tényleg el fog holnap indulni...
-
Red Flag RP6 Version 3.0 -
Úgy van elvileg, a "rendesek" várnak még mi lesz, de pl a Red Flag holnap már U4en fog futni, aki PVP-t repül az úgyis update-el.
-
Razor18 #41956 Ja, érdemes lenne az update installt esetleg Wing szinten eldönteni/jóváhagyni... -
Sajnos nincs, de nehéz is lenne a dolgot keresztül vinni, mert vannak akik napi szinten repülnek PVP dogfight versenyeket, ők autómatikusan updatelnek. Ettől függetlenül beszélni fogok Smokey-val, hogy erre találjunk ki vmit, mert úgy látom nem ez lesz az utolsó 4.32 update 
-
Razor18 #41954 Ill. hogy (nem tudom), 72dn VWF szinten van-e SOP kidolgozva az update-ek ész nélküli telepítés ("csak mert kijött") előtti tesztelésére... -
-
Én azt mondtam, hogy a mark pointok felvételét, Dlink továbbítását megnézzük gyorsban, de előtte írtam neked, hogy a Mav + TGP dolgot gyakorold a briefingben leírtak szerint... 
Mind1, a dolog ott volt elb**va, hogy előző nap jött ki az U4, ekkora cumit... -
Razor18 #41951 De igen, bár Te ígértél 7-től egy refreshing course-ot, csak azt elmosta a közös brief... de a mulasztás akkor is az enyém volt, az tény. -
Persze, nekem is totál át van konfigolva minden, pedig ugye a bms joy preset pont a Cougarhoz lett írva... -
Hát nem ártott volna átnézni a dolgot arra a küldetésre, nem ? 
Nem jellemző amúgy, hogy LFE-re külsősök jönnek, az egyszeri megtiszteltetés volt. Viszont nemsokára újra lesz tagfelvétel
Hétvégén meg kezdődik az RF, ott aztán lehet falkában repülni... -
Razor18 #41948 Addigra én is megtanulom a TGP+Maverick combót. Laser on már memorizálva.
Vagy csak egyszer volt Budán kutyavásár? Második próbálkozásra már 72nd tagokkal lesz feltöltve az összes slot?
-
Én is, mert a BMS-é annyira más, mint amit megszoktam, újratanulni meg lusta voltam. Anno, amikor kijött a BMS4 még toltam az AF-et is, meg az OF-et, meg a fene tudja még hányféle Falcon verzió volt fent egyszerre. Azok bill kiosztása meg szinte teljesen ugyanaz volt.
Amúgy meg a kabinban szinte már többet klikkelek, mint key kombót használnék. -
Hál isten nekem a Cougar programjában van minden felprogramozva...
@Razor : Újra lesz repülve az a küldetés, állítólag túl nehéz volt
, de várunk még 1 hetet, hogy mindenki megtalálja magát az U4 után...
-
Razor18 #41945 Azóta már én is...
-
Az biztos mert új keystrokeok kerültek bele, szerencsére én sajátot használok. -
Razor18 #41943 Arra is figyeljetek, hogy nálam pl. lehetett újra beírni azokat a billentyűparancsokat, amit esetleg célszerűségből át kellett írnom anno a Controls screen-en a joystickhez való hozzáprogramozáshoz (X-52). Tehát szerintem reset-elte a BMS.key filet. Majdnem emiatt sikerült lemaradnom a vendégszereplésről a 72-eseknél...
-
Én sem igazán. A vendégeim ökörködtek csak vele a multi óta, meg a FreTrackkel élvezkedtek, aztán meg mi nem voltunk itthon :D
Talán ma késő este meglesem kicsit tüzetesebben. Remélem nem most barmolják el, amikor végre megint tolnám. -
Ez sajnos minden update után ilyen.
Szerencsére már megtanultam mindent a config editorban, hogy mitm hová szoktam állítani :)